|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4951 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jakie znowu zmartwienia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ew wycofana juz meridie ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4952 |
Zakorzenienie
|
Aniabania, zmartwienia takie, że mój tata szedł dzisiaj w gumowych klapeczkach po podwórku, wpadł w poślizg, wyłożył się i pękła mu kość w nodze
![]() A na Sylwestra idę z przyjaciółką na zabawę do remizy w takiej wsi obok ![]() ![]()
![]() |
#4953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() to co on teraz zrobi? ja nie wiem co sie robi jak peka kosc ![]() 2. do remizy? ![]()
![]() |
#4954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma to jak zarazić się anginą przed świętami, to lubię ![]() "Dupy rosną, cycki też, lecz atmosfera do odchudzania ciągle (gdzieś) jest" - TYTUŁ ![]()
![]() |
#4955 |
amor vincit omnia
|
Loriette to wrzucaj szybko nam zdj z butami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4956 |
Zakorzenienie
|
Tytuł superowy!!!
![]() Kurcze współczuję ![]() Ja dzisiaj trochę jeszcze posprzątam (taaa na wizażu ![]() ![]()
![]() |
#4957 | |
Zakorzenienie
|
Pojadę po Młodego do szkoły i spróbuję się zmobilizować do zdjęcia
![]() Cytat:
![]() Ja tylko poodkurzałam i powycierałam kurze w pokoju - reszty nie ruszam ![]()
![]() |
#4958 | ||||
Zadomowienie
|
Heloo z rańca
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4959 |
Zakorzenienie
|
Koleś jest przykry http://www.youtube.com/watch?v=Rasa4...ayer_embedded#!
![]()
![]() |
#4960 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ładny,czym malowałaś? ![]() Ja swój nowy kolor wrzucę w piątek może,jak odzyskam od taty aparat, ogólnie jestem zadowolona i z koloru i z farby ![]() Cytat:
![]() a wiesz bańka,że zakładasz nową część? ![]() a meridię wycofli akurat jak ja mogłabym ją bez przypału kupić ![]() ![]() Cytat:
![]() Dieta spoko ![]() Na śniadania mleko bo nic innego nie przełknę, w pracy jem szynkę,pomidory, wieśniaki, potem w domu mięso bez ziemniaków,na kolację piwo ![]() Laski,jak rozchodzić buty? Te sylwestrowe-lewy jest ciaśniejszy. Kilka dni stały napchane gazetami. A teraz włożyłam mega grube skarpety z myszką miki,naciągnęłam szpile i tak siedzę od godziny ![]() Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2011-12-20 o 20:00 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
Zakorzenienie
|
Monia, tym ciemnym brązem garniera co reklamuje Glinka
![]() U mnie jest mróz, bo się szron utrzymuje cały dzień ![]() A Ty ufarbowałaś się? ![]() Wiesz słuszałam, że wlewa się kieliszek wódki do buta ![]() ![]()
![]() |
#4962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak wódkę marnować? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4963 |
Zakorzenienie
|
Ej to pokazuj foty raz, raz!!!!
![]() Hahah, noo ale podobno ocet i denaturat też się nadają ![]()
![]() |
#4964 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4965 |
Zakorzenienie
|
Wlać w ściankę buta
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4966 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4967 |
Zakorzenienie
|
Aaaa, no właśnie nie byłam pewna
![]()
![]() |
#4968 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() meridie brala moja mama, schudla sporo. kolezanka na meridii schudla 10 kg w ciagu miesiaca, ale pozniej 5 kg jej wrocilo. a takie suple ze sklepu z odzywkami, hm... sama nie wiem. dorabialam w sklepie z suplami i raczej faceci przychodzili po jakies koksy na silownie, kobiety przychodzily jednorazowo i nie wracaly, ew. ponarzekac, ze te srdoki nie dzialaja ![]() ![]() a spalacze z thermo w nazwie na mnie np. nie dzialaly ![]() Cytat:
![]() Mooonia zafarbowala wlosy! koniecznie musimy to zobaczyc ![]()
![]() |
#4969 |
Zakorzenienie
|
ja tez dzisiaj farbuje, no dobra tylko przyciemniam balsamem z henna
![]() ![]() Monia, mi szewc buty rozpychal bo kupilam za male ![]() macie aparat na zebach?? od jakiegos czasu mam kompleksy na punkcie zebow, sama nie wiem dlaczego. Nagle zauwazylam jakie są krzywe! Mam odlozona kase, ale nie wiem czy na aparat to przeznaczyc. W ogole to musze w koncu do dentysty sie wybrac ![]()
#4970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz żeby nie musieć zakładać na noc żelowych wkładek mam przyklejony drut od wewnetrznej strony zębów, który trzyma szpony. Szkoda tylko, że musiałam stracić dwa zdrowe zęby ![]() Rozłożyło mnie jeszcze bardziej, ale to NIC, bo pada śnieg! ![]() ![]()
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI ![]() ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2011-12-21 o 09:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4971 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() po południu pojechałam do rodziców i Oliwka cały dzień płakała... dostała dwie szczepionki w nóżki i jedną w rączkę. musiałam dać jej czopki, bo z bólu płakała i płakała ![]() posiedziałam do 22, przyjechał po mnie Tż, bo wracał z pracy i na spokojnie wróciłam do domu. a co do imienin Tża, zrobiłam pyszną kolację. przeprosił mnie i już jest ok między Nami ![]() kokardy i seksu nie było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiejska potańcówka? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja idę do dentysty już miesiąc ![]() U mnie -3 i śnieg. Jakoś się nie cieszę ![]() śniadanie - 4 kanapki ciemnego chlebka ( dwie z makrelą wędzoną i dwie z szynką ) + kawa zbożowa. II śniadanie - jabłko. ![]()
![]() |
#4972 |
Zakorzenienie
|
U mnie tez pada śnieg, po opisach na fb - widze ze w kazdej czesci Polski tak jest. Strasznie mi tego brakowalo zeby poczuc swieta
![]() Laura, dzieki za opis o aparacie. napewno sie zdecyduje, moze rodzice sie doloza ![]()
#4974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4975 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dentysta ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() agnesiuk nie ma co przesadzać i tak by płakała nawet jakby dostała jeden zastrzyk, a szczerze mówiąc i tak nie będzie tego pamiętać No u nas tez pełno śniegu ![]() ![]() ![]() własnie kończę dekorowac pokój i już jest mega świątecznie, jutro już powrót do rodzinnych stron to już kompletny chrismas time ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4976 | |
Raczkowanie
|
hej jestem
![]() Dojechałam rano i właśnie odpoczywam ![]() Jeszcze sie nie widziałąm z TŻ bo jest w pracy, ale wieczorem spędzimy razem czas. Na razie jest nieźle zobaczymy co będzie później. Cytat:
Ja od paru lat chciałam mieć aparat, ale przerażały mnie koszty. Kiedyś (po alkoholu ![]() ![]() Moim największym problemem była przerwa między jedynkami, ale znajoma pani dentystka, która robiła mi tą rzecz mówiła, że ona miała jedną edynkę nachodzącą na drugą. Cały bajer polega na tym, że na Twoje zęby nakładają Ci gradie, coś jak białą plomba i formują ładny kształt zębów. Koszt takiegowykonania to około 100 zł od zęba, ja miałam robione 4, ale i tak dostałam to w prezencie. Oprócz ładnego uśmiechu, zęby podniosły mi troszkę wargę, mam pełniejsze usta, wszystko wygląda naturalnie i w każdej chwili można to zdjąć jak się rozmyśle. Nie wyobrażam sobie jednak życia z tą moją wadą i cieszę się, że jest jak jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4977 |
Zadomowienie
|
Agnesuk bardzo mi przykro że Oliwka tak musiała cierpieć
![]() ![]() A u nas z Tż dzis 3 lata razem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4978 | |
Zadomowienie
|
Ale bajer, nie słyszałam o takim czymś
![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4979 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nawet teraz gdybym dostała wezwanie, to bym zapłaciła za jedno ukłucie a nie 3! Cytat:
gratulacje! ![]()
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-12-21 o 15:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4980 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak jak dziewczyny uważam, że nic nie szpeci bardziej niż krzywe zębole ;/ mam bzika na punkcie zębów i często to na nie zwracam pierwszą uwagę ![]() moja siostra nosila, bardzo dlugo, miala w dziecinstwie mega krzywe zeby. rodzicow bardzo drogo wynioslo wyprostowanie ich ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() myślę, że to super inwestycja ![]() ja musze isc do dentysty zalatac dziury, a pozniej biore sie za wybielanie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() oby Wam się wszystko pomyślnie ułożyło ![]() Pozdrawiamy z zimowej już Polski ![]() ![]() ![]() o, super! a związak wam się nie wypalil? ja mam pms, tez jakieś 3 lata jestem ze swoim, i stwierdzam ze sie wypalil ![]() dziewuchy! 1. dieta dalej w toku, kolejne podejscie od nowego roku. -5kg, cz. VI 2. Jesteśmy super laskami, więc wciąż walczymy z kilogramami. -5kg, cz. VI 3. Ciągle w glowach nam faceci, dlatego waga rośnie, a nie leci. -5 kg cz VI 4. Tym razem zrzucimy te kilogramy, bo w szóstej części już NAPRAWDĘ się postaramy. 5. Dieta ciagle w toku, bądźmy szczuplejsze od nowego roku. 6. Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta ![]() nie wiem ![]() ![]() ![]() ja lece. bede wieczorem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.