Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-23, 14:34   #4951
kala2505
Zakorzenienie

Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV

Cytat:
Napisane przez content Pokaż wiadomość
W ogóle, przed wysiłkiem wcinamy węgle czy po?
Właśnie ! Przed treningiem jemy białko + tłuszcze, a po białko + węglowodany (proste najlepiej, czyli owoce np.)

Cytat:
Napisane przez izqa1988 Pokaż wiadomość
A ja w ramach zmian dzisiaj z włosów kolor ściągam i z ciemnego brązu , prawie czarnego idę do ciemnego blondu
Fajny sciagacz koloru tu mamy który nie niszczy włosów tylko odwraca proces koloryzacji po prostu
Do tego kupuje sobie kupon na rzęsy 1:1 i bede sie czuła dobrze i mogę chudnąc dalej i wyglądać bosko hahahaha
Łeeee no, super !!!
Bardzo dobrze że sobie fundujesz taką zmianę

kala2505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 14:46   #4952
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez content Pokaż wiadomość

Moniek, jakie treningi, co trenujesz?
Tańczę street dance
Stary 2013-07-23, 15:09   #4953
peggy7
Zadomowienie

Hej dziewczyny, ja na szczęście dziś już się dobrze czuję i nadal jestem sobie na I fazie
Sprzątnęłam mieszkanie i umyłam balkon, co miałam zrobić już od paru miesięcy (mam duży balkon i brudzi się niemiłosiernie, bo mieszkam w centrum miasta). Jeszcze mycie okien mnie czeka, ale nie wiem czy dziś się wyrobię, bo wychodzę wieczorem.

Chciałam powiedzieć, że wielbię colę zero, gdyby nie ona, to bym nie przetrwała I fazy! (Inne napoje bez cukru też pomagają, ale u nas to przeważnie tylko colę się da kupić)
Stary 2013-07-23, 16:50   #4954
Butterfly_27
Zakorzenienie

kala pozwoliłam sobie też zerknąć na te fotki, noo jestem pełna podziwu masz bardzo ladny brzuszek i te wcięcie w tali , też bym tak chciała wyglądać A co to są te ZWOWy o których piszesz, że dają niezłe efekty, mogę prosić jakiegoś linka czy coś?
Wróciłam ze spacerku, a wcześniej było ogarnięcie chaty, ale się wcześniej nasprzątałam a teraz nachodziłam, nogi to mi już do wchodzą i cała jestem mokra z potu

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

to ja też będę ćwiczyć zuzkę ale od nowego tygodnia, zaczne pokolei, czyli od ZWOD1 potem ZWOW2, każdy filmik przez tydzień ktoś ze mną? jak widziałam te pierwsze 2 filmiki to niektóre te same ćwiczenia co ma chodakowska.
Butterfly_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-23, 17:03   #4955
kala2505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peggy7 Pokaż wiadomość
Chciałam powiedzieć, że wielbię colę zero, gdyby nie ona, to bym nie przetrwała I fazy! (Inne napoje bez cukru też pomagają, ale u nas to przeważnie tylko colę się da kupić)
Ja też kocham colę bez cukru każdą

Cytat:
Napisane przez Butterfly_27 Pokaż wiadomość
kala pozwoliłam sobie też zerknąć na te fotki, noo jestem pełna podziwu masz bardzo ladny brzuszek i te wcięcie w tali , też bym tak chciała wyglądać A co to są te ZWOWy o których piszesz, że dają niezłe efekty, mogę prosić jakiegoś linka czy coś?

to ja też będę ćwiczyć zuzkę ale od nowego tygodnia, zaczne pokolei, czyli od ZWOD1 potem ZWOW2, każdy filmik przez tydzień ktoś ze mną? jak widziałam te pierwsze 2 filmiki to niektóre te same ćwiczenia co ma chodakowska.
A prosze bardzo - golizna jest dla Was
Ahhh brzuszek jest lepszy ale jeszcze trochę mu brakuje do ideału więc ćwicze dalej

zwowy to treningi z youtuba zuzanny light - ale chyba już zdążyłaś się zorientować

