Śląskie Panny Młode cz.II - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-04, 10:45   #4951
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II

Cytat:
Napisane przez MlodaKobieta Pokaż wiadomość
A jak to się stało, że trafiłam na wątek ogólny PMek 2013, a nie trafiłam tutaj? Jeśli pozwolicie, to chętnie do Was dołączę
witaj

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 11:07   #4952
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Oj za daleko troszkę...
Jestem z Mysłowic, dojechał do mnie, za dojazd dodatkowej opłaty nie bierze a jest świetny
betty0502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 09:22   #4953
sugarfreeee
Zakorzenienie

Witamy !

CO do DJ'a to wciąż się waham, w tym miesiącu zaczniemy poszukiwania...oj dolo, stresuje mnie to wszystko
sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 19:47   #4954
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez GossiaW2 Pokaż wiadomość
Witam koleżanki dołaczę się do rozmowy jeśli pozwolicie. Tak czytam i czytam .... i jestem przerażona oprócz zamówionej sali i "zaklepanego" terminu w kościele nie mamy nic więcej )) ... ślub 3 sierpień 2013 r.
Sala i kościół- najważniejsze i od razu też trzeba zaklepać termin u kapeli! I wtedy można już spokojniej z foto i video itd

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny ! Jak to dobrze, że odkryłam ten wątek!

Jestem z Gliwic, ślub mamy zaklepany w Sylvi, 28.12.2013 roku. Powiem Wam, że już jestem chora od załatwiania wszystkich kwestii związanych ze ślubem, dlatego potrzebuję babskiego wsparcia Dopiero odkryłam ten wątek, dobrze, że ktoś wpadł na jego założenie, super! Może będę mniej błądziła

Mam pytanie/ prośbę do dziewczyn, które mają zaklepane sale - otóż wstępnie zaklepaliśmy salę weselną w Sylvi, jesteśmy jeszcze przed wpłatą zaliczki.
Umowy z tego co rozumiem jako takiej nie ma - dostajemy jedynie potwierdzenie na papierze, że dokonaliśmy wpłaty zaliczki.
Czy Wy spotkałyście się z czymś takim ?
Jak to może wpłynąć na późniejsze rozliczenie?
Któraś miała wesele w Sylvi, jak wrażenia?
Cytat:
Justi, a Ty w Sylvi koło Gliwic miałaś, tak?

Wysyłałaś zaliczkę przelewem, czy gotówką płaciłaś? Dostawałaś od razu potwierdzenie?

Bo słyszałam, że ostatnio (1-2 lata temu zmieniło się kierownictwo, Twój ślub był przed zmianami?)...

Dziękuję Ci bardzo, mam nadzieję że nie przytłoczę wątpliwościami, wiedziałam, że na dziewczyny na Wizaż można liczyć!

Kurczę, martwi mnie to troszkę...
Zaliczkę można gotówką- za pokwitowaniem choć przelew to dobry dowód na przyszłość, wpisując odpowiedni tytuł przelewu oczywiście. Ale na brak umowy w życiu bym nie poszła.... jak można później mieć do sali pretensje jakiekolwiek po weselu, jeśli coś zawalili jeśli nie było ustalonych zasad co rozumie się przez zawalenie? No i ukryte koszty....moja Szwagierka w umowie miała napisane,że sala zapewnia chłodnię, więc nikt o nic więcej nie pytał, a tu przed samym weselem wyszło, że chłodnia jest, ale odpłatna!!! A nikt przeciez nie lubi takich zaskoczen z dodatkowymi płatnościami....

Cytat:
Uuu to u mnie, ani ja, ani TŻ nie pochodzimy z tej parafii, w której będzie ślub ( wprowadzamy się do domu po dziadkach, więc my zupełnie nie stąd
My też braliśmy w nieswojej parafii i najlepiej jest o to wypytać księdza z parafii, w której będziecie brali ślub Każde z Was później będzie musiało iść do swoich kościołów po niezbędne odpisy sakramentów no i trzeba ustalić jak to jest z zapowiedziami

Cytat:
Witam czy można do Was dołączyć?

