|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4951 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Właśnie ! Przed treningiem jemy białko + tłuszcze, a po białko + węglowodany (proste najlepiej, czyli owoce np.)
![]() ![]() Cytat:
Bardzo dobrze że sobie fundujesz taką zmianę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4952 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4953 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, ja na szczęście dziś już się dobrze czuję i nadal jestem sobie na I fazie
![]() Sprzątnęłam mieszkanie i umyłam balkon, co miałam zrobić już od paru miesięcy (mam duży balkon i brudzi się niemiłosiernie, bo mieszkam w centrum miasta). Jeszcze mycie okien mnie czeka, ale nie wiem czy dziś się wyrobię, bo wychodzę wieczorem. Chciałam powiedzieć, że wielbię colę zero, gdyby nie ona, to bym nie przetrwała I fazy! (Inne napoje bez cukru też pomagają, ale u nas to przeważnie tylko colę się da kupić)
#4954 |
Zakorzenienie
|
kala pozwoliłam sobie też zerknąć na te fotki, noo jestem pełna podziwu masz bardzo ladny brzuszek i te wcięcie w tali , też bym tak chciała wyglądać
![]() ![]() Wróciłam ze spacerku, a wcześniej było ogarnięcie chaty, ale się wcześniej nasprzątałam a teraz nachodziłam, nogi to mi już do ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- to ja też będę ćwiczyć zuzkę ale od nowego tygodnia, zaczne pokolei, czyli od ZWOD1 potem ZWOW2, każdy filmik przez tydzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4955 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ahhh brzuszek jest lepszy ale jeszcze trochę mu brakuje do ideału ![]() ![]() ![]() zwowy to treningi z youtuba zuzanny light - ale chyba już zdążyłaś się zorientować ![]() ![]() Podam Ci moje ulubione zwowy ![]() ![]() zwow 51 http://www.youtube.com/watch?v=sOCJI...NzA4R-&index=1 zwow 66 http://www.youtube.com/watch?v=m-2jB...VjFc2AOJNzA4R- zwow 28 http://www.youtube.com/watch?v=m-2jB...VjFc2AOJNzA4R- zwow 23 http://www.youtube.com/watch?v=XMY5x...VjFc2AOJNzA4R- zwow 18 http://www.youtube.com/watch?v=XMY5x...VjFc2AOJNzA4R- zwow 6 http://www.youtube.com/watch?v=re9qk...VjFc2AOJNzA4R- zwow 31 http://www.youtube.com/watch?v=oR9cJ...VjFc2AOJNzA4R- zwow 52 http://www.youtube.com/watch?v=--cdL...VjFc2AOJNzA4R- zwow 37 http://www.youtube.com/watch?v=u0VOH...VjFc2AOJNzA4R- zwow 25 http://www.youtube.com/watch?v=-8ZW3...VjFc2AOJNzA4R- To by było na tyle ![]() Mój ulubiony to #57 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- aha i kochana nie ćwicz jednego zwow-a przez cały tydzień, kombinuj z treningami, baw się nimi i ćwicz codziennie inny ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4956 |
Zakorzenienie
|
kala wielkie dzięki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po za tym trenigi zuzki warto zamieniać tez ze względu na to żeby dane partie mięśni miały czas odpocząć na drugi dzień ![]() ![]() Zawsze do treningu wcześniej możesz wrócić za 2 dni powiedzmy, albo trzy ![]() Np. ćwiczyć tak: zwow 1, zwow 2, zwow 3, zwow 1, zwow 2, zwow 3... itd. ii tak np. 3 razy i potem zmienić sobie zwowy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4958 |
Zakorzenienie
|
kala ok tak zrobię, jeszcze mam czas żeby gdzieś sobie te ćwiczenia zuzki wcisnąć, zaczynam dopiero od poniedziałku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4959 |
Raczkowanie
|
A ja jestem na 10tym dniu szóstki weidera i mam spadek motywacji. Robić to dalej czy nie?
#4960 |
Zakorzenienie
|
Kurcze musiałam dzisiaj w nocy wstać, bo synek wstał i zasnąć nie chciał, to ja sobie aby w tym czasie poćwiczyłam, a teraz pod prysznic i też idę lulkać. Synek zasnął jakieś 10 min temu.
Zdąrzyłam w tym czasie zrobić callanetics (50min) + rowerek 60min, ale z jaką prędkością, chyba pobiłam swój życiowy rekord, średnia prędkość to 28,6km/h a wogóle to jeździłam dzisiaj w przedzialne 26-42km/h ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4961 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zależy jakie masz efekty ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja teraz wcinam śniadanko - owsiankę z bananem i malinkami a po południu na przekąskę mam - BUDYŃ WANILIOWY Z MALINAMI ![]() Wczoraj się zważyłam ![]() ![]() ![]() Nie wiem czemu, załamałam się trochę... Czy te grzeszki by mi się aż tak odbiły ? Może to przez zwiększenie skrobi o jedną porcję ? Ćwiczę codziennie, ale chyba mięśnie mi się nie rozrosły aż tak przecież nie ? ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4962 |
Zakorzenienie
|
Nayorne ja też iedyś ćwiczyłam A6W robiłam kilka podejśc, najdalej doszłam do 2otego któregoś dnia i mi się potem nudziło, dobre pod warunkiem że chce się wyrobić mięśnie brzuszka, bo tluszczyku to ci nie spali
![]() kala nie po śniadanku nie, przecież pisałam że wstałam bo mnie synek obudził i nie chciał spać, przekąsiłam jedynie coś a potem po ćwiczonkach zjadłam, wykąpciałam się i poszłam spać. A tak normalnie to zawsze przed ćwiczeniami staram się jeść i po tak samo ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- kala może ci się @ zbliża że masz wzrost na wadze? a jak piszesz po zjedzeni słodkiego to pewnie ci to jeszcze siedzi w jelitach, spadnie po 2-3 dniach zobaczysz, ja tak często miałam jak się słodkiego najadłam to na wadze +2kg, a po 2-3 dniach nie zostawało nic, czasami 100-200gram ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4963 |
Raczkowanie
|
Kala mi sie wydaje ze jednak to mięśnie - nie masz juz dużo tłuszczu do spalenia ( zdjęcia !!) więc mięśnie sa teraz bardziej podatne na rozrost
![]() Mierzysz sie cm ? Zwaz sie znów za kilka dni i wtedy sie będziesz martwić ![]() A ja wkoncu dzisiaj zobaczyłam coś na co czekalam 1.5 miesiąca - spadek ![]() Przez prawie 1.5 miesiąca waga nie chciała zejść poniżej 72.4 ( tyle było po ukończeniu 1 fazy ) ale nie poddawalam sie i wkoncu dzisiaj mam 71.5 !! Radość nie z tej ziemi ![]() A jak wkoncu zobaczę ta 6 kiedyś to juz wogole bedzie cud ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4964 |
Zakorzenienie
|
No Izqa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4965 |
Zakorzenienie
|
kala tydzien temu też sie wazylas i mialas wzrost, powiedz mi czy to ten sam wzrost czy do tamtego wzrostu masz jeden wzrost?
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4966 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pamiętaj ![]() Nie zbliża ![]() ![]() Powinno już spaść ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Brawo za spadek ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Chyba musze zmienić podpis ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4967 |
Raczkowanie
|
Może masz zastój ? A tego tłuszczu jak sie juz upierasz zostało "troszkę" i spalenie go teraz bedzie trudniejsze ! Nie poddawaj sie
![]() ![]() Asmenka a co z Toba ? Cichutko ostatnio jesteś Dziewczyny jakie cwiczenia na boczki ? Ja ma opone normalnie , cały tłuszcz mam na brzuchu i beczkach i muszę sie ich jakoś pozbyć wkoncu |
![]() ![]() |
![]() |
#4968 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
|
![]() ![]() |
![]() |
#4970 |
Zakorzenienie
|
Izqa na boczki dobre są Tiffoczki (hehe ale się zrymowało) ćwiczenia z Tiffany Rothe, bardzo fajne i przyjemne
![]() A ja dzisiaj robie dla rodzinki na obiad coś dla odmiany barszczyk, a ja go nie mogę ![]() Jakie na czczo, jakie na czczo, przecież napisałam że przed ćwiczeniami coś przekąsiłam, 2 plastry (duże) sera żółtego light i wypiłam activie 0,1%tłuszczu. Wiem że mało, ale to było w nocy to jak miałam coś zjeśc, za to po ćwiczonkach zjadłam należyte śniadanko ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Ooo ja, jak ja uwielbiam hula hop, ale teraz nie mam ![]() Kiedyś to się nim nakręciłam, a też chyba przez pare dni mi to kiepsko szło, bo nie umiałam, szczegolnie w jedną strone, a potem to już sobie nim wywijałam ![]() ![]() ![]() kala gdzie ty ten swój tłuszcz widzisz? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4971 |
Wtajemniczenie
|
Cześć pracusie
Ja zjadłam na śniadanie kaszę z mlekiem kokosowym,maślanką i owocami: malinami i kiwi, do tego kawa z mlekiem obowiązkowo. Syn chce na basen, a po drodze był wypadek i droga zablokowana, może być ciężko z przejazdem, ale zaraz chyba spróbujemy, bo w domu tylko sprzątanie mnie czeka ![]() Już niedługo nowy wątek ![]() Arschen, zyjesz? Neyra, choć nie możesz odpowiedzieć, to więż że ja także mis ju wery much, wracaj jak tylko będziesz wolna od łańcuchów ![]() Izqa-gratuluję spadków, powoli powoli i coraz Ciebie mniej Motylku - ja nie mogę wyjsc z podziwu, że ty masz siłe wstać w środku nocy i ćwiczyć, szacun wielki Kala - nie zamartwiaj się, zważ się za kilka dni i moze w ten weekend nie grzesz,zobaczysz, czy to przez to, dziewczyny mają rację, twój organizm sie broni,bo już więcej w nim mięsni niż tłuszczu |
![]() ![]() |
![]() |
#4972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4973 |
Raczkowanie
|
No zrobiłam raz te tiffocKi i przez tydzień miałam dość
![]() ![]() Amena w PL jesteś ? No to udanego ![]() Ja zaraz wkoncu śniadanie bede jadła ![]() I szczerze wam powiem te 6kg to ledwo co widać , napewno połowa tego była woda na początku no ale jeszcze długa droga przede mna |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4974 |
Zadomowienie
|
Motylek, Ty to chyba jesteś uzależniona od ćwiczeń
![]() Ja dziś o 6 wstałam, żeby biegać, ale ledwo dojechałam do koleżanki i taak nie miałam siły, że biegałyśmy tylko 20 minut (a i tak mało co nie wyzionęłam ducha). I faza jednak męczy! Na śniadanko miałam pyszną jajecznicę, a teraz przekąsiłam trochę orzechów. Mam ogromną cukinię (waży ze 3 kg) i nie wiem co z niej zrobić... Macie jakieś pomysły? Oczywiście na I fazę coś. Do głowy tylko mi leczo przychodzi i placki cukiniowe, ale nie przepadam za nimi jak są bez mąki. ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Izqa, ile masz wzrostu?? Dziewczyny, podawajcie w podpisach, bo tak to nijak sobie nie mogę uzmysłowić kto jest w podobnej sytuacji jak ja :P
#4975 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A z tym spaniem po śnaidaniu to nie wiem ![]() ![]() No nogi kochana to ja mam masywne, brzuch tez nie jest płaski ![]() ![]() Ja wiem że mam dobrą figurę i mega się z niej cieszę bo sama się sobie podobam i lepiej się czuję sama ze sobą ale punkt widzenia zależy od punktu siedzenia niestety i każda z nas ma inne cele ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobijemy dziś ![]() Ale Wy najlepiej wiecie jak cyferki motywują ![]() ![]() Cytat:
![]() Lubię jak boli ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4976 |
Raczkowanie
|
171 cm jak dobrze myśle
![]() Ja sie dobrze czułam na 1 fazie - moze weź jakies witaminki ? Fakt ze nie ćwiczylam wtedy , no rowerek wpadł moze pare razy ale nie czułam sie taka osłabiona jak Ty ani przez chwile. No ale jadłam wtedy duzoooo jajek i kurczaka więc moze one mi dawały energię Myśle nad ćwiczeniami ewki - zrobiłam je kiedyś 2 razy ale jej gadanie mnie wkurzalo , jednak patrzę na te metamorfozy co dodaje i chyba dam jej szanse - tzn jej cwiczeniom |
![]() ![]() |
![]() |
#4977 | |
Zadomowienie
|
Kala, jak się słabo czuję tak ogólnie, to nie ćwiczę (póki co miałam jeden taki masakryczny dzień)
Cytat:
Jem wartościowo, warzywka, ryby, orzechy (dziś pyszną mieszankę kupiłam m. in. z nerkowcami, pekanami, makadamią ![]() ![]() Izqa, mam 169 cm i niecałe 2 lata temu z taką wagą jak Ty zaczynałam ![]() Ja z Ewką nie ćwiczę, bo to chyba głównie na rzeźbienie, a nie spalanie. Poza tym cholernie ciężkie te ćwiczenia, zaczęłam skalpel i po paru min. mi się odechciało.
![]() |
#4978 |
Zakorzenienie
|
Izqa mnie też ta chodakowska wkurzała, jej ciągłe gadanie, za dużo wymaga na raz, tu wciągnij brzuch, tu wdech tu wydech, tu to tu tamto, no oszaleć można. Ja ją ćwiczę, ale wyłączam jej gadanine i włączam muzę, wtedy mi się przyjemnie ćwiczy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny a może ja za dużo jem ![]() Napisze Wam co zjadłam wczoraj - chyba za dużo ![]() ![]() 1. koktajl białkowy + kostka gorzkiej czekolady 2. kromka żytniego chlebka + jajecznica z 3 jaj z dodatkami: pomidor, ogórek, pół cebuli, plaster szynki kons + nektarynka 3. kromka chlebka + sałatka soczewica+pmidor+ogórek kiszony i to wszystko z sosem jogurtowo-majonezowym 4. serek wiejski z połową małego słoiczka dżemu morelowego + parę malin 5. omlet z 2 jaj+mleko +łyzka siemienia +dwie łyżki mąki + sos z warzywami i mięsem mielonym 6 ![]() Jak teraz to napisałam to już w ogóle mi się wydaje że dużo ![]() ![]() Musze zmniejszyć porcję.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Zakorzenienie
|
peggy niby własnie chodakowską zaczyna się od skalpela, a ja zrobiłam pare razy skalpel, na początku troche opuściłam jej jedną serię bo tego nie byłam w stanie wykonać, a potem zrobiłam turbo i killera i jak dla mnie lepsze, skalpel jest na rzeźbienie a killer i turbo na spalanie. Dają w kość ale się są cięzkie do zrobienia, przynajmniej dla mnie, jakąś tam kondychę już mam.
---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Ooo ja kala a nie za dużo tych jajek, co?? i gdzie masz te owoce?? Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2013-07-24 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.