![]() |
#4951 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrześniówki cz. II
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No ale to ja ![]() ![]() My też księdzu dajemy 300zł. Zaczął mi się taki stres, że na prawdę się nie spodziewałam ![]() ![]()
![]() |
#4952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My dalismy ksiedzu 400 zl. Dekoracja lawek 90 (wczoraj poszlo przelewem), a ogolna dekoracja kosciola to 200 zl ale nie wiem czy od jednej pary czy ogolnie. Farbowanie udane ![]()
![]() |
#4953 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W takim razie fryzurka ladna ![]() ![]() No a ja moja dzis odebralam ![]() ![]() ![]() Jutro paznokcie...
![]() |
#4955 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Rany, dziewczyny z 6 września, Wasze śluby już w tym tygodniu ![]() ![]() ![]() ![]() Załatwiłam bukiet na ślub. Będzie taki wiecheć jak tu: http://www.bialeinspiracje.pl/?p=30579 tylko zamiast odmian ciemiernika będą odmiany eustomy. Do tego butonierka, ale jakaś w miarę skromna bo jeśli przesadzą to Tż tego na siebie nie włoży ![]() I jeszcze tort klepnęłam ![]() Dla rodziców i dziadków zamówiłam dziś multiramki i powybierałam co fajniejsze zdjęcia z albumów. Chciałam coś bardziej oryginalnego, ale myślałam myślałam i nic nie wymyśliłam ![]() ![]() W sumie niewiele mi już zostało do ogarnięcia, ale dalej męczę te pompony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4956 |
Raczkowanie
|
Lipstick89 dzięki za życzenia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aluniaaa a ty zmienialas kolor włosów czy odswiezalas? Ja musze jeszcze ze 3 razy włosy umyć, mam czarne włosy i pare dni po zawsze mam skórę zafarbowana i wyglądam jak w kasku ![]() Figa, przede wszystkim się nie denerwuj, ta laska od make up jest jakas nie poważna, sama sobie psuje reputację, jak rozwiazalas sytuacje?
![]() Edytowane przez ilouvromance Czas edycji: 2014-09-02 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Trzymajcie dzisiaj kciuki za moje paznokcie bo strasznie sie boje co wyjdzie. Na 9 ide ![]()
Razem 14.08.2004 Zaręczeni 14.01.2011 Małżeństwo 06.09.2014 Edytowane przez aluniaaaaa Czas edycji: 2014-09-03 o 06:49 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4958 | |
Wtajemniczenie
|
Już środa, jak ten czas leci!
![]() Puszczam dla Was brokuła bo już wiem jak inaczej wyrazić emocje ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja dostaje paranoi... Już sama nie wiem co mam gotowe a co nie ![]()
![]() |
#4959 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4960 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4961 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() W ten weekend panieński ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4962 |
Wtajemniczenie
|
Wybaw się
![]() Macie dziewczyny zrobiony harmonogram i scenariusz co, gdzie i kiedy? Nie mogę się za to zabrać...na nic już nie mam weny ![]()
#4963 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
10:00 - czesanie na mieście / w tym czasie mama kwiaty odbiera i stroi nimi kościół i salę 13:00 - makijaż na mieście 14:30 - wracam do domu z makijażu (tu miejsce na poślizg) 15:30 - ubieranie 16:00 - podziękowanie rodzicom i dziadkom 16:40 - będziemy się zbierać do kościoła 17:00 - ślub nie wiem czy coś dokładniej mam przemyśleć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam rozplanowane tak: 8 września - odbiór sukni 9 września - zamawiam kwiaty 15 września - farbuje odrosty i tu by wypadało spotkać się ze świadkami 19 września - paznokcie, brwi, sprzątanie mieszkania, zawiezienie wszystkiego na salę, wizyta u księdza damy mu karteczki po spodwiedzi i spiszemy dane świadków. Czy coś jeszcze mi brakuje? Już tego nie ogarniam...Dzień ślubu mam tak: 10.00 - makijaż 11.30 - fryzura/ odbiór kwiatów przez Tż'ta 12.30/40 - ubieranie 14- błogosławienstwo Jak ustalasz z dj ten harmonogram? W ogóle nie mam wizji na to...pomożesz mi? ![]()
Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie..teraz mamy wszystko Zuzia już na świecie ![]() ![]() Edytowane przez srebrna_smuga Czas edycji: 2014-09-03 o 11:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4965 |
Wtajemniczenie
|
Z tego co pamiętam (spotkanie z dj miałam tydzień temu i on ma wszystko w formularzu zapisane), to coś w stylu:
18:20 - przyjazd na salę, powitanie chlebem i solą, zaśpiewanie sto lat przez gości (nie będzie toastu) 18:30 - obiad po obiedzie pierwszy taniec, 3 piosenki i wybranie drużyn do konkursu strzeleckiego. W czasie konkursu (na strzelnicę wychodzi się w grupach 10 osobowych) na sali tańce i zabawy przez około godzinę. Potem wręczenie nagród za strzelanie. 22:30 - wjeżdża dzik w cieście, tu mamy toast bo alko przed strzelaniem nam zabronili 23:30 - tort 24:00 - oczepiny 1:00/30 - barszczyk z pasztecikiem 3:00 (coś koło tego) - planowany koniec imprezy Poprawin nie mamy na sali, rodzice mieszkają kilometr dalej i tam będzie bibka w mniejszym gronie, jak kto wstanie i dojdzie ![]() Dodatkowo jeszcze ustaliliśmy jakie zabawy i kiedy (np. ja nie chcę zbierania na wózek, zamiast tego robimy taniec za zdjęcie), dałam listę piosenek jakie chce, przesłuchał mnie na okoliczność kto z gości jest bardziej do przodu, czy są panny i kawalerowie żeby mieć z kogo oczepiny robić, czy chcemy sami uczestniczyć w zabawach czy skupić się na gościach, z imion naszych rodziców i dziadków, czy pan młody będzie wznosił toast, czy będzie podziękowanie dla rodziców, omówiliśmy jak ma ustawić gości podczas pierwszego tańca, kiedy puścić na niego muzykę, jak ma wyglądać powitanie chlebem i solą, spisał sobie kontakt do fotografa itp. Generalnie strasznie dużo było tych szczegółów, większości sama już nie pamiętam ![]() Co do tego co przed i po weselu to nie mam jakiś większych ustaleń. W poniedziałek przed ślubem idę farbować włosy i jeszcze raz zrobić próbną, kieckę już dawno mam, jakoś w tygodniu spotkamy się z księdzem żeby ustalić przebieg mszy i z fotografem. W piątek stroję salę, a pewnie przez cały tydzień będę sprzątać dom rodziców. |
![]() ![]() |
![]() |
#4966 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4967 |
Wtajemniczenie
|
annic dzięki jeszcze raz
![]() ![]() Właśnie zamówiliśmy balon strzelający, pudełka na ciasto i winietki. Jestem happyyy ![]()
#4968 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mam takiego harmonogramu. Wszystko co potrzebuje mam w telefonie
![]() Byl DJ u nas. Przed chwila wyszedl. 2 godzinki spotkanie. Wszystko ustalone i juz nie moge sie doczekac ![]() ![]() Paznokcie udane! jak dla mnie idealne ![]()
#4969 |
Raczkowanie
|
Ja Wam powiem jedno - harmonogram w dniu ślubu może sie da jakoś ogarnąć ale teraz jak my latamy a mam popisane na kartkach - na nic sie to zdaje... Już mam wszystko poprzestawiane ;-/ jutro jeszcze intensywniejszy dzień :-( ala piękne pazurki, pokażę Wam swoje:
![]() |
#4970 |
Raczkowanie
|
Ja Wam powiem jedno - harmonogram w dniu ślubu może sie da jakoś ogarnąć ale teraz jak my latamy a mam popisane na kartkach - na nic sie to zdaje... Już mam wszystko poprzestawiane ;-/ jutro jeszcze intensywniejszy dzień :-( ala piękne pazurki, pokażę Wam swoje: Załącznik 5781756
![]() |
#4971 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, jedne i drugie paznokcie super, ja chcę coś podobnego.
![]()
#4972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4973 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj usiedliśmy nad takim harmonogramem z Tżetem i uspokoiłam się bo wyszło nam, że zostało do ogarnięcia na prawdę mało. ![]() ![]() Dziewczyny a Wy macie torebki? :O
Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie..teraz mamy wszystko Zuzia już na świecie ![]() ![]() Edytowane przez srebrna_smuga Czas edycji: 2014-09-04 o 07:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4974 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny zwariuje z moja rodzina
![]() rodzina od mamy strony jest ĘĄ noramalnie masakraaaaa,przed chwila dzwoni do mnie ciocia i pyta jak przygotowania do slubu,czy mamy juz wszystko zalatwione czy w czyms moze nam pomoc a pozniej pyta czy gosciesa juz usadzeni,i dyskretnie wypytuje gdzie ona siedzi i gdzie jej corka(27 lat) ja jej odpowiedzialam ze kuzynka siedzi z moja siostra i ze znajomymi a ona mi mowi ze lepiej jak by siedziala przy stole z nia i reszta rodziny(wszyscy po 50-tce) no ja pierd#### to ja chcialam dobrze zeby sie nie nudzila ze starymi a ona tak zdziwia, mam jeszcze problem z noclegami,musze sie glowic kto gdzie do jakiego pokoju,zastanawiac sie czy czasem wujkowi bedzie sie podobal pokoj,serio wiecie jaki mial ostatnio u mojego brata na weselu problem,mowil ze pokoj ladny widac ze hotel nowy ale syfon od zlewu nie pasowal,bo takibadziewny byl ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze sie dowiedzialam ze musze placic Zaiksa chociaz bylam pewna ze menager mowila ze oni sami oplacaja ![]()
#4975 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4976 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Odkupuję od dziewczyny bolerko takie jak w załączniku. Nie jest drogie i mam nadzieję, że będzie pasowało ![]()
![]() |
#4977 |
Raczkowanie
|
dziewczyny dzieki za pocieszenie,normalnie mnie czepie jak pomysle o rozmowie z ciocia
![]() a co do wujka to on jest z wyzszych sfer,i mysli ze wszystkich na wszystko stac a jego zona masakra,co mnie widzi to pyta sie kiedy zrobie sobie operacje oczu (mam duza wade wzroku) bo dla niej jest nie zozumiale dlaczego jeszcze nie poddalam sie operacji,nosz kufa mac dla niej 8tys to pikus dla mnie niestety ![]() a najlpsze jest to ze jak bylismy na 18 mojego brata-oczywiscie cala rodzina musiala sie zjechac,to jedna ciotka obgadywala z duga ciotka trzecia ciotke bo czwarta ciotka byla juz obgadana ![]() ![]() srebrna smuga bolerko ladne,ale przy naszej pogodzie nie bedzie ci zimno?
![]() |
#4978 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie przejmuję się pogodą, trudno w aucie i na sali już będzie ciepło ![]()
![]() |
#4979 |
Rozeznanie
|
Aaaaaa
![]() ![]()
#4980 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Aleee to zleciało!! Jak tam poziom stresu i przygotowania? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.