|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Cytat:
ale jak dadzą to przyjmę... nie będę robić scen i prawidłowa postawa... nie po to tyle lat walczono o wolność i demokrację, żeby teraz frekwencja wynosiła 2% ![]() go Girls... głosujemy
|
|
|
#4952 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za życzenia
Lil też spędziłam wakacje na wsi. Ale zamiast pomagać bardziej przeszkadzałam. Była nas mała gromadka (rodzeństwo i kuzynostwo) i mieliśmy głupie pomysły np. skakanie po ułożonej stercie siana. Kiedyś babci krowe tak wydoiłam, że 1/3 trafiła do wiadra Ale miło wspominam takie wakacje i chętnie pojechałabym na obóz na wsi Głosować oczywiście idę ale po rosole bo dopiero co wstałam ![]() A wieczorem idę do kina tylko jeszcze nie wiem na co ![]() Opowiem wam najświeższą rozmowę z moim siostrzeńcem (dla tych co nie wiedzą 4 latkiem). W. Widziałaś kiedyś helipopter? Ja. Nawet kiedyś leciałam. I wujek i babcia i dziadek i Twoja mama też. W. A ja też leciałem? Ja. Nie bo Ciebie wtedy na świecie nie było. To było dawno temu. W. Jak były dinozaury? Ja. Sweet gratuluję zostania chrzestna Uwierz mi kasy wydasz mnóstwo, wiem po sobie. Miłego dnia kochane
|
|
|
|
#4953 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale nie martw się... dinozaury wymarły... TY nadal jesteś
|
|
|
#4954 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ugotowaliśmy danie zwane ero Taki gulasz, który składa się z mięsa wieprzowego, szpinaku, pestek dyni, pomidorów i odrobiny oleju palmowego. Zjedliśmy to z warzywkiem zwanym jam. Było pysznie ![]() Cytat:
, ale jak dinozaur chyba nie wyglądasz na razie, więc spokojnie.Ja obejrzałam wczoraj cudowny film ''7 dusz'' z Willem Smithem. Piękny i daje do myślenia, polecam Melduję też, że zagłosowałam, ale teraz idę się lenić dalej
|
|
#4955 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=teofano86;
a Wy już głosowałyście? Argument, że nie ma dobrego kandydata do mnie nie przemawia... warto iść i wrzucić choćby pustą kartę... Mamy przywilej wybierania więc z niego korzystajmy.... a jak ktoś nie idzie to osobiście [/QUOTE]Ja chcę pałą dostać Bo nie głosowalam i nie zamierzam
|
#4956 |
|
Zakorzenienie
|
A masz Kazań prawić nie będę, ale czuj moc pały ![]() Lil BB, a jakie to warzywka? Ja w UK często widzę takie różne dziwne rzeczy na marketach, ale raczej nie pachną zachęcająco... Chociaż koleżanka była w takiej afrykańskiej restauracji i sobie chwaliła. Z drugiej strony ona lubi hinduskie jedzenie, którego ja nie cierpię, więc nie wiem, czy jej ufać Zmokłam głosując, taki brzydki deszcz pada, że nie chce mi się uczyć. Nawet piwka nie ma z kim wypić ![]() EDIT: wiedziałam, że coś było nie tak Słowackim, Wiedziałam.... http://czytelnia.onet.pl/2,1616404,0,33174,rozne.html Edytowane przez Pavlinecka_21 Czas edycji: 2010-06-20 o 17:42 |
|
|
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4958 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4959 | ||||
|
Zakorzenienie
|
heej
