![]() |
#4951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Mi Julo zrobil nadzieje ze bedzie spal do 7 i dluzej oczywiście jak musielismy o 7,15 wyjsc z domu wiec budzilam księcia na teraz znow przed 6 pobudka polezy do 6,10 -20 i juz do pokoju ciagnie
---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Donosze uprzejmie ze kupujac na allegro przez aplikacje przy zakupach zav50 zl mozemy pobierac kupony 20 zl i odlicza nam to od zakupow my juz dwa kupony wykorzystalismy fajna sprawa zamowilam szynkowar za 56 zl i odliczylo mi 20 zl
#4952 |
Zakorzenienie
|
Co to szynkowar???
|
![]() ![]() |
![]() |
#4953 |
Zakorzenienie
|
Zobacz na all do robienia wedliny w domu w necie jest duzo przepisów na ssynke z szynkowaru troche pracochlonne ale mamy swoja wedline kloezanka ma i zadowolona jest jak zrobie pierwsza podziele sie opinia czy zjadliwe wyszlo
#4954 |
Zakorzenienie
|
Donosze, ze mnie totalnie wyłozyło, spałam pod 2 kołdrami a i tak trzęśło mnie z zimna
![]() MARSI, dbaj o siebie, bardzo mocno kciuki trzymam ![]() ![]() ![]() LADY, z całego serca współczuje,co sie dzieje, że tak mały reaguje..... FEWCIU, zdróweczka dla Blanki ![]() PSTRYNIU, dla Kubulesława równiez ![]() Ciekawe jak Silver i Daria ![]() ![]() ![]() Ide sie ogarnac, bo jak upiór wyglądam po tej nocy.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4955 |
Wtajemniczenie
|
a cóż tu taka cisza??
![]() dzień dobry! ja już po kawce i pogaduchach z naszą Lady ![]() w drodze powrotnej moja teściowa zaatakowała Lady (jechały w tym samym kierunku) mam nadzieję że ona to jakoś przeżyje ![]() a ja lecę robić obiad i po Anusię. Jakoś tak mam od rana dobry humor, mimo że nie ćwiczyłam JESZCZE ![]() miłęgo dnia kochane!
![]() |
#4956 |
Lurker ;)
|
Halo halo, czy wasze dzieci tez takie nieodkladalne dzisiaj
![]() Klucha w koncu zasnela, jutro pojdzie w koncu do zlobka ![]() ![]()
#4957 |
Wtajemniczenie
|
a byłaś z nią u lekarza? co powiedział na te zatoki?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4958 |
Lurker ;)
|
Tak w ogole, na tej grupie RB niektore baby sa tak durne, ze szkoda gadac.
Baba ktora tak wpienila Bokeh wczesniej, 3 dzieci w ciagu 3 lat kazde z innym facetem ![]()
#4959 | |
Zadomowienie
|
![]() Sarah ![]() ![]() Marsi uważaj na siebie, mam nadzieję, że skurcze ustąpią! Gojka historyjka z parasolem cudna! ![]() Pstryniu ![]() ![]() Sylwia zdrowiej szybko! ![]() Fewciu jak Twoje wyniki? ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
![]() No to oby już nie było chorób w żłobku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4960 |
Lurker ;)
|
Ewulko bylysmy wczoraj, znowu osluchal, spojrzal w gardlo i czysto. Powiedzialam, ze slysze, ze ma zatkane zatoki( ja mam caly zycie zatkane zatoki, przy zmianie pogody bardziej) i wydaje mi sie, ze ona kaszle przez to, ze jej splywa z nich. Potwierdzil, ze splywa po tylnej scianie gardla. Dal Mucosolvan w syropku i do inhalacji, powiedzial, ze poprzednim lekiem na bank wirusy sie wybily, a te leki sa na odetkanie tych zatok, wiec mala spokojnie moze jutro isc juz.
Szklanko ja sniadanie co prawda zjadlam, mialam troche spokoju, bo mala znalazla sobie swietna zabawe- siedzenie i jezdzenie po pokoju w kartonie po butach ![]() ![]() Teraz spi ![]()
#4961 |
Zakorzenienie
|
Little,to jeszcze masz lajtowo, Bartulo dzis wykancza mnie nerwowo. Wrócilismy z podwórka po dwóch godzinach, na obiad- nie bedzie jadł. Bułke owszem, potem pomidora zażadał, mamle i mamlei mamle. Pytam, czy zjadł bo widze ze sie bawi nim to twardo MAM! Pytam czy chce isc na podwórko? TAAAAAAK! To chodz sie ubierzemy . NIEEEEEEEEE! Zamiar wyjscia na zewnątrz bardzo mi sie podobał, ale dziecko KONIECZNIE chciało isc tylko w pampersie i lewej skarpetce. Jak oznajmiłam, ze trzeba sie ubrac bo jest za chłodno i tak sie nie da wyjsc to w ramach wsciekłego protestu wgniótł w dywan reszte pomidora a potem sciągnał pampka i na niego nasikał
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W ramach gratisu do 39 stopni dostałam @ i telefon od tzta ze zamiast o 14 to wróci niewiadomooktórej bo go na jakąs bombe wezwali ![]() Ide sie na scierze wyżyc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4962 |
Lurker ;)
|
Sylwia do ciskania zarciem juz sie przyzwyczailam(caly pokoj w croissantcie), nawet na misiu sie wyzywala dzisiaj
![]()
#4963 |
Zakorzenienie
|
Ja qbylam dzis z Amelka w banku, usnela mi na rekach, wyjmowajie portfela z torebki bylo wyczynem. Jutro uczelnia....... ech
![]() |
#4964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wlasnie dzwoniła do mnie mama,bo mój brat dzis na oddzaił trafił, ma podejrzenie padaczki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Marsi, oby się znalazł winowajca ![]() Młoda nam wczoraj znowu padła w aucie i nie obudziła się przy przenoszeniu ![]() Spała z 4 pobudkami od 19 do 4, potem od 6 do 8. Tak więc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4966 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pamietaj to co pisala kiedys Kija jakby sie dusila to opatulic i sru na dwor i karetke wezwac Ale u Was nicht takiego nie bedzie Ale warto o tym pamietac |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4967 | |
Zakorzenienie
|
Czesc!
aniu mam problemy z dodaniem zdjecia... little proponuje zmiane lekarza, poniewaz nie ma lekarstwa, ktore "wybiloby" wirusy Zdrowia potrzebujacym! My dzis na zakupach bylysmy - szukalam kurtki dla Yae, takiej na nasza zime i albo porzadna na -20st albo wiatrem podszyta. W koncu znalazlam taka w sam raz, ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
Przerabialam juz wychodzenie z somu w neglizu: u nas sama Yae zrozumiala, ze trzeba sie ubrac i po minucie nbyla w domu i czekala pod szafa z ubraniami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4968 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4970 |
Zakorzenienie
|
Muszę to napisać, bo mnie tak tż zdenerwował, że zaraz wyjdę z siebie. Nie wiem co mu dziś zrobię.. Niech się do mnie lepiej nie zbliża.
Po 1. Miałam dziś kupę spraw do załatwienia, miałam kierowcę, więc pomyślałam, że wezmę samochód i szybko szybko pozałatwiam. Nie znalazłam kluczyków, tż nie chciałam głowy zawracać. Ładna pogoda to pół miasta obeszłyśmy i pozałatwiałyśmy. Fakt zajeło nam to 5 godz, ale trudno. Pod blokiem samochodu nie było, zdziwiło mnie to trochę, bo przecież tż do pracy jeździ firmowym busem. /niedawno z nim rozmawiam i co się okazuje?? Pożyczył samochód. I to jeszcze komu, swojej siostrze. No z jednej strony spoko w końcu to siostra. Tylko, że oni mają swój samochód, który przez ok 3 lata posiadania może ze 3 miesiące był na chodzie. Dodam, że on pracuje w delegacjach, więc jezdżą nim tylko w weekendy, siostra prawka nie ma. I co?? No i rozbili nam samochód. Jestem taka wściekła, bo nie dość, że w sumie potrzebowałam dziś samochodu to na dodatek zarejestrowany jest na mojego tatę i teraz pewnie straci zniżki. Nie wiem jak to tacie powiem. ALe wojne zrobie siostrze i jej mężowi. Oj kiepsko z nimi będzie. A druga sprawa. Byłam dziś w urzędzie pracy i zaoferowali mi moją wymarzoną pracę. W bibliotece, w dodatku wojskowej. Niestety nie mogli mi dać skierowania, bo poszukują ludzi z doświadczeniem, a takowego nie posiadam. Pomyślałam, że może skontaktuję się z nimi, może akurat. Mówię o tym tż a ten do mnie, że chcę do tej pracy, bo mój były w wojsku pracuje. Nosz.... I co mnie on obchodzi? Nie mam z tym człowiekie74m kontaktu od 6 lat. Było mineło. Mam teraz swoją rodzinę i nie w głowie mi inni. No to wyrzuciłam z siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4971 | |
Zakorzenienie
|
Puk puk. Można?
![]() Jak się ciesze ze u Marsi okno i czekamy na kolejne wieści. Zdrówka Sylwia sezon chorobowy czas start:banghead: ANTONIO jak wymiotowal w piątek tak skończył. Ale wczoraj były 4 mega kupy a dziś jedna ale już bardzo rzadka i teraz się boję czy to ma związek i wcale się ie skończyło? Cytat:
![]() OGŁOSZENIE czy któraś miałaby chęć. Na MELISKI-oryginaly. rozmiar 39 ale długość wkładki wewn 24,5 cm nowe. .. chętne proszę o zaproponowanie ceny. Wyglądają oblędnie.... niestety za małe:banghead: ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-09-30 o 19:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4972 | ||
Zakorzenienie
|
![]() znalazłam śliczne buty dla młodego i kosztują 190zł ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- i jakby któraś jeszcze nie wiedziała, to jest -30% do Reserved z kuponem z FB ![]()
![]() |
#4973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o kurde, ale dal czadu!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4974 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jakies fajne większe auto -straż policja. . Coś co bedzie robiło "io io io". Macie coś fajnego? Szukam dla Antonia.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4975 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie masz???? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4976 |
Zakorzenienie
|
Hej. Wpadłam tylko powiedzieć , że dziś WRESZCIE wyszłyśmy ze szpitala. Potem napiszę coś więcej.
![]()
#4977 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4979 |
Zakorzenienie
|
silver, jupi!!!
wqrwiona chodzę od jakiegoś czasu to se poszłam pobiegać 10km. po wczorajszym totalfitness chodaka mam TAKIE zakwasy, że myślałam, że dzisiaj z łóżka nie wstanę ![]() ![]()
#4980 |
Zakorzenienie
|
Total fitness jest na YT?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.