|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
Cytat:
|
|
#5012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#5013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyszła, wzbudziła ciekawość i poszła ![]() opowiadaj co tam słychać ![]() Dziewczyny, powiedzcie mi, czemu urzadzenia biurowe mnie tak nie lubią? Zaraz rozwalę ten fax
|
|
#5014 |
|
Zakorzenienie
|
a masz już te tabletki żelaza? jak tak to łyknij sobie z 2 lub 3 naraz, ja zawsze tak robię jak dostanę okres i jest trochę lepiej, tylko teraz nie mam bo mi się skończyły i muszę kupić
|
#5015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5016 |
|
Zakorzenienie
|
Oj ja już mam dość tego dnia.
Popełniłam jeden błąd w pracy, trudna zdarza się, ale nienawidzę tego ![]() Oreganuś Jesteś wreszcie, opowiadaj w miarę możliwości jak tam u Ciebie??
|
#5017 |
|
Zakorzenienie
|
|
#5018 |
|
Zakorzenienie
|
Nie posiadam niszczarki
![]() Zadzwonilam do goscia ktory mi wysylal te dokumenty i dal mi dobrą radę ![]() - Prosze trzasnąć nim o ścianę, kartka sama wyleci - Chętnie ale chyba nie dam rady - To ja za chwile będę, jestem silnym mężczyzną i dla mnie to bułka z masłem . Musze chyba jechać na lotnisko a bardzo mi to nie w smak bo straszne korki są po drodze .
|
#5019 |
|
Wtajemniczenie
|
Xal.....
![]() W jakimś filmie coś takiego ostatnio widziałam ![]() ![]() Oreganka pisz co słychać bo uschniemy z ciekawości :ehem :
|
#5020 |
|
Zakorzenienie
|
No co?
|
#5021 |
|
Zakorzenienie
|
hihih to ładnie ines
poradzisz sobie jakos laseczki nie chorować , wygrzewać się nie maaaa.... ![]() oreganka wreszcze opowiadaj opowiadaj wracaj do nas a my jutro z Tż idziemu autko rejstować , biorę urlop na żądanie nalezy mi się rozglądam sie za golfikiem lub polo ale bardziej polo lepsze wyposarzenie xal współczucia nie nawidzę niszczarki
|
|
#5022 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie
![]() ![]() zakichane golebie, nienawidze ich... co gorsza, pojawily sie i u mnie a nigdy ich nie bylo pomidora? a moze pomidorem Cytat:
Cytat:
Vibesko czy Ty nie jestes z wawy ![]() bo ja tak czekam na te fotki, a moze predzej Cie na zywo zobacze ![]() ![]() nooo |
||
|
|
|
#5023 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie Navi Vibeska strasznie się miga od tych fotek, nieładnie, nu nu
|
#5024 |
|
Zakorzenienie
|
Caly czas udaje, że nie widzi Navi nawoływań
|
#5025 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet nie mam zelaza..:| bede musiala kupic...
Navi ozesz Ty brutalko, mnie biedną pomidorem chcesz traktowac? tylko nie w oko..Ines ale ten pan to miły jakis lubię takich zaradnych męzczyzn![]() Xal moja mama to myli drukarke z ksero i wciaz mi mowi: Ty tle na ksero tych ksiazek wydajesz a masz przeciez drukarkę![]()
|
|
|
|
#5026 |
|
Zakorzenienie
|
Ja widę widzę, tylko z tym mi pod górkę, bo ja wracam po południu to światła już ni ma
![]() Do laptopa nie mam podłączenia ![]() Navi ja nie z Wawy, Gliwice City ![]() Ale wiecie co, ja bym bardzo chciała Wam te fotki zrobić, muszę zmotywować pluszaka żeby mi jakąś sesję strzelił!
|
#5027 |
|
Zakorzenienie
|
vibesko dawaj dawaj bo już wszystkie nie możemy sie doczekać
hihihih navi ja też mam pomidorka hihih
|
#5028 |
|
Wtajemniczenie
|
Oo Vibeska nie wiedziałam, że z Gliwic jesteś (albo zapomniałam
). No coraz więcej nas z Polski południowej Jak tak dalej pójdzie to dziewczyny z Wawy i dalej będą musiały się do nas dostosować na spotkamiu
|
#5029 |
|
Zakorzenienie
|
Oj baby ja zwariuję w tej pracy dziś
Ja chcę do domu
|
#5030 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() łeee juz mialam nadzieje, ze wawa
|
|||
|
|
|
#5031 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tez ![]() wlasnie sie dowiedzialam o moim bledzie, niby niewielkim bo jedno zgubione "1" a przez to cale zamieszanie nienawidze takich sytuacji |
||
|
|
|
#5032 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam blizej do W3awy niz gdzies na poludnie wiec dziewczyny nie cudowac
niesmialo moge nadal Olsztyn proponowac![]() haha
|
|
|
|
#5033 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a jak się Wam mieszka w Wawie?
Rzeczywiście takie centrum Pl?
|
#5034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie się dobrze tutaj mieszka... Nie mam porównania, bo od urodzenia mieszkam w tym mieście... No ale nie narzekam . Bardzo doceniam fakt posiadania metra - linia krótka, ale dla mnie wystarczająca bo metro mam pod nosem a i szybko dowiezie mnie do centrum. Szczerze mówiąc nie wiem jak by to było, gdyby tego metra nie było... Już sobie tego nie wyobrażam. Chociaż do centrum jeżdżę możliwie jak najrzadziej bo nienawidze tego miejsca. Brr. A tymi błędami w pracy starajcie sie tak nie przejmowac. Kazdemu sie zdarzaja. Ja przeciez ostatnio mialam zamowic projekt nowych ulotek glownie w celu umieszczenia na nich cen... A przygotowalam wstepny projekt i pozniej zaakceptowalam koncowy bez tych cen (ktore przeciez mialy byc podstawowa sprawa). W efekcie ceny wcisnieto na ulotki w ostatniej chwili i w ogole ich na nich nie widac. A zamowilam od razo 2000 sztuk. Dlugo mi to bylo wypominane... Ale serio, nie wiem jak ja tego dokonałam
|
|
#5035 |
|
Zakorzenienie
|
navi a ja myślałam że Ty w domku dziś jesteś
dziewczyny pomocyy nie wiem co robić ?? wiecie co wczoraj na all... wylicytowałam telefon samsunga d900 za 465 a facet mi nic nie odpisał i nie odbiral fona , za 3 razem odebrał i powiedział że mi nie sprzeda go bo on chciał wiiecej, ale nie było ceny minimalnej zaznaczonej ani nic i z Tż myślimy sobie czy nie założyc sprawy ?? tylko troszke się boje co o tym myśliscie doradzcie
|
#5036 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już mam to wszystko gdzieś, ale wkurza mnie fakt że im bardziej się staram tym bardziej nawalam, i potem mnie szef tysiąc razy sprawdza, ale to chyba tylko moja mania
|
#5037 |
|
Wtajemniczenie
|
O kurcze Kara nieprzyjemna sytuacja, z tego co się orientuje zakonczenie licytacji, złożenie oferty na all równa się z zawarciem umowy, więc to Wy macie rację. Przecież było sporo spraw sądowych o all... jakiś kolo za grosze jacht kupił i wygrał sprawę, bo właśnie ktoś nie ustalił ceny minimalnej.
|
#5038 |
|
Zakorzenienie
|
aneczko to jak myślisz żeby zakładać ?? troszke mi go szkoda bo z pod Gdańska jest ale moj Tż mówi że każdy tak w kulki będzie leciał jak nic nie zrobimy !
|
#5039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz byla taka akcja z samochodem, koles sprzedal jeepa chociaz go nie mial...musial ludziom zaplacic czy samochod skkombinowac nie wiem jak to sie skonczylo... |
|
|
|
|
#5040 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie najpierw uderzcie na allegro. Może oni coś poradzą.
Ja myślę, że nie ma co tego tak zostawiać.
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.

leci ze mnie jak z kranu (u mnie to oznaka spadku żelaza), chyba znowu czeka mnie kuracja żelastwem

Jesteś wreszcie, opowiadaj w miarę możliwości jak tam u Ciebie??

a bardzo mi to nie w smak bo straszne korki są po drodze