![]() a mnie tu cały dzień nie było bo specjalnie pojechałam dzisiaj do domu spełnić swój obywatelski obowiązek ![]() Cytat:
![]() Kochana to my się bronimy prawie w tym samym czasie Cytat:
na pewno pójdzie świetnie, my już trzymamy kciuki Cytat:
W ogóle to korzystam z prawa jakie mam chociażby po to, żeby mieć prawo później narzekać po wyborach ![]() Cytat:
o jak fajnie baw się dobrze Ja dzisiaj byłam oglądać kolejne mieszkanie, jutro rano następne... z dwóch już nic nie wyszło zaczynam wątpić, że uda mi się cokolwiek znaleźć w sensownej cenie Mało tego dzicz jakaś straszna - jak tylko pojawia się ogłoszenie w cenie dla mnie dostępnej zaraz jest milion chętnych, nic dziwnego, że później mi odmawiają ehh no wyrzuciłam żale, mogę iść drukować ostatni egzemplarz mojej cholery ![]() Buziaki
|
|
#4960 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki Ty też dasz rade z drukowaniem... a potem obroną ![]() swoją drogą ja dałam pracę do druku... finansowo wyszło porównywalnie a przynajmniej pewność, że wszstko ok, laserowo, kolorowo, wszystkie strony są, żadna nie zagięta, i jakośc wydruku git
|
|
|
|
|
#4961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc finansowo na tym dobrze wychodzę Moja drukarka w sumie choć nie laserowa całkiem nieźle sobie radzi - wydrukowałam swój trzeci egzemplarz, jeszcze jutro prace koleżanki i po bólu ![]() dobra idę pod prysznic i spać, jutro ciężki dzień pełen załatwiania i innych takich Dobranoc
|
|
#4962 |
|
Rozeznanie
|
Hejka!!!
Wielki powrót Farfali ![]() Ktoś się cieszy??
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ej, dziewczyny, pisać Mi więcej proszę, jutro o 5 rano wyjeżdżam i chciałam założyć nowy wątek, a Wy tak mało piszecie ;( Jak nie będę mogła założyć części III to od razu kolejkę na IV zamawiam |
|
|
|
#4964 |
|
Rozeznanie
|
A miałam ostatnio bardzo pod górkę, ale chyba dzięki Bogu widac już światełko w tunelu.
Jeszcze dwa tygodnie i wszystko się wyklaruje. Jak je przetrwam to bedę żyła
|
#4965 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się cieszę
Już myślałam, że przepadłaś jak te dziewczyny co znikają po kilku postach Fajnie, że jesteś i nie uciekaj już ![]() Dzisiaj robię nadgodziny, siedzę w pracy 12h. Zdycham już, bo dostałam okres i czuję się koszmarnie Chcę do domu Miłego dnia
|
#4966 |
|
Zadomowienie
|
Witam Kochane.
Byłam wczoraj w salonie MAC na dobieraniu czerwonej szminki. Ciągle pod wrażeniem Pani sprzedawczyni jestem. A kolor też śliczny. Tylko, że dopiero we wrześniu ją będę mieć... No ale dzięki temu zaoszczędzę tylko na tej szmince 22pln. Wczoraj wykopałam też mój stary balsam brązujący z Dove do jasnej karnacji z tymi migoczącymi drobinkami. Jak go kupiłam 2 lata temu jakiś mi się taki bardziej świecący wydawał i przestałam go używać po jednym razie. Ale ze względów finansowych jestem na niego skazana. Po wczorajszym smarowaniu - dziś nie wygląda tak źle. I nie śmierdzi tak jak ten kawowy Lirene. |
|
|
|
#4967 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny wyobraźcie sobie, jaka mnie farsa ostatnio spotkała.
