![]() |
#4951 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część II
fairly summer jest ciemniejszy od perfect
![]() jak zwykle piszę o formułach intensive ![]() wrzucam kolejny raz fotkę, gdzie widać, że FS jest ciemniejszy od perfect |
![]() ![]() |
![]() |
#4952 |
Wtajemniczenie
|
gajkin- ja przetestowałam większość z jasnych odcieni z kategorii buff i beige zatrzymując się na linen, ivory i light neutral latem. Wydaje mi się, że lepiej jak zrównasz twarz do szyi tak, żeby makijaż nie był widoczny. Zamów może zestaw sampli z podkładami w kolorach: linen, fairly summer i coś tam jeszcze może multitasking. Zależy też jakiej formuły używasz bo powiem szczerze, że linen w matte i intensive się różnią w słoiczku troche- na twarzy minimalnie ale ja różnicę zaczęłam z czasem zauważać
![]() ![]() sunprince- na Twoim zdjęciu widać jakby FLN PP był ciemniejszy niż Perfect a na twarzy u mnie perfect jest ciemniejszy niż mój FLN PP ![]() Poza tym zgodzę się z tym, że stare opakowania PP lepsze i cieszę się, że 2 zamówiłam ![]() ![]() Edytowane przez WhiteInnocent Czas edycji: 2009-05-20 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4953 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4954 |
Raczkowanie
|
no i wzięłam dwa lineny (o-glo i sm - moje dwie ulubione formuły
![]() ![]()
Zapuszczam włosy! obecnie: 57cm cel: 73cm Walczę o bikini body! Do 29.06.2013 : Pozbywam się cellulitu ![]() Nie jem słodyczy: dzień 7 Biegam i ćwiczę Jem zdrowo ![]() Tracę centymetry w udach! Buduję kondycję i mięśnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4955 |
Zakorzenienie
|
ja dziś dostałam te nieszczęsne mixing jary duże to jest skubane ale już nie żałuję, że je kupiłam bynajmniej przesypię wszystkie proszki w to
![]() no i wczoraj doszedł zbiorowy kit ale z 4.05 ![]() ![]()
#4956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4957 |
Zakorzenienie
|
Jestem trochę zawiedzona, to co się stało z moją twarzą można określić słowiem masakra
![]() nie miałam pryszczy, ani żadnych grudek teraz mnie wysypało bardzo po tych minerałakach, przez to stosuje maście na pryszcze i zdaje sobie sprawę że moja cera jest przez to w beznadziejnym stanie, być może to tylko dlatego podkład EDM oraz Lumiere wygląda na mnie krytycznie. Pozatym nie dobrałam swojego odcienia, gdybym zrobiła zdjęcia, mogłybyście mi coś zasugerować? Nie chcę odstawiać minerałów, planuje cierpliwie poczekać (chodź mam wysyp straszny) Pomóżcie coś dobrać ![]() poniżej 6 różnych róbek z EDM. A i nie wiem czy u mnie można się sugerować odcieniem szyji przy dobieralniu (na zdjęciach może tak nie widac, ale jest duzo jasniejsza niz twarz i dekold) może kolorem, ale intensywnościa nie, bo podklad jasny jak szyja, jest dla mnie za jasny, przerabialam to i wygladam jak trup ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() Edytowane przez frantic Czas edycji: 2009-05-20 o 17:57 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4958 |
Organizatorka
|
light medium sprobuj nalozyc na polowe buzi, wyglada na dobry kolor.
Alez masz piękne rysy twarzy |
![]() ![]() |
![]() |
#4959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() już nałożyłam, wkllejam zdjęcia, co myslisz?? jak dla mnie pasuje, a nie wpadlabym na to! Myslalam że za ciemny więc 2 pierwsze zdjęcia to Light Beige drugi policzek (2 kolejne zdjecia)maznełam Light Neutral żeby zobaczyć jak jest mi z kapką żółci ![]() jak nie pasują te odcienie, to może masz pomysł na jakies które by pasowały? Masz świetne oko ![]() edit: swoją drogą zastanawia mnie, czemu ja nie mam takiego krycia jak Wy, może poprostu za dużo do ukrycia ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2009-05-20 o 18:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4960 |
Raczkowanie
|
Obiecane fotki oliwek, które mam oraz Winged Butter- spoza oliwkowej palety. Light Olive nie ma tyle ziemisto-oliwkowych tonów co Olive Neutral. Sandy Olive też jest ich pozbawione.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
Zakorzenienie
|
ok foto mixing jara w porównaniu do podkładu big
mixing.jpg
#4962 |
Raczkowanie
|
pomocy
![]()
#4963 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Złożyłam kolejne zamówienie. Eye Kabuki i Foundation Brush. Trochę się boję, bo jeśli i te dwa pędzle okażą się super, to pewnie patrząc na te, których nie mam, również nie będę mogła się powstrzymać ![]() Hrhr.. Moje szukanie idealnego podkładu jest coraz śmieszniejsze. Najpierw byłam pewna, że to Sandy Fair. Po jakimś czasie stwierdziłam, że jest jednak za ciepły i za różowy. Za lepszy uznałam Ivory. I już myślałam, że to mój kolor, kiedy przyszła do mnie próbka z Olive Fair. Najpierw stwierdziłam, że na pewno nie będzie pasować. Ale że nie cierpię swojego różowego odcienia twarzy ( rozległe i intensywne rumieńce; po wf-ie jestem cała w kolorze bordowym z odcieniem sinym ![]() Są też dni, kiedy uwielbiam Fair Neutral. Ale latem to może jednak przesada. Chociaż cerę mam bardzo jasną. A jeszcze teraz zamówiłam próbkę Linen ![]() Jednym zdaniem: kompletny chaos ![]() Rodzinka już myśli, że zwariowałam . Tym bardziej, że robię kolejne testy i w kółko pytam się każdego, która połowa twarzy wygląda lepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4965 |
Raczkowanie
|
mam, uzylam juz (przed i po nalozeniu podkladu) i nic
![]()
#4966 | ||
Organizatorka
|
Cytat:
![]() jakim pedzlem nakladasz? bo krycie kiepskie jeszcze oczywiscie sa firmy z mocniejszym kryciem ale wg mnie to kwestia nakladania Cytat:
![]() linie pod oczami podkresla za duza ilosc korektora wg mnie najwazniejszy jest pedzel i krem jaki byl pod spod, na niektorych albo na golej buzi moze byc kiepsko, polecam za dziewczynami johnsona z watku bazy pod mineraly ![]() [1=02eba319b6a88f5cf3646af c45676ed72e415e48_5eab58a 6545cb;12394147]Dziękuję ![]() ![]() Złożyłam kolejne zamówienie. Eye Kabuki i Foundation Brush. Trochę się boję, bo jeśli i te dwa pędzle okażą się super, to pewnie patrząc na te, których nie mam, również nie będę mogła się powstrzymać ![]() Hrhr.. Moje szukanie idealnego podkładu jest coraz śmieszniejsze. Najpierw byłam pewna, że to Sandy Fair. Po jakimś czasie stwierdziłam, że jest jednak za ciepły i za różowy. Za lepszy uznałam Ivory. I już myślałam, że to mój kolor, kiedy przyszła do mnie próbka z Olive Fair. Najpierw stwierdziłam, że na pewno nie będzie pasować. Ale że nie cierpię swojego różowego odcienia twarzy ( rozległe i intensywne rumieńce; po wf-ie jestem cała w kolorze bordowym z odcieniem sinym ![]() Są też dni, kiedy uwielbiam Fair Neutral. Ale latem to może jednak przesada. Chociaż cerę mam bardzo jasną. A jeszcze teraz zamówiłam próbkę Linen ![]() Jednym zdaniem: kompletny chaos ![]() Rodzinka już myśli, że zwariowałam . Tym bardziej, że robię kolejne testy i w kółko pytam się każdego, która połowa twarzy wygląda lepiej ![]() musze Cie zmartwic (i domowników) jeszcze najjasniejszy golden i z Twoich opisow wynika jakoby mogl byc super ![]() szukam Wam filmiku ktory pamietam a dziewczyna miala naprawde slabą cerę, nie to co Wy Edytowane przez pastereczka Czas edycji: 2009-05-20 o 20:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4967 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4968 | |
po prostu Łinli
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4969 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie, innych jescze nie probowalam. mam mieszana w kierunku suchej. nakladalam narazie na babydream nagietkowy, ale sie swiecilam jak latarenka i na liliputza truskawkowego, ale po nim jakby szybko te mineraly "wyschly". johnson tez dla dzieci? ![]()
![]() |
#4970 |
Zakorzenienie
|
Johnson's Baby Soothing Naturals krem intensywnie nawilżający. Poczytaj wątek o bazach i kremach pod minerały.
#4971 | |
po prostu Łinli
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4972 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4973 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4974 |
po prostu Łinli
|
przegladam wzdłuż i wszerz wątki mineralne i nie widzę nigdzie takowego wątku
![]() ![]()
#4975 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście dość dziwne, opis niepodobny do tego kremu. Ale jak widać każda skóra reaguje inaczej.
![]()
#4976 |
Zakorzenienie
|
Jak ja bym uzywala nawilzajacego to po 2 godzinahc by byla latarnia:P Ostatnio zauwazylam ze sie jakos szybciej swiece niz np tydzien temu i troche mnie to martwi, bo uzywam formuly intensive i kaolinu. I nawet jak wezme krem matujacy to niwiele pomaga.
#4977 |
po prostu Łinli
|
może właśnie dlatego, ze za mało nawilżasz skóre. Reakcja na przesuszenie zazwyczaj jest odwrotna, czyli świecenie
#4978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=306684
![]() |
#4979 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4980 | |
po prostu Łinli
|
Cytat:
![]() ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-05-21 o 08:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.