Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII ) - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-30, 07:22   #4951
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

Mi Julo zrobil nadzieje ze bedzie spal do 7 i dluzej oczywiście jak musielismy o 7,15 wyjsc z domu wiec budzilam księcia na teraz znow przed 6 pobudka polezy do 6,10 -20 i juz do pokoju ciagnie

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Donosze uprzejmie ze kupujac na allegro przez aplikacje przy zakupach zav50 zl mozemy pobierac kupony 20 zl i odlicza nam to od zakupow my juz dwa kupony wykorzystalismy fajna sprawa zamowilam szynkowar za 56 zl i odliczylo mi 20 zl
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 07:46   #4952
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Co to szynkowar???
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 07:55   #4953
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Zobacz na all do robienia wedliny w domu w necie jest duzo przepisów na ssynke z szynkowaru troche pracochlonne ale mamy swoja wedline kloezanka ma i zadowolona jest jak zrobie pierwsza podziele sie opinia czy zjadliwe wyszlo
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 07:59   #4954
sylwietta1988
Zakorzenienie

Donosze, ze mnie totalnie wyłozyło, spałam pod 2 kołdrami a i tak trzęśło mnie z zimna a mały tak w nocy płakał przez te zęby,ze razem z nim płakałam....

MARSI, dbaj o siebie, bardzo mocno kciuki trzymam

LADY, z całego serca współczuje,co sie dzieje, że tak mały reaguje.....

FEWCIU,
zdróweczka dla Blanki

PSTRYNIU, dla Kubulesława równiez

Ciekawe jak Silver i Daria

Ide sie ogarnac, bo jak upiór wyglądam po tej nocy....
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 11:37   #4955
ewulkaaa
Wtajemniczenie

a cóż tu taka cisza??

dzień dobry!

ja już po kawce i pogaduchach z naszą Lady
w drodze powrotnej moja teściowa zaatakowała Lady (jechały w tym samym kierunku) mam nadzieję że ona to jakoś przeżyje

a ja lecę robić obiad i po Anusię. Jakoś tak mam od rana dobry humor, mimo że nie ćwiczyłam JESZCZE

miłęgo dnia kochane!

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 11:47   #4956
litllesweetangel
Lurker ;)

Halo halo, czy wasze dzieci tez takie nieodkladalne dzisiaj
Klucha w koncu zasnela, jutro pojdzie w koncu do zlobka

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 11:49   #4957
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
a byłaś z nią u lekarza? co powiedział na te zatoki?

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 11:51   #4958
litllesweetangel
Lurker ;)

Tak w ogole, na tej grupie RB niektore baby sa tak durne, ze szkoda gadac.
Baba ktora tak wpienila Bokeh wczesniej, 3 dzieci w ciagu 3 lat kazde z innym facetem Laska sama powinna isc sie leczyc najpierw...

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Stary 2014-09-30, 11:55   #4959
szklanka19
Zadomowienie

Sarah gorączka od soboty się nie pojawiła, wczoraj poszłyśmy na spacer bo piękna pogoda i kurde, dzisiaj rano odwołałam rehabilitację bo Ewa marudziła w nocy, a rano trochę kaszlała. I potem Ją w parę minut taka straszna chrypka złapała, do tego kaszel okropny, jakby próbowała odkrztusić, a nie mogła. Także szybko do pediatry, między pacjentami i są początki krtaniowego kaszlu, gardło zaczerwienione, jakieś wirusy. Mamy się inhalować i jak nic się nie będzie działo to w piątek do kontroli. Boję się jak jasna cholera bo mój mąż znowu w delegacji i jesteśmy same, a z krtanią nie ma żartów przecież

Marsi uważaj na siebie, mam nadzieję, że skurcze ustąpią!

Gojka historyjka z parasolem cudna!

Pstryniu dla Kubulka

Sylwia zdrowiej szybko!

Fewciu jak Twoje wyniki?