W zeszły piątek (11.06) zachorowałam na ospę (tak, tak w wieku 24 lat ). No comment.No i potrzebowałam się do lekarza dostać. Obdzwoniłam chyba 4 przychodnie i nikt mi nie potrafił powiedzieć gdzie mam iść, jeśli nie jestem stąd, a mój rodzinny lekarz jest w zupełnie innym mieście. W koncu za 4 razem trafiłam na jakąś kompetentną babkę i mi podała numer do lekarza niby z mojego rejonu. No i ok. Poszłam tam. Okazało się, że muszę się do nich zadeklarować, a tym samym wypiszą mnie od lekarza rodzinnego tam, skąd pochodzę, bo niby nie można mieć dwóch deklaracji (więc teraz jak bedę w domu i przypadkiem zachoruję, to znowu bedę się musiała tam deklarować. Paranoja jakaś, no ale nic to. Ciekawe tylko czy jest jakiś limit takich przenosin w ciągu roku ).Ale nie to jest w tym wszystkim najlepsze. Otóż jak wspomniałam to wszystko było w piątek, a równo tydzień później, jak mi już ospa prawie całkiem minęła dzwoni do mnie babka z tamtej przychodni z tekstem że JA ZAPOMNIAŁĄM JAKIEJŚ RECEPTY!!! Pytam się jej jak to możliwe, skoro dostałam recepty w gabinecie, wykupiłam leki, mało tego skończyłam je już nawet brać i skończyłam chorować w ogóle. A ona mi na to, że JAK JUŻ WYSZŁAM to doktor wyszła z gabinetu i podała dla mnie jakąś receptę, bo wcześniej zapomniała i że mam ją przyjść sobie odebrać. Niezłe co???? ________________
|
#4968 |
|
Konto usunięte
|
ja jestem i nic nie wskazuje na to bym miala szybko zniknac
![]() tylko jutro wyjezdzam na wakacje i caly czas cos szykuje, prasuje itd tak wiec czasu na wizazowanie duzo nie mam
|
|
|
|
#4969 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem jak wy, ale ja bardzo przestrzegam tych dat od dnia otwarcia... po tym co miała moja kumpela nie będę ryzykować...
|
|
|
#4970 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nooo gdzieś Ty była jak Cię nie było?
nie uciekaj więcej Cytat:
Cytat:
też bym chciała jakąś ładną szminkę tylko nie wiem czy w ogóle bym jej uzywała ja to pomadka ochronna, najlepiej naturalna albo błyszczyk tylko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam doła, nic nie wiem, mam wszystkiego dość i w ogóle jestem na etapie: rzucam studia, wychodzę i idę przed siebie ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- a co się koleżance stało?
|
|
#4971 |
|
Zadomowienie
|
Pomijając fakt, że cały czas był zamknięty to tak użyłam takiego starocia. Poza tym nie wiem skąd masz pewność kupując w drogerii ile osób już otwierało ten balsam. Na szczęście moja atopowa skóra alergiczki nie odpadła...
|
|
|
|
#4972 |
|
Zakorzenienie
|
Jojla ! Nie dołować mi się ! Nie rzucać studiów! Wszystko będzie dobrze, nie wiesz, że czasem musi być źle, żeby poczuć kontrast i później doceniać bardziej dobre chwile? Pomęczysz się troszkę ale później będzie tylko lepiej
Ja uciekam się pakować, jutro jadę do babci i nie będzie mnie tydzień |
|
|
|
#4973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kto założy nowy wątek? Myślę, że gdzieś w środę zakończymy imprezę na tym, bo ostatnio tempo mamy niezłe Pogoda się u mnie zepsuła Popadało dzisiaj, ale za to pokazały się dwie śliczne tęcze, bo słoneczko też wygladało od czasu do czasu ![]() Idę w pościele, bo ledwo żyję po dzisiejszym dniu. Do jutra
|
|
#4974 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ile tego napisałyście! nie wiem gdzie wsadzić ręce i co napisać
