|
|
#4981 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
|
|
|
|
#4982 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Laski!
Szczesliwego Nowego Roku bo jeszcze nie zyczylam ![]() ![]() ![]() ja nie wypilam ani kropli alkoholu wiec kaca nie mam i mi z tym dobrze ![]() impreza nawet fajna byla, tylko oczywiscie zlapalam dola w polowie imprezy( wychodzac jak na siebie wygladalam bosko- boska bluyuzka, make up dodatki itp i ogolnie nie tak grubasnie jak w wiekszosci ciuchow ale znajome ciagle fotki robily i jak wzielam aparat i zaczelam ogladac te zdjecia to mialam ochote wyc do ksiezyca |
|
|
|
#4983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4985 | |
|
Flawless
|
Cytat:
Taaaa, ja też. W lustrze znośnie, a potem na zdjęciach masakrycznie :/
|
|
|
#4986 |
|
Zakorzenienie
|
no coz modelka nie jestem ani fotomodelka wiec czego ja sie spodziewam
|
|
|
|
#4987 |
|
Raczkowanie
|
ja tak samo nie jestem najszczuplejsza nie jestem tez w zwiazku z chlopakiem raz mialam wspanialego chlopaka ktory mnie kochal ( teraz jestem tego pewna). zerwalam z nim balam sie tego zwiazku ze mnie zostawi zdradzi albo ze inni beda sie smiac ze jest z taka osoba jak ja.. teraz wiem ze zle postapilam ale nic to nie zmieni... nie robcie tego co ja
mysle ze jeszcze ktos mnie jeszcze pokocha..
|
|
|
|
#4988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
głowa do gory to nie waga powoduje czy mamy kogos czy nie mimo wszystko uwierz mi ja jestem wieloryb a mam faceta trzeba sobie uswiadomic, ze jesli KOCHA to zawsze bez wzgledu na kilogramy
|
|
|
|
|
#4989 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko ważnym elementem jest też to czy w ogóle uda się zainteresować danego faceta... a niestety takich facetów dla których to czy ważysz 45kg czy 75kg albo i więcej nie ma znaczenia, jest niestety niewielu... coś o tym wiem
|
|
#4990 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ciągle siedzę i ryczę i jest coraz gorzej jeszcze po smsie, którego dostałam... bosko cudnie i ...
|
#4991 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4992 |
|
Zakorzenienie
|
Faficzkowa mnie sie jakos udalo
![]() Malinka co sie dzieje?
|
|
|
|
#4993 |
|
Zakorzenienie
|
to co pisałam wcześniej + to że mogłam mieć zaj... sylwestra tylko ktoś zawalił
zaraz nam nowy wątek założą
|
#4994 |
|
Zakorzenienie
|
hura
niezle spamujemy
|
|
|
|
#4995 |
|
Raczkowanie
|
wlasnie to nie jest takie proste znalesc faceta ktoremu nie przeszkadzaja kraglosci partnerki.. jak same mowicie jest ich malo\
MOJE POSTANOWIENIE NOWOROCZNE TO ODCHUDZAC SIE I ODZYWIAC SIE ZDROWO... ZACZYNAM ZMIANY OD SIEBIE.. TRZYMAJCIE KCIUKI
|
|
|
|
#4996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko sie podobac ![]() witam z rana spiochy |
|
|
|
|
#4997 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może to wredne, ale zawsze mi się lepiej robi jak mogę się pośmiać z czyjejś głupoty (hm, właściwie to na pewno jest wredne). Ale pamiętam z liceum takie sceny z szatni na wfie jak jedna przeraźliwie chuda z druga przerazliwie chuda sie licytowaly, która jest "bardziej obleśnie gruba" i która ma więcej "tłuszczu" (takiej luźniejszej skóry, no ale one wiedza lepiej..) na udach...ciekawe co wtedy myślały o mnie ![]() super wyglądasz w tej kurteczce ![]() Cytat:
Cytat:
Ja planuję i pić i jeść, byle z umiarem (przynajmniej w jedzeniu, bo z TŻem straszni alkoholicy jesteśmy). Cytat:
następna puszysta, po której nie widać a co do staników, to wzięło się stąd, że panie w sklepie ZAWSZE wcisną, to co akurat maja. Przez tyle lat nosiłam 75-80D (gdy byłam dużo szczuplejsza, więc zakładam, że powinno być w obwodzie wtedy max 65), potem 80E (MA-SA_KRA), a panie czasem mi sprzedawały 85D i ja to grzecznie kupowałam, bo w końcu jakoś cyce się mieściły a skąd sama miałam wiedzieć, że powinnam nosić coś innego... Kilka F z lumpków mi się trafiło i dopiero to dało mi do myślenia. Potem stanikomania i wsio stało się jasne ![]() Kupiłam sobie teraz to: http://allegro.pl/item510847281_pana...ny_turkus.html http://allegro.pl/item516080632_nowy...d_70g_32g.html http://allegro.pl/item515444533_czer...o_65f_70f.html różnica rozmiarów jest stąd, że chce je poprzymierzać i zobaczyć co będzie dobrze leżało, teraz jak trochę schudłam to wszystkie staniki porozdawałam bo mi wjeżdżały na kark, zobaczymy co z tych nowych będzie pasować ![]() A jak nie będą leżeć to mam 15 letnią siostrę cioteczną z cycem (chudzina o wymiarach 73/94) i może na niej coś lepiej się ułoży. znowu zapomniałam podesłać zdjęć tych staników co je mam nowe w domu do oddania. ech. cała ja. Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam to samo, szykuję się na imprezę (jak już na jakąś idę, bo mnie trudno gdzieś wyciągnąć), nie wyglądam źle, dostaję zdjęcia i mam ochotę spędzić pare dni nad photoshopem bo wyglądam jak jakiś potwór i tylko zastanawiam się co piłam przed imprezą, że w lustrze tego nie widziałam ![]() TAK, dokładnie ale tak sobie myślę, że może lustro mam jakieś lewe ![]() Cytat:
![]() ale fakt, jest zdecydowanie mniej tych, którym jest wszystko jedno za to uważam, że sporo jest takich, którzy wolą jak dziewczyny jest więcej, tylko im jeszcze tego nie uświadomiono ![]() mój eks po związku ze mną leciał na moją koleżankę, myślę że dobre 20 kilo cięższą ode mnie, przy moim wzroście. Była duża i śliczna i on już wiedział że duże jest słuszne ![]() no i wygadała mu się, ze jest dobra w łożku to też na niektórych działa.Cytat:
![]() wyrycz się, a potem dzień dla siebie, wanienka, olejki, perfumki, herbatka, coś co ładnie pachnie i jest miłe w dotyku, film do popłakania albo film o zabijaniu, zrób coś z czym będzie Ci dobrze, o. Cytat:
Ale zakochał się we mnie jak byłam dużo cięższa i nie marudził, więc naprawde nie musi być tak źle z tą ilością mężczyzn, w których można przebierać
|
|||||||||
|
|
|
#4998 |
|
Zakorzenienie
|
moj to dlugo myslal ze waze 67 a wazylam 80
|
|
|
|
#4999 |
|
Flawless
|
Dzień dobry ;D
Ja wreszcie odespałam sylwester Po 12 godzinach snu wstałam dopiero teraz ![]() Dziś planuję wreszcie coś zrobić, a nie jak do tej pory całymi dniami się lenić. Dlatego właśnie piszę teraz listę, co dziś będę robić, a w największych ogólnikach to wysprzątać dom i wreszcie wziąć się za naukę (:|) Zobaczymy, czy się uda xd
|
|
#5000 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ryczeć??!! Przez jakiegoś faceta ??!!! Że tak grzecznie spytam: popitoliło Cię Malina ?????Witam piękne panie z rana
|
|
#5001 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też nie chce znaleźć faceta który będzie mnie szantażował że jak nie schudnę to mnie zostawi... zresztą za takiego pustaka to nawet bym się "nie wzięła" ![]() Cytat:
a zdjęcia to kwestia albo przyzwyczajenia, albo kwestia pozowania do zdjęć ![]() ineczka7 "ej, czadowe zdjęcia następna puszysta, po której nie widać" dziękuję bardzo, ale po mnie to serio widać w końcu ważę 80kg (p.s. przytyłam ****a! ) tylko akurat ten ciuch mnie ładnie przykrywa i podkreśla najszczuplejszy punkt mojego ciała masz chyba rację z tymi stanikami... panie w sklepach wciskają co mają a jednak ja będąc młodą, niedoświadczoną miałam nadzieję że mi dobrze dobiorą jakiś stanik... eh... śliczne te staniki które pokazałaś szczególnie ten turkusowy i czerwony z czarną koronką miłego dnia ![]() PONURA uwielbiam te Twoje hasła
|
|
#5002 |
|
Zakorzenienie
|
pykło nam 5000 czas na kolejną czesc
kto zaklada???
|
|
|
|
#5003 |
|
Wtajemniczenie
|
mogę ja mogę ja?
jeszcze nigdy nie zakładałam wątku
|
#5004 |
|
Zadomowienie
|
no dajesz, czekamy
|
|
|
|
#5005 |
|
Wtajemniczenie
|
kolejna część
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...6#post10304576 mam nadzieję że zrobiłam to dobrze
|
#5006 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Nadeszla wiekopomna chwila
Czas zalozyc II czesc watku
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.

mysle ze jeszcze ktos mnie jeszcze pokocha..

coś o tym wiem

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

zresztą za takiego pustaka to nawet bym się "nie wzięła"
) tylko akurat ten ciuch mnie ładnie przykrywa i podkreśla najszczuplejszy punkt mojego ciała