![]() |
#4981 |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar VI
Dlaczego wydaje mi się że cały czas pisze równocześnie z kims
![]() zmiana adventowej piosenki bo widze że wszyscy uciekli ![]() może zwariowałam ale ta piosenka kojarzy mi się z Sab ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2008-12-22 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4982 | |
BAN stały
|
Ojej, jak miło
![]() Cytat:
![]() Jakieś dwa miesiące, ale jeszcze nie znam żadnych szczegółów. Nawet nie wiem, na jaką "branżę" się załapię. W styczniu UP przesyła papiery do Niemiec, a później to już tylko czekać na odpowiedź --- Wiecie może, czy zdjęcie paszportowe to jakieś szczególne zdjęcie, czy to po prostu dawne legitymacyjne? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4983 |
Zakorzenienie
|
Właśnie zepsułam sobie doszczętnie humor
![]() ![]() ![]() Czas na drinka ![]() Gryksiu - nie będę udawać, bo jak widzę tę panią, słyszę tę panią, czytam o tej pani, to mam się ochotę żyletką pociahać. Dobrze, że wracasz, myślałam, że to na zawsze ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-22 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4984 |
Zakorzenienie
|
twarz musi być skierowana na wprost obiektywu, oczy muszą być otwarte, usta zamknięte, bez żadnego grymasu. Tyle pamiętam. Chyba,że coś się zmieniło.
#4985 |
grozi wypollizowaniem
|
Dobranoc...
http://pl.youtube.com/watch?v=3G03TCVM9hU
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2008-12-22 o 22:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4986 | ||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale dobrze się go ogląda - przekonujący jest w rolach twardzieli. ![]() Cytat:
Jesli Cię zwolnią, to zwolnią. zawsze masz szansę, że jednak nie... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Która? Znów jestem w wiecznym szoku i znaleźć nie mogę. ![]() ![]() Cytat:
![]() To ja dorzucę dla towarzystwa mój ulubiony ich kawałek: http://pl.youtube.com/watch?v=ly2JpsxZ3jA
![]() |
#4987 | ||||
BAN stały
|
Dla mnie też, mocnego jak cholera
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Czasami uciekłbym stąd gdzieś przed siebie, nie ważne gdzie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4988 | ||||||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
http://pl.youtube.com/watch?v=XXjdx-2xk-0 Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() E, tam mroczna, chyba żeś mroku nie widział ( no chyba że widziałeś pierwszą adventową piosenkę ![]()
![]() |
#4989 | |
BAN stały
|
To jest patent Super Niani
![]() ![]() Cytat:
![]() Pierwszą adwentową piosenkę pamiętam jeszcze z podpisu Racheli (Dunkelheit) ![]() --- Może nie te same klimaty, jednak uwielbiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4990 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Podoba mi się. ![]() Jeśli tak smucimy się w adwencie, to weselić bedziem się tak: http://pl.youtube.com/watch?v=XOKbhQbvpPA ![]() Ale co? ![]()
![]() |
#4991 |
Zakorzenienie
|
Matko , Sabbath jaki masz....... niesabbatowy avatar
![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2008-12-23 o 00:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4992 |
Zakorzenienie
|
No fakt, ale w końcu "każda kobieta ma wiele twarzy"
![]() Zaległości nie nadrobię ![]()
![]() |
#4993 |
Zakorzenienie
|
Witaj Myszko
![]() ![]() ************************* ******** Ja chciałabym wam życzyć wszystkiego pięknego co może was spotkać na Waszej drodze życia, aby ten przyszły Rok obfitował w powodzenie, zdrowie i wiele szczęścia. Aby wszystkie problemy i smutki odeszły na dalszy plan, aby każdy cieszył się każdym dniem... Poprostu żebyście byli szczęśliwi, kochali i byli kochani... Tego wam życze... o i abyście się nie zmieniali, bo każdy tu jest wyjątkowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4994 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obecnie wydaje się paszporty biometryczne, poza tymczasowymi, tzn że ze zdjęcia skanowane są punkty na twarzy i umieszczane w bazie danych, chyba też zapisywane gdzieś na paszporcie. Kamery np. na lotniskach są podpięte do tej bazy i mają możliwość weryfikacji osób. Poczytaj o paszportach biometrycznych W zakładzie foto musisz zaznaczyć, że chodzi o zdjęcie do paszportu. Można natomiast wykonać delikatny w nim retusz, ale zdjęcie raczej Ci się nie przyda do innych dokumentów więc nie radzę brać za dużo odbitek ![]() Długie, ale fajne: PRZYKLAD ANALIZY POTRZEB KLIENTA. Szedł facet ulica i zobaczył nowy sklep. Myśli sobie: "Wpadnę". Wita go uśmiechnięty sprzedawca: - Dzień dobry. W czym możemy pomóc, co chciałby pan kupić? Facet się zastanawia i mówi: - Rękawiczki. - To proszę podejść do tamtego działu. Facet idzie do wskazanego działu i mówi: - Chce kupić rękawiczki. - Zimowe czy letnie? - Zimowe. - To proszę podejść do następnego działu. Facet poszedł. - Dzień dobry. Potrzebne mi zimowe rękawiczki. - Skórzane czy nie? - Skórzane - To proszę podejść do następnego działu. Facet podenerwowany podchodzi do wskazanego stoiska: - Chce kupić zimowe, skórzane rękawiczki. - Z klamerka czy bez? - Z klamerka. - Proszę podejść do następnego stoiska. Facet jest juz wkurzony i z trudem powstrzymuje się żeby nie wybuchnąć i mówi: - Poproszę rękawiczki, zimowe, skórzane i z klamerka. - Klamerka na zatrzask czy na rzepy? - Na rzepy. - Zapraszam do stoiska naprzeciwko. Facet nie wytrzymuje i wrzeszczy: - Proszę przestać się nade mną znęcać!!! Dajcie mi te rękawiczki i pójdę sobie!!! - Proszę pana, proszę o cierpliwość, chcemy panu sprzedać dokładnie takie rękawiczki, jakie pan potrzebuje. - Facet idzie dalej. - Poproszę rękawiczki zimowe, skórzane, z klamerka i na rzepy. - A jaki kolor? Nagle otwierają się drzwi i do sklepu wchodzi jakiś facet z sedesem świeżo wyrwanym z podłogi, od którego odstają kawałki glazury. Niesie go na wyciągniętych rekach, podchodzi do lady i krzyczy: - Taki mam k***a, sedes a taka glazurę !!!!!! D**e juz wam wczoraj pokazałem, więc sprzedajcie mi wreszcie JAKIKOLWIEK papier toaletowy
![]() |
#4996 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziś ostatni dzień w pracy przed piątym stycznia ![]() Wczoraj udało mi się zakupić resztę prezentów i dupereli do przystrojenia chałupki (jakoś nigdy mnie do tego nie ciągnęło, a teraz nie wiem co się stało, że zachciało mi się dom dekorować ![]() ![]() A potem mieliśmy jeszcze wizytę naszych ulubionych gości, więc było miło ![]() No i przypadkiem się dowiedziałam, że mój mąż marzy aby mieć w domu swój egzemplarz "Misia" (ostatnio mamy fazę na oglądanie filmów, a już polskich to zwłaszcza), a ja mu akurat m.in. płytę z tym filmem kupiłam pod choinkę ![]() ![]() Gryx, Betty - ale się ubawiłam ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2008-12-23 o 08:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4997 |
BAN stały
|
Zabieram się zaraz za sałatkę pieczarkowa a potem za ubieranie choinki.
Miłego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#4998 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4999 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() [/quote] No to super, mnie też sie podoba ( a kojarzy Ci się z Tobą? ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2008-12-23 o 13:24 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5000 |
Zakorzenienie
|
Zadzwoniła do mnie dziś pani z LOK-u i zaproponowała jazdy z innym instruktorem
![]() ![]() ![]() Właśnie wcinamy sobie sernik - ja i młodsza kota ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-23 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#5001 |
BAN stały
|
Moj Kocur tylo miecho zajada albo warzywa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.