Chciałam Was przede wszystkim spytać o fotografa bo już wariuję przeglądając oferty znacie jakiegoś fajnego z Będzina, Czeladzi, Dąbrowy, Sosnowca albo Katowic?
W cenie ok. 2000zł jest bardzo sympatyczny chłopak z Krakowa Andrzej Szopa - ma swój profil na fb, gdzie można sobie zobaczyć Jego foty ze ślubów i wesel. Nie wiem jak u Niego z cennikiem za dojazd trzeba by było zapytać, bo u Nas za dojazd nie liczył, ze względu na miejsce niedaleko Krk.

Drożej jest ekipa z Katowic, http://studiogalaktyka.com/, ale świetne fotki robią, moja koleżanka ich miała, widziałam zdjęcia, no i mają też usługi video.

No, zależy w jakiej cenie i w jakim klimacie szukacie fotografów

Cytat:
Jutro idę z rana do kancelarii parafialnej ( godziny urzędowania 7:30 - 8:00, gorzej niż dziekanat)

Dziękuję za opinie, może i jutro uda nam się podskoczyć do Sylvi podpisać to potwierdzenie

Słuchajcie a jak Wy i Wasze rodziny zapatrują się na wynajem DJ'a zamiast kapeli? Ja strasznie nie lubię takiej przaśnej muzyki, ale z kolei zastanawiam się jak na DJ'a będą zapatrywać starsi ludzie...
U Nas była kapela, bo My oboje z TŻtem umuzykalnieni jesteśmy, więc dla Nas to było ważne, żeby była dobra kapela na żywo Ale qzynka miała DJa plus jeszcze jednego prowadzącego u siebie, no i plus DJ-a jest taki, że zapłacili za niego połowę kwoty, którą My wydaliśmy na kapelę... kolejny plus jest taki, że zagra wszystko, muzykę elektroniczną też i jakieś najnowsze kawałki, które lecą na co dzień w radiu (Lady Gaga, Beyonce i inne), a kapela jest bardziej ograniczona jesli chodzi o repertuar. Minus DJa byl taki, ze glownie bawili sie ludzie młodzi....(20-40), a Rodzice, Ciotki, nie mówiąc o Babciach wcale nie miały szans na wyjście na parkiet.... ale to też wina młodych była, że nie zrobiła porządku z DJem, żeby jednak grał przeboje różnych lat, a nie tylko ostatnich... No, ale dla Nas muzyka na żywo jest niezastąpiona to ona właśnie przekazuje jakąś energię ludziom dobry wokal z dobrym angielskim, najlepiej dwa wokale i męski i damski gitarzysta, basista, klawiszowiec, perkusista i jak do tego jest jeszcze saksofon to ja
Stary 2013-01-05, 23:31   #4955
Movable
Przyczajenie

Witam ,dochodze do was i ja:P

Nasza magiczna data to : 23.08.14
Miejsce : Dworek Eureka Czechowice Dziedzice
Kościół:Katowice -Kostuchna g.12.00
Video: studio SGF

Reszty brak ...

Pozdrawiam Was byłe i przyszłe Panny Młode, i życze samych dobrych decyzji przed i po ślubnych!Ahoooj!Wkraczam do wątku , jeśli tylko przyjmiecie

Edytowane przez Movable
Czas edycji: 2013-01-05 o 23:33
Movable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 09:31   #4956
sugarfreeee
Zakorzenienie

Night Butterfly -woow, aleś się rozpisała! Dzięki bardzo

Poszukam w tym miesiącu w sieci i DJ i zespołu i zobaczę, co mi podejdzie. Jeżeli chodzi o zespół, ja mam specyficzny gust muzyczny, myślę, że mało który zespół będzie w stanie zaspokoić mój gust (nie cierpię hitów weselnych polskich zespołów typu Kombi, Bajm czy inne takie, nie lubię muzyki lat 80, a majteczki w kropeczki to w ogóle odpadają w przedbiegach).
Myślałam, żeby ustalić z DJem, jaka muzyka nam pasuję (starszych osób będzie niewiele), bo bądź co bądź nasze wesele. Mam dobrze w pamięci wesele w rodzinie mojego narzeczonego, gdzie na poprawinach wystąpił standardowy koszmar każdego wesela znany jako człowiek-orkiestra i wyśpiewywał takie hiciory, że mi szkliwo w zębach pękało Odtańczyliśmy dwie piosenki i chcieliśmy wiać w podskokach Natomiast dziadkowie narzeczonego rozpływali się, jak to oni super się nie bawili Dlatego nawet nie będę się starała patrzeć na muzykę pod nich, bo niestety Natomiast planuję może zrobić wesele w klimatach 40/50/60 lata, bo taka muzyka mi odpowiada (ja generalnie słucham smętów, jazzu, więc mój gust muzyczny bardziej nadaje się na pogrzeb niż wesele, a narzeczony to wyznawca Kultu, KnŻ, Republiki, stąd ustępstwo z naszej strony i niechęć do zespołu ). Może nie miałam okazji bawić się na weselu z dobrym zespołem po prostu?

