|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Cytat:
Czuj się przyjęta do naszego grona i opowiedz coś o sobie.Ja o mnie powiem tyle, że właśnie siedzę i piszę na jutro rozdział pracy mgr, zaplanowałam 20 str. mam 15, jutro wstaję o 6 i jeszcze 5 brakuje. Więc co robię? Siedzę na wizażu A jutro będę jak z hitu Cranberries --> Zoooombieeee....Zoooombie eee....Zooooombieee....A takie banialuki piszę, że ło dżizas... Ofc to tylko żeby seminarium zaliczyć, taka wersja beta, ta właściwa, 2.0 będzie dopieszczona
|
|
|
|
|
#4922 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
śmiało :P
|
|
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
O ludzie, 2.30 a tu 4 przeglądających wątek
czy ktoś dziś śpi?
|
|
|
|
#4924 |
|
Konto usunięte
|
a dziekuje, dziekuje
widze, ze ta wczorajsza wypowiedz jakos nie do konca mi wyszlao sobie: tydzien temu zakonczylam edukacje, obronilam sie powiekszajac tym samym grono bezrobotnych , a jako, ze po moim kierunku przyszlosci raczej nie widze, a tym bardziej szans na dobra prace , to zastanawiam sie co teraz poczac...Pavlinecka_21 kotek niestety juz dawno przestalbyc cudowny i slodki, teraz nazywmy ja kotem-dziwka , bo tylko jedno jej w glowie...
|
|
|
|
#4925 |
|
Zadomowienie
|
niniona witaj
.No ja mam wreszcie chwilkę czasu to może i nawet coś popiszę. Zostały mi jeszcze 2 zaliczenia. Ale najbliższe w piątek a następne 30.06. Może z okazji nadmiaru wolnego czasu poczytam 3. część sagi "Zmierzch"... Aaa dziś w ogóle idę pierwszy raz w życiu na Jogę. Nawet nie wiem jak tam się trzeba ubrać... |
|
|
|
#4926 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratuluję i tym samym cieszę się Twoją radością ![]() ![]() ![]() ![]() Kciuki gotowe i zwarte! ![]() Cytat:
Że tak sobie napiszę "wal śmiało" ![]() Baw się dobrze ![]() U mnie kochane w sumie ostatnio jeden wielki leń... I tyle ![]() czasami obejrzę jakiś meczyk na MŚ, czasami gdzieś wyjdę, coś poczytam, posprzątam... takie tam nudy ![]() pogoda się dzisiaj zepsuła i nie wiem, co będę robić dalej leń chyba?! ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
pani magazynier ![]() A co do kotki, to mnie rozwaliłaś tym tekstem! |
|||
|
|
|
#4927 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja jestem na IV części tej samej sagi i też ostatnio myślałam o jodze! podobno super sprawa ![]() a jak się tam ubrać? myślę, że zwykły top i jakieś legginsy albo spodenki sportowe (krótkie bądź długie) tylko żeby nic się nie "majtało"
|
|
|
|
|
#4928 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie chyba tak zrobię i założę takie spodenki za kolano i top - fitness.
A w ogóle to właśnie wpadłam na pomysł pisania bloga z analizami kosmetyków. Tzn. co mają w składzie i co to ma za zadanie, jak powinien działać kosmetyk zdaniem producenta a jak działa w rzeczywistości. O składnikach kosmetyków pojęcie mam - z racji studiów. Napiszcie proszę co o tym myślicie. |
|
|
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() [QUOTE=Sweetheart86;200890 58]Mam nadzieję, że znajdziesz coś odpowiednieo dla siebie Ale Ty pewnie będziesz szukała w Wawie, więc tam możliwości dużo większ niż w mojej niedużej ZG ![]() /QUOTE] Tzn, chciałabym coś znależć u siebie w Pruszkowie, a Wawę traktuję jako ostateczną ostateczność. U mnie też UP wysyła na staże np na policji czy też do Urzędu Skarbowego, a o biurach podróży jakoś jest cicho
|
|
#4930 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() Gratulacje obrony ![]() ![]() Cytat:
Ja z wielką chęcią zajęłabym się lekturą takiego bloga ![]() Nulka a jak ja Ci zazdroszczę tej możliwości leniuchowania ![]() Ogólnie przez zamieszanie z szukaniem mieszkania zrobiły mi się zaległości w opanowywaniu materiału na egzamin wstępny i nie zdążyłam jeszcze przygotować posteru na konferencję ehh nie wyrabiam się z tym wszystkim, nie wiem jak to będzie... Czekam na odpowiedzi z dwóch mieszkań, które oglądałam. Cały czas czegoś szukam ale ludzie na głowy poupadali, chcą tyle kasy nawet za miejsce w pokoju, że masakra Miłego dnia
|
|
#4931 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
będę go często na pewno odwiedzać, przydatne info ![]() ![]() bierz się do roboty!
|
|
|
|
|
#4932 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Otwórz blooożka ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4934 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!
