![]() |
#4981 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V
Ja byłam z rana z psem nad Odrą, wróciłam zjadłam śniadanie i stwierdzilam ze to czas na zjedzenie ciastek. Patrze A ciastek nie ma, już się zagotowalam że tz mi zjadł i nagle mi się przypomniało że nie wyjęłam ich z torby. Ale moja determinacja mnie przerazila i poczulam że tz by nieźle zebrał.
![]() Sen o Malgosi Rozenek mistrz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4982 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam termin na 8.05 ![]() ![]() Wysłane za pomocą mTalk
![]() |
#4984 |
Zakorzenienie
|
Milena - popieram kandydaturę na nowy wątek
![]() Ania - wyobraziłam sobie to toczenie ![]() Idę odkrzaczyć brwi i skoczę do galerii - kasy ni mo, ale chociaż popatrzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4985 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4986 |
Zadomowienie
|
Ja byłam z rana z psem nad Odrą, wróciłam zjadłam śniadanie i stwierdzilam ze to czas na zjedzenie ciastek. Patrze A ciastek nie ma, już się zagotowalam że tz mi zjadł i nagle mi się przypomniało że nie wyjęłam ich z torby. Ale moja determinacja mnie przerazila i poczulam że tz by nieźle zebrał.
![]() Sen o Malgosi Rozenek mistrz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4987 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry ♡
Ale skrobiecie, nawet w nocy nie ma spania 😁 Ja wczoraj dość szybko zasnęłam, byłam tylko raz na siku. Obudzilam się z bólem dziąseł, są takie jakby spuchnięte.. nabrzmiałe. Nie mogę zacisnąć szczęki :/ Milena - Prze słodziak z Twojego psiaka 😍 chyba miał ochotę na przytulaski. Ja nie mam nic przeciwko żebyś założyła nowy wątek ♡ Przy naszym gadulstwie ja jednak chce rodzic w części 7 ![]() Vikunia - Biedny tż, niech mu ta szyja wydobrzeje jak najszybciej! ☺ pewnie go gdzieś zawiało. Mój często tak miewa jak otwiera szybę w samochodzie, nie może ruszać ręką albo szyją. Też czasami używam suchego szamponu, w niektóre dni jest dla mnie wręcz wybawieniem 😁 Bunnybe - Haha Rozenkowa 😅 zawsze w te piękne sny musi się wpleść jakaś głupota. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4988 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Ja nie założę nowego wątku, bo to chyba trzeba z komputera? ![]() ![]() Zresztą ja nie jestem godna, za krótko tu goszczę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4989 |
Zakorzenienie
|
Spać nie mogłam całe szczęście po 2 jakos zasnęłam, ale przed 8 sie obudziłam i tak. Nawet fajnie jest na dworze, wiec pewnie w weeekend bedzie to 20 stopni. Pijemy kawki i jedziemy do tej kliniki, matko modlę sie zeby mnie wcisnęła gdzies na wizytę w środę, bo nie chce szukać innego lekarza który zrobi mi usg z opisem.
W VI części moze ja sie rozpakuje, zależy ile będziecie produkować xd Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#4990 |
Mamusia Luty 2016
|
Ej no co Wy tak gonicie z postami
![]() ![]() ![]() ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 37/40 Agatka ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Justyna Bokszczanin - współczuje sytuacji z facetem co za palant... super, ze masz oparcie w rodzicach, a on cóż... nie wie co traci. Na pewno kiedyś w Twoim życiu pojawi się ktoś, kto Cie prawdziwie pokocha i Twoje dziecko. Po świecie chodzi duzo dupkow, ale sa tez porządni faceci ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 37/40 Agatka ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Ja melduje się po wizycie. Wszystko ok, szyjka trzyma i gin mówi, ze moze i dotrwam nawet do terminu cc (19.04) ![]() ![]() Od poprzedniej wizyty schudłam, nie wiem jak to mozliwe jak leżę i jem ![]() Aaaa i wczoraj po prysznicu odkryłam od dołu brzucha rozstępy ![]() ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 37/40 Agatka ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Ania90 powodzenia u notariusza i chyba moge napisac, ze gratuluje ![]() Aaaa i kciuki za kolejne wizyty dzisiaj ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 37/40 Agatka ![]()
#4991 |
Zadomowienie
|
Esor - Super gratuluję wizyty ☺ Agatka posłuchała mamusi i ciotek - będzie grzeczna i posiedzi jeszcze w brzuszku. A rozstępami nie ma się co przejmować! Mnie też się zrobiły na udach i na początku byłam przerażona.. ale wiem, że po porodzie one troszkę zbledną i będą mniej widoczne poza tym te rozstępy będziemy nosić z dumą 😎 a dla Naszych mężów nadal będziemy tymi atrakcyjnymi żonami 😍
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4992 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4993 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4994 |
Rozeznanie
|
Esor gratuluję wizyty
![]() Ale +2kg, podziwiam! Nie znam chyba kobiety w ciąży, która przytyłaby tylko tyle. Co do rozstępów się nie przejmuj, zbledną ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4995 |
Zakorzenienie
|
Kurcze to nikt nie zaklada nowego watku? Ja to moge na szybko zrobic w takim razie? bo to juz ost post....
#4996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie! Postrzal! Ten kalafior chowa mi slowa po zakamarkach glowy i nie moge ich znalezc ![]() ![]() Haha, ja nawet tusz do rzes biore ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4997 |
Zakorzenienie
|
Oki jesli nikt nie zalozyl to podaje link do tego watku ktory ja stworzylam. na razie pierwszy post na brudno bo zaraz lece do poloznej a i synek dokazuje. pozniej go podrasuje
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1129557
#4998 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jesteście niesamowite z produkcją postów!!!
![]() Nie nadążam ![]() Ja do końca przyszłego tygodnia kończę dwa duże projekty, więc od tygodnia intensywnie pracuję przy komputerze. Ale po 7 kwietnia... to już będę tylko "oczekiwać"! Nie mogę się doczekać! Kilka kwestii, które wyłapałam i chciałam się odnieść. Od kilku dni też odczuwam mdłości, jakieś odczucia brzuszne, większe parcie na jelita i pęcherz, trochę krzyż mnie boli. Zdarza się też, że nagle zaczynam być bardzo zmęczona, choć się nie męczę. Trudno mi się chodzi (duży brzuch), łapię zadyszkę, pocę się itp. Pocenie się w kroku - też tak mam! Zwłaszcza po dłuższym pobycie w sklepie, wychodzę mokra na dole! ![]() Przesypiam noce spokojnie. Trochę już mój organizm się zaadaptował do zmian ciężkości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.