![]() |
#4951 | |||||
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
Cytat:
nan 1 mozna kupic w malych buteleczkach 90 ml w aptece, ale 2 to juz chyba nie ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4952 |
Zakorzenienie
|
Dziewczęta co kupujecie mamom/teściową na Dzień Matki ??
Mojej Mamie kupiłam miskę z tupperware, a z teściową mam problem ... |
![]() ![]() |
![]() |
#4953 |
Wtajemniczenie
|
nie no,powariowaly!!Takie grzeczne dzieci macie
![]() Nie doczytam,bo co jedna strone skoncze,to nastepna sie pokazuje ![]() Rzucil mi sie w oko temat sloiczkow-moim zdaniem to,ze jest napisane od 4 miesiaca nie oznacza,ze dziecko moze takie cos jesc.Chyba w naszym kraju nie ma jakiegos prawa na zywienie dzieci,tylko sa wprowadzone zasady.A firmy typu Hipp,Nestle,bla bla bla po prostu na tym zarabiaja!W zasadzie od 4 miesiaca powinna byc w sloiczkach tylko marchewka i jablko.To jakis zysk by z tego mieli?? Takze uwazam,ze powinno trzymac sie zasad zywienia dzieci,a nie zasad,ktore sobie wymyslil pan o nazwisku Hipp ![]() Fatal tak wlasnie mala na mnie patrzyla,jak z butelki poleciala woda,a nie mleko ![]() domi mi sie kojarzy,ze Michal ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- aha,doczytalam,ze masz w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4954 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Dominej i Wariateczka nie stresujcie się dziewczyny niską wagą dzieciaków, teraz dzieci zwalniają z wagą więc ciężko żeby dziecko przybrało np 1.5kg w miesiąc. Jeśli dziecko rozwija sie prawidłowo, a tak jest, i zdrowiutkie to nie ma się czym martwić. Mojego kuzyna córeczka urodzona w 6mcu ciąży z wagą 800g w kwietniu skończyła roczek, ma 13mcy i waży coś ponad 6kg, i wszystko ok bo zdrowa, wspaniale sie rozwija, a waga to indywidualna sprawa, dzieciaki z niższą wagą bardziej delikatne, filigranowe, ale niczym nie różniace sie od tych 9kilogramowców. Mojego wczoraj dr ocenila na dwulatka ![]() Ciekawa ta pościel w biedronce, przydałaby sie. Seonka no coś Ty, Lili gruba??? Śliczna młoda dama, i zero nadwagi, nie przejmuj się siostrzycą, zazdrosna czy co ![]() ![]() Idę powyszywać. Basiula ale straszna historia z tym dzieciaczkiem, może ze słonka mu sie tak stało? Jejuniu ![]() Elf nie mogę zobaczyć Twoich zdjeć w klubie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4955 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4956 |
Zakorzenienie
|
Hejka wszystkim
#4957 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tutaj mozna kupic w buteleczkach kolo 200ml juz gotowe rozrobione mleko,np Hipp,Nestle,Bebivita.Kole zanka widziala tez w saszetkach
http://www.suwaczki.com/tickers/gannskjop73k13pj.png http://babystrology.com/tickers/baby...15&babycount=1 Edytowane przez OlusiaS Czas edycji: 2012-05-24 o 08:39 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałam jej dać na pedicure, ale troche mnie wczoraj wkurzyła. Była we Wrocku, więc poprosilam ją, aby kupiła witaminki dla Michasia, przyjechała a ta do mnie 13,50 zł ![]() Więc jak tak się nagle zaczęła liczyć z kasą, ograniczę się chyba tylko do czekoladek. Wkońcu to nie jest moja mama ehhh Poza tym, byłam w czoraj wieczorem sama bo tz pojechał po auto, przyjechała z teściem po dniówce czyli ok 20.30 i nawet się nie zapytała czy pomóc przy Michasiu abym zrobiła kąpiel, tylko poszła pić piwo z teściem pod garaż ... ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Hejka Tobie ![]() Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-05-24 o 08:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4959 |
Wtajemniczenie
|
czesc Ci
![]() U nas nie ma zwyczaju kupowania prezentow dla tesciowych z okazji Dnia Matki.Kazdy swojej. |
![]() ![]() |
![]() |
#4960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tz nie myśli o tym w cle, a ja się stresuje.No ale jak mieszkamy razem to jakoś mi głupio nic nie dać. Jak się wyprowadzimy, to logiczne, że nic nie będę im dawać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4961 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jabłuszko dostała po około 2 tyg od kiedy posmaowała warzywka. kaszki żadnej nie dostaje a zaczęłam podawać jak skończyla 5 miesięcy i tydzień Dalia-truskawki to możan po 12 miesiącu chyba
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4962 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja sama malej gotowalam pierwsze obiadki i scieralam jablko z marchwia. Do dzis gotuje jej obiadki, bo jak widze, sloiczek z miesem, wazny kilka miesiecy, to kurna, co tam jest w srodku? Seler dodalam malej wczesniej, ale na poczatek w mikrokopijnych ilosciach, potem zwiekszalam. Jesienia zamrozilam dynie, i teraz jak znalazl, mala ja uwielbia! Z obiadkami ze sloika nie pomoge, ale deserki kupuje z Gerbera, bo w hippach i bobovicie widze te wszystkie skrobie, ryze i inne cuda, a gerber ma tylko owoce. Ania najbardziej lubi sliwki. A owoce, ktore sa dostepne teraz: jablko, banan, sama scieram. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Koty maja rozwolnienie po mleku krowim, nie toleruja laktozy. Inne mleka: kozie, sojowe latwo przyswajaja |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4963 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Aniolinko gdzie można kupić tego dorsza? co do truskawek to zgadzam się z Tobą - trzeba na nie uważać (jak byłam teraz w Karpaczu i robili mi te testy skórne, to na 26 alergenów wiecie gdzie mi się zaczerwienilo? własnie przy truskawkach! moich kochanych truskaweczkach, wtf?! to jeszcze nie alergia (naprawdę tylko delikatna reakcja byla), ale pani powiedziala żebym uwazała ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja daję słoiczki.pewie jak będa już warzywa to coś będę gotowała
![]() |
#4965 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4966 |
Raczkowanie
|
fatal Moja pije tylko wodę - soki nie za bardzo chce - więc jej nie zmuszam.
Mam pytanie - jaka wodę podajecie? I mm na jakiej robicie? Przegotowanej z kranu czy mineralnej?? Bo ja w sumie od urodzenia gotuję wodę mineralną i tak samo czły czas wyparzam butelki i nie wiem kiedy przestać ![]()
Szukam swojego miejsca na ziemi.... Sens mojego życia - Dobrusia (12.10.2011r.) ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dominej Czas edycji: 2012-05-24 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4967 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=Bahamadia_25;342975 51]
Więc jak tak się nagle zaczęła liczyć z kasą, ograniczę się chyba tylko do czekoladek. Wkońcu to nie jest moja mama ehhh ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- To może kupm młotek, żeby wybiła sobie prezenty z głowy ![]() Witamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4968 |
Wtajemniczenie
|
tupperware to np takie pudeleczka do przechowywania zywnosci,bidony,miseczki, skrobaczki do warzyw,maja tez noze,deski do krojenia.Polecam,droga,al e dobra firma
![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- probuje od godziny zrobic liste zakupow,ale cos nie moge sie skupic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/tupperware-nowa-fa...343565754.html
jest do wszystkiego ![]() Sara, też brałam to pod uwag ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4970 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
kiedyś słyszałam ze wodę "mama i ja" mozna podawac bez gotowania nawet maluszkom, ale ostatnio kupiłam i na etykiecie nic nie napisali na ten temat, to sama juz nie wiem ![]() mam filtr Brita i taką wodę gotuje młodej - chociaz ona nie chce pić nic w ogóle... ![]()
![]() |
#4971 |
Zakorzenienie
|
wariateczko ile twoja córka wazy??
#4972 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- 5800 g? ![]()
![]() |
#4973 |
Zakorzenienie
|
dzieki za odp o tej misce
![]()
#4974 | |
Rozeznanie
|
ja kupuje w makro, almie chyba tez widzialam
o Natomiast do grona odbiorców, z którymi spółka ma zaszczyt kooperować należą: Makro Cash&CarryTesco, Kaufland, Auchan, Intermarche, Piotr i Paweł, Gerber, Lisner i wiele innych. czyli w sloiczkach gerbera tez sa ich ryby Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4975 |
Raczkowanie
|
wariateczka - babydream można kupić pakowane po 2 sztuki - na próbę, żeby nie kupować całej paki
![]()
#4976 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
agnieszka u nas??? no ja pamietam ze ma Amelke, ma tez jeszcze starszego bejbika ![]() ![]() no... ktoras sugerowała ze w aptekach są... musze poszukać ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4977 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dalia jak po truskawkach?bo i ja się przymierzam,żeby skubnąć ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4978 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4979 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a moze bilet do ciepłych krajów w 1 str ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4980 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.