![]() Kolejna owieczka '86.. czy nie pogniewacie się jeśli zasilę to zacne grono wizażowe?
|
|
|
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Witam nowe 86' Rozgośccie się, u nas fajnie jest ![]() Ja właśnie wróciłam z tego grilla. Bardzo fajnie było i wesoło, aż mi się wracac nie chciało ![]() No i chciałam się pochwalić, że dzisiaj oficjalnie zostałam poproszona na bycie chrzestną mojego siostrzeńca Cieszę się bardzo, bo chrzestną będę pierwszy raz Spokojnej nocy
|
#4936 | ||||
|
Konto usunięte
|
bardzo dziekuje za mile przyjecie
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i zycze powodzenia w poszukiwaniu mieszkaniaCytat:
, ja jak zostalam poproszoa o bycie chrzestna (a bylo to dla mnie wielkie zaskoczenie) to czulam sie dumna jak paw, ze z tak szacownego wielkiego grona to mi przypadla ta funkcja, jednak szybko me odczucia sie zmienily, kurcze duza odpowiedzialnosc to jest- szczegolnie finansowaEdytowane przez 201608051010 Czas edycji: 2010-06-19 o 23:38 |
||||
|
|
|
#4937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Liczę się z tym, ale na mojego siostrzeńca i tak bym kasy nie żałowała niezależnie czy bym była chrzestną czy nie Więc tym bardziej się cieszę, że to akurat ja mimo, że potencjlnych kandydatek było kilka i tak jak Ty jestem dumna jak paw ![]()
|
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
Bry wieczór
![]() Sweet, Jojla dziękuję za komplementy Dzisiaj krótko i egoistycznie. Chwalę się, że skończyłam dzisiaj 24 lata i właśnie pożegnałam gości po imprezie urodzinowo - absolwenckiej ![]() Witam nowe koleżanki i zachęcam do dłuższego opisu o sobie. Dobranoc |
|
|
|
#4939 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja zostalam chrzestna corki kuzyna i gdyby nie fakt, ze przypadla mi ta funkcja to pewnie widywalibysmy sie raz na ruski rok Cytat:
a jesli chodzi o dluzszy opis mej osoby to niestety, mimo szczerych checi nie wyszedl mi , ale chetnie odpowiem na pytania jesli jakies do mnie macie
|
||
|
|
|
#4940 | |
|
Raczkowanie
|
Antunka - 100 lat!
![]() Dzięki dziewczęta za miłe przyjęcie ![]() Cytat:
uwiellllbiam ją i też nie żałuję na nią ani grosza...a chrzestną niestety nie zostałam... nie będę mówiła ile łez z tego powodu wylałam... ale tak to u nas wyszło... tatuś maleństwa posiada tylko jedna siostrę.. dalszego ciągu się domyślacie ale i tak jestem najlepsza ciocią ![]() coś więcej o sobie... zamiast przygotowywać się do obrony siedzę na wizażu a chciałam się powstyrzymać te kilka dni ... tak więc koniec studiów bliski... pracuję już od 4 lat ale po studiach plany mam inne ale póki co nie mówię, żeby nie zapeszyć no i czekam na tego jedynego.. ehh
|
|
|
|
|
#4941 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a kiedy obrona?Ja właśnie skończyłam drukować drugi egzemplarz swojej pracy (zaczęłam po 23 ) żeby mi się nie nudziło, zjadłam deser i teraz mam ochotę blee.. to nie był dobry pomysł... została mi jeszcze do druku jedna wersja ale to jutro albo w poniedziałek bo już ledwo widzę na oczy ![]() Dobranoc
|
|
#4942 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no ale już końcówka wreszcieCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
sama mam chrześniaczkę, ale już taką prawie 6 latkę ![]() Cytat:
Cytat:
jutro zanoszę ją do dziekanatu wraz z tymi wszystkimi dyrdymałami. Obrona 30.06 - nareszcie konkretnie wyznaczona ![]() u mnie zapowiada się dzisiaj piękny, słoneczny dzień z tej okazji zaraz biorę się za zakuwanie ![]() bo potem chcę jeszcze pojechać zaglosować i odwiedzę rodziców.buziaki kochane, miłego dnia |
