|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cytat:
![]() ultra milego pakowania sjoanna i co widzials ten czerwony ksiezyc,bo u nas na razie chmury dobranoc,slodki snow ![]() ![]()
![]() |
#4922 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no to ładnie was urządził. ale poradzicie sobie ze wszystkim, bo jak nie wy, to kto? ![]() mam wrażenie, że już ten post cytowałam ![]() no w każdym razie: damy radę! ![]() Cytat:
no to ładnie. dobrze, że w ogóle ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wiozłam ze sobą siatkę z butami na przebranie i ze swetrem ![]() Cytat:
![]() ja tam lubię siedzieć w piżamie ![]() Cytat:
![]() ![]() jednak rybaczki, ale wzięłam całe buty i skarpetki ze sobą. faktycznie padało, ale krótko, a akurat byłyśmy w sklepie ![]() ![]() ja nie pojmuję jak można do porodu nie wiedzieć, że jest się w ciąży ![]() mi i tak wrastają, niezależnie od metody. może od kremu by nie, ale daaaawno nie używałam. apropo zmutowanej fasolki. były takie po 15 zł w empiku, że imię albo jakiś napis się miał pojawić po wyrośnięciu na listku. wiecie, rok temu ją posadziłam i ta pierona ma się dobrze ![]() ![]() a ja znowu zapomniałam o zaćmieniu ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- o jak ładnie, kolejna strona ![]() poszłam na pole popatrzeć, czy widać coś jeszcze, ale nie wiem nawet w którą stronę za księżycem patrzeć ![]() za to zobaczyłam 3 świetliki. 4, 5, 6, 7, 8 aaaaaaaaa mamy nalot świetlików! ![]() ![]() a mąż mnie miał wziąć na spacer nad Wisłę, zapomniałam. muszę mu przypomnieć ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4923 |
Raczkowanie
|
ja sie wlasnie przez okno gapie i widac tylko kawalek ksiezyca
![]()
#4924 |
Raczkowanie
|
powoli wychodzi-ciekawe zjawisko
![]()
#4925 |
Zakorzenienie
|
ale fajoskie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4926 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() ale fajnie z tym księżycem ![]() ![]() magolinko wstydliwe to wasze dziecie widocznie i nie chciało nic pokazać ![]() ![]() Jejciuuu, zjadłam śniadanie i mam ochote na coś słodkiego a nic w domu nie mam ![]() Z egzaminem kupa, musze coś poczytać i iśc na niego ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4927 | |
Wtajemniczenie
|
hej hej
witam się i ja ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4928 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dasz rade - postaraj sie. Do niedzieli pare dni ( i nocy ![]() ![]() Nie widzialam - chmurzyska przyszly sobie po poludniu i nawet w nocy troche padalo - bo rano widzialam slady. ![]() Ale ciemno bylo. ![]() Cytat:
![]() Sama takie fajne zdjecie zrobilas? Cytat:
![]() Cytat:
Wczoraj zerknelam do naszego mieszkania - sciany poryte w miejscach spraya - znaczy instalacje elektryczna robia. ![]() Ale od 2 dni nie ma sygnalu z anteny w tv w kuchni. Fachman twierdzi ze oni nic nie uszkodzili. Faktycznie kabel idzie na dach. Moze wiatr cos porozlaczal. Ale do soboty wieczorem trzeba to naprawic bo to jedyne miejsce gdzie tesc oglada tv. ![]()
![]() |
#4929 |
Wtajemniczenie
|
Hej hej
![]() acelinko kurczę ale Cię ten koleś załatwił ![]() ![]() ![]() ![]() A ja wczoraj zapomniałam o tym zaćmieniu ![]() ![]() Co do depilacji to dla mnie to jest zawsze zmora, chyba tak tego nie lubię jak i mycia włosów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() certi co do moich bólów to mój lekarz nie wie od czego są, na szczęście już mi całkowicie przeszły, plamień tez już od wczoraj nie mam, wnioskuje że to taki jakby mały okresik w ciąży ![]() Musze sobie wynaleźć jakąś lekką pracę domową bo strasznie się nudzę w domku odkąd napisałam ta nieszczęsną pracę. No i jaki nowy tytuł dajemy?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Zakorzenienie
|
O fakt - tytul powazna sprawa.
![]() Uprzedzam weny tworczej nie mam - za goraco. Moze cos o Wielofunkcyjnych zonkach, mamuskach, ... nie wiem. ![]() Ide zrobic male zakupy na kolacje i na jutro. Chyba jakies lody kupie bo mnie ciagnie ![]()
#4931 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do plamien , to biore tabletki i juz 6 dni przed skonczeniem blistra od 3 miesiecy mam plamienie i nie wiem czemu ![]() Cytat:
![]() ![]() zdalam wszystkie egzaminy ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4932 |
Konto usunięte
|
no trzeba się poważnie zająć tytułem bo zazwyczaj kilkanaście albo kilkadziesiąt postów schodzi na wymyślanie a tu nowy wątek tuż tuż
---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Może "Rocznice powoli mijają, a najlepsze żonki 2010 ciągle się starają " albo coś w ten deseń z rocznicami ....coś druga część mi jakoś nie chce się zrymować za bardzo..kto pomoże? |
![]() ![]() |
![]() |
#4933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;27558781]no trzeba się poważnie zająć tytułem bo zazwyczaj kilkanaście albo kilkadziesiąt postów schodzi na wymyślanie a tu nowy wątek tuż tuż ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Może "Rocznice powoli mijają, a najlepsze żonki 2010 ciągle się starają " albo coś w ten deseń z rocznicami ....coś druga część mi jakoś nie chce się zrymować za bardzo..kto pomoże?[/QUOTE] Niezle jest. Moze dodac Pierwsze rocznice ... - bo druga czesc jest dluzsza. ![]() Tak bedzie bardziej symetrycznie ![]()
![]() |
#4934 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4935 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Widzę, że kombinujecie jaki tytuł dać następnej części ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4936 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to dobrze, że robią ![]() może coś popuściło, jakieś połączenie. albo się antena przekrzywiła. Cytat:
![]() kropki po wyrwaniu są zawsze, chyba że masz nadzwyczaj niewrażliwą skórę. u mnie się kiedyś 2 dni trzymały a i na trzeci było widać małe ślady ![]() może dekupaż? ostatnio się modny zrobił. choć kosztuje trochę na początek. ja się tą biżu zajęłam, al od miesiąca nie zrobiłam nic ![]() ![]() no no, jaki tytuł? teraz każda daje pomysła, bo się posty skończą, a tytułu nie będzie ![]() Cytat:
lody dobry pomysł. no ni, pół godziny temu zaczęło padać, zagrzmiało nawet, a teraz znów świeci słońce ![]() zapomniałam się wam pochwalić: na tym spotkaniu z dziewczynami mnie jako jedyną zapytała kobitka o dowód ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4937 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;27558781]no trzeba się poważnie zająć tytułem bo zazwyczaj kilkanaście albo kilkadziesiąt postów schodzi na wymyślanie a tu nowy wątek tuż tuż ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Może "Rocznice powoli mijają, a najlepsze żonki 2010 ciągle się starają " albo coś w ten deseń z rocznicami ....coś druga część mi jakoś nie chce się zrymować za bardzo..kto pomoże?[/QUOTE] no właśnie ![]() ![]() no, dobre to z rocznicami ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;27560785]no, no :P jakie jeszcze propozycje??[/QUOTE] myślimy ![]() Cytat:
![]() księżyc się zaćmił, żonka gotuje, na pierwszą rocznicę już się szykuje ![]() ech, zawsze mi super rymy wychodziły ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4938 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczynki za pocieszenie w sprawie paznokci
![]() TŻ wrócił zmęczony z pracy w kiepskim nastroju i dlatego tak ostro je skrytykował ![]() ![]() ![]() Fotek nie zrobiłam, a dziś rano już zmyłam wzorki i zostawiłam zwykłego frencha, bo do pracy nie wypadało mi z takimi wzorkami iść ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ani jeden komar mnie nie ugryzł, bo mieliśmy specjalne kadzidełka ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;27504160] takie coś: http://allegro.pl/depilator-philips-...667255387.html[/QUOTE] Niedługo mam urodzinki, więc może namówię TŻta, żeby mi kupił taki depilator, tylko nie wiem czy się odważę go użyć ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4939 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratulacje ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;27558781] "Rocznice powoli mijają, a najlepsze żonki 2010 ciągle się starają " albo coś w ten deseń z rocznicami ....coś druga część mi jakoś nie chce się zrymować za bardzo..kto pomoże?[/QUOTE] Dobry pomysł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. coś na zasadzie cyrkonii, do wtapiania, przyklejania. tylko bardziej płaskie. jakiś plastik taki, czy inne tworzywo. maciupkie kropeczki. ![]() PMki 2010 rocznice obchodzą i swoich mężów nie zawodzą. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Zakorzenienie
|
PMki 2010 pysznie gotują, do pierwszej rocznicy się szykują.
wiecie co, to nie pasi, bo niektóre już miały pierwszą rocznicę, a więc się już nie szykują. PMki 2010 mężów swoich mają, o pierwszych rocznicach gwarnie rozprawiają ![]() dziewczęta piękne, zacne i cwane, przez swych mężów są już rok wysławiane ![]() PMka 2010 na rocznicę kotleta klupie, swoją teściową ma w ... trochę mnie poniosło ![]() młode mamuśki, staranki, ciężaróweczki, piękne są z nas du... hmm, też mnie poniosło. PMki 2010 piękne i młode, są już rok z mężami w pogodę i niepogodę ![]() dziewczyny piękne, młode, szalone, obchodzą rocznicę najęcia się na żonę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() heheh ile pomyslow ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Sexy PMki zamezne juz od roku,a rozmowy dalej w toku ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- PMki 2010 zonkami sa od roku i wciaz nie traca uroku
![]() |
#4944 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatni chyba najlepszy, ale ja bym dziewczyny na PMki zamieniła ![]() Sama chyba nic nie wymyślę, bo za bardzo zmęczona jestem. Rok od ślubu już za nami, zostajemy mamusiami (ale to nie do wszystkich z nas pasuje) Już rocznice wyprawiamy i o wszystkim rozmawiamy. ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
![]() Tylko się liczba sylab nie zgadza, więc można zmienić na 1 ......... dalej są w toku 2 Choć PMki2010 są żonkami od roku, wciąż nie tracą wdzięku ani uroku |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Raczkowanie
|
Pierwsza rocznica juz za nami a my dalej na wizazu siedzimy godzinami
![]()
#4946 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4947 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
"Choc PMki 2010 żonkami są od roku ,wciąż nie tracą wdzięku ani uroku" albo "Choc PMki 2010 żonkami są od roku , nie tracą swego wdzięku i uroku" ![]()
![]() |
#4948 |
Zakorzenienie
|
Zmykam do spania, bo jutro pobudka o 7.00
![]() Przekroczyłam dziś 3000 postów ![]() A jutro pewnie założymy nowy wątek ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4949 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
gratki za 3tysiace ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#4950 |
Zakorzenienie
|
brawo za pomysły
![]() ![]() o tym siedzeniu godzinami to dobre było ![]() myślimy dalej ![]() tak jak pisałam, wątek się rozkręca ![]() dobranocek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.