![]() |
#4951 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część XI
Cytat:
Musisz zrozumieć, że to wszystko będziesz robiła dla swojego zdrowia ![]() Twoje zdrowie jest dla Twoich rodziców najważniejsze i dla Ciebie również powinno być ![]() Więc jeszcze raz: postaraj zwiększyć ilość i jakość posiłków ![]() ![]() ![]() ![]() Ps: I nie chciałam Cię przerazić ![]()
![]() |
#4952 |
Raczkowanie
|
U:
sn:dwie kromki razowca z pastella krewetkowa i pomidorem,herbata zielona 2sn:2 jabłka,nektarynka,morela, twarozek domowy o:pierogi z kapusta (z 6) p:pasek czekolady z advocatem,acitimel wieloowocowy k:sos z fasolką z puszki i swieza,kasza gryczana po:alkoholu troche ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4953 |
Raczkowanie
|
rogal mleczny z sucha krakowska
3 jabłka cappucino joghurt activia = 150 kcal kabanos drobiowy bulka grahamka z poledwica sopocka i jeszcze niedlugo moze bedzie banan ;] oceni ktos? |
![]() ![]() |
![]() |
#4954 |
Zakorzenienie
|
gdzie tu obiad?
![]() |
#4955 |
Raczkowanie
|
![]() kabanos i jogurt byly mniej wiecej w porze obiadu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4956 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4957 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4958 |
Raczkowanie
|
postaram sie, moze nastepnym razem bedzie lepiej ;]
dzieki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4959 |
Raczkowanie
|
U:
1. owsianka z 4 łych płatków owsianych górskich (uprzednio zalanych inką ![]() ![]() 2. bułka żytnia z masłem, szynką gotowaną, pomidorem i sałatą lodową 3. ziemniaczki (3), mielony kotlet z piersi kurczaka z cebulką, podsmażony na oleju a później utuszony w.s.w, zaprawionym mąką, kalafior (nie cały rzecz jasna ![]() 4. serek homogenizowany naturalny (125g.) z łyżką rodzynek; nektarynka 5. ciemna bułka obklejona słonecznikiem-pół z "solą", szynką drobiową, ogórkiem, papryką, rzodkiewką i sałatą lodową; pół z "solą", pl. sera żółtego, rzodkiewką, pomidorkiem i sałatą lodową (jednym słowem fuuura warzywek tutaj wpadła ![]() jakaś ocenka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4960 |
Zadomowienie
|
Moje początkowe R
Dzisiaj: śniadanie: jajecznica z 2 jaj z szynką i cebulką + kubek mleka obiad: 2 mielone + serek wiejski 200g z pieprzem + 3 ogórki(średnie) trening: 35 minut marszobiegu w domu 8 min abs, buns, arms & stretch po: miseczka krupniku podwieczorek: znów jajecznica jak z śniadania (tż miał ochotę) kolacja: wiejski z pomidorem ok. 250g
![]() |
#4961 | ||
Raczkowanie
|
zapraszam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() P: I. Omlet pizzowy - z serem, warzywami, pieczarkami BF&CF na mleku 3,2% z bananem,musem brzoskwiniowym, pistacjami II. 3 kromy chleba żytniego z masłem, serem, pomidorem Lu Go kakaowe maczane w serku homogenizowanym nat. III. Ziemniaki pieczone, pierś z kurczaka panierowana&smażona w kawałkach, warzywa skropione oliwą kawa mrożona z lodami pistacjowymi,mlekiem i cukrem IV. Naleśniki razowo-żytnie z; dżemem truskawkowym, nutellą&bananem, musem z kiwi ![]() V. Frytki z ketchupem i miseczka rzodkiewek ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4962 |
Raczkowanie
|
Dzisiejsze RRRRR
![]() Śniadanie: owsianka (40g), na mleku (0,5%), garść orzechów nerkowca, 50g chudego twarogu, dwa kiwi II śniadanie: sałatka: pół puszki tuńczyka, pół pomidora, ćwierć papryki, ogórek konserwowy, zielona cebula; kromka chleba żytniego (50g) Lunch: taka sama sałatka Obiad: smażony indyk (niestety nie dało się go dokładnie oddzielić od sosu, w którym się dusił, więc trochę go też musiałam zjeść), kasza kus-kus z warzywami, ogórek konserwowy, pomidor, kilka plastrów smażonego bakłażana; Przekąska: marchewka Kolacja: resztka mięsa z obiadu (50g), twarożek (50g), pół puszki zielonego groszku, pomidor, pół papryki Proszę o ocenę ![]()
![]() 25.08.2012 - jeszcze bardziej szczęśliwa żona ![]() Edytowane przez Falsify Czas edycji: 2010-08-05 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4963 |
Rozeznanie
|
U (?)
Śniadanie: Owsianka - 3 łyżki owsianych, 1 łyżka jogurtu naturalnego, garść musli, łyżka suszonych bananów, garść żurawiny, pół banana, suszona gruszka, cynamon II Śniadanie: Jajko + pomidor + cebula + pół ogórka + łyżka jogurtu naturalnego Obiad: Łazanki z kwaśną kapustą i pieczarkami (około 70g makaronu przed ugotowaniem) Podwieczorek: Jogobella panna cotta jagodowa z garstką borówek Kolacja: Bułka cienko z masłem (nie umiem się na razie przekonać), sałatą,szynką drobiową,almette pomidorowym,2 plastrami pomidora,plastrami rzodkiewki,ogórka konserwowego i posypane bazylią, a druga z masłem orzechowym Lepiej? ![]()
Blog kulinarny Co mi zostało w życiu prócz czterech ścian Nigdy nie chciałam wiele, co dzisiaj mam Dobry sen znikł wchłonięty w czerń Nie został nikt co kochał mnie Nie mam już nic Nie ma już nic Nie ma już mnie... |
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4965 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Życzę szybkiego dostania okresu. ![]() Cytat:
Cytat:
A okres masz?
Kochać i tracić, pragnąć i żałować; Edytowane przez Winky Czas edycji: 2010-08-05 o 20:00 |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4967 |
Rozeznanie
|
Winky, znikajac, dzięki za oceny. Kurcze, to śniadanie wychodzi na prawdę ogromne. Nie mogę się po nim unieść. Staram się, ale te cholerne wyrzuty. Do II śniadania miała być kromka razowo żytniego, ale nie dałam rady już wcisnąć. Ale staram się, choć może tego nie widać.
![]() A jeszcze, czy mógłby ktoś obliczyć ile kcal wyszło? Bo nie wiem czy do 2000 doszło czy nie.
Blog kulinarny Co mi zostało w życiu prócz czterech ścian Nigdy nie chciałam wiele, co dzisiaj mam Dobry sen znikł wchłonięty w czerń Nie został nikt co kochał mnie Nie mam już nic Nie ma już nic Nie ma już mnie... |
![]() ![]() |
![]() |
#4968 |
Zadomowienie
|
U
i jak dziś??????????? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Zakorzenienie
|
Winky - Dziękuje że oceniłaś
![]() No racja boje się jeść na wieczór ![]() Postaram się urozmaicić jeszcze jadłospis dorzuce do kolacji i będe jeść orzechy (dziś kupiłam dużą pake migdałów ![]()
Francja/ Chorwacja/ Egipt/ Grecja Bułgaria /Hiszpania Kreta/ Agia Pelagia or 2013 ? Lloret Edytowane przez Tynusia Czas edycji: 2010-08-05 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4970 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie lubisz jogurtów/serków wiejskich/twarogu/omletów/naleśników/owsianki/bakalii/sałatek/ciast/zapiekanek? Prawie codziennie jesz to samo. Nuda.
Kochać i tracić, pragnąć i żałować; Edytowane przez Winky Czas edycji: 2010-08-05 o 20:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4971 |
Zadomowienie
|
mam problem,bo nie znoszę naleśników, i innych dań mącznych...
![]() poza tym uwielbiam jeść cholernie pikantnie,lubię zupy,leczo,szynki,salami, itd.. poza tym uwielbiam kapustę pekińską,kuchnię włoską,nie znoszę sushi... lubię kuchnię węgierską, meksykańską...lubię ziemniaki, warzywa...sosy różne poza beszamelem... czy na bazie tych info + uwielbienia do arbuzów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4972 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4973 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4974 |
Zadomowienie
|
Dzisiejsze UUU:
1. bułka ciemna: pół z masłem orzechowym, serkiem typu włoskiego i dżemem jeżynowym dosładzanym sokiem z winogron; pół z serkiem typu włoskiego, dżemem czereśniowym i bananem; kawa ze śmietanką 2. bułka wieloziarnista z masłem, krakowską suchą, serem i rzodkiewkami złożona, herbata z łyżeczką miodu 3. jogurt pitny ananasowo- kokosowy; brzoskwinka 4. ziemniaki z pietruszką; 2 ogórki konserwowe, wątróbki drobiowe smażone na oliwie z cebulką i jabłkiem 5. duży big corny bananowo- czekoladowy; 2 jeżyki adwokatowe, kawa z mlekiem 6. kromka chleba razowego z wędliną-" indyk faszerowany 2 plastry"; cały twarożek wiejski; pomidor
Świat nie jest taki zły ![]() Turcja Alanya- 2007 Tunezja Sousse- 2008 Egipt Hurghada- 2009 Turcja Marmaris- 2010 Grecja Rodos Egipt Sharm el sheikh- 2011 Izrael Jerozolima i Betlejem Wyspy Kanaryjskie Fuerteventura- 2012 Grecja Kreta 2013- ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4975 |
Wtajemniczenie
|
hej wszystkim, nie wrzucam codziennie jadlospisow żeby nie zwariować,ale dzisiaj chcem się pochwalić że waże już 47,7kg
![]() Narazie czuje efekt przejedzenia, dlatego chcem odpocząć od ogromnej ilości jedzenia ;p Teraz moje U ( wiecie, moje U to dla większości P ale inaczej chudne) . śniadanie; dwie kromki chleba ze słonecznikiem; z serkiem wiejskim i dżemem brzoskwiniowym; z szynką i ogórkiem ; płatki kukurydziane na mleku 2%; jabłko; śliwki. 2 śniadanie; duużo śliwek; jogurt naturalny z rodzynkami i orzeszkami ziemnymi. obiad; 3 duze ziemniaki młode; schabowy w panierce z ziołami smazony na oleju; surówka z kapusty i marchewki z musztardą <3 podwieczorek; bardzo duża słodka buła, obwarzanek;lód w kubeczku bananowo-czekoladowy; orzechy ziemne. kolacja; serek waniliowy; dwie kromki chleba ze słonecznikiem; z serem topionym i pomiorem; z pasztetem drobiowym i ogórkiem; brzoskwinia; po; jabłkoo ładnie prosze,do oceny ![]()
'wyobraznia bez wiedzy moze stworzyc rzeczy piękne.wiedza bez wyobrazni najwyzej doskonale ' Edytowane przez innyrytm Czas edycji: 2010-08-05 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4976 |
Zadomowienie
|
hej, ja też mam 16 lat i ostatnio schudłam około 4-5kg, bo zaczęłam się odchudzać, jednak nie jestem chora- teraz trzymam wagę tylko nie chcę przytyć. moi rodzice bardzo pilnują żebym jadła.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4978 |
Rozeznanie
|
uuuuu
nie umieszczam piwka,które wpadło..nie chcę zaogniać ![]() i jak to wygląda? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4979 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.