|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5011 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
![]()
![]() |
#5012 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#5013 |
Zakorzenienie
|
Always jest trwałym zapachem, dla mnie jest najłagodniejszy z całej trylogii, ale chyba też utrzymuje się najkrócej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5014 |
Raczkowanie
|
mam pytanko : jaki jest najlepszy tusz do rzes z AVONU???
#5015 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5016 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witajcie ![]() Dla mnie również "Pełnia rzęs" jest w tej chwili najlepszym tuszem z Avon-u ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5017 |
Zadomowienie
|
Witam niedzielnie
![]() Ja rowniez lubie Pelnie Rzes,ale dla mnie nadaje sie on tylko do delikatnego makijazu. Ponadto bardzo polubilam tusz ekstremalnie podkrecajacy --- ma swietna szczoteczke ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5018 |
Wtajemniczenie
|
Popieram
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5019 |
Raczkowanie
|
Też się zgadzam z większością -PEŁNIA RZĘS. Jest to najlepszy tusz jaki miałam! Jedyny, który kupię po raz kolejny.
Mam pytanie do lemoorki - jakiego żelu czy kremu pod oczy używasz, bo ja szukam i szukam i nic znaleźć nie mogę. Mam 20 lat i na te Avonowe chyba za wczesnie (niby najłagodniejszy - pomaranczowy zel z peptydami tez odpada, bo kiedys znalazlam jakas bardziej szczegolowa ulotke i bylo tam napisane ze pomaga zwalczac zmarszczki, a takiego specyfiku jeszcze nie chce) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5020 |
Zakorzenienie
|
Też polecam Pełnię rzęs
![]() Mi się właśnie on kończy i zauważyłam, że nieco się stał suchy przez co trochę zaczął sklejać rzęsy ![]() Ale i tak uważam, że jest świetny i kupię już wkrótce nowe opakowanie ![]()
#5021 |
Raczkowanie
|
Mój też juz się kończy i boję się, że mogę nie dotrwać do katalogu 6...ba nawet nie wiem czy w 6 będzie w promocji, choć wypadałoby skoro ani w 4 ani w 5 nie jest w promocji. Ale z Avonem nigdy nic nie wiadomo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5022 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5023 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ...a swoją drogą co sądzicie o tuszu z CT "Ekstremalna grubość"? Na KWC niestety nie zawiele opini, dlatego wdzięczna bym była za Wasze- bo chyba pomyśle o nim jak z ori nie przyjdzie mi dla oczu wrażliwych ![]() ![]() ![]() Wdzięczna będe za opinie tego tuszu i fotki szminek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wiem czy w kat. 04 nie kupię sobie czasem Stylisty, bo jest w promocji albo tego tuszu 2 w 1 z eyelinerem, bo jest z dzwoneczkiem ![]() A w kat. 05 kusi mnie ten 2 w 1 z białą bazą ![]()
![]() |
#5025 |
Raczkowanie
|
hej a ja osobiscie od roku uzywam tuszu ekstremalnie podkrecajacego i jestem bardzo zadowolona zawsze kupowalam czarny ale juz zamawiam 3 opakowanie navy i jest super, ale ja mam czarna oprawe oczu i ladnie wyglada, nie kruszy sie i jest super moja mam tez zaczela go uzywac pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5026 |
Raczkowanie
|
Dziekuje za opinie, niestety ja ostatnio go mialam i nie wiem czy byl moze juz stary ale robil sie taki bardzo lepki moze to tak powinno byc, chcialabym sprobowac czegos nowego pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5027 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5028 |
Konto usunięte
|
Podoba mi się Pełnia Rzęs, wydłużający skleja bardzo, podkręcający nadaje się dle gęstszych (a ja mam patyczki i mało się nakłada ten tusz)
Jednak nie wezmę Magnolii a na drugi termi z k03 wezmę mgiełke Be...sensual a z Pączkiem Róży spróbuję w k04, może przyjdzie jak Pur Blanca niektórym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5029 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5030 |
Konto usunięte
|
Niektóre z was pisały, że Pełnia rzęs wystarcza na 1 do 2 miesięcy, ja go mam na razie 2 miesiące i choć czasem używam innego tuszu to jakoś nie zapowiada się na to, że Pełnia rzęs kończy żywota...Nadal mokry i ładnie się nakłada, dziwne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5031 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tym bardziej ze moje rzęsy są nieznośne.. nie wiem czemu ale rzęsy zamiast prosto mi sie układać to mam taką jakby szparę;/ coś takiego: |||\/||| i to jest jedyny tusz który sobie radzi z moimi rzęsami ![]() a tak na marginesie czy któraś wie czemu jak maluje rzęsy tuszem to rzęsy tak na bok mi idą? ![]() ![]() natomiast ten podkręcający jest okropny;/ nie radzi sobie z moimi rzęsami ![]() ![]() Cytat:
![]() 50 ml za 100 złoty to troszku dużo.. dlatego jak będę go zamawiać to tylko i wyłącznie na allegro za pół ceny..
![]() |
#5032 |
Wtajemniczenie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3789775]Niektóre z was pisały, że Pełnia rzęs wystarcza na 1 do 2 miesięcy, ja go mam na razie 2 miesiące i choć czasem używam innego tuszu to jakoś nie zapowiada się na to, że Pełnia rzęs kończy żywota...Nadal mokry i ładnie się nakłada, dziwne
![]() mi też na dłuzej starczyl ale wlasnie teraz już jest w kiepskim stanie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5033 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,czy któraś z was widziała "na żywo" letnią torbę (ta która w k/04 jest w promocji za 24,90,str.104) ?
Jeśli tak,to jakie wrażenia?
![]() |
#5034 |
Raczkowanie
|
Jest w avonie jakaś bardzo dobra maseczka do włosów?
|
![]() ![]() |
![]() |
#5035 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Torba jest ładna, jest z takiego cienkiego materiału moim zdaniem, i minusem jest to że nie ma zamka, co u mnie już ma duży wpływ na zakup. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5036 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Torbę kupilam latem i bylam bardzo zadowolona. Material, to jakby grubsze plótno, zapinana na zatrzask, bez dodatkowych kieszonek w środku. Uważam, że warto ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5037 |
Raczkowanie
|
organizm i Nicolette5 : dzięki za opinie,torba bardzo spodobała się mamie i chyba jednak się skusi
![]()
![]() |
#5038 |
Zadomowienie
|
SPA śródziemnomorska
![]()
#5039 |
Raczkowanie
|
Waniencja drobiazg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5040 |
Rozeznanie
|
Potwierdzam
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.