Podam Ci moje ulubione zwowy
zwow 51 http://www.youtube.com/watch?v=sOCJI...NzA4R-&index=1

zwow 66 http://www.youtube.com/watch?v=m-2jB...VjFc2AOJNzA4R-

zwow 28
http://www.youtube.com/watch?v=m-2jB...VjFc2AOJNzA4R-

zwow 23
http://www.youtube.com/watch?v=XMY5x...VjFc2AOJNzA4R-

zwow 18
http://www.youtube.com/watch?v=XMY5x...VjFc2AOJNzA4R-

zwow 6
http://www.youtube.com/watch?v=re9qk...VjFc2AOJNzA4R-

zwow 31
http://www.youtube.com/watch?v=oR9cJ...VjFc2AOJNzA4R-

zwow 52
http://www.youtube.com/watch?v=--cdL...VjFc2AOJNzA4R-

zwow 37
http://www.youtube.com/watch?v=u0VOH...VjFc2AOJNzA4R-

zwow 25
http://www.youtube.com/watch?v=-8ZW3...VjFc2AOJNzA4R-

To by było na tyle
Mój ulubiony to #57

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

aha i kochana nie ćwicz jednego zwow-a przez cały tydzień, kombinuj z treningami, baw się nimi i ćwicz codziennie inny

Stary 2013-07-23, 17:10   #4956
Butterfly_27
Zakorzenienie

kala wielkie dzięki Już sobie pooglądałam jej filmiki i chcę robić pokolei, chyba że któryś będzie za cięzki to go na jakiś czas pominę, ok to powiedzmy po 3 razy każdy filmik
Stary 2013-07-23, 17:16   #4957
kala2505
Zakorzenienie

Cytat:
kala wielkie dzięki Już sobie pooglądałam jej filmiki i chcę robić pokolei, chyba że któryś będzie za cięzki to go na jakiś czas pominę, ok to powiedzmy po 3 razy każdy filmik
No zrobisz jak zechcesz ale różnorodność i brak nudy jest bardzo ważna
Po za tym trenigi zuzki warto zamieniać tez ze względu na to żeby dane partie mięśni miały czas odpocząć na drugi dzień
Zawsze do treningu wcześniej możesz wrócić za 2 dni powiedzmy, albo trzy
Np. ćwiczyć tak: zwow 1, zwow 2, zwow 3, zwow 1, zwow 2, zwow 3... itd. ii tak np. 3 razy i potem zmienić sobie zwowy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-23, 18:57   #4958
Butterfly_27
Zakorzenienie

kala ok tak zrobię, jeszcze mam czas żeby gdzieś sobie te ćwiczenia zuzki wcisnąć, zaczynam dopiero od poniedziałku
Stary 2013-07-23, 19:57   #4959
Nayorne
Raczkowanie

A ja jestem na 10tym dniu szóstki weidera i mam spadek motywacji. Robić to dalej czy nie?

Po obcięciu ponad 40cm zapuszczam włoski!
55 - 60 - 70 - 80 - 90
Nayorne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 05:05   #4960
Butterfly_27
Zakorzenienie

Kurcze musiałam dzisiaj w nocy wstać, bo synek wstał i zasnąć nie chciał, to ja sobie aby w tym czasie poćwiczyłam, a teraz pod prysznic i też idę lulkać. Synek zasnął jakieś 10 min temu.
Zdąrzyłam w tym czasie zrobić callanetics (50min) + rowerek 60min, ale z jaką prędkością, chyba pobiłam swój życiowy rekord, średnia prędkość to 28,6km/h a wogóle to jeździłam dzisiaj w przedzialne 26-42km/h
Stary 2013-07-24, 07:09   #4961
kala2505
Zakorzenienie

Cytat:
kala ok tak zrobię, jeszcze mam czas żeby gdzieś sobie te ćwiczenia zuzki wcisnąć, zaczynam dopiero od poniedziałku
To super ! 3mam kciuki !!!

Cytat:
Napisane przez Nayorne Pokaż wiadomość
A ja jestem na 10tym dniu szóstki weidera i mam spadek motywacji. Robić to dalej czy nie?
Przemyśl kochana bo 6tka tłuszczu Ci nie spali z brzucha
Zależy jakie masz efekty

Cytat:
Kurcze musiałam dzisiaj w nocy wstać, bo synek wstał i zasnąć nie chciał, to ja sobie aby w tym czasie poćwiczyłam, a teraz pod prysznic i też idę lulkać. Synek zasnął jakieś 10 min temu.
Zdąrzyłam w tym czasie zrobić callanetics (50min) + rowerek 60min, ale z jaką prędkością, chyba pobiłam swój życiowy rekord, średnia prędkość to 28,6km/h a wogóle to jeździłam dzisiaj w przedzialne 26-42km/h
No brawooooo to taki interwały od rana, mam nadzieję ze po śniadanku byłaś

Ja teraz wcinam śniadanko - owsiankę z bananem i malinkami a po południu na przekąskę mam - BUDYŃ WANILIOWY Z MALINAMI

Wczoraj się zważyłam i mam wzrost i to duży bo 1,5kg
Nie wiem czemu, załamałam się trochę...
Czy te grzeszki by mi się aż tak odbiły ? Może to przez zwiększenie skrobi o jedną porcję ?
Ćwiczę codziennie, ale chyba mięśnie mi się nie rozrosły aż tak przecież nie ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-24, 07:41   #4962
Butterfly_27
Zakorzenienie

Nayorne ja też iedyś ćwiczyłam A6W robiłam kilka podejśc, najdalej doszłam do 2otego któregoś dnia i mi się potem nudziło, dobre pod warunkiem że chce się wyrobić mięśnie brzuszka, bo tluszczyku to ci nie spali Ja przerwałam bo mam problemy z kręgosłupem a to bardzo w dalszych dniach go obciąża.
kala nie po śniadanku nie, przecież pisałam że wstałam bo mnie synek obudził i nie chciał spać, przekąsiłam jedynie coś a potem po ćwiczonkach zjadłam, wykąpciałam się i poszłam spać. A tak normalnie to zawsze przed ćwiczeniami staram się jeść i po tak samo

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

kala może ci się @ zbliża że masz wzrost na wadze? a jak piszesz po zjedzeni słodkiego to pewnie ci to jeszcze siedzi w jelitach, spadnie po 2-3 dniach zobaczysz, ja tak często miałam jak się słodkiego najadłam to na wadze +2kg, a po 2-3 dniach nie zostawało nic, czasami 100-200gram
Stary 2013-07-24, 07:45   #4963
izqa1988
Raczkowanie

Kala mi sie wydaje ze jednak to mięśnie - nie masz juz dużo tłuszczu do spalenia ( zdjęcia !!) więc mięśnie sa teraz bardziej podatne na rozrost
Mierzysz sie cm ? Zwaz sie znów za kilka dni i wtedy sie będziesz martwić

A ja wkoncu dzisiaj zobaczyłam coś na co czekalam 1.5 miesiąca - spadek
Przez prawie 1.5 miesiąca waga nie chciała zejść poniżej 72.4 ( tyle było po ukończeniu 1 fazy ) ale nie poddawalam sie i wkoncu dzisiaj mam 71.5 !!
Radość nie z tej ziemi
A jak wkoncu zobaczę ta 6 kiedyś to juz wogole bedzie cud
izqa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 07:52   #4964
Butterfly_27
Zakorzenienie

No Izqa oby tak dalej
Stary 2013-07-24, 08:06   #4965
asmenaa
Zakorzenienie

kala tydzien temu też sie wazylas i mialas wzrost, powiedz mi czy to ten sam wzrost czy do tamtego wzrostu masz jeden wzrost?
na twe wierne serce
Przyjdzie czas spotkać się
potarmosić uszy
lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć
Lecz dziś sobie śnij

Małymi kroczkami do celu!
asmenaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-24, 08:35   #4966
kala2505
Zakorzenienie

Cytat:
kala nie po śniadanku nie, przecież pisałam że wstałam bo mnie synek obudził i nie chciał spać, przekąsiłam jedynie coś a potem po ćwiczonkach zjadłam, wykąpciałam się i poszłam spać. A tak normalnie to zawsze przed ćwiczeniami staram się jeść i po tak samo

kala może ci się @ zbliża że masz wzrost na wadze? a jak piszesz po zjedzeni słodkiego to pewnie ci to jeszcze siedzi w jelitach, spadnie po 2-3 dniach zobaczysz, ja tak często miałam jak się słodkiego najadłam to na wadze +2kg, a po 2-3 dniach nie zostawało nic, czasami 100-200gram
Tak myślałam nie dobrze - szczególnie interwały na czczo
Pamiętaj

Nie zbliża w weekend pogrzeszyłam ale nie słodkim - ladami tylko w sumie...
Powinno już spaść

Cytat:
Kala mi sie wydaje ze jednak to mięśnie - nie masz juz dużo tłuszczu do spalenia ( zdjęcia !!) więc mięśnie sa teraz bardziej podatne na rozrost
Mierzysz sie cm ? Zwaz sie znów za kilka dni i wtedy sie będziesz martwić

A ja wkoncu dzisiaj zobaczyłam coś na co czekalam 1.5 miesiąca - spadek
Przez prawie 1.5 miesiąca waga nie chciała zejść poniżej 72.4 ( tyle było po ukończeniu 1 fazy ) ale nie poddawalam sie i wkoncu dzisiaj mam 71.5 !!
Radość nie z tej ziemi
A jak wkoncu zobaczę ta 6 kiedyś to juz wogole bedzie cud
No oby oby ale wiesz, wydaje mi się że tłuszczu jeszcze mam trochę nogi i brzuch jeszcze do poprawy - wiem co mówię

Brawo za spadek juhuuuuuuuu

Cytat:
Napisane przez asmenaa Pokaż wiadomość
kala tydzien temu też sie wazylas i mialas wzrost, powiedz mi czy to ten sam wzrost czy do tamtego wzrostu masz jeden wzrost?
To ten sam - nic nie spadło czyli nie wróciło do normy
Chyba musze zmienić podpis chyba się ząlamie

Stary 2013-07-24, 09:12   #4967
izqa1988
Raczkowanie

Może masz zastój ? A tego tłuszczu jak sie juz upierasz zostało "troszkę" i spalenie go teraz bedzie trudniejsze ! Nie poddawaj sie ja tez miałam zalamke ze nie chudne nic ale przynajmniej zdrowo jadłam więc wiedziałam ze kiedyś spadnie

Asmenka a co z Toba ? Cichutko ostatnio jesteś

Dziewczyny jakie cwiczenia na boczki ? Ja ma opone normalnie , cały tłuszcz mam na brzuchu i beczkach i muszę sie ich jakoś pozbyć wkoncu
Stary 2013-07-24, 09:14   #4968
moooniek
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV

Cytat:
Może masz zastój ? A tego tłuszczu jak sie juz upierasz zostało "troszkę" i spalenie go teraz bedzie trudniejsze ! Nie poddawaj sie ja tez miałam zalamke ze nie chudne nic ale przynajmniej zdrowo jadłam więc wiedziałam ze kiedyś spadnie

Dziewczyny jakie cwiczenia na boczki ? Ja ma opone normalnie , cały tłuszcz mam na brzuchu i beczkach i muszę sie ich jakoś pozbyć wkoncu
Moze hula hop?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-07-24, 09:17   #4969
izqa1988
Raczkowanie

Dot.: Odp: Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
Moze hula hop?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
No tylko czy ja bede umiała ? Hehe
Popatrze dzis i moze faktycznie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-24, 09:30   #4970
Butterfly_27
Zakorzenienie

Izqa na boczki dobre są Tiffoczki (hehe ale się zrymowało) ćwiczenia z Tiffany Rothe, bardzo fajne i przyjemne
A ja dzisiaj robie dla rodzinki na obiad coś dla odmiany barszczyk, a ja go nie mogę
Jakie na czczo, jakie na czczo, przecież napisałam że przed ćwiczeniami coś przekąsiłam, 2 plastry (duże) sera żółtego light i wypiłam activie 0,1%tłuszczu. Wiem że mało, ale to było w nocy to jak miałam coś zjeśc, za to po ćwiczonkach zjadłam należyte śniadanko wykąpałam się i poszłam spać z pełnym brzuchem Czy mi to jedzenie np. nie szkodzi jak ja idę spać z pelnym brzuszkiem, chyba spalanie jeszcze działa po takim wysiłku co, mimo że odpoczywam ?

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Ooo ja, jak ja uwielbiam hula hop, ale teraz nie mam
Kiedyś to się nim nakręciłam, a też chyba przez pare dni mi to kiepsko szło, bo nie umiałam, szczegolnie w jedną strone, a potem to już sobie nim wywijałam Kiedy to było, jakieś 8-9 lat temu (to już tyle czasu minęło? ) miałam wtedy fajną szczupłą, zgrabną sylwetkę, a teraz, ehh
kala gdzie ty ten swój tłuszcz widzisz? ja bym chciala chociaż teraz wyglądać jak ty na tym pierwszym zdjęciu na początku, a nie wspomnę już o tej twoim ładnym ciałku na ostatniej focie
Stary 2013-07-24, 09:40   #4971
Indra83
Wtajemniczenie

Cześć pracusie
Ja zjadłam na śniadanie kaszę z mlekiem kokosowym,maślanką i owocami: malinami i kiwi, do tego kawa z mlekiem obowiązkowo.

Syn chce na basen, a po drodze był wypadek i droga zablokowana, może być ciężko z przejazdem, ale zaraz chyba spróbujemy, bo w domu tylko sprzątanie mnie czeka

Już niedługo nowy wątek

Arschen, zyjesz?

Neyra, choć nie możesz odpowiedzieć, to więż że ja także mis ju wery much, wracaj jak tylko będziesz wolna od łańcuchów

Izqa-gratuluję spadków, powoli powoli i coraz Ciebie mniej

Motylku - ja nie mogę wyjsc z podziwu, że ty masz siłe wstać w środku nocy i ćwiczyć, szacun wielki

Kala - nie zamartwiaj się, zważ się za kilka dni i moze w ten weekend nie grzesz,zobaczysz, czy to przez to, dziewczyny mają rację, twój organizm sie broni,bo już więcej w nim mięsni niż tłuszczu
Indra83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 09:49   #4972
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:

na urlopie jestem
na twe wierne serce
Przyjdzie czas spotkać się
potarmosić uszy
lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć
Lecz dziś sobie śnij

Małymi kroczkami do celu!
asmenaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 09:57   #4973
izqa1988
Raczkowanie

No zrobiłam raz te tiffocKi i przez tydzień miałam dość więc wrócę do tego bo widocznie działają

Amena w PL jesteś ? No to udanego

Ja zaraz wkoncu śniadanie bede jadła niestety nigdy nie jem zaraz po wstanieciu tylko kilka godzin pózniej , tak juz latami jestem przyzwyczajona

I szczerze wam powiem te 6kg to ledwo co widać , napewno połowa tego była woda na początku no ale jeszcze długa droga przede mna

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-24, 10:11   #4974
peggy7
Zadomowienie

Motylek, Ty to chyba jesteś uzależniona od ćwiczeń Zazdroszczę!

Ja dziś o 6 wstałam, żeby biegać, ale ledwo dojechałam do koleżanki i taak nie miałam siły, że biegałyśmy tylko 20 minut (a i tak mało co nie wyzionęłam ducha). I faza jednak męczy!

Na śniadanko miałam pyszną jajecznicę, a teraz przekąsiłam trochę orzechów. Mam ogromną cukinię (waży ze 3 kg) i nie wiem co z niej zrobić... Macie jakieś pomysły? Oczywiście na I fazę coś. Do głowy tylko mi leczo przychodzi i placki cukiniowe, ale nie przepadam za nimi jak są bez mąki.

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Izqa, ile masz wzrostu?? Dziewczyny, podawajcie w podpisach, bo tak to nijak sobie nie mogę uzmysłowić kto jest w podobnej sytuacji jak ja :P
Stary 2013-07-24, 10:30   #4975
kala2505
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie na czczo, jakie na czczo, przecież napisałam że przed ćwiczeniami coś przekąsiłam, 2 plastry (duże) sera żółtego light i wypiłam activie 0,1%tłuszczu. Wiem że mało, ale to było w nocy to jak miałam coś zjeśc, za to po ćwiczonkach zjadłam należyte śniadanko wykąpałam się i poszłam spać z pełnym brzuchem Czy mi to jedzenie np. nie szkodzi jak ja idę spać z pelnym brzuszkiem, chyba spalanie jeszcze działa po takim wysiłku co, mimo że odpoczywam ?

kala gdzie ty ten swój tłuszcz widzisz? ja bym chciala chociaż teraz wyglądać jak ty na tym pierwszym zdjęciu na początku, a nie wspomnę już o tej twoim ładnym ciałku na ostatniej focie
Dobrze już dobrze Nic nie mówię, najważniejsze że Ci slabo nie było
A z tym spaniem po śnaidaniu to nie wiem ale nic nie powinno się dziać raczej

No nogi kochana to ja mam masywne, brzuch tez nie jest płaski a taki bym chciała - taki jest mój cel i jeszcze mi do tego celu zostało trochę
Ja wiem że mam dobrą figurę i mega się z niej cieszę bo sama się sobie podobam i lepiej się czuję sama ze sobą ale punkt widzenia zależy od punktu siedzenia niestety i każda z nas ma inne cele

Cytat:
Napisane przez Indra83 Pokaż wiadomość

Już niedługo nowy wątek

Kala - nie zamartwiaj się, zważ się za kilka dni i moze w ten weekend nie grzesz,zobaczysz, czy to przez to, dziewczyny mają rację, twój organizm sie broni,bo już więcej w nim mięsni niż tłuszczu
Tyyyy faktycznie !!!
Dobijemy dziś ?!

Ale Wy najlepiej wiecie jak cyferki motywują

Cytat:
No zrobiłam raz te tiffocKi i przez tydzień miałam dość więc wrócę do tego bo widocznie działają
Naprawdę ??? To musze spróbować
Lubię jak boli

Cytat:
Napisane przez peggy7 Pokaż wiadomość
Ja dziś o 6 wstałam, żeby biegać, ale ledwo dojechałam do koleżanki i taak nie miałam siły, że biegałyśmy tylko 20 minut (a i tak mało co nie wyzionęłam ducha). I faza jednak męczy!
Nie ćwicz na I fazie, szczególnie że się źle czułaś.... i słabo...

Stary 2013-07-24, 10:31   #4976
izqa1988
Raczkowanie

171 cm jak dobrze myśle niedługo powinnam wyjść z "nadwagi" wg bmi

Ja sie dobrze czułam na 1 fazie - moze weź jakies witaminki ? Fakt ze nie ćwiczylam wtedy , no rowerek wpadł moze pare razy ale nie czułam sie taka osłabiona jak Ty ani przez chwile. No ale jadłam wtedy duzoooo jajek i kurczaka więc moze one mi dawały energię

Myśle nad ćwiczeniami ewki - zrobiłam je kiedyś 2 razy ale jej gadanie mnie wkurzalo , jednak patrzę na te metamorfozy co dodaje i chyba dam jej szanse - tzn jej cwiczeniom
Stary 2013-07-24, 10:40   #4977
peggy7
Zadomowienie

Kala, jak się słabo czuję tak ogólnie, to nie ćwiczę (póki co miałam jeden taki masakryczny dzień)
Cytat:
171 cm jak dobrze myśle niedługo powinnam wyjść z "nadwagi" wg bmi

Ja sie dobrze czułam na 1 fazie - moze weź jakies witaminki ? Fakt ze nie ćwiczylam wtedy , no rowerek wpadł moze pare razy ale nie czułam sie taka osłabiona jak Ty ani przez chwile. No ale jadłam wtedy duzoooo jajek i kurczaka więc moze one mi dawały energię

Myśle nad ćwiczeniami ewki - zrobiłam je kiedyś 2 razy ale jej gadanie mnie wkurzalo , jednak patrzę na te metamorfozy co dodaje i chyba dam jej szanse - tzn jej cwiczeniom
U mnie zależy od dnia.. Pierwszy tydzień był spoko, dawałam radę biegać tak jak przed dietą. Słabo mi było przedwczoraj i wtedy nie ćwiczyłam. Wczoraj nie miałam czasu na ćwiczenia, a dziś ogólnie się dobrze czuję, ale to bieganie rano trochę mi bokiem wychodzi. Na pusty żołądek źle, po jedzeniu źle, napiję się, to źle itd...

Jem wartościowo, warzywka, ryby, orzechy (dziś pyszną mieszankę kupiłam m. in. z nerkowcami, pekanami, makadamią ), no nie głodzę się! A wczoraj wieczorem to w ogóle zjadłam mięso z kebaba z kurczaka i furę surówki. A witaminki to mi w parę dni chyba nie pomogą

Izqa, mam 169 cm i niecałe 2 lata temu z taką wagą jak Ty zaczynałam Schudłam do 62-61. A teraz 65 grrrr.

Ja z Ewką nie ćwiczę, bo to chyba głównie na rzeźbienie, a nie spalanie. Poza tym cholernie ciężkie te ćwiczenia, zaczęłam skalpel i po paru min. mi się odechciało.
Stary 2013-07-24, 10:47   #4978
Butterfly_27
Zakorzenienie

Izqa mnie też ta chodakowska wkurzała, jej ciągłe gadanie, za dużo wymaga na raz, tu wciągnij brzuch, tu wdech tu wydech, tu to tu tamto, no oszaleć można. Ja ją ćwiczę, ale wyłączam jej gadanine i włączam muzę, wtedy mi się przyjemnie ćwiczy Mnie za I razem te tiffoczki też wykończyły, kręgosłup mnie nawet bolał, a teraz ćwiczę chętnie, lubię Tiffany i Mel B tylko ja Tiffoczki nie ćwiczę codziennie, w każdy dzień jakieś inne filmiki z Tiff i Mel B
Stary 2013-07-24, 10:48   #4979
kala2505
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chyba wrócę do Ewki - do killera i turbo, będę ją mieszać z zuzką

Dziewczyny a może ja za dużo jem ?

Napisze Wam co zjadłam wczoraj - chyba za dużo
1. koktajl białkowy + kostka gorzkiej czekolady
2. kromka żytniego chlebka + jajecznica z 3 jaj z dodatkami: pomidor, ogórek, pół cebuli, plaster szynki kons + nektarynka
3. kromka chlebka + sałatka soczewica+pmidor+ogórek kiszony i to wszystko z sosem jogurtowo-majonezowym
4. serek wiejski z połową małego słoiczka dżemu morelowego + parę malin
5. omlet z 2 jaj+mleko +łyzka siemienia +dwie łyżki mąki + sos z warzywami i mięsem mielonym
6 nieplanowana kolacja u mamy: 2 jajka na twardo, + szynka konserwowa z 3-4 plasterki + parówka + sałatka grecka (bez fety-nie jadłam)

Jak teraz to napisałam to już w ogóle mi się wydaje że dużo
Musze zmniejszyć porcję....

Stary 2013-07-24, 10:51   #4980
Butterfly_27
Zakorzenienie

peggy niby własnie chodakowską zaczyna się od skalpela, a ja zrobiłam pare razy skalpel, na początku troche opuściłam jej jedną serię bo tego nie byłam w stanie wykonać, a potem zrobiłam turbo i killera i jak dla mnie lepsze, skalpel jest na rzeźbienie a killer i turbo na spalanie. Dają w kość ale się są cięzkie do zrobienia, przynajmniej dla mnie, jakąś tam kondychę już mam.

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Ooo ja kala a nie za dużo tych jajek, co?? i gdzie masz te owoce??

Edytowane przez Butterfly_27
Czas edycji: 2013-07-24 o 10:52
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości