Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-25, 14:03   #4951
Nikita...
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Jak powiedziałaś, że mamy na Ciebie nie naciskać, to nie naciskam Tylko pięknie wszystko wykombinowałam!

Prowadź! Tytuł mnie osobiście obojętny. Może być ten sam, chociaż rurek z biedry jeszcze nie próbowałam
To lepiej nie zaczynaj bo raz sprobujesz i juz na zawsze przepadniesz.

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
Tak??? Kurcze nie pamietam
Ale u mnie nie bylo tego duzo i narazie znowu nic, moze poczekam i jak znowu bedzie to zadzwonie do poloznej sie zapytam
Oj tak tak, i tez nie miala tego duzo ale wytraszyla sie tej krwi, poszla do szpitala i juz ja tam sobie zostawili. Obserwuj sie bo to moze juz sie cos zaczynac.

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 14:03   #4952
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Jak powiedziałaś, że mamy na Ciebie nie naciskać, to nie naciskam Tylko pięknie wszystko wykombinowałam!

Prowadź! Tytuł mnie osobiście obojętny. Może być ten sam, chociaż rurek z biedry jeszcze nie próbowałam
Aaaaa...spryciaro, tak mnie podeszłaś

To niech się jeszcze mrowinka i tomalinka wypowiedzą, czy nie chcą

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 14:05   #4953
agnusek22
Wtajemniczenie

Wiecie, ze ja też rurek z Biedry nie jadłam? Grzech!
Tytuł mi pasuje

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 14:05   #4954
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Ale jestem bardzo zadowolona, choć w ciąży póki co nie jestem Natomiast jestem świeżo po owulce i nawet jakby coś się zadziało to i tak tego na usg nie zobaczy Dziewczyny, siedziałm u niej godzinę, analizowała moją kartę, poprzednie zdjecia i poszła badać i powiedziała, że nie wyjdziemy póki nie znajdzie lewego jajnika No i gmera mnie tam, potem na brzusznym usg i mój pełen pęcherz pomógł jej w zlokalizowaniu jajników (a trwało to jakieś 40min, bo jeden jest ewidentnie schowany)!! Mam oba i mam dowód a jeden to jest wręcz książkowy Poza tym wszystko u mnie dobrze! Co do długich cykli, to są one efektem pewnie lekko obniżonego progesteronu, ale to nie jest żaden problem, bo na to pomoże duphaston jakby co Także mam działać i się niczym nie martwic! Jeśli będę czuła potrzebę, to mam przyjść na monitoring i wsio

Opisałam wam to w skrócie Bo miałam tyle emocji w sobie, że trudno to nawet ubrać w słowa! Ale najważniejsze, że wszystko jest okej!

Dziękuję za kciuki i za dobre myśli!!

Super, że wizyta udana! Cieszę się że wszystko ok i fajnie, że poświęciła Ci tyle czasu. Moja to ledwie 2 minuty ze mną pogada i już nastepna pacjentka To teraz czekamy i 3mam mocno kciuki, żeby pierwszy cykl był tym ostatnim!!

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Kurcze, tak Was czytam...może też zacznę biegać
Ile na początek można przebiec - mówimy o osobie, która nie ma kondycji żadnej!!!??
Jak ja zaczynałam to robiłam zgodnie z rozpiską z wątku o bieganiu na wizażu. Ale mam straaaasznie słabą kondycję więc dla mnie to było idealnie. Zresztą dla stawów też jest dobrze zacząć spokojnie.
Każdy trening trwał 30 minut (bez rozgrzewki i rozciagania) i tak najpierw pierwszy tydzień 5 razy 4 minuty marszu i 2 minuty biegu. Następny tydzień 5 razy 3 minuty marszu i 3 minuty biegu. Itd.
Po miesiacu umiałam przebiec 3 km a potem szybko jakoś 5km. Także poelcam - gdzieś taką rozpiskę mam jak coś.

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
W ogóle nie kojarzę zapachów, o których mówicie
No, może poza No.5 Nikity, którego... nienawidzę

Moje naj:
- CK - Beauty
- Cacharel - Noa
- Cacharel - Amor Amor
- Boss - Deep Red
- Versace - Versense
Uwielbiam Amor, amor prawie we wszystkich odmianach

Mrowinko to jest naprawdę fantatsyczna wiadomość! Wiem, że się boisz zabiegu i całych okołoszpitalnych rzeczy ale wierzę że to pomoże Ci zajść w ciąże tego Ci życzę z całego serduszka

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Kule bele

Ja prasuje nasze rzeczy(bluzki, spodnie itp), bo lubie miec wyprasowane i poskładane. Poscieli nie prasuje, prasuje tylko rozwieszam dobrze i składam(prasuje przed załozeniem), reczników takze
Kurde a ja prasuje pościel tak z grubsza bo mam ją strasznie jakoś wygniecioną po praniu.. i firanki i ręczniki, ręczniczki kuchenne
Z tym że ja mam zaległości na okrągło!! Wczoraj prasowałam a i tak mi mnóstwo rzeczy jeszcze zostało do wyprasowania.

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
ja aż się boję podjąć starania, bo mam bardzo nieregularne cykle, a wręcz ich nie mam

Hej

Wczoraj mieliśmy wyprawę do Krakowa, do lekarza o którym Wam nieraz pisałam + byłam na badaniach (które ten lekarz już daaawno mi polecał). Ciężkie to dla mnie było i bolesne, mąż apteki szukał i tabletki przeciwbólowe mi serwował, bo zwijałam się z bólu tak mnie podbrzusze bolało, że masakra!
Po tych badaniach bolało dość mocno, ale dało się żyć- po tabletkach rzecz jasna. Potem, jak byłam u gin i zrobił mi tę kolposkopię to myślałam, że zejdę! W ogóle już go nie słuchałam i skręcam się na krześle chciałam jak najszybciej wyjść, jak wyszłam to się poryczałam... nie wiem dlaczwego tym razem mnie tak bolało może dlatego, ze wcześniej te badania i już było bardzo podrażnione... ehhh

Na szczęście to już za mną. Normalnie to nie robiłabym badań i wizyty w jednym dniu- ale ze względu na odległość- 217km (3,5godziny jechaliśmy w jedną stronę) nie miałam wyjścia
przykro mi.. A jak wyniki wyszły? Wszystko ok?

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Agnusek, Onyks, Nikita

ooo kto zakłada nowy wątek??
Mi się wydawało, że miała Stokrotka zakładać. Chyba jeszcze na urlop nie wybyła?

Cytat:
Hej
Bylam przed chwila w lazience i zauwazylam znowu czop, ale teraz bylo tez tam troche krwi Nie bylo tego duzo Ale to znaczy ze szyjka sie zaczela otwierac? Poza tym nic wiecej sie nie dzieje, ale sie troszke wystraszylam.
no, no zaczyna się powolutku! Będzie dobrze
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 14:07   #4955
xmonikax27
Raczkowanie

dziewczyny a dlaczego co jakiś czas zakałądacie nowe wątki a nie jesteście na jednym przepraszam ze pytam ale dopiero się uczę
xmonikax27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 14:09   #4956
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Tytuł mi pasuje
Szalona

Cytat:
Napisane przez xmonikax27 Pokaż wiadomość
dziewczyny a dlaczego co jakiś czas zakałądacie nowe wątki a nie jesteście na jednym przepraszam ze pytam ale dopiero się uczę
Bo takie są przepisy na wizażu, że wątek może mieć max. 5000 postów
Moderator zamyka wątek, jak się przekroczy 5 tyś...

Hania

Stary 2012-07-25, 14:09   #4957
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Co ty powiesz

A moze Tomalinka by miala ochote poprowadzic watek? Albo Mrowinka?
Cytat:
Aaaaa...spryciaro, tak mnie podeszłaś

To niech się jeszcze mrowinka i tomalinka wypowiedzą, czy nie chcą
Butter mi nie zależy na tej liście tylko nie wiem jak Stokrotka bo wiem, że wcześniej tak mówiliśmy, że ona będzie prowadzić?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-25, 14:10   #4958
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Butter mi nie zależy na tej liście tylko nie wiem jak Stokrotka bo wiem, że wcześniej tak mówiliśmy, że ona będzie prowadzić?
Ok, to zostawiam dla Stokrotki

Hania

Stary 2012-07-25, 14:10   #4959
tomalinka
Wtajemniczenie

Aaaa i tez nie jadłam rurek.. Wy tam wiecie że mi się najbardziej podał tytuł olej gulasz i jedz pizze
Stary 2012-07-25, 14:11   #4960
xmonikax27
Raczkowanie

Cytat:
Szalona

Bo takie są przepisy na wizażu, że wątek może mieć max. 5000 postów
Moderator zamyka wątek, jak się przekroczy 5 tyś...
aha dzięki za wytłumaczenie
Stary 2012-07-25, 14:17   #4961
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Aaaa i tez nie jadłam rurek.. Wy tam wiecie że mi się najbardziej podał tytuł olej gulasz i jedz pizze
Hihihi

A byłaś u swojej ginki prywatnie? Bo to aż dziwne, ze Cię tak szybko wywaliła i zdążyła przy tym Ci proponować inseminacje...dziwny lekarz.

Zawsze będę wierzyć...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-25, 14:20   #4962
xmonikax27
Raczkowanie

idę sobie kawkę zrobić
Stary 2012-07-25, 14:23   #4963
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Hihihi

A byłaś u swojej ginki prywatnie? Bo to aż dziwne, ze Cię tak szybko wywaliła i zdążyła przy tym Ci proponować inseminacje...dziwny lekarz.
No prywatnie, prywatnie. Tyle ma pacjentów. No dlatego pójde do kogoś innego bo nie chce tak od razu robić inseminacji. Trochę zła jestem na nią bo nie dość, że mnie wystraszyła, że nie ma innej drogi to jeszcze tak szybko podejmuje takie zdecydowane kroki.
No u niej ostatnio było tak, że czekałam na wizyte 1h bo takie opóźnienie było jak weszłam to ona mówi no musimy zobaczyć usg. Więc znowu wyszłam i kolejne pół godziny czekania na usg do innej lekarki - moja gin oczywiscie sie nie pojawiła bo była zajeta innymi pacjentkami. Także potem tylko lekarki porozmawiały i poświęciła mi max 3 minuty na rozmowę i tyle.
Stary 2012-07-25, 14:26   #4964
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie, kule bele (z ust mi to wyjelas )

od Ciebie to,,brzmi,,znacznie fajniej

Ana wspolczuje przezyc

Ja koniecznie kupie te rurkiz biedry jak bede w PL
Stary 2012-07-25, 14:26   #4965
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
No prywatnie, prywatnie. Tyle ma pacjentów. No dlatego pójde do kogoś innego bo nie chce tak od razu robić inseminacji. Trochę zła jestem na nią bo nie dość, że mnie wystraszyła, że nie ma innej drogi to jeszcze tak szybko podejmuje takie zdecydowane kroki.
No u niej ostatnio było tak, że czekałam na wizyte 1h bo takie opóźnienie było jak weszłam to ona mówi no musimy zobaczyć usg. Więc znowu wyszłam i kolejne pół godziny czekania na usg do innej lekarki - moja gin oczywiscie sie nie pojawiła bo była zajeta innymi pacjentkami. Także potem tylko lekarki porozmawiały i poświęciła mi max 3 minuty na rozmowę i tyle.
Wiesz co, u mojej też są czesto poślizgi. Wczoraj np. weszłam o 14.30 zamiast o 14 a siedziałam 50 min! Także pod tym względem naprawdę super!

Myślę, że powinnas zdecydowanie pójść na konsultacje do kogoś innego

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-07-25, 14:29   #4966
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co, u mojej też są czesto poślizgi. Wczoraj np. weszłam o 14.30 zamiast o 14 a siedziałam 50 min! Także pod tym względem naprawdę super!

Serio?? To nie jest poślizg, ja u mojego gina spędzam w poczekalni ok. 4 godzin zawsze Bo on nei umawia na godzinę...

Hania

Stary 2012-07-25, 14:34   #4967
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ana współczuję, oby dobre wyniki ci wyszły. Gazem ziemnym bo mamy podciągnięty.
chociaż tyle, że ziemny to gdyby z beki to uuu poszlibyście na bank z torbami

Cytat:

Co to takiego? I dlaczego musialas robic takie badania?
Biedna sie narcierpialas. [COLOR="Silver"]
Kolposkopia czyli oglądanie szyjki macicy za pomocą kolposkopu przy probie chemicznej itp. połączenie tego badania i cytologii daje dopiero pewność co do "nadżerek" które w 90% nimi w ogóle nie są... i których nie powinno się usuwać. Jedynie tych kilka %.

Jeżeli jakiś lekarz stwierdza nadżerkę na "oko" do jest niedouczonym konowałem za przeproszeniem

Artykuł dla każdej kobiety: http://www.kolposkopia.com/index.php...i_cala_prawda/ ktora dba o własne zdrowie no i która ślepo nie wierzy wszystkim lekarzom bardzo gorąco polecam.

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Gaz ziemny, kocioł kondensacyjny i kominek z płaszczem wodnym Gaz mamy przy granicy działki
ostatecznie ten ziemny

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35503589]Współczuję przeżyć
Wyniki w porządku?
[/QUOTE]

kolposkopii tak, reszta za 2 tyg

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Ana

Cytat:

przykro mi.. A jak wyniki wyszły? Wszystko ok?
okaże się
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 14:37   #4968
xmonikax27
Raczkowanie

Cytat:

ja leczyłam się u profesora w poznaniu i poślizg była nawet 4 godzinny, profesor przyjmował nawet do 2-3 w nocy :/
Stary 2012-07-25, 14:50   #4969
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Serio?? To nie jest poślizg, ja u mojego gina spędzam w poczekalni ok. 4 godzin zawsze Bo on nei umawia na godzinę...
Ale serio, że poślizg czy serio że 50min?
No wczoraj było pół godziny,a le i 2 już czekałam mimo zapisu na godzinę

Cytat:
ja leczyłam się u profesora w poznaniu i poślizg była nawet 4 godzinny, profesor przyjmował nawet do 2-3 w nocy :/
Masakra. Co to za lekarz? Może znam ze słyszenia

Zawsze będę wierzyć...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-25, 14:52   #4970
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
ja miałam laparoskopie i histeroskopie i 2 cykle po zaciążyłam
Ja też i w pierwszym cyklu po zaszłam

Patrzcie co przed chwilą włożyłam do piekarnika - cukinię giganta mój tata takie wyhodował
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03345.jpg (110,8 KB, 21 załadowań)
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 14:52   #4971
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
od Ciebie to,,brzmi,,znacznie fajniej

Ana wspolczuje przezyc

Ja koniecznie kupie te rurkiz biedry jak bede w PL
ojj taaak, ja juz swoj zapas pozarlam jak wew wrzesniu pojade do PL to znowu sie obkupie.

Cytat:
Ja mimo iz jestem zapisana na konkretna godzina to zawsze i tak czekam minimalnie godzine, srednio 1.5 godz.

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Kolposkopia czyli oglądanie szyjki macicy za pomocą kolposkopu przy probie chemicznej itp. połączenie tego badania i cytologii daje dopiero pewność co do "nadżerek" które w 90% nimi w ogóle nie są... i których nie powinno się usuwać. Jedynie tych kilka %.
Aaa to juz wiem jakie to badanie. Moj gin mi je robi 1x w roku razem z cyto i powiem, ze bardziej nieprzyjemne jest dla mnie pobieranie probek na cyto. bleeee, nie znosze tego.

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 14:54   #4972
metkaa
Zakorzenienie

łooooooooo matko jak ja dzis mialam ogrom pracy to Wy sie tak rozpisalyscie
ide nadrabiac (jak zdaze oczywiscie )
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 14:58   #4973
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Ale serio, że poślizg czy serio że 50min?
No wczoraj było pół godziny,a le i 2 już czekałam mimo zapisu na godzinę

Masakra. Co to za lekarz? Może znam ze słyszenia
Serio, że 50 minut Ty nazywasz poślizgiem
Ale to dlatego, że ja zawsze strasznie długo czekam...

Bika, ale cukińsko

Hania

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-25, 15:01   #4974
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość

Patrzcie co przed chwilą włożyłam do piekarnika - cukinię giganta mój tata takie wyhodował
wow
Stary 2012-07-25, 15:01   #4975
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Ana współczuję przeżyć - dopiero teraz doczytałąm, bo mi net dziś świruje
Ja też miałam kolposkopię, ale nie wspominam tego boleśnie, zresztą jak to chyba faktycznie mam wysoki próg odporności na ból, bo mnie rzadko kiedy coś boli.....

Chociaż ostatnio z mamą i siostrą rozmawiałyśmy o bólu porodowym - moja mama zbledła, powiedziała, że ból straszny i że wcale po latach się nie zapomina
Ale z drugiej strony ja tam na pewno więcej wiem o moim ciele niż moja mama przed porodem, kiedy to miała 20 lat, pewnie nie do końca wiedziała co się z nią dzieje itp. no i rodziła w zupełnie innych warunkach niż to się teraz odbywa.
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-07-25, 15:09   #4976
xxKasiax
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj tak tak, i tez nie miala tego duzo ale wytraszyla sie tej krwi, poszla do szpitala i juz ja tam sobie zostawili. Obserwuj sie bo to moze juz sie cos zaczynac.
dzieki juz sie troche uspokoilam ostatnio jak dzwonilam do poloznej z tym czopem, to powiedziala, ze mam czekac na skurcze Dobrze ze jutro ide do gin. bo juz ponad 2 tygodnie nie bylam na usg

Cytat:
Super, że wizyta udana! Cieszę się że wszystko ok i fajnie, że poświęciła Ci tyle czasu. Moja to ledwie 2 minuty ze mną pogada i już nastepna pacjentka To teraz czekamy i 3mam mocno kciuki, żeby pierwszy cykl był tym ostatnim!!

no, no zaczyna się powolutku! Będzie dobrze
moja lekarka tez taka jest, ale po ciazy ja zmieniam kurcze ciezko teraz o dobrego lekarza, teraz to tylko pieniadz sie liczy niestety, byle jak najwiecej pacjentow zalatwic w jeden dzien
bedzie dobrze dzieki

Cytat:

WOW!!! Co twoj tata daje roslinkom, ze tak rosna
A u mnie w piekarniku babka ziemniaczana

Cytat:
ojj taaak, ja juz swoj zapas pozarlam jak wew wrzesniu pojade do PL to znowu sie obkupie.
ja sie chyba przejadlam rurkami z biedry
Stary 2012-07-25, 15:09   #4977
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
ja miałam laparoskopie i histeroskopie i 2 cykle po zaciążyłam
O proszę A na czym polega histeroskopia?

Cytat:
Też nie jadłam.

Cytat:
Mrowinko to jest naprawdę fantastyczna wiadomość! Wiem, że się boisz zabiegu i całych okołoszpitalnych rzeczy ale wierzę że to pomoże Ci zajść w ciąże tego Ci życzę z całego serduszka
Mi się wydawało, że miała Stokrotka zakładać. Chyba jeszcze na urlop nie wybyła?
Dziękuję
Co do wątku - też pamiętam, że Stokrotka miała założyć nowy, ale jej zdaje się nie ma. Nie pamiętam, kiedy wraca.
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 15:10   #4978
metkaa
Zakorzenienie

Amani trzymam kciuki zeby sie jakos wszystko ulozyło,

martynka1916 ładne butki,

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Witajcie
Ja dzisiaj mialam wizyte u gina wszystko pieknie ladnie sie zagoilo Mozna dzialac Lekarz radzil zebym sobie kupilam jakis zel na poczatku. A no i dostalam pochwale ze super mi poszlo w czasie porodu i ze wypychanie mi tyle zajelo przez ZZO. I ze mozemy myslec o drugim

Wczoraj robilam sesje zdjeciowa malemu na zaproszenie

super ze wszystko ok,

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
boże dziewczyny, siedzę i płaczę (( słyszałyście już w wiadomościach??

http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...0206/120729489

od razu mówię, że kto ma słabe nerwy niech nie wchodzi w linka!!
wiec ja nawet nie zagladam, po co sie denerwowac niepotrzebnie,

Cytat:
Dziewczyny wrócilam z zebrania w pracy(ponad 2 godz), ale dostalam wypłate i mam 800f dodatkowej kasy na czysto(bo oczywiscie podatek wzieli niemaly), a to za to ze dotychczas płacilismy za szkolenia i czas za zebrania nie byl platny, pracodawca zaplacil za to slona kare i musili zwrócic wszystko, wiec sie uzbieralonie moge uwierzyc, dostalam niezla sume i to tuz przed wakacjami:jup i:
wow, super

Cytat:
Cześć kochane moje!
Przepraszam, że już wczoraj nie zajrzałam, ale wróciłam po 22 i nie miałam siły

Ale jestem bardzo zadowolona, choć w ciąży póki co nie jestem Natomiast jestem świeżo po owulce i nawet jakby coś się zadziało to i tak tego na usg nie zobaczy Dziewczyny, siedziałm u niej godzinę, analizowała moją kartę, poprzednie zdjecia i poszła badać i powiedziała, że nie wyjdziemy póki nie znajdzie lewego jajnika No i gmera mnie tam, potem na brzusznym usg i mój pełen pęcherz pomógł jej w zlokalizowaniu jajników (a trwało to jakieś 40min, bo jeden jest ewidentnie schowany)!! Mam oba i mam dowód a jeden to jest wręcz książkowy Poza tym wszystko u mnie dobrze! Co do długich cykli, to są one efektem pewnie lekko obniżonego progesteronu, ale to nie jest żaden problem, bo na to pomoże duphaston jakby co Także mam działać i się niczym nie martwic! Jeśli będę czuła potrzebę, to mam przyjść na monitoring i wsio

Opisałam wam to w skrócie Bo miałam tyle emocji w sobie, że trudno to nawet ubrać w słowa! Ale najważniejsze, że wszystko jest okej!

Dziękuję za kciuki i za dobre myśli!!

no i superancko, wiec do dziela

dobrze reszte doczytam wieczorem, teraz spadam do domciu a potem na miasto w poszukiwaniu kiecki na poprawiny i jednoczesnie na chrzciny
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 15:11   #4979
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:

Bikuś, a jak się zachowuje Twoja blizna po laparoskopii?

Cytat:
Serio, że 50 minut Ty nazywasz poślizgiem
Ale to dlatego, że ja zawsze strasznie długo czekam...

Bika, ale cukińsko
Wczoraj miałam 30 min, i tak to dla mnie poślizg jeśli jestem umówiona na godzinę. Nie lubię czekać
Gdybym miała czekać 4 h to bym zmieniła lekarza

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-07-25, 15:12   #4980
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:

WOW!!! Co twoj tata daje roslinkom, ze tak rosna
A u mnie w piekarniku babka ziemniaczana
chyba nic....... pewnie po prostu przerosła

Co do osoby która ma zakładać kolejną część - jak Stokrotki nie ma, to na pewno się nie obrazi, jak któraś z Was przejmie listę....... a która, to już niech się staraczki dogadają
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości