|
|
#4951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Cytat:
a co się w kiblu robi? ![]() Dziewczęta, konczy nam się wątek ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4952 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ogolnie, masz rację z tym plastrem na dziób. Myślę, że sabotuję samą siebie, ledwo co doszłam do 76 (a stąd już blisko do 75,9..) a tu nagle takie ciągoty...
|
|
#4953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4954 |
|
Zadomowienie
|
Joanno, szczerze mowiac na teraz to nie startuje. tzn pilnuje sie jako takoa, ale tak pelna geba to nie ma co, bo w czwarek rano jade do Walii na 4 dni spotkac sie ze znajomymi, ktorzy siedza tam i pare osob z Polski tez przyjedzie i nie oszukujmy sie - beda to 4 dni rozpusty. Mysle, ze tak na serio to zaczne od poniedzialku
![]() Furry, a Delfin jeszcze tam jest?? Ja przeciez tez tam chodzilam No obozie bylam!! I caly czas te zbiorki w Norwidzie sa?
|
#4955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zawsze to jakas chwila dla siebie w ciszy i spokoju
|
|
#4956 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
), a potem po prostu mi się śmiać chciało. Najbardziej wiarygodna to wydaje mi się taka stara jak w starym gabinecie pielęgniarki, jednak sama się na takiej nie zważę, a jakoś tak nie lubię wszelkich akcji mierzenia ciężaru ciała przez kogoś...
|
|
|
|
|
#4957 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sama byłam swego czasu na trzech zbiórkach, ale jak zobaczyłam Delfina to powiedziałam harcerstwu "adios", przestraszył mnie swym... wizerunkiem. Miałam może ze 12 lat. Teraz żałuję, to mogło być coś fajnego.Zbiórki harcerskie są nadal w Norwidzie, zuchowe u nas w 148
|
|
#4958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4959 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4960 |
|
Zadomowienie
|
Coś Wam powiem. Nie wiem, czy to kwestia przegapienia zamknięcia sklepu, czy tego, że z lenistwa nie pójdę już do nocnego (choć powinnam, po tę masę solną...). Czy może jest to zasługa zbiorowego odchudzania tu, z Wami. Fakt faktem, że ochota na grzechy przeszła
ktoś kiedyś powiedział, że takie rzeczy są chwilowe - wytrzymaj 15 minut i przekonaj się, że przejdzie. Właśnie coś takiego się wydarzyło ![]() Uwielbiam Was
|
#4961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
that why
|
|
|
|
|
#4962 |
|
Zadomowienie
|
Chyba jeszcze kwestia tego, że wiem, że musiałabym Wam się wyspowiadać, bo głupio byłoby mi zataić, że wciągnęłam nosem tabliczkę czekolady, albo coś... a tak to mam czyściutkie sumienie (poza 1,5 jeżyka i rozepchanym żołądkiem od surówki z kapusty, którą to utknęłam w każdy możliwy zakamarek przewodu pokarmowego, tak by mózg przestał się domagać żarcia... MISSION FAILED, nie próbujcie tego w domu
)
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
jesooo.... zachciało mi sie jeść
chyba pójdę spać żeby nic nie narozrabiać
|
#4965 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4966 |
|
Zadomowienie
|
No ja też zmykam, do jutra
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
na czerwono to bede ja...88.7...kilo wiecej od wczoraj...moj idiotyzm wyszedl pelna geba...wlasnie wmuszam w siebie sniadanie ale mam wielki odruch wymiotny i boli mnie brzuch...Ja na szczescie nie mam tesciow co najwyzej niedoszlych ale z nimi tez zero kontaktu![]() Mieszkam z Mlodym u mamy ale czekam na mieszkanie i sie w koncu wyniose
|
|
|
|
#4968 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
masz ful pakiet możesz wybrać która ci się bardziej podoba ---------- Dopisano o 06:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:00 ---------- Cytat:
jogurty i kefir jem codziennkie, kiszonki bardzo często i kończy się bez większych sensacji ---------- Dopisano o 06:08 ---------- Poprzedni post napisano o 06:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:11 ---------- Poprzedni post napisano o 06:08 ---------- Cytat:
.....na albo wtranżala kolejną paczkę ptasiego mleczka...... ![]() ---------- Dopisano o 06:14 ---------- Poprzedni post napisano o 06:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 06:17 ---------- Poprzedni post napisano o 06:14 ---------- Cytat:
przynajmniej nie pożarłaś nic słodkiego ---------- Dopisano o 06:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:17 ---------- milenka widzę cię
|
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Wróciłam do wagi podpisowej. Uf.
---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- Teraz ja walczę o 8 z przodu
|
|
|
|
#4970 |
|
Zakorzenienie
|
doberek
![]() po wczorajszym dniu waga mi sie odwdzięczyla spadło 1,2kg wcale niemalo normalnie gęba mi sie smieje od rana
|
#4971 |
|
Zakorzenienie
|
Mona, wymień baterie, ja miała to samo. Z kazdym podejsie co raz niej pokazywała. Obawia sie w taki razie, ze moze byc ponad 80 ;/ u mnie rano 72,4 na nowych bateriach. Przynajmniej waga wiarygodna
cudów nie ma xDD Fajnie byłoby ujrzec w poniedzialek 71,9!! Gdzie marysienka? |
|
|
|
#4972 |
|
Zakorzenienie
|
Mi waga stoi już od piątku
![]() Dziś postanowiłam sobie zrobic białkowy dzień...może się trochę oczyszcze ![]() Widze po ubraniach że schudłam-nawet już mogę ubrac moje Lee które kupiłam w pażdzierniku Ale to jeszcze za mało
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Ja na tutejszej wadze łazienkowej / wskazówkowej mam 76 (zapewne z malusim plusem)... Wynik jak sądzę słuszny bo wczorja było idealnie bez mała ... Pytanie czy dziś sie uda bo jestem sama i nikt nie patrzy wiec jeśc moge co chce ![]() fakt że na wskazówkowej wynik jest powtarzalny (w tym samym miejscu ![]() Zreszta to i tak nie maznaczenia bo tendencja ma być w dół i tyle ![]() Mam siniaki na biodrach po hula hoop, psa który nie chcespacerować pod opieką , lodówke pełna napoczętego jedzenia (a mam problem z wyrzucaniem wiec przynajmniej to co w miare zdrowe musze zagospodarować)... Pogoda piekna ale o dziwo rekonesans w lesie potwierdził lód na ścieżkach .. Wiec musze zmienić lekko plan ... |
|
|
|
#4974 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
a ja mam doła Wiem, że mam @ i nie powinnam się ważyć, ale wlazłam dziś rano na wagę i załamka-o moim spadku słuch zaginął Muszę się pomierzyć, bo czuję troszkę luzu w spodniach, ale chciałabym żeby waga też spadała. Może trochę w tym mojej winy, jeszcze się gubię w diecie. Ostatnio jak podliczyłam dzień, to wyszło 1300 kcal nie licząc warzyw (jem je do każdego posiłku), a najedzona jestem zawsze po kokardę. Więc to muszę poprawić. I byłam wczoraj na zakupach - obkupiłam się w ciuchy i ok, ale czekałam na męża, jak mierzył dżiny i jak popatrzyłam na siebie w lustrze, to mało się nie pobeczałam boszszsz, jestem tak masakrycznie nieproporcjonalnie zbudowana, że szok mam na prawdę wielkie uda, szerokie biodra, a do tego plaski brzuch i drobną górę. Tak jakby skleić dwie kobiety o różnych rozmiarach I doszło do mnie znowu, że nieważne ile bym ćwiczyła i jak bardzo bym sie odchudzała i odmawiała sobie wszystkiego, i tak tego nie zmienię. Nie pomogą tu ćwiczenia, tylko operacja, bo taką mam budowę i nic innego tego nie zmieni. Uderzyło mnie to, bo wydawało mi się że nie jest tak źle. A tu zonk! lustro w sklepie prawdę ci powie ![]() Nie rezygnuję z diety, nie. Ale czy warto? Nie działa na mnie Wasz sposób żywienia: jem wszystko w małych porcjach. Ja muszę mieć rygor i jasne zasady, to mogę-tego nie. No załamka ![]() Wiecie, że nigdy nie miałam oryginalnych dżinów?! Zawsze były na mnie za wąskie w udach !!
Wiecznie na diecie ![]() 73 kg / 168 cm Edytowane przez martha22 Czas edycji: 2013-03-06 o 08:24 |
|
|
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
martha a ile ty masz wzrostu? Bo jak pod 170 to przesadzasz troche
Wiesz rozpisanych diet na 1500 znajdziesz sporo - to nam sie poprostu nie chce wolimy improwizować A prawda jest też taka że przy nieduzej nadwadze i nieproporcjonalnej budowie to trzeba przede wszystkim ćwiczyć Wysmukla np skalpel (i sporo jest tam na nogi ćwiczeń)... bieganie ładnie wysmukla .. podobno najlepsze jest pływanie - aleto nie każdy ma warunki A co do samooceny - to każda z nas ma zachwiania .. Tak to jest z kobietami że jednego dnia w lustrze widzisz apetyczna figure a drugiego tłustego morświna (ja tak mam ... Ale trzeba pamietać że to kwestia naszego subiektywnego odbioru |
|
|
|
#4976 |
|
Zakorzenienie
|
No to jak siebie postrzegamy zależy chyba od dnia cyklu
Przynajmniej ja tak mam A teraz wyglądam ładnie i się podobam sobie Owulacja robi swoje hahahahaha |
|
|
|
#4977 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
165 cm mam, więc wzrost mnie nie wysmukla ![]() Wiem, masz rację i dziękuję ![]() Będę biegać, ćwiczenia z ewką mam, więc i ćwiczyć będę. Zresztą cały czas ćwiczę. Basenu nienawidzę za syf i smród chloru-ale to moje wrażenia, jeśli ktoś lubi pływać i ogólnie chodzić na basen, to chyba mu zazdroszczę, ale ja się nie mogę przemóc.
|
|
#4978 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie, ja juz po sniadaniu i kawce i niedługo bede dawać sobie wycisk ćwiczeniami
![]() Cytat:
Jak mam złe dni to mam takie same mysli jak martha, ze nawet jak schudne to i tak mam dziwną figurę No ale cóż, jak schudne to sie dopiero przekonam jak bede wygladać
|
|
|
|
|
#4979 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Wam
![]() Ehh odnosnie tesciow to ja ze swoimi mam malo kontaktu ale moja mam mieszka z nami w uk a moj maz jej nie cierpi i wczoraj sie tak klucicli ze musialm wysjc bo juz nie moglam tego sluchac..... dzis na sniadanko - grahamka z salata i szynka II - owsianka obiad --- kurczak z ryżem i warzywami podwieczorek pomarańcza jabłko i jogurt kolacja serek wiejski z pomidorkami i grahamka |
|
|
|
#4980 |
|
Zakorzenienie
|
ogolnie o to własnie chodzi
Ja mam faze morświna - ale jestem przed okresem Co prawda pewnie jeszcze pare dni ale ...śniadanko za mna (kromka razowca z feta, kawa) ... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.

wczoraj nawet był tak bezczelny, że zapytał co z nia robie.....
a co się w kiblu robi? 

), a potem po prostu mi się śmiać chciało. Najbardziej wiarygodna to wydaje mi się taka stara jak w starym gabinecie pielęgniarki, jednak sama się na takiej nie zważę, a jakoś tak nie lubię wszelkich akcji mierzenia ciężaru ciała przez kogoś...

na czerwono to bede ja...88.7...kilo wiecej od wczoraj...moj idiotyzm wyszedl pelna geba...wlasnie wmuszam w siebie sniadanie ale mam wielki odruch wymiotny i boli mnie brzuch...
masz ful pakiet możesz wybrać która ci się bardziej podoba
-20kg 04.05.2013

No ale cóż, jak schudne to sie dopiero przekonam jak bede wygladać