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:
Ewa tak. Jeszcze dzisiaj śniadania nie jadłam, tylko dwa łyki wody wypiłam

No to oby już nie było chorób w żłobku
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 12:05   #4960
litllesweetangel
Lurker ;)

Ewulko bylysmy wczoraj, znowu osluchal, spojrzal w gardlo i czysto. Powiedzialam, ze slysze, ze ma zatkane zatoki( ja mam caly zycie zatkane zatoki, przy zmianie pogody bardziej) i wydaje mi sie, ze ona kaszle przez to, ze jej splywa z nich. Potwierdzil, ze splywa po tylnej scianie gardla. Dal Mucosolvan w syropku i do inhalacji, powiedzial, ze poprzednim lekiem na bank wirusy sie wybily, a te leki sa na odetkanie tych zatok, wiec mala spokojnie moze jutro isc juz.

Szklanko ja sniadanie co prawda zjadlam, mialam troche spokoju, bo mala znalazla sobie swietna zabawe- siedzenie i jezdzenie po pokoju w kartonie po butach . Jak mi tz wczoraj wyslal mmsa to zaczelam sie smiac jak glupia na ulicy . Za to pozniej, kiedy mialam zamiar cos porobic, umalowac sie to przytulas i tylko na kolanach...
Teraz spi Wiec moge umyc naczynia i zaczac robic obiada ;p

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Stary 2014-09-30, 12:37   #4961
sylwietta1988
Zakorzenienie

Little,to jeszcze masz lajtowo, Bartulo dzis wykancza mnie nerwowo. Wrócilismy z podwórka po dwóch godzinach, na obiad- nie bedzie jadł. Bułke owszem, potem pomidora zażadał, mamle i mamlei mamle. Pytam, czy zjadł bo widze ze sie bawi nim to twardo MAM! Pytam czy chce isc na podwórko? TAAAAAAK! To chodz sie ubierzemy . NIEEEEEEEEE! Zamiar wyjscia na zewnątrz bardzo mi sie podobał, ale dziecko KONIECZNIE chciało isc tylko w pampersie i lewej skarpetce. Jak oznajmiłam, ze trzeba sie ubrac bo jest za chłodno i tak sie nie da wyjsc to w ramach wsciekłego protestu wgniótł w dywan reszte pomidora a potem sciągnał pampka i na niego nasikał Pomyslałam sobie, boze daj mi cierpliowsc bo jak dasz mi siłe to cos rozwale A teraz spi i partrze na niego i wiem,ze go kocham najbardziej na swiecie

W ramach gratisu do 39 stopni dostałam @ i telefon od tzta ze zamiast o 14 to wróci niewiadomooktórej bo go na jakąs bombe wezwali

Ide sie na scierze wyżyc przynajmniej podłogi bedą lsnic

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-30, 13:25   #4962
litllesweetangel
Lurker ;)

Sylwia do ciskania zarciem juz sie przyzwyczailam(caly pokoj w croissantcie), nawet na misiu sie wyzywala dzisiaj Mowie, ze misiu placze jest mi przykro, a ta jeszcze specjalnie po niego poszla zeby rzucic o podloge. Mala sadystka mi rosnie

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Stary 2014-09-30, 13:46   #4963
Delicjanka
Zakorzenienie

Ja qbylam dzis z Amelka w banku, usnela mi na rekach, wyjmowajie portfela z torebki bylo wyczynem. Jutro uczelnia....... ech

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 14:09   #4964
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Sylwia do ciskania zarciem juz sie przyzwyczailam(caly pokoj w croissantcie), nawet na misiu sie wyzywala dzisiaj Mowie, ze misiu placze jest mi przykro, a ta jeszcze specjalnie po niego poszla zeby rzucic o podloge. Mala sadystka mi rosnie
aaa to i u nas standrad tyle, ze jak mnie gryzie, to po upomnieniu ugryzie jeszcze mocniej...

Wlasnie dzwoniła do mnie mama,bo mój brat dzis na oddzaił trafił, ma podejrzenie padaczki przez te kilka dni mają mu zrobic tyle badan, ze mi mózg w poprzek stanał.....
Stary 2014-09-30, 14:13   #4965
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
w drodze powrotnej moja teściowa zaatakowała Lady (jechały w tym samym kierunku) mam nadzieję że ona to jakoś przeżyje

Marsi, oby się znalazł winowajca

Młoda nam wczoraj znowu padła w aucie i nie obudziła się przy przenoszeniu
Spała z 4 pobudkami od 19 do 4, potem od 6 do 8. Tak więc , bo mimo kaszlu i zatkanego nosa ładnie spała.
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 14:21   #4966
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość

Sarah gorączka od soboty się nie pojawiła, wczoraj poszłyśmy na spacer bo piękna pogoda i kurde, dzisiaj rano odwołałam rehabilitację bo Ewa marudziła w nocy, a rano trochę kaszlała. I potem Ją w parę minut taka straszna chrypka złapała, do tego kaszel okropny, jakby próbowała odkrztusić, a nie mogła. Także szybko do pediatry, między pacjentami i są początki krtaniowego kaszlu, gardło zaczerwienione, jakieś wirusy. Mamy się inhalować i jak nic się nie będzie działo to w piątek do kontroli. Boję się jak jasna cholera bo mój mąż znowu w delegacji i jesteśmy same, a z krtanią nie ma żartów przecież

Marsi uważaj na siebie, mam nadzieję, że skurcze ustąpią!

Gojka historyjka z parasolem cudna!

Pstryniu dla Kubulka

Sylwia zdrowiej szybko!

Fewciu jak Twoje wyniki?

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Ewa tak. Jeszcze dzisiaj śniadania nie jadłam, tylko dwa łyki wody wypiłam

No to oby już nie było chorób w żłobku
Ojej
Pamietaj to co pisala kiedys Kija jakby sie dusila to opatulic i sru na dwor i karetke wezwac
Ale u Was nicht takiego nie bedzie
Ale warto o tym pamietac
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 14:30   #4967
meneq
Zakorzenienie

Czesc!
aniu mam problemy z dodaniem zdjecia...
little proponuje zmiane lekarza, poniewaz nie ma lekarstwa, ktore "wybiloby" wirusy
Zdrowia potrzebujacym!
My dzis na zakupach bylysmy - szukalam kurtki dla Yae, takiej na nasza zime i albo porzadna na -20st albo wiatrem podszyta. W koncu znalazlam taka w sam raz,

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Little,to jeszcze masz lajtowo, Bartulo dzis wykancza mnie nerwowo. Wrócilismy z podwórka po dwóch godzinach, na obiad- nie bedzie jadł. Bułke owszem, potem pomidora zażadał, mamle i mamlei mamle. Pytam, czy zjadł bo widze ze sie bawi nim to twardo MAM! Pytam czy chce isc na podwórko? TAAAAAAK! To chodz sie ubierzemy . NIEEEEEEEEE! Zamiar wyjscia na zewnątrz bardzo mi sie podobał, ale dziecko KONIECZNIE chciało isc tylko w pampersie i lewej skarpetce. Jak oznajmiłam, ze trzeba sie ubrac bo jest za chłodno i tak sie nie da wyjsc to w ramach wsciekłego protestu wgniótł w dywan reszte pomidora a potem sciągnał pampka i na niego nasikał Pomyslałam sobie, boze daj mi cierpliowsc bo jak dasz mi siłe to cos rozwale A teraz spi i partrze na niego i wiem,ze go kocham najbardziej na swiecie

W ramach gratisu do 39 stopni dostałam @ i telefon od tzta ze zamiast o 14 to wróci niewiadomooktórej bo go na jakąs bombe wezwali

Ide sie na scierze wyżyc przynajmniej podłogi bedą lsnic

Przerabialam juz wychodzenie z somu w neglizu: u nas sama Yae zrozumiala, ze trzeba sie ubrac i po minucie nbyla w domu i czekala pod szafa z ubraniami.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 15:57   #4968
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

:
Od razu pisze ze to nie u nas

Cytat:
aaa to i u nas standrad tyle, ze jak mnie gryzie, to po upomnieniu ugryzie jeszcze mocniej...

Wlasnie dzwoniła do mnie mama,bo mój brat dzis na oddzaił trafił, ma podejrzenie padaczki przez te kilka dni mają mu zrobic tyle badan, ze mi mózg w poprzek stanał.....
o jej

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Młoda nam wczoraj znowu padła w aucie i nie obudziła się przy przenoszeniu
Spała z 4 pobudkami od 19 do 4, potem od 6 do 8. Tak więc , bo mimo kaszlu i zatkanego nosa ładnie spała.
Brawo!

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
My dzis na zakupach bylysmy - szukalam kurtki dla Yae, takiej na nasza zime i albo porzadna na -20st albo wiatrem podszyta. W koncu znalazlam taka w sam raz,[COLOR="Silver"]
.
gdzie kupilas? pokazesz?

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
Ale najlepsze jest usypianie. Leżymy na łóżku, dziecko przytula maskotkę kubusia puchatka, matka leży obok a nad nami rozłożóna parasolka. Koniecznie i obowiązkowo:hahah a:

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 16:26   #4969
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Od razu pisze ze to nie u nas

o jej

Brawo!

gdzie kupilas? pokazesz?

Zdjecie sie nie laduje, w internecie nie znalazlam. Kupilam w Gocco, piekne ubranka maja
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 16:34   #4970
gojka24
Zakorzenienie

Muszę to napisać, bo mnie tak tż zdenerwował, że zaraz wyjdę z siebie. Nie wiem co mu dziś zrobię.. Niech się do mnie lepiej nie zbliża.

Po 1. Miałam dziś kupę spraw do załatwienia, miałam kierowcę, więc pomyślałam, że wezmę samochód i szybko szybko pozałatwiam. Nie znalazłam kluczyków, tż nie chciałam głowy zawracać. Ładna pogoda to pół miasta obeszłyśmy i pozałatwiałyśmy. Fakt zajeło nam to 5 godz, ale trudno. Pod blokiem samochodu nie było, zdziwiło mnie to trochę, bo przecież tż do pracy jeździ firmowym busem. /niedawno z nim rozmawiam i co się okazuje?? Pożyczył samochód. I to jeszcze komu, swojej siostrze. No z jednej strony spoko w końcu to siostra. Tylko, że oni mają swój samochód, który przez ok 3 lata posiadania może ze 3 miesiące był na chodzie. Dodam, że on pracuje w delegacjach, więc jezdżą nim tylko w weekendy, siostra prawka nie ma. I co?? No i rozbili nam samochód. Jestem taka wściekła, bo nie dość, że w sumie potrzebowałam dziś samochodu to na dodatek zarejestrowany jest na mojego tatę i teraz pewnie straci zniżki. Nie wiem jak to tacie powiem. ALe wojne zrobie siostrze i jej mężowi. Oj kiepsko z nimi będzie.

A druga sprawa. Byłam dziś w urzędzie pracy i zaoferowali mi moją wymarzoną pracę. W bibliotece, w dodatku wojskowej. Niestety nie mogli mi dać skierowania, bo poszukują ludzi z doświadczeniem, a takowego nie posiadam. Pomyślałam, że może skontaktuję się z nimi, może akurat. Mówię o tym tż a ten do mnie, że chcę do tej pracy, bo mój były w wojsku pracuje. Nosz.... I co mnie on obchodzi? Nie mam z tym człowiekie74m kontaktu od 6 lat. Było mineło. Mam teraz swoją rodzinę i nie w głowie mi inni.

No to wyrzuciłam z siebie.
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 18:05   #4971
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Puk puk. Można?

Jak się ciesze ze u Marsi okno i czekamy na kolejne wieści.

Zdrówka Sylwia sezon chorobowy czas start:banghead:

ANTONIO jak wymiotowal w piątek tak skończył. Ale wczoraj były 4 mega kupy a dziś jedna ale już bardzo rzadka i teraz się boję czy to ma związek i wcale się ie skończyło?

Cytat:
Tak w ogole, na tej grupie RB niektore baby sa tak durne, ze szkoda gadac.
Baba ktora tak wpienila Bokeh wczesniej, 3 dzieci w ciagu 3 lat kazde z innym facetem Laska sama powinna isc sie leczyc najpierw...
A co to za grupa? Jestem zacofana ze nie mam pojęcia?

OGŁOSZENIE czy któraś miałaby chęć. Na MELISKI-oryginaly. rozmiar 39 ale długość wkładki wewn 24,5 cm nowe. .. chętne proszę o zaproponowanie ceny.
Wyglądają oblędnie.... niestety za małe:banghead:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1412096708834.jpg (59,1 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1412096721481.jpg (56,6 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1412096733731.jpg (44,4 KB, 18 załadowań)

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2014-09-30 o 19:35
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 18:27   #4972
elllmi
Zakorzenienie

znalazłam śliczne buty dla młodego i kosztują 190zł dlaczego mi się podoba wszystko, co drogie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Witamy sie z rana oczywiście nie spimy od 6 rano , jeszcze w lozku odbylismy rozmowe nt kto ma siusiaka i wiecie co mama nie ma siusiaka
to chwała bogu

Cytat:
Leżymy na łóżku, dziecko przytula maskotkę kubusia puchatka, matka leży obok a nad nami rozłożóna parasolka. Koniecznie i obowiązkowo:hahah a:
świetnie to musi wyglądać u nas też był szał jak mu babcia kupiła i na początku mówił na parasolkę "papipa"

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

i jakby któraś jeszcze nie wiedziała, to jest -30% do Reserved z kuponem z FB

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 18:33   #4973
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Zdjecie sie nie laduje, w internecie nie znalazlam. Kupilam w Gocco, piekne ubranka maja
pierwsze slysze o takim sklepie. no coz, zostaje nam wierzyc na slowo

Cytat:
o kurde, ale dal czadu!!!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-30, 18:48   #4974
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Dziewczyny jakies fajne większe auto -straż policja. . Coś co bedzie robiło "io io io". Macie coś fajnego? Szukam dla Antonia.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2014-09-30, 19:05   #4975
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Witamy sie z rana oczywiście nie spimy od 6 rano , jeszcze w lozku odbylismy rozmowe nt kto ma siusiaka i wiecie co mama nie ma siusiaka
żartujesz???
Nie masz????

Cytat:
Jestem tego samego zdania co Ty. Szkoda, ze tak nie ma. I będę musiała pomału zbierać na implanta Rok temu jak się pytałam to mi krzykneli 4500 Oczywiście cena za jednego zęba.

Widzę, że nadal przewija się temat objawów robali. U nas nic, kompletnie nic. Żadnych objawów. Podczas wizyty u pediatry zapytałam o odrobaczanie takie profilaktyczne, bo jakby nie było mamy psa w domu. Odrobaczamy go systematycznie, no ale to pies. Zapytałam z ciekawości i dostałyśmy skierowanie na badanie kału. No i wyszło szydło z worka. To chyba matczyna intyicja Gdyby nie ona, świństwo siedziałoby w Paulince..

Dziękuję za informacje. A drogie to badanie? Po jakim czasie powinnam je zrobić?

Co do butów to owszem, balerinki, japonki, sandałki, nawet adidasy kupiuję za grosze, ale jesienne i zimowe już nie.

Uf, kamień z serca choć tez nie do końca. MArsi może pocieszy Cię fakt, że miałam identyczną sytuację z Pauliną. Tylko, że miałam stan zapalny. Do dziś nie wiem co to było. Raz mi zasugerowano, że mój organizm traktuje dziecko jak pasożyta i chce się go pozbyć. Z tym, że ja bardzo długo leżałam w szpitalu pod kroplówkami rozkurczowymi. Stan zapalny ustąpił po porodzie. Ze mną i z dzieckiem było wszystko ok. Z tym, że urodziła się przedwcześnie. Trzymaj się kochana. Ja w takim stanie przetrwałam 5 tyg bodajże. Wierzę, że i Wy dacie radę i wytrzymacie do terminu. Mam nadzieję, że troszkę Cię uspokoiłam.

Coś Wam powiem. Jakiś czas temu strasznie u nas padało. Musiałyśmy koniecznie wyjść na dwór, więc nałożyłam P. kalosze, kurtkę z kapturem i biegałam za nią z parasolką. W niedzielę moi rodzice sprezentowali Paulince jej własną, miniaturową parasolkę. Szał trwa do dziś i to nie byle jaki. Żadne zabawki ją nie interesuję, kompletnie nic, Chodzi tylko z tą parasolką, kręci nią, no cuda nie widy wyprawia. Ale najlepsze jest usypianie. Leżymy na łóżku, dziecko przytula maskotkę kubusia puchatka, matka leży obok a nad nami rozłożóna parasolka. Koniecznie i obowiązkowo:hahah a:
krzywa laktozowa? nie, 25? 30zł? robi się jak glukozę w ciąży: pobranie krwi, wypicie laktozy (robi lab), po godzinie krew, po 2h krew

Cytat:
Muszę to napisać, bo mnie tak tż zdenerwował, że zaraz wyjdę z siebie. Nie wiem co mu dziś zrobię.. Niech się do mnie lepiej nie zbliża.

Po 1. Miałam dziś kupę spraw do załatwienia, miałam kierowcę, więc pomyślałam, że wezmę samochód i szybko szybko pozałatwiam. Nie znalazłam kluczyków, tż nie chciałam głowy zawracać. Ładna pogoda to pół miasta obeszłyśmy i pozałatwiałyśmy. Fakt zajeło nam to 5 godz, ale trudno. Pod blokiem samochodu nie było, zdziwiło mnie to trochę, bo przecież tż do pracy jeździ firmowym busem. /niedawno z nim rozmawiam i co się okazuje?? Pożyczył samochód. I to jeszcze komu, swojej siostrze. No z jednej strony spoko w końcu to siostra. Tylko, że oni mają swój samochód, który przez ok 3 lata posiadania może ze 3 miesiące był na chodzie. Dodam, że on pracuje w delegacjach, więc jezdżą nim tylko w weekendy, siostra prawka nie ma. I co?? No i rozbili nam samochód. Jestem taka wściekła, bo nie dość, że w sumie potrzebowałam dziś samochodu to na dodatek zarejestrowany jest na mojego tatę i teraz pewnie straci zniżki. Nie wiem jak to tacie powiem. ALe wojne zrobie siostrze i jej mężowi. Oj kiepsko z nimi będzie.

A druga sprawa. Byłam dziś w urzędzie pracy i zaoferowali mi moją wymarzoną pracę. W bibliotece, w dodatku wojskowej. Niestety nie mogli mi dać skierowania, bo poszukują ludzi z doświadczeniem, a takowego nie posiadam. Pomyślałam, że może skontaktuję się z nimi, może akurat. Mówię o tym tż a ten do mnie, że chcę do tej pracy, bo mój były w wojsku pracuje. Nosz.... I co mnie on obchodzi? Nie mam z tym człowiekie74m kontaktu od 6 lat. Było mineło. Mam teraz swoją rodzinę i nie w głowie mi inni.

olej głupiego gadania się nie powinno słuchać
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 19:07   #4976
s i l v e r
Zakorzenienie

Hej. Wpadłam tylko powiedzieć , że dziś WRESZCIE wyszłyśmy ze szpitala. Potem napiszę coś więcej.

Stary 2014-09-30, 19:16   #4977
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Hej. Wpadłam tylko powiedzieć , że dziś WRESZCIE wyszłyśmy ze szpitala. Potem napiszę coś więcej.

Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 19:34   #4978
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

No w końcu. .. super wieści!

Stary 2014-09-30, 19:39   #4979
LadyWhisper
Zakorzenienie

silver, jupi!!!

wqrwiona chodzę od jakiegoś czasu to se poszłam pobiegać 10km. po wczorajszym totalfitness chodaka mam TAKIE zakwasy, że myślałam, że dzisiaj z łóżka nie wstanę jutro w ramach odpoczynku totalfitness i 8km

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 19:47   #4980
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
silver, jupi!!!

wqrwiona chodzę od jakiegoś czasu to se poszłam pobiegać 10km. po wczorajszym totalfitness chodaka mam TAKIE zakwasy, że myślałam, że dzisiaj z łóżka nie wstanę jutro w ramach odpoczynku totalfitness i 8km
Total fitness jest na YT?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości