Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-03, 16:05   #4951
Carolajn
Rozeznanie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość

Dziewczyny powiedzcie mi - te na diecie a sporo nas jest
Ile razy tygodniowo ćwiczycie?
Po ile czasu dziennie?
Co ćwiczycie?
Ja będę ćwiczyć z Ewką 5 razy w tyg ale przez pierwszy tydzień lub dwa 3 razy w tyg bo nie chcę dać sobie w tyłek żebym później się ruszać nie mogła bo to bez sensu będzie początkowo poniedziałek turbo środa skalpel I i piątek killer a później na zmianę w jednym tygodniu
pn - turbo
wt - skalpel
śr - killer
czw - skalpel
pt - turbo

a w drugim tyg
pn - killer
wt - skalpel
śr - turbo
czw - skalpel
pt - killer
i tak na zmianę tydzień w tydzień rozważam jeszcze ten skalpel (bo do tej pory ćwiczyłam z tym pierwszym ) podmieniać raz ten pierwszy a raz drugi może dodam do tego ćwiczenia dodatkowe na pupę żeby się taka ładna uniesiona i okrągła zrobiła jak na zdjęciu Mrrr.... albo sobie zrobię 30 day squat challenge tylko nie wiem czy przed Ewką czy po Ewce bo po Ewce niby lepiej bo rozgrzana będę ale obawiam się że nie będę już miała siły na te przysiady

Co do litów to ja mam te ze Stylowych Butków i je uwielbiam ♥ http://urodaizdrowie.pl/wp-content/u...09/neo02-3.jpg
służyć mi będą już trzeci sezon i nadal świetnie wyglądają buty które zdały egzamin w każdych warunkach. Idealne na imprezę bo nogi mnie po całej nocy nie bolały prawie wcale a w szpilkach jak szłam to zdarzało się że nad ranem już mnie tak stopy piekły a łydki bolały że miałam ochotę wracać na boso. Do biegania po mieście też świetne nawet jak się gdzieś spieszyłam to zdały egzamin kostka im też nie straszna bo szpilki nie wchodzą w fugi po kamieniach w nich nawet łaziłam bo Tż w górach mieszka i trzeba trochę do domu pod górę włazić jestem niemożliwa wiem ale buty są moimi ulubionymi więc szczerze polecam tym które się jeszcze zastanawiają. Ja w tym roku kupuję druga parę w innej wersji kolorystycznej prawdopodobnie camel albo nude tylko tym razem eko skórka bo jednak zamsz trzeba czasem doprowadzać do ładu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg b0dc.jpg (31,9 KB, 39 załadowań)

Zapuszczam włosy

blond <3

Alfaparf

Edytowane przez Carolajn
Czas edycji: 2013-09-03 o 16:08
Carolajn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 16:11   #4952
Agatau88
Zakorzenienie

Carolajn
a ta pupa jest po Ewce?
Ja skalpel będę przykladac i bieznie muszę aeroby żeby tłuszcz zredukować. zanim zaczne rzeźbić musze spalic...
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 16:30   #4953
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:
Carolajn
a ta pupa jest po Ewce?
Ja skalpel będę przykladac i bieznie muszę aeroby żeby tłuszcz zredukować. zanim zaczne rzeźbić musze spalic...
ja kiedyś robiłam takie cwiczenia na płaski brzuch tylko że niezbyt długo bo w zasadzie to nie mam zbyt wiele do spalania ale chciałabym taki mega płaski brzuch ale mam zbyt słomiany zapał chyba ale to mogę polecic jakby któraś chciała
dam linka http://www.youtube.com/watch?v=UhdOBvyd6gQ
przyjemne te cwiczenia więc mozna robić częsciej

Wymiana

CherrryCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 17:09   #4954
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Carolajn
a ta pupa jest po Ewce?
Agatko taka pupke mozna miec dobierajac po prostu dobre cwiczenia, przykladowo na youtube sa cwiczenia o nazwie "30 day butt lift" trwaja 10 minut jedne i po tym jak cwiczylam sadze ze sa tez efektowne bo pupka bolala Jest tez Brazil Butt Lift, cwiczenia specjalne na ta czesc ciala, podobno pomagaja, jest watek na wizazu Wyglad tej czesci ciala poprawi Ci sie ogolnie po wszystkim co bedziesz cwiczyc. No i tez wiadomo ze z malej dupki sie duza odstajaca cwiczeniami nie zrobi ale np w brazill butt lift sa cwiczenia ktore podobno sprawiaja ze pupa staje sie pelniejsza i naprawde brazylijska choc nie wiem czy to dziala bo nie cwiczylam calego programu.

