|
|
#4981 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V
Ja byłam z rana z psem nad Odrą, wróciłam zjadłam śniadanie i stwierdzilam ze to czas na zjedzenie ciastek. Patrze A ciastek nie ma, już się zagotowalam że tz mi zjadł i nagle mi się przypomniało że nie wyjęłam ich z torby. Ale moja determinacja mnie przerazila i poczulam że tz by nieźle zebrał.
Sen o Malgosi Rozenek mistrz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4982 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam termin na 8.05 i dla Ciebie i dla mnie ważna data ![]() Wysłane za pomocą mTalk
|
|
#4984 |
|
Zakorzenienie
|
Milena - popieram kandydaturę na nowy wątek
Ania - wyobraziłam sobie to toczenie ![]() Idę odkrzaczyć brwi i skoczę do galerii - kasy ni mo, ale chociaż popatrzę
|
|
|
|
#4985 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4986 |
|
Zadomowienie
|
Ja byłam z rana z psem nad Odrą, wróciłam zjadłam śniadanie i stwierdzilam ze to czas na zjedzenie ciastek. Patrze A ciastek nie ma, już się zagotowalam że tz mi zjadł i nagle mi się przypomniało że nie wyjęłam ich z torby. Ale moja determinacja mnie przerazila i poczulam że tz by nieźle zebrał.
Sen o Malgosi Rozenek mistrz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4987 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry ♡
Ale skrobiecie, nawet w nocy nie ma spania 😁 Ja wczoraj dość szybko zasnęłam, byłam tylko raz na siku. Obudzilam się z bólem dziąseł, są takie jakby spuchnięte.. nabrzmiałe. Nie mogę zacisnąć szczęki :/ Milena - Prze słodziak z Twojego psiaka 😍 chyba miał ochotę na przytulaski. Ja nie mam nic przeciwko żebyś założyła nowy wątek ♡ Przy naszym gadulstwie ja jednak chce rodzic w części 7 ![]() Vikunia - Biedny tż, niech mu ta szyja wydobrzeje jak najszybciej! ☺ pewnie go gdzieś zawiało. Mój często tak miewa jak otwiera szybę w samochodzie, nie może ruszać ręką albo szyją. Też czasami używam suchego szamponu, w niektóre dni jest dla mnie wręcz wybawieniem 😁 Bunnybe - Haha Rozenkowa 😅 zawsze w te piękne sny musi się wpleść jakaś głupota. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4988 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
już wczoraj ten mega ból okresowy mnie przeraziłCytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Ja nie założę nowego wątku, bo to chyba trzeba z komputera? Z telefonu nie umiem Zresztą ja nie jestem godna, za krótko tu goszczę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
|
|
|
#4989 |
|
Zakorzenienie
|
Spać nie mogłam całe szczęście po 2 jakos zasnęłam, ale przed 8 sie obudziłam i tak. Nawet fajnie jest na dworze, wiec pewnie w weeekend bedzie to 20 stopni. Pijemy kawki i jedziemy do tej kliniki, matko modlę sie zeby mnie wcisnęła gdzies na wizytę w środę, bo nie chce szukać innego lekarza który zrobi mi usg z opisem.
W VI części moze ja sie rozpakuje, zależy ile będziecie produkować xd Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#4990 |
|
Mamusia Luty 2016
|
Ej no co Wy tak gonicie z postami
![]() 🏻 🏻 🏻22.02.2016 Hania ![]() 37/40 Agatka ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Justyna Bokszczanin - współczuje sytuacji z facetem co za palant... super, ze masz oparcie w rodzicach, a on cóż... nie wie co traci. Na pewno kiedyś w Twoim życiu pojawi się ktoś, kto Cie prawdziwie pokocha i Twoje dziecko. Po świecie chodzi duzo dupkow, ale sa tez porządni faceci 22.02.2016 Hania ![]() 37/40 Agatka ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Ja melduje się po wizycie. Wszystko ok, szyjka trzyma i gin mówi, ze moze i dotrwam nawet do terminu cc (19.04) takze super. Agatka siedziała twarzą w łożysku, ale udało sie jej zrobić dwie fotki trochę niewyraźne, ale sa. Od poprzedniej wizyty schudłam, nie wiem jak to mozliwe jak leżę i jem i na wadze mam dokładnie +2.1 kg od początku ciazy. Ale dzidziuś rośnie wiec mam sie waga nie martwić.Aaaa i wczoraj po prysznicu odkryłam od dołu brzucha rozstępy Na początku była załamka, ale juz ok, to bedą moje ślady bojowe niemniej jednak będę cos stosowała na nie by jak najszybciej zbledly. Trudno. 22.02.2016 Hania ![]() 37/40 Agatka ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Ania90 powodzenia u notariusza i chyba moge napisac, ze gratuluje Aaaa i kciuki za kolejne wizyty dzisiaj ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 37/40 Agatka
|
#4991 |
|
Zadomowienie
|
Esor - Super gratuluję wizyty ☺ Agatka posłuchała mamusi i ciotek - będzie grzeczna i posiedzi jeszcze w brzuszku. A rozstępami nie ma się co przejmować! Mnie też się zrobiły na udach i na początku byłam przerażona.. ale wiem, że po porodzie one troszkę zbledną i będą mniej widoczne poza tym te rozstępy będziemy nosić z dumą 😎 a dla Naszych mężów nadal będziemy tymi atrakcyjnymi żonami 😍
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4992 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale przeczuwam ze stanie sie to szybciej. 😥Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4993 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||||
|
|
|
#4994 |
|
Rozeznanie
|
Esor gratuluję wizyty
Ale +2kg, podziwiam! Nie znam chyba kobiety w ciąży, która przytyłaby tylko tyle. Co do rozstępów się nie przejmuj, zbledną ja narazie nie mam, ale zdaję sobie sprawę, że potrafią wyjść nawet dzień przed porodem albo i po. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4995 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze to nikt nie zaklada nowego watku? Ja to moge na szybko zrobic w takim razie? bo to juz ost post....
|
#4996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie! Postrzal! Ten kalafior chowa mi slowa po zakamarkach glowy i nie moge ich znalezc ![]() .Haha, ja nawet tusz do rzes biore Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4997 |
|
Zakorzenienie
|
Oki jesli nikt nie zalozyl to podaje link do tego watku ktory ja stworzylam. na razie pierwszy post na brudno bo zaraz lece do poloznej a i synek dokazuje. pozniej go podrasuje
post znaczy sie ;phttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1129557
|
#4998 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jesteście niesamowite z produkcją postów!!!
![]() Nie nadążam ![]() Ja do końca przyszłego tygodnia kończę dwa duże projekty, więc od tygodnia intensywnie pracuję przy komputerze. Ale po 7 kwietnia... to już będę tylko "oczekiwać"! Nie mogę się doczekać! Kilka kwestii, które wyłapałam i chciałam się odnieść. Od kilku dni też odczuwam mdłości, jakieś odczucia brzuszne, większe parcie na jelita i pęcherz, trochę krzyż mnie boli. Zdarza się też, że nagle zaczynam być bardzo zmęczona, choć się nie męczę. Trudno mi się chodzi (duży brzuch), łapię zadyszkę, pocę się itp. Pocenie się w kroku - też tak mam! Zwłaszcza po dłuższym pobycie w sklepie, wychodzę mokra na dole! ![]() Przesypiam noce spokojnie. Trochę już mój organizm się zaadaptował do zmian ciężkości. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.

wrócę około 10tej mojego czasu (u was 11) xxx
mam jeszcze czas Wiec sie nie martwię xx
i dla Ciebie i dla mnie ważna data 

już wczoraj ten mega ból okresowy mnie przeraził
🏻

takze super. Agatka siedziała twarzą w łożysku, ale udało sie jej zrobić dwie fotki trochę niewyraźne, ale sa.
niemniej jednak będę cos stosowała na nie by jak najszybciej zbledly. Trudno. 

Ale przeczuwam ze stanie sie to szybciej. 😥