|||||||
|
|
|
#4943 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
ANTUNKO życzę Ci samych radości, dużo uśmiechu i spełnienia marzeń
|
#4945 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W innym ogłoszeniu jakiś gentleman wynajmował pokój za usługi seksualne, szkoda gadać...Mnie do ślubu się nie śpieszy, ale jednak w głebi serca zazdroszczę moim zaręczonym koleżankom ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja znowu leniuchuję w weekend, ale w pracy mam naprawdę ciężki okres i jak w piątek wróciłam do domu, byłam totalnie odmóżdżona. A dzisiaj robię sobie dzień dla piękna i urody. Właśnie podstrzygłam kudły i wygląda to trochę jak gdyby poraził mnie piorun Trudno odrośnie.Jestem z siebie dumna, bo od 2 tygodni rozpoczęłam reaktywację biegową. Szkoda tylko, że sama muszę biegać, bo nikt z moich znajomych nie jest usportowiony, a TŻ powiedział, że pójdziemyu pobiegać, jak kurom wyrosną zęby Wczoraj spędziłam cudowny wieczór z TŻ tem. Najpierw gotowaliśmy po afrykańsku, potem uczył mnie tradycyjnego afrykańskiego tańca i przerobiliśmy również kilka nowoczesnych odmian. Ta muzyka jest cudowna. W ogóle odbiło mi na punkcie czarnego lądu Miłego dnia moje piękne
|
|
#4946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno pójdzie świetnie!też bym się pisała na takie obozy całe dzieciństwo mieszkałam na wsi i uwielbiam takie obcowanie z naturą ![]() pochwal się co tam gotowaliście ciekawego...
|
|
|
|
|
#4947 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
P.S. śliczne zdjęcia Cytat:
Kochane, a będę mogła założyć nowy wątek? Będę Będę Będę???? ![]() :pr osi: Oczywiście, jeśli do tego czasu nie wyjadę...W poniedziałek mam egzamin, we wtorek jadę do babci na tydzień ( czyli bez Internetu) a 2 do UK (też chwilowo bez Internetu z powodu nowego mieszkania)
|
|||
|
|
|
#4948 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wow... szybko nam idzie... a Ty jak zwykle w świat się wybierasz.. ale to dobrze... baw się i uważaj na siebie... Ja właśnie byłam głosować i z racji tego, że trochę mam spalone plecy i żadne spodnie nie są mile widziane na mnie ubrałam sukienkę tą w której byłam na weselichu... fakt faktem jest średnio weselna bardziej się nadaje na jakieś akcje typu konferencje naukowe ale mniejsza o to... wpadam do tej słodkiej komisji na 2 piętrze.... i co widzę... wszystkie koleżanki mojej mamy i co słyszę "boże jak ty ładnie wyglądasz w sukience" wariatki a Wy już głosowałyście? Argument, że nie ma dobrego kandydata do mnie nie przemawia... warto iść i wrzucić choćby pustą kartę... Mamy przywilej wybierania więc z niego korzystajmy.... a jak ktoś nie idzie to osobiście
|
|
|
#4949 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nobla Ci ![]() Ja się wybiorę jak tylko poćwiczę i się wykąpię. Zawsze głosuję, na wszystkie wybory chodzę. Też uważam, że trzeba korzystać z demokracji |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.

Czuj się przyjęta do naszego grona i opowiedz coś o sobie.
A jutro będę jak z hitu Cranberries --> Zoooombieeee....Zoooombie eee....Zooooombieee....
będzie dopieszczona
, to zastanawiam sie co teraz poczac...

Ale Ty pewnie będziesz szukała w Wawie, więc tam możliwości dużo większ niż w mojej niedużej ZG

ale i tak jestem najlepsza ciocią 
blee.. to nie był dobry pomysł...
W innym ogłoszeniu jakiś gentleman wynajmował pokój za usługi seksualne, szkoda gadać...