-Witam nowe uczestniczki wątku -Spełnienia marzeń antunko -jojluś, trzymam kciuki w poszukiwaniu mieszkania oraz życzę siły w robieniu piekła współlokatorowi, żeby nie było mu za dobrze -kamakrk, załóż bloga jak najbardziej, świetny pomysł i ja się już nie mogę doczekać - nie jestem jeszcze ciocią, ale myślę, że się to zmieni za jakiś czas, bo siostra wychodzi za mąż, a ona dopiero"stoi nad grobem ", więc podejrzewam, że z dzieckiem długo nie będą zwlekać. Zastanawiam jak się sprawdzę w tej ewentualnej przyszłej roli, bo teraz na dzieci to ja wolę popatrzeć sobie z daleka, zero odpowiedniego podejścia-a czy dzieci są takie urocze to nie wiem...synek kuzynki powiedział mi kiedyś, że mam strasznie krzywe zęby ![]() -oddałam głos w wyborach - teofano86, tydzień temu na imprezie 30lecia małżeństwa wujostwa TŻ też ubrałam sukienkę Mija kolejny tydzień, a ja dalej nie poprawiłam pracy, w sumie nie śpieszy mi się Co do tytułu nowej części wątku, to chyba ktoś nas ubiegł, bo widziałam jakiś tytuł z hasłem "stojące nad grobem" czy jakoś tak ![]() Więcej grzechów nie pamiętam, a jak mi się przypomni to napiszę zaś
|
#4975 | |
|
Zadomowienie
|
wylądowała w szpitalu brała jakieś chyba sterydy i później miała długo problemy z wychodzeniem na słońce np (wielkie białe plamy, które ją "paliły")
Cytat:
no coś w tym jest mój też się nie może napatrzeć ale najlepsze było jak go wmurowało jak wyszłam z łazienki 1 raz
|
|
|
#4976 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu poniekąt mój tytuł bo to ja zostałam nazwana cnotką-niewydymką ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cały dzień poprawiałam pracę i już chyba naprawdę jestem na finiszu. Te ostatnie poprawki są najbardziej męczące bo pół godziny zastanawiam się gdzie postawić przecinek Jeśli mnie pamięć nie myli to olc ma jutro obronę. Trzymam mocno mocno mocno kciuki ![]() ![]() i przesyłam wirtualnego kopniaka na szczęście
|
|||||
|
|
|
#4977 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale głupich błędów chyba się nie da uniknąć ![]() Cytat:
![]() Trzymamy kicuki ![]() ![]() : cmok:Odebrałam dzisiaj zdjęcia do dyplomu i muszę powiedzieć, że chyba pierwszy raz jestem zadowolona ![]() Muszę jeszcze zrobić poster a już padam na twarz
|
|
#4978 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć babiczki
![]() Jojla wierzę Ci, że masz dość. Ja też chcę uciec jak najdalej od uczelni. Im bliżej końca tym więcej nerwów. Nie dogaduję się z promotorką. Wysyłam jej pracę, ona jej chyba nawet nie otwiera bo zaraz dostaję maila z jakimiś uwagami, które już dawno uwzględniłam. Więc 5 razy piszę jej, że już to poprawiłam a ona dalej swoje. Zwiariować można Poza tym byłam dzisiaj na długo wyczekiwanej wizycie u lekarza a on mnie wyprowadził z równowagi. Pie*dolił takie głupoty, że nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać. I jak zwykle trzeba bulić na prywatne wizyty bo na pytanie o skierowanie na badania usłyszałam "a kto za to zapłaci?" ![]() Także dzisiaj ja mam doła
|
|
|
|
#4979 | ||
|
Raczkowanie
|
Witaj ponownie
Możesz zapisać się do dowolnej przychodni, za okazaniem dowodu ubezpieczenia, ale jest to równoznaczne z wypisaniem się z przychodni, w której się wcześniej leczyłaś. Cudowną mamy tą naszą służbę zdrowia, to fakt. Cytat:
Cytat:
![]() Coś ostatnio się nudno w moim życiu zrobiło, nie ma nawet o czym pisać. Aż allegrowanie zaczęłam uskuteczniać , co może się okazać zgubne.Ostatnio zachorowałam na kota syberyjskiego
|
|
#4980 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
może ta obrona nie będzie tak straszna jak się wydaje ![]() Uporałam się dzisiaj z posterem, jutro jadę do Wrocławia i wracam w piatek wieczorem więc pewnie mnie tu do tego czasu nie będzie. Jakbyście zakładały w tym czasie nowy wątek to proszę prześlijcie mi pw z linkiem, żebym nie przegapiła ![]() Cytat:
ehh normalnie ręce opadają Kochana przesyłam wirtualne uściski
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

Nobla Ci

[/QUOTE]

zaczynam wątpić, że uda mi się cokolwiek znaleźć w sensownej cenie 
Chcę do domu
Popadało dzisiaj, ale za to pokazały się dwie śliczne tęcze, bo słoneczko też wygladało od czasu do czasu
oraz 

Kochana przesyłam wirtualne uściski