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 17:17   #4955
novelove
Zakorzenienie

Caro
O, te też są fajne! Lity w sensie

A ja jestem w ciężkim szoku, bo przeważnie w lumpach to nigdy z jeansów nic nie znalazłam, bo zawsze szerokie i wielkie same, a ja lubię rurki. A dziś oo tak wstąpiłam i kupiłam 3x jeansów za niecałe 40 zł. :O Jeszcze czarne legginsy z takim skórzanym paskiem i znalazłam swoją skórkę za 75 zł Jestem zadowolona. Jeszcze lity, jakieś bluzeczki, sweterki i jestem obkupiona.
Stary 2013-09-03, 17:31   #4956
Agatau88
Zakorzenienie

Ja nie wiem jak z malej pupy ćwiczeniami zrobić dużo...to tak jak z małego biustu ćwiczeniami dużego się nie zrobi:P

A ja w lumpie nie umiem kupowaćnawet nie znam zadnego fajnego w moim miescie.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 17:44   #4957
xLADYx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez novelove Pokaż wiadomość
Hahahh Lady pamiętam to! Że wyglądają jak kopyta konia, za wielkie, za masywne, ale żeby nie było, to tamte lity mnie kuszą, bo właśnie nie są takie kopytowate.

Ex
Coś podobnego chyba mi się w Stadivariusie rzuciło w oczy, ale pewna nie jestem.

Ja mam konto w mbanku i jest zarąbiste, bo nic za nie nie płacę, ani za kartę, ani aktywację, ani użytkowanie, bankomatów wbk i tych euro jest pełno, więc wypłacanie też za darmo.
Dokladnie tak było ale powiem Ci, że w porównaniu z tamtymi moimi to teraz właśnie takich masywnych i wielkich naprodukowali a mi marzą się zgrabne takie jak miałam

ja mam ipko i nie narzekam
xLADYx jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-03, 17:46   #4958
novelove
Zakorzenienie

Jezu, kolejny problem, jaki rozmiar. Jak odrysowuję stopę to mam 26 cm , pomierzyłam swoje wkładki w butach to mam 24.5-25 i teraz nie wiem, czy wziąć 38, czy 39. Nie dla mnie takie stresy.

W sumie to tak 24.7, chyba lepiej większe, bo to zawsze można wkładkę jakąś kupić, grubszą skarpetę ubrać... omatkobosko. Znowuż jak mam buty na obcasie to wolę mieć mniejszy rozmiar, bo jakoś wygodniej. No ale jak będzie uciskać

Edytowane przez novelove
Czas edycji: 2013-09-03 o 17:48
novelove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 17:50   #4959
xLADYx
Zakorzenienie

Cytat:
Jezu, kolejny problem, jaki rozmiar. Jak odrysowuję stopę to mam 26 cm , pomierzyłam swoje wkładki w butach to mam 24.5-25 i teraz nie wiem, czy wziąć 38, czy 39. Nie dla mnie takie stresy.

W sumie to tak 24.7, chyba lepiej większe, bo to zawsze można wkładkę jakąś kupić, grubszą skarpetę ubrać... omatkobosko. Znowuż jak mam buty na obcasie to wolę mieć mniejszy rozmiar, bo jakoś wygodniej. No ale jak będzie uciskać
nie wiem czemu ja zawsze zimowe buty 38 a letnie i czółenka 37 zaznaczam, że grubych skarpet nie noszę
Stary 2013-09-03, 17:55   #4960
novelove
Zakorzenienie

Lady
Dobra, najwyżej zamienię, zamawiam.
Stary 2013-09-03, 18:04   #4961
xLADYx
Zakorzenienie

o jaka miła niespodzianka przy kolacyjce wpadł kurier z rozkloszowaną skórzaną spódniczką

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
Lady
Dobra, najwyżej zamienię, zamawiam.
najwyżej obetniesz pazury

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-03, 18:18   #4962
novelove
Zakorzenienie

Lady
To wtedy 36 powinnam zamówić :p

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

http://allegro.pl/p-s-modne-botki-sn...519419070.html i jeszcze te sneakersy wzięłam, A CO, ZASZALEJE. Oby doszły do piątku, bo wtedy chciałam do Poznania uciekać. D:
Stary 2013-09-03, 18:23   #4963
201606240916
Konto usunięte

Już wróciłam z młodym do domu. Okazało się, że nie było tak źle. Troszkę popłakał jak zobaczył, że mnie nie ma. Ale szybko zabawił się z dziećmi, rysował, malował, naklejał. I tak mu zleciał czas. Jak po niego przyszłam, to tak się bawił zawzięcie, że nawet mnie nie dojrzał. Jutro pewnie też nie obejdzie się bez płaczu, ale już chociaż wiem, że mogę go spokojnie zostawić. Bez wyrzutów sumienia. Panią ma naprawdę super

Lavia właśnie tak samo jego pani do tego podchodzi. Trzeba stanowczo wyjść. A z dzieckiem sobie poradzi. Teraz już wiem, że ma rację

Bunny widziałam fotki na blogu. Pięknie wyglądałaś. W ogóle śliczna z ciebie kobitka Poczytam jutro oba ostatnie wpisy, bo dzisiaj nie miałam i nie mam (jeszcze mnie stres trzyma) do tego głowy.
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 18:26   #4964
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:
Caro

A ja jestem w ciężkim szoku, bo przeważnie w lumpach to nigdy z jeansów nic nie znalazłam, bo zawsze szerokie i wielkie same, a ja lubię rurki. A dziś oo tak wstąpiłam i kupiłam 3x jeansów za niecałe 40 zł. :O Jeszcze czarne legginsy z takim skórzanym paskiem i znalazłam swoją skórkę za 75 zł Jestem zadowolona. Jeszcze lity, jakieś bluzeczki, sweterki i jestem obkupiona.
No ja też niedawno kupilam czarne rurki w SH za 10 zł i stanik z Marks & Spencer za 5 zł. Ale jest boski i w moim ulubionym kolorze
a i gratuluje znalezienia skórki

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Napisane przez xLADYx Pokaż wiadomość
o jaka miła niespodzianka przy kolacyjce wpadł kurier z rozkloszowaną skórzaną spódniczką

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

najwyżej obetniesz pazury
poka

Wymiana

CherrryCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 18:28   #4965
xLADYx
Zakorzenienie

Cytat:
Lady
To wtedy 36 powinnam zamówić :p

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

http://allegro.pl/p-s-modne-botki-sn...519419070.html i jeszcze te sneakersy wzięłam, A CO, ZASZALEJE. Oby doszły do piątku, bo wtedy chciałam do Poznania uciekać. D:
to ześ wychodowała

miałas te srebrne brać!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-03, 18:28   #4966
shizaxa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Laseczki widzialyscie w jakiejs sieciowce koszule w kratke, ale w kolorze czerwono-granatowym? Zeby bylo cos takiego jak TU z tym ze z dlugim rekawem.

Bede wdzieczna za odzew
Ex wstawiam zdjęcia takich co dziś mierzyłam w diversie ale outlecie po 40zł, jakbyś chciała to Ci kupię
Cytat:
Hej

Ja piszę już z domu
Wczoraj farbwowałam włosy sobie i Mamie palette 230. Wyszło ladnie, nie tak czysto jak pewnie wyszloby z woda 12%. Postaram się potem zrobić zdjęcia.
Nie wiem czemu ale piekła mnie głowa. Miejscowo-czyli nie wina farby. pewnie miałam podrapaną skore albo podrażnioną od słonca. I niestety mam w tych miejscach strupki, co mnie troszkę piecze.

Od wczoraj zaczelam diete, ale nic konkretnego na razie nie ulozylam (w sensie jadłospisu) bo nie mogę się ogarnąć po powrocieno ale wczoraj już poćwiczyłam wiec nie jest źle.
Zreszta teraz jak wiecie doszło trochę spraw do ogarnięcia.

Po ile czasu dziennie?
Co ćwiczycie?

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

To że bolą pachwiny to najnormalniejsza norma
ja ćwiczę 4-5dni w tygodniu, po 1-1,5h na siłowni( trening siłowy +30min aeroby)
Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
no i dobrze nalezalo sie jej, szkoda ze nie dozywocie

o to pokazuj wlosy

ja bede robila za 2 tyg.

wrocilam od chinczyka z 3 sweterkami i bluzka no i 2 parami czarnych legginsow ocieplanych polarkiem
a mialam kupic buty, jak zwykle

nowy wpis na blogu

ide ogarnac mieszkanko...

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

o rany... zupelnie jak ze mna za dzieciaka
nie martw sie na zapas, moze mu sie spodoba jak pojdziesz go odebrac to kup mu loda albo jakies ciacho zeby kojarzyl ze jak mama wraca po niego to jest milo
ale się obkupiłaś
fajny wpis na blogu. Która to teściówka na ogólnym zdjęciu? jestem ciekawa czy dobrze celuję możesz napisać na pw
Cytat:
Caro

ja dziś za 11 zł kupiłam treginsy jeansowe i komplet bransoletek

a oglądałam buty trekkingowe i masakra jakie ceny, najtańsze takie które mi się podobają 180zł...
DSC00275.jpgDSC00276.jpgDSC00277.jpg

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 18:29   #4967
xLADYx
Zakorzenienie

Bunny uwielbiam czytać Twoje posty czekam na kolejną część
Stary 2013-09-03, 18:32   #4968
shizaxa
Wtajemniczenie

Cytat:

nove mam taką samą długość stopy i od tego sprzedawcy 39 brałam

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Cytat:
a skąd i jaką zamawiałaś, krótka jest??

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
będzie-55cm

Stary 2013-09-03, 18:37   #4969
xLADYx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
nove mam taką samą długość stopy i od tego sprzedawcy 39 brałam

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

z allegro 44 cm

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-03, 19:12   #4970
novelove
Zakorzenienie

Lady
Poka, poka
Srebrne na sylwestra!

Shi
W exi sporcie są często fajne promocje na trekkingówki.
A co do bucików, to mnie pocieszyłaś, już się nie mogę doczekać, aż przyjdą.

Edytowane przez novelove
Czas edycji: 2013-09-03 o 19:14
Stary 2013-09-03, 19:20   #4971
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankaa86 Pokaż wiadomość
Już wróciłam z młodym do domu. Okazało się, że nie było tak źle. Troszkę popłakał jak zobaczył, że mnie nie ma. Ale szybko zabawił się z dziećmi, rysował, malował, naklejał. I tak mu zleciał czas. Jak po niego przyszłam, to tak się bawił zawzięcie, że nawet mnie nie dojrzał. Jutro pewnie też nie obejdzie się bez płaczu, ale już chociaż wiem, że mogę go spokojnie zostawić. Bez wyrzutów sumienia. Panią ma naprawdę super

Lavia właśnie tak samo jego pani do tego podchodzi. Trzeba stanowczo wyjść. A z dzieckiem sobie poradzi. Teraz już wiem, że ma rację

Bunny widziałam fotki na blogu. Pięknie wyglądałaś. W ogóle śliczna z ciebie kobitka Poczytam jutro oba ostatnie wpisy, bo dzisiaj nie miałam i nie mam (jeszcze mnie stres trzyma) do tego głowy.
spedzaj czas z syneczkiem bedzie dobrze
dziekuje jak jeszcze poczekasz to moze jutro dopisze zakonczenie i bedziesz mogla jak bajke poczytac w calosci
Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
Ex wstawiam zdjęcia takich co dziś mierzyłam w diversie ale outlecie po 40zł, jakbyś chciała to Ci kupię

ja ćwiczę 4-5dni w tygodniu, po 1-1,5h na siłowni( trening siłowy +30min aeroby)

ale się obkupiłaś
fajny wpis na blogu. Która to teściówka na ogólnym zdjęciu? jestem ciekawa czy dobrze celuję możesz napisać na pw

ja dziś za 11 zł kupiłam treginsy jeansowe i komplet bransoletek

a oglądałam buty trekkingowe i masakra jakie ceny, najtańsze takie które mi się podobają 180zł...
Załącznik 5391645Załącznik 5391646Załącznik 5391648
pw poszlo
fajne te koszule

Cytat:
Bunny uwielbiam czytać Twoje posty czekam na kolejną część
dzieki jutro moze uda sie to zakoncze historie...
ale zdradze ze bedzie goraco

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

hallloooo agatko! gdzie fotka wlosow dla mnie?
bo sie nie doczekam efektow
Stary 2013-09-03, 19:23   #4972
Lavia15
Wtajemniczenie

Ja już po fryzie

Ogólnie moje odczucia są takie że mam ombre ale jak zwykle jest mało widoczne to przejście więc nie wiem czy to ma sens bo pewnie szybko mi sie wymyje ten kolor. Góre mi przyciemnił do mojego naturalnego odrostu i stwierdził że mam swoje naturalki na poziomie 9 a na konce mi nalozyl cos kolo poziomu 11 bardzo naturalnie wyszło i tylko w swietle dziennym widać to delikatne przejscie.
treningi z Ewą Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA
Lavia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 19:26   #4973
shizaxa
Wtajemniczenie

ta czerwona koszula fajna, tylko ja rzadko w koszulach chodzę

nove nie znam tej firmy exisport,gdzie oni mają swoje rzeczy?
mi się TE spodobały, org. cena to 80 funtów, a u mnie za 180zł czyli ponad połowe taniej

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
będzie-55cm

REKLAMA
Stary 2013-09-03, 19:29   #4974
novelove
Zakorzenienie

Lavia
To jutro pstryknij foteczkę.

Bunny
Hahahah nadaje się do 'trudnych spraw' Twoja opowieść albo 'dlaczego ja?'
Jeszcze raz napiszę, że pięknie wyglądałaś, napatrzeć się nie można.

Shi
To taki sklep sportowy, ale butów dużo też mają, ale hahaha szukam Ci jakiejś strony i wychodzi na to, że to już popadało i nie ma tych sklepów w Polsce. Jak zwykle na czasie jestem.
http://www.exisport.com/obuv/trekingova-obuv/

Edytowane przez novelove
Czas edycji: 2013-09-03 o 19:39
Stary 2013-09-03, 19:52   #4975
shizaxa
Wtajemniczenie

Cytat:
Lavia

Bunny

Shi
To taki sklep sportowy, ale butów dużo też mają, ale hahaha szukam Ci jakiejś strony i wychodzi na to, że to już popadało i nie ma tych sklepów w Polsce. Jak zwykle na czasie jestem.
no właśnie znalazłam że był u mnie niedaleko, ale że splajowali

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
będzie-55cm

Stary 2013-09-03, 19:53   #4976
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Lavia

Bunny

Shi
raczej dlaczego ja????
nie wiem co ja mam, ze przyciagam ciagle jakies kwasy
Stary 2013-09-03, 19:54   #4977
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość

A co bys polecala wprowadzic jeszcze do menu?

Więcej białka po prostu. Pełnowartościowy posiłek to węgle+tłuszcze+białko.
Więcej mięsa i ryb. Warzywa strączkowe. Jajka.

Cytat:
Napisane przez CherrryCat Pokaż wiadomość
No i gites

w Millenium też bieda :S.
No co ty? Ja mam w Millenium i zadowolona jestem Nawet z aplikacji w telefonie bez problemu przelew zrobie w nagłych przypadkach

Cytat:
Hej

Ja piszę już z domu
Wczoraj farbwowałam włosy sobie i Mamie palette 230. Wyszło ladnie, nie tak czysto jak pewnie wyszloby z woda 12%. Postaram się potem zrobić zdjęcia.
Nie wiem czemu ale piekła mnie głowa. Miejscowo-czyli nie wina farby. pewnie miałam podrapaną skore albo podrażnioną od słonca. I niestety mam w tych miejscach strupki, co mnie troszkę piecze.

Od wczoraj zaczelam diete, ale nic konkretnego na razie nie ulozylam (w sensie jadłospisu) bo nie mogę się ogarnąć po powrocieno ale wczoraj już poćwiczyłam wiec nie jest źle.
Zreszta teraz jak wiecie doszło trochę spraw do ogarnięcia.

Po ile czasu dziennie?
Co ćwiczycie?

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

To że bolą pachwiny to najnormalniejsza norma
Ja tak 3-4 razy w tygodniu. Obecnie z Zuzką Light Ewka jest nudna no i generalnie ona technicznie czasem źle cos wykonuje, a Zuzka tłumaczy, pokazuje wersje dla bardziej, mniej zaawansowanych. Treningi są krótkie i mega intensywne Cwiczylam z Jillian tez - 30 day shred, no i bardzo fajnie wspominam, dla początkujących fajny trening Tylko trzeba byc systematycznym, ale pamietam ze u mnie efekty szybko były wlasnie po tym

Laski kupiłam ostatnio Pinio - radosna truskawka, ta nowa wersje. W opakowaniu wydawało mi się ze pachnie troche chemicznie. Dzisiaj myłam nim włosy i maaatko Pachnie cudownie! Jak taki słodki truskawkowy jogurt Bakomy Bajecznie!
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2013-09-03, 20:16   #4978
shizaxa
Wtajemniczenie

ja na wyjeździe miałam pinio brzoskwiniowe, truskawkowe wąchałam potem mam wrażenie, że za dogłębnie oczyszcza mi włosy jak myłam kilka razy pod rząd...choć raz na jakiś czas trzeba

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
będzie-55cm

Stary 2013-09-03, 20:20   #4979
kitkulka
Zakorzenienie

Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Czeko ja tez uwielbiam.truskawe

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 20:42   #4980
asiabb1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość

Asiu pocieszylas mnie bo ja juz wariuje tydzien przed kazda wizyta mam schizy

ja miałam to samo także rozumiem
Cytat:
KITKA
a ja to co pies ze tylko Asia Cie pocieszylaA ja nie moimi słowami? no wiesz co
oj Agatko
Cytat:
OMG, dziewczyny, dzisiejszy dzień jest okropny. Zaprowadziłam synka na 13 do zerówki. I nie chciał mnie puścić do domu, płakał. Więc pani powiedziała żebym troszkę posiedziała przy ścianie, to się może przyzwyczai. Ale co chciałam wyjść, to mały w płacz. Aż w końcu się zabawił, i pani powiedziała żebym wyszła, jak nie widzi. Jak będzie płakał, to da sobie radę z nim. Więc poszłam. A teraz siedzę w domu jak na szpilkach. Nie wiem czy mu tam dobrze, czy przestał płakać. Czy się zabawił. Mam chęć zadzwonić do szkoły i zapytać się, czy wszystko pod kontrolą, ale nie chcę robić z siebie głupiej. I teraz bęe siedzieć z takim stresem do 18 Samej płakać mi się chce.
niektóre dzieci tak mają że ciężko im się rozstać mój jak zaczynał przedszkole w zeszłym roku 5-latki to było to samo tylko, że on płakał w domu i nie chciał iść a teraz do zerówki to leci biegiem
Cytat:

[/COLOR]http://allegro.pl/p-s-modne-botki-sn...519419070.html i jeszcze te sneakersy wzięłam, A CO, ZASZALEJE. Oby doszły do piątku, bo wtedy chciałam do Poznania uciekać. D:
no to zaszalałaś
Cytat:
no i fajnie z dnia na dzień będzie coraz lepiej

zaczynam się wściekać bo mi rudy zaczął wyłazić londy się sprały i znów ta brzydota wylazła a chciałam wytrzymać tak ze 3 tygodnie, ale chyba nie dam rady i walne farbe w sobote (teraz w czwartek minie 2 tygodnie ) najgorsze to wyprowadzić kolor bo poźniej to juz tylko odrost zostanie co miesiąc

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości