|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D
Cytat:
Fajnie niech się uda wzmacniają jakoś brakuje mi stepera ale jak rprowadziłabym steper to byłoby za dużo w każdym bądź razie zaraz zmykam na spacerek z córcią dłuuuugi mam nadzieję a i rowerek w końcu mam naprawiony więc może popołudniu trochę pojeżdżę
|
|
#4952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z białymi to w ogóle problem
|
|
|
|
|
#4953 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie też nachodzą zachcianki jak mam okres, chyba każda kobieta tak ma:P Spacery są super ale jak wyjrzę za okno to mi się odechciewa Jestem ciepło lubna, problemy z krążeniem i niedociśnienie sprawiają, że zawsze mi zimno i mam zimne ręce i stopy:/. Puki nie muszę to nie wychodzę na zewnątrz:P Mam nadzieję, że mówisz o rowerze stacjonarnym:P bo nie wyobrażam sobie jazdy po tym zamarzniętym śniegu i po lodzie (chyba, że na tyłku:P) ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Pod kolanami rozstępy? hmm moja wyobraźnia jest kiepska:/ ale tego to praktycznie pewnie nie widać nawet. Wiem, że ich nie usune:/ szkoda. Dobre jest chociaż to, że są białe bo nie rzucają się tak w oczy przy mojej jasnej karnacji. Trzeba z tym żyć. Za jakiś czas pewnie zacznę narzekać na zmarszczki:P Na szczęście wyglądam dość młodo i oby jak najdłużej:P. A ty masz te rozstępy czerwone?grube? czy cienkie, białe? |
|
|
|
|
#4954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak tak spacerek na dodatek z wózkiem córą 14 kg prawie zakupami lekkimi także to też dobre ćwiczenia hihi ![]() Tak ćwiczyłam na steperze po 40 minut dziennie z wymachami co 10 min które trwały 5 min heh do tego brzuszki i od końca sierpnia do momentu gdzy zaczęłam BBL od pon do pt i w niektóre soboty ćwiczyłam heh i rak też przytłam 2,5 kg zapewne te mięśnie i oczyeiście schudłam w cn heh nie wiem ile bo przed się nie mierzyłam ale kilka napewno ponieqaż tak jak pisałam boczki już nie wystają mi ze spodni a brzych też xnalał usa też pupa chyba najmniej heh wcześniej przed wizytą w Polandii też ćwiczyłam sld krócej i rezultaty były mniejsze heh Dziewczyny a jak jest z efektem jojo w Waszych przypadkach ? Gdy przestajecie ćwiczyć diety kończycie...
|
|
#4955 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja ci mogę powiedzieć z mojej perspektywy jak ćwiczyłam insanity z BBL'em i po miesiącu miałam przymusową przerwę 3 tygodniową to nie przytyłam, cały czas trzymałam dietę ale nawet sporo wtedy mi spadło w cm (nie wiem tylko czy to nie przypadkiem zaleta 2 tygodniowej grypy żołądkowej). Teraz powiedzmy, że zanim się zabrałam z powrotem za BBL miałam około 2 tygodnie przerwy (bo moje ćwiczenie wtedy to nie było ćwiczenie) i też chudłam. Pewnie jakbym się kiepsko odżywiała to troszkę bym przytyła ale nie ma mowy o efekcie jojo. |
|
|
|
|
#4956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4957 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4958 |
|
Zakorzenienie
|
wiem wiem z tym że moja znajoma twierdzi że ona miała jojo po jakichś tam ćwiczeniach i diecie co wydawło się dla mnie dziwne więc stąd takie moje pytanie heh lol
|
#4959 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Właśnie skończyłam oglądać film pt "October baby", wiem, że to nie na temat ale ryczałam jak bóbr, piękny film, polecam
|
|
|
|
|
#4960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego staram się odżywaić zdrowo, tutaj ogólnie żywność jest przetworzona, o hormonach w jedzeniu to nie słyszałam hih ja lecę ćwiczyć. Bardzo dobrze się czuje po tych ćwiczeniach, niestety mmoja waga nadal wacha się w granicach 63 kg. Wczoraj gdy się ważyłam było to 62,4 dzisiaj 63,3 więc heh końcem tygodnie zmierzę się i zobaczymy wtedy heh
|
|
#4961 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee ja się nie ważę codziennie hihi;p poprostu chciałam zobaczyć czy rzeczywiście tak jest że mi zeszło aż do 62,4 i nie spadła waga tak jak wcześniej waga pierwszego dnia pokazywała 63 a kolejnego spowrotem 63,5 to tylko sprawdzenie a wcześnie to ważyłam się z 3 tyg temu a wcześniej chyba po powrocie z Pl i było magiczne 61 tyle to mogłabym ważyć teraz ale już nie chce swoich boczków... z tamtego okresu hihi Więc kg nie ma co się przejmować a lecimy z centymetrami hihi yupi ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Ja już dawno po ćwiczeniach i zdrowym śniadanku, zaraz wskakuje do wanny Oczywiście mogłabym drugą taką serię zrobić co dzisiaj hihi widzę że mnie teraz czeka co drugi dzień sculpt heh jeszcze nie do końca opanowany bo tylko raz miałam a pompki to ciężko będzie
|
|
#4963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do efektu jojo to nawet gdy się ćwiczy i stosuje zdrową dietę, a potem nie robi się nic to efekt jojo będzie
|
|
|
|
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
Nom i tu zdania są podzielone z tym jojo efektem oczywiście heh
|
#4965 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
poza tym w tamtym miejscu to i tak nie przeszkadza . Czy ja wiem z tym efektem jojo hmmm....ponad rok temu ćwiczyłam insanity ale wytrzymałam tylko 4 tygodnie, po których straciłam 15 cm (biust, talia, biodra, reszty nie mierzyłam) i zaczęłam jeść niezdrowo, fast foody, nocne podjadanie itp i tak 10 cm mi wróciło ale to było przez rok. Być może każdy ma inny organizm i inaczej na to reaguje.
|
|
|
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
Ważne jest by chudnąć około 1 kg na tydzień, a nie 12 kg w miesiąc
Ale po dojściu do wymarzonej wagi nie da się wrócić do poprzedniego trybu życia bez efektu jojo, trzeba nadal stosować zdrową dietę, ale już nie tak rygorystyczną i ćwiczyć, ale nie tak intensywnie ![]() Co do diety Dukana to mój tata schudł na niej 30 kg i utrzymuje ten efekt do dzisiaj, właśnie dlatego, że robił to stopniowo, teraz nadal chodzi na siłownie i nie je niektórych rzeczy np. chleba czy ziemniaków
|
|
|
|
#4967 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4968 |
|
Zakorzenienie
|
a niby dlaczego do 13 jeść słodkue rzeczy czy chipsy heh
Każda z nas ma problemy, jedne większe drugie mniejsze jedne się przyznają drugie nie jedni wolą się podzielić z innymi proszą o rady inni wolą dusić w sobie ... bla bla bla Mój chłopak wymyślił sobie że chce jechać na zakończenie sezonu na moto na imprezę wieczorem i zostać na noc heh oczywiście mi to nie pasuje zastanawiam się nad opcją czy go póścić bo to tylko zamartwianie się jest już mokro czyli ślisko ns motor tym bardziej także heh ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- ja to nie chudnę, ale tyje hihi tzn. teraz już waga się zatrzymała od jakichś kilku tygodni tak jak wyżej pisałam Widać nie ma przepisu heh obym tylko już nie tyła niech tak zostanie lol w sumie to po kg gdy spadają to nie widać a cm jak lecà w dół to owszem tak
|
#4969 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba zakręcił trochę to tak studia 61 praca58 ciaża wiadomo po okresie karmienia 58 powrót do 61 i gdy zaczęłam ćwiczyć wzrost do 63,5 na szczęście jakiś czas cisza także to nie angielskie jedzenie ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Staramy się jeść zdrowo i nie tylko ang jedzenie, ale kuchnie różnych narodowości polskie oczywiście też niestety fast food-y także zdarzyło się nam jeść ale raz na jakiś czas heh lol
|
|
#4971 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No widzisz, przybyło ci tkanki mięśniowej a spala ci się tłuszczowa , waga ci poszła w górę ale za jakiś czas spadnie, być może nie do 58 ale myślę, że do 60 spokojnie
|
|
|
|
|
#4972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na razie na pół etatu pewnie bo córcia chodzi do przedszkola Heh chciałabym do 58 nawet 55 ale ważne że cm lecą ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- nie wiem kiedy byłaś, sle teraz tutaj jest troszkę gorzej ze wszystkim niż wcześniej heh hmm czemu Wy tak narzekacie na te prace? Czym się zajmujecie?
|
|
#4973 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(przynajmniej ja tak miałam, tylko, że ja na początku potrafiłam się przedstawić i tyle:P, byłam młoda i głupia). 55 kg to baaaardzo mało, chciałabyś byś takim zasuszonym badylem? a fe!
|
|
|
|
|
#4974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie napisałam że w Polsce lepsza, tak nie sądzę 7 lat temu to sporo i nawet funt więcej kosztował. Raczej ze zwierzętami będzie Ci ciężko, a nawet później mieszkanie znaleźć też nie bardzo. Dokładnie szybko się załapie język
|
|
#4975 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem, że dawno i że nie mam teraz szans na wyjechnie dlatego staram się o inną pracę i właśnie dlatego poszłam na kolejne studia (no dobra głównie dla siebie, żeby nie tkwić w martwym punkcie). Z kursem funta nie jest tak najgorzej. W tym roku i tak na chwile będę musiała polecieć do Londynu. U nas zima na całego brrr wyszłam na chwile i prawie zamarzłam:/. Co do ćwiczeń nie chcę mi się dzisiaj:/ nie mam weny:/
|
|
|
|
|
#4976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eeee tam włączaj tego tego nie wiem jak mu tam z tym fajnym akcentem wskakuj w ciuszki i śmigaj, nie ma narzekania;P
|
|
#4977 |
|
Rozeznanie
|
Wrocilam
Niestety przez urlop zaprzestalam cwiczyc BBL i jestem na siebie zla;/ ale jutro postram przeczytac wszystkie posty jakie sie pojawily od ostatniego tygodnia. I w poniedzialek zaczne znow BBL ale mysle czy nie czasem Slim & Lift ale nie jestem pewna czy to taki dobry pomysl. Moze lepiej zostac przy Lift & shape. Mysle ??
|
#4978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4980 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Ze względu na biodra, bo niedługo mogę skończyć tak, że ledwo się będę poruszała:/ Tzn teraz jest dobrze, więc się bardzo cieszę, ale wiem, że robię się coraz starsza i będzie coraz gorzej a joga uelastycznia no i może coś tam mi pomoże, żebym nie miała problemów z poruszaniem. Czasami mam taki ból, że wszystkie okresy świata to przy tym pikuś, co ja się naodwiedzałam ortopedów...ale dosyć marudzenia ćwiczę i jest dobrze (raz przez tydzień było źle, naszczęście się nie powtórzyło). Ale ta joga to jeszcze za jakiś czas, bo muszę wybrać coś odpowiedniego dla siebie a nie znam się na tym, jedyną jogę jaką robiłam to była ta z p90x A miałaś jakieś doświadczenia z jogą?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.

. 
dłuuuugi mam nadzieję a i rowerek w końcu mam naprawiony więc może popołudniu trochę pojeżdżę
a z białymi to w ogóle problem