|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Hej, wracam powoli do komputerowego swiata, juz od jakiegos czasu mamy internet, ale strasznie duzo mialam roboty w domu z urzadzaniem, ustawianiem mebli, dekorowaniem itp... W ramach przyblizenia tego co sie u nas dzieje, to nowy domek bardzo nam sie podoba. Mamy troche porabanego sasiada, ale mysle, ze po prostu trzeba bedzie ignorowac i tyle, zreszta sasiadka z drugiej strony jest bardzo fajna i w pelni nam rekompensuje tego idiote
Cytat:
Cytat:
![]() Jutro do was wpadne,a teraz juz lece spac, bo TZ juz dawno slodko pochrapuje |
||
|
|
|
#4952 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() ja do tworzenia rymowanek totalnie nie mam pomysłów ooo Woda się pojawiła ![]() jakie szczęście ze dzisiaj jest piątek ![]() no i oczywiście najgorszy egzamin o 18.00
|
#4953 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ja nie spie od 4,30, szymcio szalal na szczescie teraz przysnal wiec mam czas na kawke a potem musze sie wziac za sprzatanie i prasowanie, woda sodowa super ze wrocilas ![]() tez nie mam glowy do nowego tytulu ale Wasze pomysly sa super, ultraradiola trzymam kciuki za egzamin
|
#4954 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeszcze mi się nie zdarzyło żeby ktokolwiek mnie ulgowo potraktował na tej uczelni, wszyscy mają w D czy jesteś w ciązy czy nie, czy się kulasz czy nie, co innego gdybym miała nazwisko jak mamusia która pracuje na uczelni, wtedy i na zajecia chodzić nie trzeba, wystarczy ładnie się uśmiechnąc, przyjśc na zaliczenie i bach piąteczka Cytat:
![]() Cytat:
cieszę się że domek Wam odpowiada i zazdraszczam straszliwie tego domku ![]() Dziewczyny ja nie wiem jak to się robi, ale na mamusiowym jakoś tak zawsze robimy że do wątku dokłada się sonde i tam głosujemy na najlepszy tytuł
|
||||
|
|
|
#4955 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
O kurcze, nie zauwazylam wczesniej tego na bialo! Na niego glosuje |
||
|
|
|
#4956 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej
Cytat:
na szczęście jak się pojawiają trwają krótko, więc nie przejmuję się nimi już za bardzo. Tym bardziej że wszystko jak na razie jest ok.2. Kochana ja też tak miałam 3. gratuluję, super że już za Tobą egzaminyCytat:
![]() Uff Martoolka już myślałam że masz jakieś przeczucia ale wyjaśniło się potem że chodziło Ci o jej czyli dzidzi ![]() Cytat:
z dupeczkami też niezłeCytat:
![]() Cytat:
![]() Yyyyyyyyyyyyy aha ale i tak dasz radę![]() metkaa widze że z Szymusia ranny ptaszek ![]() A co do tytułu to mi chyba też najbardziej podoba sie ten silvyetty że Pmki od roku a rozmowy dalej w toku czy coś takiego ![]() Dziś wraca Tż
|
|||||
|
|
|
#4957 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ciezko miedzy nimi wybrac. Zanim ten nowy watek skonczymy faktycznie pierwsze rocznice beda juz za nami wszystkimi. Wiec moze ten Silvyetty? ![]() Cytat:
![]() I opowiedz wiecej co z tym sasiadem? ![]() Cytat:
Przepraszam. Ja nie powinnam sie smiac bo wiem jak to jest jak gra wciagnie. Choc teraz wciaga wizaz i strony z pralkami i lodowkami. Czytam, porownuje szukam opinii i wiem mniej niz wczesniej Najlepiej chyba isc i kupic cos w promocji i miec nadzieje ze sie zaraz nie zepsuje. Ide pocwiczyc troszke. Potem prysznic i zagladne tutaj. Moze wybierzecie juz jakas propozycje na nazwe. Tylko nie przesadzajcie - ma byc ocenzurowana - wkoncu my powazne mezatki jestesmy.
|
|
#4958 |
|
Wtajemniczenie
|
Martoolka :
Silvyetta: Acelinka: dziekuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Magolina:Oby dalej wszytko było w porządku ...na pewno będzie ![]() muszę się spytać gina następnym razem co z tymi plamieniami , ale skoro Ty tez tak mialas , to moze spróbuje te 2 tabletki. Ciekawe czy podczas tych plamien jest prawdopodobienstwo zajscia w ciąże ![]() Fajne tytuły wymyślacie na nastepny watek
|
#4959 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć, chociaż jednym postem przyczynię się do zakończenia naszego wątku, propozycje są super
![]() ultra powodzenia na egzaminie dziewczyneczka gratuluję ![]() woda witaj |
|
|
|
#4960 |
|
Raczkowanie
|
Hej woda,super,ze wrocilas i ze juz po przeprowadzce i domek wam sie podoba i cale szczescie ,ze chociaz sasiadka jest ok
ultra trzymam mocno kciuki bo 18 juz za 20minut ![]() ciesze sie ,ze Wam sie podobaja moje propozycje moze jeszcze cos wymysle ![]() dawac dziewczyny dawac burza mozgow ![]() jakby co to juz dzis z domu nie wychodze i komputer tez wlaczony,wiec jak zdecydujemy,ze jednak damy rade skonczyc dzisiaj to konczymy
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
Kończcie kończcie
![]() ja się szykuje na wieczór panieńki dawno nie miałam okazji się tak stroić ![]() ja jestem ciekawa gdzie nasza kochana Gospelka się podziewa
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4962 |
|
Raczkowanie
|
ale ci fajnie Acelinka,tez bym gdzies wyskoczyla
![]() baw sie dobrze i nie wypij za duzo drinkow,bezalkoholowych oczywiscie
|
#4963 |
|
Wtajemniczenie
|
sjoanna noooo gry wciągają
acelinko udanego wieczoru Tż wrócił, ale już gdzieś pojechał ale zaraz wróci a wieczorem może pojedziemy ze znajomymi coś zjeść, znów chodzi za mną chińskie![]() Co do tytułu to ja nie umiem rymować |
|
|
|
#4964 |
|
Konto usunięte
|
to kto robi sondę? kończymy dzić bo od października ten wątek... trochę przesada :P
|
|
|
|
#4965 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
nadrabiam
|
|
|
|
#4966 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Kochane
Ale jest ok, choć nie wiem na jak długo. Mimo wszystko nie mogę się doczekać wyjazdu do Zakopca, jestem na etapie przygotowań Jedziemy nie w czwartek rano ale w środę po pracy
|
#4967 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Super, że do nas wróciłaś Pokaż nam fotki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;27579068]to kto robi sondę?[/QUOTE] Ja nie umiem
|
|||||
|
|
|
#4968 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do sasiada, to zaczne od tego, ze jak ktos codziennie myje i odkurza swoje dwa samochody, zamiata zwir, ktory przy wyjezdzaniu z podjazdu dostal sie na droge (nie tylko sobie, ale wszystkim sasiadom), to troszenke juz to sugeruje, ze cos tam moze jest z nim nie tak. Ostatnio TZ o godzinie 21 (a u nas jest po prostu o tej godzinie jasno jak w poludnie) skrecal szafe i koles przyszedl i zaczal pluc, ze jest juz bardzo pozno i ze jego zona spac nie moze. Nastepnego dnia sobie z ta druga sasiadka pogadalismy na jego temat (dziewczyna od nas o rok mlodsza i mieszka z dwojgiem dzieci) i ona powiedziala, ze koles wlazi jej w niedziele popoludniu do ogrodka i kosze jej wyciaga na smieci, bo w poniedzialek smieciara przyjezdza- jak dla mnie to duze przegiecie tak komus na posesje wchodzic bez pytania Do tego jej dzieci maja 5 i 6 lat i jezdza czesto na rowerach i te rowery w ciagu dnia leza sobie na ich podjezdzie, a koles caly czas im te rowery sprzata i zaprowadza im do ich komorki z tylu-no poyeb jakis-kto sie go prosi, zeby tak sie w zycie komus wcinal. Dodam, ze to nie jest jakis dziadek, tylko koles lekko po 30-tce Moze przesadzam, ale wydaje mi sie, ze bede spore klopoty z nim w przyszlosci...az sie nie moge doczekac pierwszej imprezy w domu...bez policji sie nie obedzie.Ale ci zazdroszcze, tez bym sobie na imprezke poszla. |
|
|
|
|
#4969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mam następną propozycję:
Mężami od roku jesteśmy zajęte, ale ciągle gadamy tu jak najęte. PM2010 cz. 19 ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Początkowo myślałam, że to jakiś samotny facet - w szoku jestem, że jakaś kobitka poślubiła takiego zgreda
|
||
|
|
|
#4970 |
|
Wtajemniczenie
|
Normalnie az szkoda gadac-taka wypucowana, paniusiowata idiotka z nosem do gory. Nawet normalnego dzien dobry nie raczy. Szczerze mowiac, to troche sie spodziewalam, ze tu kilku snobow bedzie mieszkalo, bo fury niezle przed domami im stoja i mieszkania tutaj sa bardzo drogie i az zdziwiona bylam, ze nam sie tak tanio udalo je dostac. W sumie koles naprzeciwko tez taki troche dziwny, sam mieszka, dwa samochody porche i jakis jeszcze drugi sportowy+ do tego wypasiony motor honda, nie mialam z nim jeszcze przyjemnosci, ale jakis taki mi sie nieprzyjemny wydaje jak przez okno patrze.
|
|
|
|
#4971 | |
|
Raczkowanie
|
woda naprawde jakis chory ten koles,zeby tylko za bardzo sie nie wtracal
Cytat:
![]() ja niestety tez tej sondy nie umiem zrobic
|
|
#4972 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[QUOTE=metkaa;27566412]witajcie ![]() ja nie spie od 4,30, szymcio szalal na szczescie teraz przysnal wiec mam czas na kawke a potem musze sie wziac za sprzatanie i prasowanie, /QUOTE] to ci Szymcio ![]() Cytat:
![]() ja mogę zrobić, ale jutro, bo dziś jedziemy jeszcze na święto trzech braci. jutro zajrzę bo pewnie późno wrócimy. buziaki dla was
|
|||
|
|
|
#4973 |
|
Konto usunięte
|
a dzis piątek!!! ale się cieszę, jutro w końcu wyjmuję rowerek :P
|
|
|
|
#4974 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Zeżarłam turka a nie chińczyka
![]() Cytat:
U mnie początek 18 tyg ![]() Cytat:
![]() Już sie nie mogę doczekać relacji z Waszej pierwszej imprezy domowej
|
||
|
|
|
#4975 |
|
Konto usunięte
|
ale się pusto zrobiło już... chyba dziś nie damy rady co?
|
|
|
|
#4976 |
|
Raczkowanie
|
ja jestem,ale jak nie wybierzemy tytulu to nie ma sensu konczyc,a mialam nadzieje,ze jednak zamkniemy,bo w weekend na pewno nie znajde czasu,zeby wpasc...
|
#4977 |
|
Wtajemniczenie
|
no to pewnie już jutro skończycie wątek, ale beze mnie bo jadę mamę zawieźć na lotnisko i jakiś shopping w stolicy poczynimy
![]() woda zajrzałam na Twojego bloga, fajnie się zapowiada, Twoje dwie dotychczasowe stylizacje bardzo fajne |
|
|
|
#4978 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem dopiero teraz ale bylam ciekawa czy juz skonczylyscie.
![]() Ale jestem pelna - meksykanska kuchnia, bardzo pikantna a na koniec jeszcze dulce de leche - uff ale slodkie. Ale pyszne bylo Tylko ze teraz sie nie moge zbytnio ruszac
|
#4979 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jeszcze nie śpię, ale się już zbieram, mama praktycznie spakowana, kanapki na śniadanie i na podróż zrobione, tak mi szkoda tylko, że tylko na tydzień przyjechała, bo mogłam z nią spędzić dużo czasu, ale czuję jednak niedosyt, że tak mało no ale jeszcze w sierpniu przyjedzie ina 10 dni prawie więc cieszę się już na ten przyjazd
|
|
|
|
|
#4980 |
|
Zakorzenienie
|
dzien doberek
no gdziez Wy? ![]() acelinka pewnie odsypia po panienskim fajnie bylo?woda sodowa niezly ten sasiad, ale pogoda, moze przestanie padac bo musze isc na miasto jakas torbe sobie kupic zebym miala w co sniadanko do pracy spakowac, no i szymciowi parasol do wozka musze kupic,
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

[COLOR="Silver"]

ale tak to już jest, najgorsze że się nastawiłaś że nie musisz pisać i luz a tu trzeba iśc i napisać, a wiadomo że i cos tam przeczytać by wypadało
za egzamin, powinien chyba jakos ulgowo potraktować? 

Ale jest ok, choć nie wiem na jak długo. Mimo wszystko nie mogę się doczekać wyjazdu do Zakopca, jestem na etapie przygotowań 
Moze przesadzam, ale wydaje mi sie, ze bede spore klopoty z nim w przyszlosci...az sie nie moge doczekac pierwszej imprezy w domu...bez policji sie nie obedzie.