Movable - witamy ! ja tu co prawda od niedawna, a już się rządzę

Widzę, że też masz ślub wcześnie - ja mam na 13, więc i tak troszkę później. Wolałabym o 15-16, ale ksiądz nie miał możliwości, bo ma potem kolędę...
Stary 2013-01-06, 11:42   #4957
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
W cenie ok. 2000zł jest bardzo sympatyczny chłopak z Krakowa Andrzej Szopa - ma swój profil na fb, gdzie można sobie zobaczyć Jego foty ze ślubów i wesel. Nie wiem jak u Niego z cennikiem za dojazd trzeba by było zapytać, bo u Nas za dojazd nie liczył, ze względu na miejsce niedaleko Krk.

Drożej jest ekipa z Katowic, http://studiogalaktyka.com/, ale świetne fotki robią, moja koleżanka ich miała, widziałam zdjęcia, no i mają też usługi video.

No, zależy w jakiej cenie i w jakim klimacie szukacie fotografów
Fotografa chcemy tak max za 2 tysiące podobnie z djem bądź zespołem wesele robimy nieduże, na ok. 40 osób

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-06, 13:27   #4958
Movable
Przyczajenie

Cytat:

Movable - witamy ! ja tu co prawda od niedawna, a już się rządzę

Widzę, że też masz ślub wcześnie - ja mam na 13, więc i tak troszkę później. Wolałabym o 15-16, ale ksiądz nie miał możliwości, bo ma potem kolędę...

wcześnie mamy , ale daleko sala , życzenia pod Kościołem , więc kolo 15 dopiero jesteśmy na miejscu , kierownik sali nam tak doradził ..zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce
Stary 2013-01-06, 16:25   #4959
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Movable Pokaż wiadomość
Witam ,dochodze do was i ja:P

Nasza magiczna data to : 23.08.14
Miejsce : Dworek Eureka Czechowice Dziedzice
Kościół:Katowice -Kostuchna g.12.00
Video: studio SGF

Reszty brak ...

Pozdrawiam Was byłe i przyszłe Panny Młode, i życze samych dobrych decyzji przed i po ślubnych!Ahoooj!Wkraczam do wątku , jeśli tylko przyjmiecie
hejo i gratulacje

Cytat:
Night Butterfly -woow, aleś się rozpisała! Dzięki bardzo

Poszukam w tym miesiącu w sieci i DJ i zespołu i zobaczę, co mi podejdzie. Jeżeli chodzi o zespół, ja mam specyficzny gust muzyczny, myślę, że mało który zespół będzie w stanie zaspokoić mój gust (nie cierpię hitów weselnych polskich zespołów typu Kombi, Bajm czy inne takie, nie lubię muzyki lat 80, a majteczki w kropeczki to w ogóle odpadają w przedbiegach).
Myślałam, żeby ustalić z DJem, jaka muzyka nam pasuję (starszych osób będzie niewiele), bo bądź co bądź nasze wesele. Mam dobrze w pamięci wesele w rodzinie mojego narzeczonego, gdzie na poprawinach wystąpił standardowy koszmar każdego wesela znany jako człowiek-orkiestra i wyśpiewywał takie hiciory, że mi szkliwo w zębach pękało Odtańczyliśmy dwie piosenki i chcieliśmy wiać w podskokach Natomiast dziadkowie narzeczonego rozpływali się, jak to oni super się nie bawili Dlatego nawet nie będę się starała patrzeć na muzykę pod nich, bo niestety Natomiast planuję może zrobić wesele w klimatach 40/50/60 lata, bo taka muzyka mi odpowiada (ja generalnie słucham smętów, jazzu, więc mój gust muzyczny bardziej nadaje się na pogrzeb niż wesele, a narzeczony to wyznawca Kultu, KnŻ, Republiki, stąd ustępstwo z naszej strony i niechęć do zespołu ). Może nie miałam okazji bawić się na weselu z dobrym zespołem po prostu?
Możliwe, bo jest dużo zespołów typowo WESELNYCH My mieliśmy taki nietypowy bardziej http://hot-night.pl/, ale z zespołem tak jak i z DJem jesteś w stanie wszystko sobie ustalić, jeśli mówisz, że nie ma być disco-polo, to nie będzie i majteczek w kropeczki też nie A ja, choć nie jestem fanką Kombii to jednak nie sprzeciwiam się by jeden czy dwa kawałki Kombii poleciały niech wszyscy się dobrze bawią bo wtedy jest udane wesele i młodzi zadowoleni nie da się być przez 100% czasu na parkiecie, tym bardziej jako pani młoda, która w międzyczasie musi coś załatwić czy też komuś pomóc, z kimś pogadać, kogoś pożegnać....wtedy niech bawią się goście niekoniecznie przy muzyce moich klimatów Aaaa i uwielbiam kawałki typu twist-again czy Elvisa świetna zabawa jest

Cytat:
Fotografa chcemy tak max za 2 tysiące podobnie z djem bądź zespołem wesele robimy nieduże, na ok. 40 osób
na pewno znajdziecie coś fajnego w tej cenie Dobrym pomysłem jest wybranie się na targi ślubne w Sosnowcu nie było zbyt wiele stanowisk końcem 2011, ale za to w styczniu czy lutym 2012 (nie pamiętam już) w Spodku w Kato był ogromny wybór usługodawców z każdej branży
Stary 2013-01-06, 16:51   #4960
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
na pewno znajdziecie coś fajnego w tej cenie Dobrym pomysłem jest wybranie się na targi ślubne w Sosnowcu nie było zbyt wiele stanowisk końcem 2011, ale za to w styczniu czy lutym 2012 (nie pamiętam już) w Spodku w Kato był ogromny wybór usługodawców z każdej branży
Właśnie w lutym w Katowicach mają być targi ślubne i planujemy się na nie wybrać
Stary 2013-01-07, 11:58   #4961
MlodaKobieta
Raczkowanie

Ja byłam na targach w zeszłym roku, ale przytłoczyła mnie ilość ulotek, ścisk na korytarzach i ogólny chaos dopiero teraz, po roku, wracam do niektórych ulotek i szukam kosmetyczki, sklepu z dekoracjami... Ale właściwie na niewiele nam się te targi przydały ;-)

A jak już się odzywam, to może też napiszę co nieco o nas Ślub bierzemy 01.06.2013 w Katowicach, wesele odbędzie się w Restauracji Bolina w Katowicach-Janowie
MlodaKobieta jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-07, 12:11   #4962
madziocha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MlodaKobieta Pokaż wiadomość
Ja byłam na targach w zeszłym roku, ale przytłoczyła mnie ilość ulotek, ścisk na korytarzach i ogólny chaos dopiero teraz, po roku, wracam do niektórych ulotek i szukam kosmetyczki, sklepu z dekoracjami... Ale właściwie na niewiele nam się te targi przydały ;-)

A jak już się odzywam, to może też napiszę co nieco o nas Ślub bierzemy 01.06.2013 w Katowicach, wesele odbędzie się w Restauracji Bolina w Katowicach-Janowie
MlodaKobieto masz wybraną jakąś fajną makijażystkę oraz fryzjerkę? Ja mam ślub 3 miesiące po Tobie i póki co nie mogę nic wybrać. Chciałabym iść do fryzjera do salonu a kosmetyczkę zaprosić do siebie do Zabrza.
madziocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 14:53   #4963
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Właśnie w lutym w Katowicach mają być targi ślubne i planujemy się na nie wybrać
Ja byłam na targach w Kato i nie żałują. Znaleźliśmy tam DJa Podpatrzyliśmy wiele pomysłów na wygląd tortu, na dekoracje stołów, biżuterie.
Warto wziąć aparat i cykać fotki wtedy nic nie umknie

- 25 kg
Stary 2013-01-07, 15:05   #4964
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Ja byłam na targach w Kato i nie żałują. Znaleźliśmy tam DJa Podpatrzyliśmy wiele pomysłów na wygląd tortu, na dekoracje stołów, biżuterie.
Warto wziąć aparat i cykać fotki wtedy nic nie umknie
O, czyli warto się na nie wybrać w Spodku byłaś? Ok weźmiemy aparat
Stary 2013-01-07, 15:27   #4965
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
O, czyli warto się na nie wybrać w Spodku byłaś? Ok weźmiemy aparat
Tak, byliśmy w spodku Można pooglądać zaproszenia, torty, ciasta. Są przepiękne aranżacje florystek. Zespoły grają na żywo. Jest biżuteria, makijażystki... Suknie ślubne, garnitury, rzeźby z lodu
Dużo, jak dla mnie, ciekawych rzeczy

- 25 kg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-07, 15:41   #4966
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, byliśmy w spodku Można pooglądać zaproszenia, torty, ciasta. Są przepiękne aranżacje florystek. Zespoły grają na żywo. Jest biżuteria, makijażystki... Suknie ślubne, garnitury, rzeźby z lodu
Dużo, jak dla mnie, ciekawych rzeczy
Zespoły grają na żywo... o, super sprawa! koniecznie musimy się wybrać a opłata za wstęp jest od pary czy od osoby?
Stary 2013-01-07, 15:45   #4967
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Zespoły grają na żywo... o, super sprawa! koniecznie musimy się wybrać a opłata za wstęp jest od pary czy od osoby?
grają, grają
opłata od osoby

- 25 kg
Stary 2013-01-07, 15:54   #4968
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
grają, grają
opłata od osoby
Ok, dzięki wielkie
Stary 2013-01-07, 16:32   #4969
sugarfreeee
Zakorzenienie

No właśnie ja też się zastanawiam nad tymi targami...nie wiem czy warto, co prawda nie mamy DJa, ani fotografa...
Stary 2013-01-07, 16:43   #4970
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie ja też się zastanawiam nad tymi targami...nie wiem czy warto, co prawda nie mamy DJa, ani fotografa...
Lepiej się na nie wybrać, przecież nic na tym nie stracimy też właśnie nie mamy ani tego, ani tego. A the rock uświadomiła nas, że naprawdę warto
Stary 2013-01-07, 19:50   #4971
GossiaW2
Raczkowanie

Witam ponownie ....
późno piszę ale powaliła nas grypa wszystkich..... nie miałam siły nawet laptopa odpalić.... Dzisiaj zabrałam się za spisanie wszystkiego o czym powinniśmy pamiętać. Robimy wesele ale tylko dla najbliższych a i tak nazbiera się między 40-48 osób. Slub w kościółku w Parku w Świerklańcu, wesele w małej knajpce w pobliżu .... Plan był na fioletowe wesele ..... dzisiaj już sama nie wiem czy aby napewno ? Ale sprężam się i zabieram do roboty

Pozdrawiam
GossiaW2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 21:34   #4972
Movable
Przyczajenie

My być w Katowicach nie możemy ,ale wybieramy się do Bielska, także wymienimy się relacjami^^
Stary 2013-01-08, 08:15   #4973
sugarfreeee
Zakorzenienie

Cytat:
Witam ponownie ....
późno piszę ale powaliła nas grypa wszystkich..... nie miałam siły nawet laptopa odpalić.... Dzisiaj zabrałam się za spisanie wszystkiego o czym powinniśmy pamiętać. Robimy wesele ale tylko dla najbliższych a i tak nazbiera się między 40-48 osób. Slub w kościółku w Parku w Świerklańcu, wesele w małej knajpce w pobliżu .... Plan był na fioletowe wesele ..... dzisiaj już sama nie wiem czy aby napewno ? Ale sprężam się i zabieram do roboty

Pozdrawiam
Ale czad!

Jak myślicie, ile wcześniej trzeba załatwiać z fotografem czy DJem wesele? Bo na razie (wesele 28.12.2013) mam zaklepaną salę, wpłaconą zaliczkę, mam 'zaklepanego' księdza i tyle

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-08, 09:07   #4974
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Ale czad!

Jak myślicie, ile wcześniej trzeba załatwiać z fotografem czy DJem wesele? Bo na razie (wesele 28.12.2013) mam zaklepaną salę, wpłaconą zaliczkę, mam 'zaklepanego' księdza i tyle
Na ten termin nie będziesz miała problemów, to praktycznie martwy sezon.
Stary 2013-01-08, 11:00   #4975
agulina90
Raczkowanie

MOŻE TERAZ
Witajcie po raz drugi, bo już raz się witałam z Wami, ale jakoś chyba jestem tak malutka, że nikt mnie nie zauważył hihi
Jestem nowa, ale nie całkiem, bo już od kilku miesięcy Was podczytuję. Jak pisałam w pierwszym poście ślubujemy wrzesień 2013 roku. Jestem z okolic Wodzisławia Śl. Fajnie że takie forum jest hihi
dziękuję za uwagę agulina
agulina90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 11:03   #4976
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulina90 Pokaż wiadomość
MOŻE TERAZ
Witajcie po raz drugi, bo już raz się witałam z Wami, ale jakoś chyba jestem tak malutka, że nikt mnie nie zauważył hihi
Jestem nowa, ale nie całkiem, bo już od kilku miesięcy Was podczytuję. Jak pisałam w pierwszym poście ślubujemy wrzesień 2013 roku. Jestem z okolic Wodzisławia Śl. Fajnie że takie forum jest hihi
Cześć
Wszystko już macie pozałatwiane?
Stary 2013-01-08, 11:49   #4977
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Ale czad!

Myślę, że spokojnie możesz już załawiać fotografa. A DJa to już na pewno! Niby martwy sezon, ale w okresie między świętami a sylwestrem ludzie mogą mieć różne plany.

Cytat:
MOŻE TERAZ
Witaj!!! O z okolic Wodzia A gdzie robicie wesele i kto Wam będzie grał??

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 11:50   #4978
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Witam ponownie ....

Pozdrawiam
Jej, tam jest pięknie! super ja uwielbiam fioletowy my też robimy takie niewielkie wesele a kiedy się pobieracie?

Cytat:
Napisane przez Movable Pokaż wiadomość
My być w Katowicach nie możemy ,ale wybieramy się do Bielska, także wymienimy się relacjami^^
Ok

Cytat:
Hm, grudzień to właśnie martwy sezon, ale myślę, że załatwianie dobrze by było zacząć teraz zanim porównacie różnych DJów , spotkacie się z nimi to trochę minie ja biorę ślub w czerwcu 2014, a już przeglądam
Stary 2013-01-08, 12:03   #4979
agulina90
Raczkowanie

Ja jestem z okolic Wodzisławia a mój narzeczony z Zabrza i własnie tam robimy wesele Nie wiem czy znacie lokal " Pod Kasztanami" tam będziemy robić na jednej z sal. Byłam tam w zeszłym roku na weselu w czerwcu i byłam mile zaskoczona obsługą. A jedzenie mmmm super a zespół Ouatro, to już wybierał mój hi hi, mam nadzieję ze nie graja do kotleta i zabawimy się
Dziękuję za przyjęcie, bo już myślałam że jakoś inaczej to wygląda, jakieś wkupowe hi hi
agulina90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 12:06   #4980
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem z okolic Wodzisławia a mój narzeczony z Zabrza i własnie tam robimy wesele Nie wiem czy znacie lokal " Pod Kasztanami" tam będziemy robić na jednej z sal. Byłam tam w zeszłym roku na weselu w czerwcu i byłam mile zaskoczona obsługą. A jedzenie mmmm super a zespół Ouatro, to już wybierał mój hi hi, mam nadzieję ze nie graja do kotleta i zabawimy się
Dziękuję za przyjęcie, bo już myślałam że jakoś inaczej to wygląda, jakieś wkupowe hi hi
Już myślałam, ze robisz gdzieś w okolicach Wodzisława. Zabrza to nie znam niestety

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości