![]() |
#4951 |
MBZ♥
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Jola no właśnie nie wiem czy mi wystarczy sił
![]() ![]() Edytowane przez BYou Czas edycji: 2014-11-17 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4952 |
Zakorzenienie
|
Byou
- wooow Gratulacje za odpampowanie trzymam ![]() Co do Grupy przedszkolnej - najstarsza dziewczynka jest ze Stycznia 2012 - a mnejsza glowe od Milusia. Najmlodszy chlopczyk z grudnia 2013. Cos mialam pisac Aaa Olndzix - z ta pralka sie nie opalaca dac do naprawy drozej mnie wyjdzie niz kupno nowej. Upatrzymala taka za 2tysie. No i bedzie 2lata na gwarancji ![]() Ooo tak 5 klementynka Bo ja to chyba ze 10 bede ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4953 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no wiesz co? Nie pamiętasz? ![]() ![]() jak zawsze boska ![]() Cytat:
![]() zdrówka ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jak wyjdą 5-tki to będzie komplet ![]() Cytat:
![]() ![]() skąd wiedziałaś? ![]()
09.03.13 ![]() Edytowane przez kwiatuszekkk21 Czas edycji: 2014-11-18 o 04:52 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4954 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na pewno bede reklamowac, moze w weeknd namowie meza na sniadanie w ikea ![]() Cytat:
![]() no w blacie ![]() cudna pomocnica ![]() alez kuchnia lsni ![]() Cytat:
![]() ojejjj to zdrowia ![]() odpieluchowanie? ![]() myslalam, ze czekasz do wiosny ![]() ja jak pomysle o ubieraniu w te i we wte to mnie paraliz ogarnia - wiec czekam jednak na wiosne ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wieksze mieszkanie? ![]() Cytat:
![]() o to dobrze ![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- alez wczoraj mielismy aktywne popoludnie - po spacerze zabralam M. na gimnastyke dla dzeici w hali sportowej ![]() ![]() a po powrocie otoworzylam paczke z kolejka drewniana (wiem, prezent swiateczny), ale ze kupilam uzywke to musialam msprawdzic stan - no i M. zachwycony ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4955 |
MBZ♥
|
Moderna tak większe
![]() Fajny dzień ![]() Bo tak na serio to czekam, teraz mała przymiarki bo i tak pół dnia spędzam w toalecie przez ten pęcherz ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Hehe nie wytrzymalas z prezentem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4956 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() nestelle - fajnie, że napisałaś ![]() Ale super! ![]() kwiatuszku - mi się też Grey podobał i też czekam na film ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Moderna - super dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4957 |
Zadomowienie
|
Kwiatuszek-tak serio serio z tym nr 5??
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4958 |
Zakorzenienie
|
ja tak na szybko - zalorzylam nowy watek - bo ja ide zaraz na zakupy i te prlake zobaczyc - potem po milusia - wiec bankowo bede wieczorem
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post48977359 |
![]() ![]() |
![]() |
#4959 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie, zakładacie dzieciom rajstopki na spacer? U nas dziś jest 4 stopnie, za chwilę będziemy się zbierać do wyjścia na zbieranie szyszek na świąteczne dekoracje i zastanawiam się czy zakładać czy nie? A. chodzi do tej pory bez rajstop i w jesiennej kurtce, mi się wydaje, że gorąco mu będzie bo przecież on ciągle gania. A może go ziębię?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4961 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no tak, musialam sprawdzic zawartosc, ale szybko zapomni i na swieta bedzie pewnie ta sama radosc ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Chyba czas na weryfikacje blogow - zdziwilam sie bardzo, ze popularna sroka o tym pisze : Pasta do zębów bez fluoru. Już to wielokrotnie pisałam, że obecnie trend jest taki, że pasty z fluorem używają dzieci dopiero od około 9 r.ż. ale jak to trendy? dlaczego od 9 r z. dopiero pasta z fluorem? ktos siedzi w temacie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4963 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moderna- tak.... akurat wtedy moja kuchnia była posprzątana ![]() ![]() chciałam Ci pokazać Ewy stolik ale dziś u nas tak ciemno że nic nie widać.. scarlett- ten stolik co Ty masz to mieliśmy wcześniej ale tak na kawę przy kanapie i wcześniej zanim kupiliśmy ten dla Ewy zdążyła z nim zrobić też armagedon.. obecnie jest różowo-niebieski ![]() ![]() kasia- wyczytałam gdzieś, że Bergen to największe na świecie miasteczko z piernika, prawda to? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ehh... to u nas tez dzis szaro.buro.ponuro brrr... mlody spi, po drzemce musimy isc na spacer - bardzo mi sie nie chce ![]() moze jutro bedzie lepsze oswietlenie ![]() z ta kuchnia to mam podobnie - ja to czasami odnosze wrazenie, ze my caly dzien tylko jemy i jemy.. ale zdarza mi sie czasami przygotowywac dwa rozne warianty czy to na sniadanie, czy obiad, podwieczorek, bo M. w tym dniu nie smakuje, no a cos zjesc musi ![]() aaaa niewolnik kuchni ![]() Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2014-11-18 o 12:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
póki co stół i stolik kawowy są w planach - w miejscu stolika przed kanapą Zocha ma póki co plac zabaw i mamy tam gustowną skiphopową wykładzinę, więc i tak nie byłoby go gdzie postawić, stół z krzesłami mamy wyciągnięty ze strychu u rodziców, stary ramot kupiony jeszcze na kartki - szkoda mi kasy na meble kupione na chwilę - pewnie za pojedyncze setki mogłabym kupić jakiś stół z krzesłami, ale ja chcę jakiś fajny komplet z palisandru indyjskiego, a to w swoim czasie....
![]() |
#4966 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [QUOTE=Demeter;48939054 Szukam fajnego zestawu dla Kuby narzedzi - srubokret, mlotek, gwoździe. Moze ktos cos ma i poleci? Na all jedne zestawy wydaja mi sie niedopowiednie dla jego wieku, inne 'zbyt dziecinne' a niestety oznaczenia 18m+ sa blednie wpisywane w aukcjach ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() oj brakuje jeszcze tylko jeszcze się ten ktoś nie przyznał ![]() Cytat:
![]() a miało być od pampersowanie na wiosne ![]() Cytat:
ciąża?? ![]() Cytat:
![]() |
#4967 |
Zakorzenienie
|
poszalałam i zamówiłam sobie sushi - drogie cholerstwo, ale jakie dobre....
![]()
#4968 |
MBZ♥
|
Dragusiu
![]() ![]() ![]() OTJ zależy od temp odczuwalnej, dziś jest szaro, buro, ponuro, mokro i wietrznie, spacer był krótszy i ubrałam Jej pod legginsy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mi kiepsko dziś, chyba z tego samego powodu
![]() |
#4970 |
MBZ♥
|
Scarlett to współczuję...
Roszpunka miała taki etap na początku, że siadała tylko w ubraniu, jak chciałam Ją posadzić na golaska to był wrzask i ucieczka. Więc odpuściłam i stopniowo się przekonała. Oczywiście najpierw siadały lale i misie. Potem chciała naszego piecha sadzać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4972 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zdrowka dla Ciebie, miałam wieeele razy i straszne to jest ![]() No i ![]() Dzis go posadziłam ale wstał i pokazywał na siusiaka pytając 'a to?' ![]() ![]() Cytat:
Takze może bedzie to prezent od Mikołaja ![]() Nie dziwie sie, ze sie chorob boisz...ale moze nie bedzie tak zle? ![]() Ej czyzby ktos sie nam nie pochwalił? ![]() Dzieki, choc u nas nie ma. Zamowilam w koncu na all. W sumie wszystkie prezenty już mamy dla Kuby ![]() Od nas dostanie komórke Smily Play bo ostatnio wszystko do ucha przykłada i gada ![]() Na Mikolaja klocki, ksiazeczke o Mikolaju. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4973 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Oldzinx- masakra z tymi chorobami , ja doświadczenia ze złobkiem nie mam w ogole i nie będę mieć , ale pomimo tego ze uważają mnie co niektóre za Yeti ![]() Nie zaliczam późniejszych epidemii przedszkolnych jak ospa ,rumień zakazny ... wiec nie zawsze dzieci muszą dużo chorować na początku . mysle tez ze wiele zależy własnie od placówki czy jest dużo dzieci "na nurofenie" , w Niny przedszkolu taki czas był - wybuchła przez to prawdziwa epidemia - doszło do tego ze na całe przedszkole dzieci chodzących 7 przez miesiąc prawie ,a i panie były chore ,jedna nawet w szpitalu wyladowała i odeszła z pracy przez to . wszyscy mieli na zmiane zapalenie oskrzeli potem płuc. ale właśnie wtedy dużo dzieci przychodziło "na nurofenie " jak to nazwałaś . Zauwazyłam tez ze dużo dzieci choruje przez to ze mają ograniczony kontakt z równiesnikami . po prostu na co dzień nie spotykają dzieci np. na placu zabaw ,u znajomych itp. i gdy pójdą potem do złobka /przedszkola nagle bum dzieci -bum zarazki i się zaczyna chorowanie . Zdrówka!!!! ![]() "J.ebacz" wymiata ![]() i piękna data tp ![]() ![]() Pani - Oleńka to cudowne imie ![]() a dzieci mające rodzeństwo nigdy nie będą mieć mamy na 100 % . więc się nie zadręczaj ,czas szybko płynie i będziesz mieć niedługo 2 na świecie , a potem czas jeszcze szybciej będzie leciał i będą się ze sobą bawić nie majac czasu dla Ciebie . ![]() JolanT -pomocinca boska nawet włosy umyła .... ![]() Kasia - bez pralki jak bez nogi .przynajmniej u mnie . choć u mnie w domu co chwila się cos ostatnio psuje ...a wszystko to ważne .... może uda się naprawić ....? BYou -zdrówka ![]() przeprowadzasz się do tego większego lokum o którym kiedyś pisałaś? Scarlett - normalnie padłam ,padłam i zarżałam ![]() ![]() ![]() ![]() az przydałoby się "lubie to " ![]() OTJ- u nas zimno wiec założyłam rajtki . Ja Greya przeczytałam wszystkie 3 części ,pisałam już o tym -dostałam od mamy (nie wiem co jej odbiło ze mi takie cóś kupiła) , powiedziałam ze przeczytam bo przynajmniej będę się mogła wypowiedzieć ... i jak to BYou powiedziała "zabijcie mnie" ale jestem na NIE. dla mnie żenuła ![]() ![]() ![]() Co do wypadku - już się otrząsnęłam.... i nie ma co mnie podziwiać za zimna krew .Każdy rodzic tak by miał w takiej sytuacji .no bo jak inaczej .... I trzymam kciuki za odpieluchowanie ! te dzieci co krzycza na widok nocnika może na nakładke będą wolały? mój J nigdy nic na nocnik nie zrobił właśnie -od siku na stojak jak tata chciał od razu ![]() Ja leniwa - R nawet nocnika nie widział . ![]() Kupiłam dziś buty zimowe Kubie ..... rozmiar 37 ![]() Kupiam "Gniew "Miłoszewskiego ,w emiku jest za 29 zł .
#4974 |
Zakorzenienie
|
JolanT
- nie wiem czy ja cie dobrze rozumiem. Z tyn miastem z piernika. Ale tak co roku w Bergen jest wysatwa - miasta z Piernika - piekna rzecz. Bylam raz. I teraz tez chyba pojde z Milusiem. Ale jakos tak by juz ludzi nie bylo - bo tlumy sie bija by tam wejsc. Dobra nowina - zaoszczedzilam Kase. Okazalo sie ze pralka jeszcze na Gwarancji - byla wykupiona na 5 lat a nie na 2 jak mi kolezanka mowil. Musze tylko wyciagnac ja i soisac numer serii - zadzwonic i panNajster przyjdzie naprawic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4975 |
Zakorzenienie
|
tyle co na arosie. poszli po rozum do głowy
![]() świetna. szkoda, że ostatnia część ![]() ![]() ![]() OTJ, T. raz w życiu miał na tyłku rajstopy. nie mogłam na to patrzeć ![]() tyż mam problem z określeniem kiedy to już (to cieplejsze ubieranie). ostatnio przy +10 zmarzłam jak dzik (a ja nie zmarzlak). odczuwalna jest jednak różna w listopadzie... Moderna, to nie był "negatywny" komentarz imienny. komentarz. dziś usłyszałam zaś: "a dlaczego nie Ania?" ![]() właśnie zrobiłam sobie wiadro sałaty i avocado mi nie podchodzi... aaaa ![]() ![]()
![]() |
#4976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jaka salatke z avocado robilas? ja kiedys robilam przepyszna avocado, mango, mozarella, rukola lub roszpunka w sosie vinegrete pomaranczowym, do tego jeszcze pestki z pini ![]() ![]() my mielismy dwie pary rajstop w zeszlym roku w zimie i bardzo nie lubilam, szybko przeszlam wlasnie na getry/legginsy ![]() Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2014-11-18 o 17:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4977 |
Zakorzenienie
|
sałatkę pt. czyszczenie lodówki. zwykle takie robię
![]()
![]() |
#4978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z rok temu to końcówka tego wątku byłaby natrzaskana najwyżej w kilka godzin ![]() Nestelle cieszę się, że poprawiłam Ci humor - jednak dobrze, że nie doszło do takiej klęski urodzaju ![]()
![]() |
#4979 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Mniami!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Zakorzenienie
|
no znęcają, jeść nie dają
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.