Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-11, 00:12   #4951
bita smietana
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

A używacie jakichś produktów przyspieszających schnięcie? Coś kojarzę, że na którymś blogu było coś takiego (taki jakby mały zakraplacz, przyspieszało schnięcie i utwardzało), ale nie mogę teraz tego znaleźć...
Stary 2010-12-11, 00:23   #4952
agusiownik
Zakorzenienie

byłam na zakupach i kupiłam sobie bluzkę, sukienkę, szampon na sucho i olejek herbaciany
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 00:27   #4953
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Nie wiem, ile trwa Twój serial, ale mi w godzinę paznokcie nie wyschną tzn, są suche, ale jeśli niefortunnie czegoś dotknę, robią się takie wgniecenia, nie wiem, czy rozumiesz o co mi chodzi... ponad godzinę muszę czekać, żeby móc robić wszystko bez przejmowania się, że coś im się stanie
Moje po 4o pare minut.

Może za dużo tego lakieru nakładasz?

Jakiego lakieru używasz.

Są też zawsze lakiery szybkoschnące, astor ma dość dobre.

Jak się chce przyspieszyć schniecie można zamoczyć końce palców w zimnej wodzie Działa.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 00:42   #4954
tillavanilla
Raczkowanie

caate makijaz slicznya co do polskiej muzyki to zalerzy co ci sie podoba,ja uwielbiam piosenki Perfectu,Lady pank,itp rokowe kapele i lubie tez polski hip hop,ale i tak zazwyczaj slucham angielskiego radia
Niezapominajka 89 witajco do podkladu to nie pomoge,bo nigdy nie uzywalam ani pudru ani podkladu i mam nadzieje,ze nie bede musiala
buahhot ladny sweterek,kupilam podobny tztowi na urodziny

Cytat:
Bardzo ładne zdjęcia. Jesteś dla mnie zaprzeczeniem zaniedbanej matki polki wyglądasz świetnie.
Dziekujeale masz chyba bledne o pojecie o matce polcePowinnas zobaczyc przecietna matke angielke

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
i tak w ogóle to cześć dziś mam o niebo lepszy humor niż wczoraj zaraz się wyspamuje kurde bolą mnie krzyże niby mam okres ale to 6 dzień więc już nie powinnam odczuwać, tymbardziej że wcześniej przy @ bolał mnie tylko brzuch... dopiero od jakiś 3 miesiączek bolą mnie krzyże...
przed ciaza mialal straszne bole krzyza podczas okresu,strasznie sie meczylam szczegolnie prze pierwsze 3 dni,a po urodzeniu malego jak reka odjal

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
a ja mam pytanie do tych z was posiadajacych prostownice.otoz. moja kochana mamusia chce mi kupic takowa na gwiazdke. powiedzcie mi jakiej firmy sa najlepsze? chodzilysmy dzisiaj po media expert i pani bardzo zachwalala tą nową Rowente(ta ktorej reklama jest na samej gorze strony)
Mam ghd i dla mnie to prawdziwe cudojednak do najtanszych nie nalezy i mozna ja kupic przez internet lub renomowanych salonach fryzjerskich w uk

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ja musze zrobic porzadek ze swoimi, ladnie opilowac i pomalowac odzywka

jutro farbuje wlosy, mam nadzieje ze wyjdzie tak jak chce
ja tez musze zadbac o paznkcie,a wlosy farbowalam dzis na gleboko blekitna czern

Zamowilam wczoraj mascare Max Factor false lash effect i kremy brazujace Yves Rocher, Bronze Nature, Hydratant Effet Bonne Mine 2 en,to juz takie prezenty swiateczne,a musialam zamowic teraz,by dostac przed swietami

Ok ide nalozyc olej kokosowu na wlosy,a potem uciekam juz spac Milej nocy

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 00:44   #4955
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
A używacie jakichś produktów przyspieszających schnięcie? Coś kojarzę, że na którymś blogu było coś takiego (taki jakby mały zakraplacz, przyspieszało schnięcie i utwardzało), ale nie mogę teraz tego znaleźć...
Ja mam taki w sprayu. Jest dosyć dobry.

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Moje po 4o pare minut.

Może za dużo tego lakieru nakładasz?

Jakiego lakieru używasz.

Są też zawsze lakiery szybkoschnące, astor ma dość dobre.

Jak się chce przyspieszyć schniecie można zamoczyć końce palców w zimnej wodzie Działa.
Właśnie staram się, żeby nie było za dużo i żeby na mokrą jeszcze warstwę nigdy nie kłaść kolejnej. Używam Inglota przede wszystkim. Zimną wodę wypróbowałam, działa, schną troszkę szybciej

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 01:09   #4956
buahhot
Marcelover ♥♥♥

chyba chce kupic eyeliner w zelu, zastanawiam sie czy lepiej tanszy czy z inglota - nie mam wprawy w kreski, nie wiem czy w ogole mi pasuja, ale jak widze kreski u caate lub na blogach ze zdjeciami makijazy to az do tego musialabym dokupic pedzelek... no nie wiem, jak myslicie? uzywacie takich eyelinerow?

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2010-12-11 o 01:12
buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 01:29   #4957
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
chyba chce kupic eyeliner w zelu, zastanawiam sie czy lepiej tanszy czy z inglota - nie mam wprawy w kreski, nie wiem czy w ogole mi pasuja, ale jak widze kreski u caate lub na blogach ze zdjeciami makijazy to az do tego musialabym dokupic pedzelek... no nie wiem, jak myslicie? uzywacie takich eyelinerow?

ja nie umiem się malować eyelinerem
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 07:46   #4958
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Witam Piękne

Ja już wykąpana, wybalsamowana, nakremowana. Zaraz bd suszyć włoski i robić makijaż Idziemy dzisiaj z TŻtem na świąteczne zakupy i przy okazji do kina Musze się odpicować, bo w końcu to taka mała randka

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Kalpana ładne obrączki będziecie mieli.

Talullah pewnie, że tak. Gratuluje.

_Alessandra ja Glorię trzymała na włosach niecałe 10 min. może kiedyś spróbuje dłużej.

_blondyneczka_ dobry kupiłaś olejek rycynowy. Ja za swój też zapłaciłam ok. 2 zł, za większe opakowanie ok. 6 zł. Wiesz on normalnie jest na przeczyszczenie, ale my stosujemy go na włosy od zewnątrz. Ja zostawiam go na całą noc, potem dobrze spłukuje i włosy są świetne po nim.

Niezapominajka 89 witaj!

caate, jak dla mnie to znowu wspaniały makijaż.

Tż. jutro i dzisiaj remontuje łazienkę u dziadka, więc tylko na chwile dzisiaj się widzieliśmy, a w niedziele robią imieniny i cała rodzina moja będzie i rodzice Tż., bo pomyślałam, że w tym roku ich zaproszę. Trochę stresuje się, bo to pierwsze oficjalne spotkanie naszych rodzin i chce, żeby wypadło, jak najlepiej. Za niedługo zacznę wszystko gotować.
ps. Brat mi robi dwa ciasta, jak dobrze mieć brata co lubi piec.
Ja glorie trzymam pół godziny, czasem troche więcej.
Ale fajnie się masz To poważny krok do waszego związku, jak rodzice bd się poznawać Nie wyobrażam sobie jakby moi mieli poznać rodziców TŻta A ile już jesteście ze sobą?

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
a ja mam pytanie do tych z was posiadajacych prostownice.otoz. moja kochana mamusia chce mi kupic takowa na gwiazdke. powiedzcie mi jakiej firmy sa najlepsze? chodzilysmy dzisiaj po media expert i pani bardzo zachwalala tą nową Rowente(ta ktorej reklama jest na samej gorze strony)
Ja mam z Remingtona i polecam

Cytat:
Ja mam eyeliner za 10 zł z Golden Rose Stwierdziłam , że niewarto przepłacać jak i tak długo się utrzymuje na powiece. Jedyny minus to, że opakowanie się łamie, więc trzeba się posługiwać nim delikatnie

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 08:22   #4959
dianulaa
Zadomowienie

a ja zwykle maluje paznokcie lakierami firmy golden rose - trzy lakiery do francuskiego ok 12 zł. schną góra 15 minut i trzymają się do 4 dni ...
Stary 2010-12-11, 09:30   #4960
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
mojemu jeszcze dalam szampon babydream i tak mu sie blyszcza, no cholera mnie bierze jak patrze i dotykam jego wlosow, takie mieekkie

zapomnialam sie pochwlaic, ze ostatnio zmusilam go do oczyszczania twarzy, zrobilam mu peeling,maseczkie oczyszczajace,nawilzajaac e, punktowo krem na problemy skorne i alantanem go posmarowalam i mat mu sie trzymal caly dzien
no w szoku bylam! zrobilam sobie z niego testerka troche
ale zadowolony byl, mowil ze juz nie mial tak sciagnietej twarzy jak wczesniej i ze jest okej.

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Dziewczyny mozecie polecic mi jakas polska muzyke?
chodzi mi o takie kawalki do pospiewania w aucie odstresowania sie itp
czasami mam ochote zmienic plytke na jakas polska, bo nieraz ta zagraniczna po prostu mnie juz meczy, jak duzo jezdze..
Patrycja Markowska
Hallo Hallo
ostatnio przezrzucilam sie na jej piosenki

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Cytat:
Dziewczyny, uzywalyscie moze kremow garniera? i mleczek? chodzi mi o te z zalacznika. Albo produkty z zestawu loreala?
ja uzywalam mleczka do demakijarzu i sa fajne, kiedys mialam krem ale taki zielony byl dosyc drogi kosztowal 40 zl ale byl swietny!!!

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

[QUOTE=zielone_oko;2368148 7]Wiek jest nieistotny, liczy się to co jest w środku [/QUOzielone oko masz racje, moj ma 28 a czasami zachowuje sie jak rozkapryszone dziecko

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

dziewczynki to napewno nie ja wstawie zaraz kilka swoich zdjec do albumu wiec mozecie zobaczyc jak wygladam i oceniac

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Cytat:
ja tez mam philipsa
ja tez mam philipsa

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

wstawilam zdjecie ze slubu do albumu i jedno swoje w nowych wloskach

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Cytat:
hej ja mialam kiedys a avonu taki w kroplach i niby mial przyspieszac ale mi jakos nie pomagal i tak musialam odczekac troche czasu....a niby w 60 sekund mial lakier schnac
Stary 2010-12-11, 09:34   #4961
caate
Zakorzenienie

GG do caate

czesc piekne

wczoraj mialam udany wieczor, niedawno wstalam, patrze za okno a tu taaaak pada snieg a ja dzis musze jechac na angielski, tak mi sie nie chce

lece Was nadrobic
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 09:35   #4962
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

lece dziewczynki dzisiaj mam sprzatanie w domku i mam zamiar piec pierniki wiec zapraszam na kawke i swieze pierniczki w moim wykonaniu
Stary 2010-12-11, 09:58   #4963
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
polecam takie eyelinery, tzn ten z inglota bo tylko taki mam. Mam go rowno rok, popekal mi w pojemniczku, a o zuzyciu nie ma mowy, moze 1/5zuzylam, a maziam sie praktycznie nim codziennie.. ja go polece, ale tylko z plynem duraline, wtedy nim si emaluje jak farbka, tak miekko, solo natomiast szybko zasycha i malowanie nim to dla mnie meczarnia. Ja mam duraline, uzywam go nieraz do cieni, rozy, zawsze do tego zelu i dopiero teraz mam dno w buteleczce, ktora mam od zeszlych wakacji, ale jeszcze nie kupuje bo tymi resztkami dojade jesszcze z mieisac, bot to tylko kapke doslownie minimalnie dajesz

makijaz wykonalam, bezem, rozswietlaczek w kaciku, 2brazy, czekoladka, pomarancz i grafit przy lini rzes, wszystko z paletki

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
caate makijaz slicznya co do polskiej muzyki to zalerzy co ci sie podoba,ja uwielbiam piosenki Perfectu,Lady pank,itp rokowe kapele i lubie tez polski hip hop,ale i tak zazwyczaj slucham angielskiego radia
Niezapominajka 89 witajco do podkladu to nie pomoge,bo
Mam ghd i dla mnie to prawdziwe cudojednak do najtanszych nie nalezy i mozna ja kupic przez internet lub renomowanych salonach fryzjerskich w uk

ja tez musze zadbac o paznkcie,a wlosy farbowalam dzis na gleboko blekitna czern
dziekuje
no wlasnie LP posciagalam, Kasie Wilk,Kowalska,Markowska,M aanam, Verbe
a nie slyszalam o ghd, co to?
Cytat:
no mam i czekam

to naprawdę sobowtór blondyneczki
!!!

caate
byłaby opcja żebyś zrobiło makijaż przydymione oczko?? i najlepiej żebys nakręciła filmik... proszę
jasne, ze jest taka mozliwosc, tylko moglabys mi pokazac taki przykladowy makijaz o co Ci chodzi?
ja wole kopiowac niz myslec co i jak zrobic

pamietam rowniez, ze obiecalam paru dziewczynom kiedys jakies makijaze, na opadajace powieki? jak nadal chcecie, to prosze si eprzypomniec bo pryzznam sie bez bicia, ze pamietam, ze obiecalam Tallulah napewno ale co i jak to juz nie
Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Caate, a jakiego szamponu przeciwko wypadaniu włosów używasz?
Świetny makijaż, ładna dziewczyna z Ciebie i te brwi mm... super!
dziekuje
prosze szampon: klik ale tak jak mowie, wlosy wypadaja i tak...

zielone_oko
dziekuje
Cytat:
Dzień dobry!

caate, jak dla mnie to znowu wspaniały makijaż.

ps. Brat mi robi dwa ciasta, jak dobrze mieć brata co lubi piec.
dziekuje
zazdrosze brata, ja taki lakomczuch jestem
powodzenia na imieninach

Cytat:
samaraNW

kupiłam sobie szampon z apteczki babuni z miodem i mlekiem, bo zachciało mi się jakiegoś nowego szamponu i zakupiłam też płyn micelarny Bourjois. jest teraz w promocji w rossmannie za 11,99zł
dziekuje
taaa ja musze umiec robic proste kreski, teraz mam mase cwiczen z rysunku,malarstwa i tyle projektow, ze chcac nie chcac musialam to opanowac
ooo musze przetestowac

blondyneczko, piekne zdjecia
slicznie wygladalas, jest co wspominac zapewne

snowh wlasnie to radiu jest tez we wro, ale oni maja jakies ciezkie brzmienia i mi to podnosi cisnienie zamiast odprezyc jazde w korku
wiec nagram sobie jakies mp3 na plytke

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-12-11 o 10:00
Stary 2010-12-11, 10:25   #4964
loluska
Zakorzenienie

Cytat:

a na jaki farbujesz??

tillavanilla
no słysząłam od wielu kobiet że poród dobrze wpływa na późniejsze okresy ale póki co dzieci nie planuję :P

=caate
no to później poszukam o co dokładnie mi chodzi i ci pokaże dziękuję

Cytat:
Napisane przez marlienkaa2 Pokaż wiadomość
Już wyjaśniam: najpierw moczę włosy bardzo dokładnie, potem biorę trochę kawy tzw. fusiastej i wykonuję peeling. Następnie płukam wodą i myję włosy 2krotnie szamponem ( w moim przypadku jest to Dove Damage Therapy) Bardzo dokładnie spłukuję szampon ciepłą, potem letnią, a na końcu całkowicie zimną wodą. Moje włosy po takim zabiegu są lsniące, na prawdę odbite od nasady (nie jest to żaden push-up, ale nie są ulizane), skóra głowy jest gładziutka.
Ps. mój 1000post
jakoś drastyczne mi sie to wydaje... :P

później do was zajrzę bo teraz muszę domek sprzątać... a tak mi się nie chce

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 10:25   #4965
zielone_oko
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Ale sypie u mnie śnieg łoo masakra.. Nic nie widać.

dziewczyny ja też Wam się pokażę, ale to jak wróci tŻ bo ja sama zdjęć sobie robić nie umiem
A na kompie mam same starocie z przed roku i dalej..
Stary 2010-12-11, 10:28   #4966
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość

Dziekujeale masz chyba bledne o pojecie o matce polcePowinnas zobaczyc przecietna matke angielke

Jeśli wyglądają tak jak w programach gdzie je pokazują: np trinny i susanah ubierają czy perfekcyjna pani domu () to rzeczywiście nawet i do matek polek im daleko

<3 <3 <3
Stary 2010-12-11, 10:29   #4967
snowhitee
Zakorzenienie

hej

Cytat:

juz dzis farbujesz? bede trzymac kciuki

Cytat:
to moze na poczatek kup jakis tanszy ja mam dwa, jeden z my secret z pedzelkiem normalny w plynie i jest super w ogole sie nie zmazuje i pedzelek fajne kreski robi a drugi w zelu z TCW i rowniez jest bardzo fajny

Cytat:

snowh wlasnie to radiu jest tez we wro, ale oni maja jakies ciezkie brzmienia i mi to podnosi cisnienie zamiast odprezyc jazde w korku
wiec nagram sobie jakies mp3 na plytke
rozumiem mi tez podnosi cisnienie jak mousze codziennie w pracy tego sluchac

Blondyneczka bardzo ladne zdjecia

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 10:30   #4968
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Ja mam taki w sprayu. Jest dosyć dobry.

Właśnie staram się, żeby nie było za dużo i żeby na mokrą jeszcze warstwę nigdy nie kłaść kolejnej. Używam Inglota przede wszystkim. Zimną wodę wypróbowałam, działa, schną troszkę szybciej
Mnie inglot chyba schnął w 40 min z tego co pamiętam.

A jak Tobie się tak dłuży ten czas, gdy czekasz na wyschnięcie to spróbuj lakierów szybkoschnących, może w 60 sek nie wyschnie, ale dużo szybciej od zwykłego.

<3 <3 <3
Stary 2010-12-11, 10:32   #4969
snowhitee
Zakorzenienie

A ja z lakierow bardzo lubie Golden Rose

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 10:47   #4970
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Ale sypie u mnie śnieg łoo masakra.. Nic nie widać.

dziewczyny ja też Wam się pokażę, ale to jak wróci tŻ bo ja sama zdjęć sobie robić nie umiem
A na kompie mam same starocie z przed roku i dalej..
to chyba meiszkamy blisko siebie, bo ja z domu boje sie wyjsc ciagle sypie

a moja czapka nadal nie doszla, to juz 10dni...

Cytat:
a na jaki farbujesz??

tillavanilla
no słysząłam od wielu kobiet że poród dobrze wpływa na późniejsze okresy ale póki co dzieci nie planuję :P

=caate
no to później poszukam o co dokładnie mi chodzi i ci pokaże dziękuję

jakoś drastyczne mi sie to wydaje... :P

później do was zajrzę bo teraz muszę domek sprzątać... a tak mi się nie chce
okej, to czekam na zdjecia
Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
hej

to moze na poczatek kup jakis tanszy ja mam dwa, jeden z my secret z pedzelkiem normalny w plynie i jest super w ogole sie nie zmazuje i pedzelek fajne kreski robi a drugi w zelu z TCW i rowniez jest bardzo fajny

rozumiem mi tez podnosi cisnienie jak mousze codziennie w pracy tego sluchac

Blondyneczka bardzo ladne zdjecia
wczoraj przed 12, wracam od TZta, w esce jakies bum bum leci, rmf jakies smutne piosenki, wlaczam wawe a tam nawijaja kiedy to kazik wydal plyte i CIAGLE gadali a w tle muzyka, wracalam 40min od niego i 3x dawalam im szanse i dzis kupuje plytke cd-r bo te radia sa do niczego
a w dzien wawa z nimi nie jest lepiej, wiec szczerzewspolczuje ja jestem wrazliwa na temat muzyki, u mnei rozwija wiele emocji, wiec mam juz 3plyty w aucie moich ulubionych piosenek ale to same zagraniczne, teraz dolacze polskie i mam nadzieje, ze zaspokoje sie w korku
Stary 2010-12-11, 10:51   #4971
zielone_oko
Zakorzenienie

Caate mieszkam jakieś 200km od Ciebie
Stary 2010-12-11, 10:54   #4972
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Caate mieszkam jakieś 200km od Ciebie
no to ladnie

zrobilam minimalizm w makijazu i lece na ang, milego dnia
Stary 2010-12-11, 11:16   #4973
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

http://www.youtube.com/user/rosebud1.../0/Pyo7DXKT3lg

zakochałam w jej włosach i filmikach

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 11:20   #4974
angelwithoutsoul
Raczkowanie

blondyneczka Piekne zdjęcia

A ja się odpicowałam, wyszłam na ta zawieruche i całe włosy mi zmiotło Nie wiem po co tak długo sie szykowałam jak i tak w pare minut śnieg wszystko popsuł

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 11:35   #4975
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Ja wczoraj miałam gładkie i błyszczące włosy jak nigdy, trochę na nie śniegu sypnęło i po wszystkim

A poza tym, dowiedziałam się, że nie ma już jedwabiu z lbiotici Dlaczego? Dopiero się wczoraj o tym dowiedziałam, bo wcześniej miałam parę buteleczek w zapasie...

<3 <3 <3
Stary 2010-12-11, 11:57   #4976
Soph
Zakorzenienie

heej

u mnie też sypie i wieje, na szczęście nie
muszę nigdzie wychodzić i dziś
spędzam dzień w domku z wizażem

przed chwilą nałożyłam olejek pielęgnacyjny
Babydream na włosy (pierwszy raz )

kobietasukcesu
pewnie wycofali...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 12:09   #4977
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dzien dobry
Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość

wstawilam zdjecie ze slubu do albumu i jedno swoje w nowych wloskach
super zdjecia

Cytat:
polecam takie eyelinery, tzn ten z inglota bo tylko taki mam. Mam go rowno rok, popekal mi w pojemniczku, a o zuzyciu nie ma mowy, moze 1/5zuzylam, a maziam sie praktycznie nim codziennie.. ja go polece, ale tylko z plynem duraline, wtedy nim si emaluje jak farbka, tak miekko, solo natomiast szybko zasycha i malowanie nim to dla mnie meczarnia. Ja mam duraline, uzywam go nieraz do cieni, rozy, zawsze do tego zelu i dopiero teraz mam dno w buteleczce, ktora mam od zeszlych wakacji, ale jeszcze nie kupuje bo tymi resztkami dojade jesszcze z mieisac, bot to tylko kapke doslownie minimalnie dajesz

makijaz wykonalam, bezem, rozswietlaczek w kaciku, 2brazy, czekoladka, pomarancz i grafit przy lini rzes, wszystko z paletki
makijaz piekny
a czy ten duraline jest konieczny na początku? bo jeszcze nie wiem czy umiem rysowac kreski i czy mi w ogole pasuja a jaki masz pedzelek do kresek? tego typu http://allegro.pl/pedzel-do-makijazu...363536616.html czy taki http://allegro.pl/pedzle-maestro-780...353713120.html ?

Cytat:
a na jaki farbujesz??
perłowy blond

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość

dzis
a co to TCW? wlansie ja chcialabym w zelu, najlepiej cos niedrogiego

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość

noo wlosy ma super

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 12:18   #4978
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry!
Ja wstałam dzisiaj po 7. Rano byłam z Tż. i jego rodzicami w Katowicach na targu, tzn. w sumie to hurtownie są, ale jako targ. Szukałam sukienki, ale nic nie znalazłam. Za to Tż. kupił garnitur.

angelwithoutsoul w sumie nasze mamy trochę się znają. Jesteśmy prawie dwa lata w sumie zastanawiam się, czy to nie za wcześnie, ale bardzo ich lubię i chciałam, żeby byli na imieninach.

agusiownik też nie umiem się malować eyelinerem.

dianulaa i snowhitee też kiedyś używałam lakiery firmy golden rose kupowałam je za niecałe 2 zł. I w sumie długo się trzymały.

caate przez Ciebie jeszcze bardziej nie mogę się doczekać paletki, aż przyjdzie. Mam nadzieje, że w przyszłym tygodniu dojdzie. Ja Ciebie też proszę o makijaż na opadające powieki to moja zmora jest.

_blondyneczka_ świetne zdjęcia, a jaką suknie na ślubie miałaś.

Ja muszę się przejść na solarium by nabrać koloru przed studniówkę, ale jak widzę tą pogodę to mi się odechciewa.
Jeszcze chciałam iść do Teranovy mają świąteczne promocje i 80% rabatu, ale pogoda mnie odstrasza.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-11, 12:23   #4979
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość

kobietasukcesu
pewnie wycofali...
No wycofali, bo się pytałam kasjerki.

Jakbym śledziła wątek o superpharm to bym wiedziała pewnie

Ale jakbym miała chociaż 1/10 na wizażu śledzić to życia by mi zabrkało

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:

agusiownik też nie umiem się malować eyelinerem.
Po iluś razach się nauczysz

Ale i tak latwiej malować się eyelinerem niż kredką

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2010-12-11 o 12:22
Stary 2010-12-11, 12:26   #4980
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Nie jest Wam zimno siedzieć po kąpieli ? Ja bym chyba zamarzła
nieeee...

Cytat:
ja uwielbiam malować paznokcie, dzisiaj kupiłam brązowy lakier z wibo (lekko błyszczący), jest śliczny, idealny na zimę i święta Poza tym lubię malować na czerwono, aktualnie mam szary, ten brązowy uskutecznię jutro

Moim zdaniem lakiery z wibo są rewelacyjne (mówię o tych w butelce o kształcie prostopadłościanu), jest mnóstwo kolorów, są całkiem trwałe, mają przyspieszać rośnięcie i kosztują jakieś 5 złotych, mam ich pełno

No i zawsze maluję przed prysznicem, a zwłaszcza myciem włosów- jeśli pomaluje trochę nierówno i pobrudzę skórę wokół paznokci, po myciu na 100% są czyściutkie
też lubię wibo, sa tanie i mają dużo kolorów....
mam ochote na jakiś brazowy lakier , dziś jade na zakupy tro się rozejrzę

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
lece dziewczynki dzisiaj mam sprzatanie w domku i mam zamiar piec pierniki wiec zapraszam na kawke i swieze pierniczki w moim wykonaniu
już mozna przyjśc?? pierniczki gotowe??

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość

piękne włosy ....

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
heej

u mnie też sypie i wieje, na szczęście nie
muszę nigdzie wychodzić i dziś
spędzam dzień w domku z wizażem

przed chwilą nałożyłam olejek pielęgnacyjny
Babydream na włosy (pierwszy raz )

kobietasukcesu
pewnie wycofali...
a ja właśnie ide zaraz kąpu a potem do miasta ruszam na zakupy...bo za tydzien boję się że bedą straszne tłumy w sklepach....

juz za 2 tygodnie święta

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości