|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
Misiaczek ale ja kupiłam tusz zafoliowany, a mimo to po miesiącu glut
|
#4982 |
|
Wtajemniczenie
|
A w jakich kolorkach tusze kupujecie? Ja tylko czarny choć kiedyś z wymianki dostałam kolor BrownBlack i na codzień jest ok.
|
#4983 |
|
Wtajemniczenie
|
Ines jakieś nowe zdjęcia dawałaś czy te co ostatnio ze spaceru?
|
#4984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() // Mój tusz też był zafoliowany. ja też zawsze kupuje czarne. Miałam kiedyś brązowy i był ok. Ale jednak trochę mi rozjaśniał rzęsy bo tak naturalnie sa czarne... Więc teraz brązowe pozostawiam blondynkom. Natomiast nie uznaje tuszów niebieskich ![]() Aneczko, nie dodawałam nic nowego, na pewno chodzi o te ostatnie
|
|
#4985 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nigdy nie miałam innego tuszu poza czarnym, czas to zmienić
|
#4986 |
|
Wtajemniczenie
|
O matko nie no niebieskie są okropne. Choć..... ok przyznam się
Mój pierwszy tusz był granatowy Z Miss Sporty Pierwszy i ostatni w tym kolorze.
|
#4987 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() bedzie dzidzia zobaczysz - juz niedługo zycze ci tego z serduszka megoCytat:
łłłłoooooo boże ale masz sie fajnie, ja też tak KCEM NO, w lato super pomysł aby sie przed komarami schować ![]() serio teraz masz sie jak princessa ![]() babyyyy ja dziś czasu dal was kompletnie nie mialam. serio jak nigdy , miałam zawalaenie głowy , masakra ![]() ale juz lepiej, no w sumie do niedawna neta nie miałam. ale juz jest OK. Pingwinku - miło Cie "widzieć" ok lece robić podrzutkowi kolacje ... baaaj
|
|
|
#4988 | |
|
Zakorzenienie
|
Ines ale fajnie! tez bym chciała taka ciepłą pizamke
![]() o matko, ja jeszcze rajstopki musze od Ciebie odebrać ![]() Cytat:
![]() ano skusiło mnie ale to przez to, ze NIC ładnego nie moglam znalesc w tych sklepach ![]() ale za to mama kupila mi piekne rekawiczki zamszowe, czarne ze sciagaczem na koncu wiec nic nie podwiewa ![]() a co do tuszu... szczoteczka.. dziwna poza tym ze zmywaniem nie zauwazylam wiekszego problemu, ale maznelam tylko jedna warstwe na stary tusz, wiec moze to dlatego... zobaczymy jutro.ehh żeby ![]() ![]() mozemy byc siostrami, no problem ![]() ![]() jutro mam wolne. fakt, ze nie zarobie ale za to pojde na siłownie wreszcie! weszlam dzis na wage i zrobilam MASAKRA!!!!!!! nigdy tyle nie wazylam! mam 10kg do zgubienia ![]() edit: nie ma was, to szpadam do wyrka... pod moj baldachim ![]() slodkich snow Edytowane przez navi Czas edycji: 2007-11-07 o 00:47 |
|
|
|
|
#4989 |
|
Wtajemniczenie
|
Navi sobie smacznie chrapie pod swoim baldachimem, jak księżniczka, smaku mi narobiła tym grzańcem i co teraz robie wyciągnęłam z półeczki uchowany kartonik grzańca, dodałam goździków i laski cynamonu i chleję przed moniterem ze smutku i żalu że was tu nie ma
jutro mam wolne ... pojade do HM na bielizne (wiesz po co Navi ojj wiesz) ![]() aaa później to sobie poleniuchuje ... no
|
|
#4990 |
|
Zakorzenienie
|
A ja muszę do pracy
Baby jak mi się nie chce tam iść....
|
#4991 |
|
Zakorzenienie
|
No to witaj w klubie
![]()
|
#4992 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, dopiero środa, a jutro przede mną czwartek, czyli praca od 7.00 do 18.00
Oj, ja naprawdę dość mam
|
#4993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś za coś... Więc jak przetrwasz dziś i jutro to będzie bardzo z górki
|
|
#4994 |
|
Zakorzenienie
|
I znowu 8h pracy, chyba padnę dzisiaj. Inwentaryzacja, więc nie można się poobijać a ja wczoraj zmokłam, zmarzłam ... aaapsik! Aspirynka mało co dała na noc, moczenie nóg w wodzie z solą też nie. Boli mnie gardełko
Macie jakieś szybkie sposoby na tą dolegliwość? Dokładniej to na migdały ...
|
#4995 |
|
Zakorzenienie
|
Xal, spróbuj Tabcin, silny lek ale stawia na nogi.
Pij dużo ciepłych napojów, z miodem i cytrynką. Jakaś malinowa herbatka i dobrze będzie ![]() Ines ale przyżyć to jutro to masakra, po czwartku jestem tak wypompowana że w piątek ledwo dycham
|
#4996 |
|
Zakorzenienie
|
THX Vibeska
a na co dokładnie jest ten tabcin?Czy któraś próbowała kiedyś płukania gardła wodą z wodą utlenioną? Koleżanka mi to poleca, a ja się troszkę boję ... BTW moczenie nóg w wodzie z solą jest albo przereklamowane, albo ja coś robię nie tak
|
#4997 |
|
Zakorzenienie
|
Tabcin to coś takiego jak gripex, pomaga kiedy dopada Cię przeziębienie. Jak dla mnie jest najlepszy z tych wszystkich gripexów i coldrexów
![]() Tego płukania wodą utlenioną nigdy nie próbowałam...A nawet o nim nie słyszałam, więc nie wiem
|
#4998 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie Tabcin, stawia na nogi ale to potężna dawka, silny lek.
Zaszkodzić myślę nie powinien. Ale płukać gardło wodą utlenioną ![]() Ja bym się nie odważyła
|
#4999 |
|
Zakorzenienie
|
Przeżyłam to płukanie
![]() Daje się łyżeczkę wody utlenionej na pół szklanki wody i płucze. Nawet smaku nie ma, jak woda. O rezultatach jeszcze nie ma co mówić ale mam nadzieję, że będą i to szybko. Kpiłam sobie sok malinowy łatwe to nie było bo większość w sklepie malinowych to malin nie zawiera wcale tylko w najlepszym przypadku aronię. Przeszukałam całą półkę i mam malinki
|
#5000 |
|
Zakorzenienie
|
heeeeloooo wszystkim
lalala ale dziś mi sie wstawać nie chciało masarka !!!! hihi ale wypiłam herbatkę piramidkę !!! i jest lepiej , pachnie mi tutaj i w ogole , w ogole xal widzę nam choruje jejciu teraz taka pogoda że będzie ciężko ja już założyłam zimowy płaszczyk i musze szukac rękawicze Aneczko fajna ta stronka z muzyką ka.si jasne że się kiedyś spotkamy lalala i to wszystkie więc bedzie nalot a co tam z oreganką ??? wraaaacccaaajjjj ![]() navi w tych sklepach nic nie ma masakra ja już nie wiem co się dzieje że taka lipa eh... a musze iśc za kozaczkami na szpile a tak mi sie nie chce
|
#5001 |
|
Zakorzenienie
|
dubell przepraszam coś mi z sie dzieje
![]() wczoraj z Tż liczyliśmy swoje wydatki to jest tragedia tych pieniędzy zawsze malo a ja jeszcze teraz szukam autka ehh... już sama nie wiem co tu robić , święta prezenty , 18 brata i ten grudzien gdzie w rodzinie tyle ludzi z grudnia
|
#5002 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł
Ja umieram..nadeszły ciezkie dni, masakra co za bol, leki nie dzialaja, normalnie wypadam z zycia ale no nic..wyklad mam na 11.30 ale chyba nie dam rady no i o 15 mam na ktorym musze byc tragedia..pogoda tez okropna i ja czuje sie jak..zmiazdzona przez czołg ![]() co do plukania gardełka to ciepla woda z solą... tak zeby byl posmak slonosci..i plukanki takie albo zaparzona letnia szałwia...działa, sama sprawdzałam
|
|
|
|
#5003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Woda z solą blee mój tata płucze gargarinem, czy jakoś tak to się nazywa. Mnie na samą myśl o tym się przewraca w żołądku ponoć najlepsze ...
|
|
#5004 | ||
|
Zakorzenienie
|
hi
Cytat:
ojj wiem ojj wiem ![]() ![]() leniuchuj ile wlezie ![]() ja tez mam dzis wolne popoludnie Cytat:
ja tez nie, zawsze plukalam woda z sola xal to podziwiam Cie, ze sie odwazylas ![]() a ja wlasnie pochlaniam pyyyszne sniadanko w postaci pomidorow z mozzarella i bazylia
|
||
|
|
|
#5005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj zaczelam dzien od wizyty na myjni bo mi gołębie zasrały cały samochód i sie spoznilam do pracy
|
|
#5006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5007 |
|
Zakorzenienie
|
Ines och te zasrane gołębie
![]() Navi daj mi kawalek pomidorka <błaga>Xal dostalam wlasnie @ wzielam dwie nosy 80 forte i nadal boli pocieszam sie jednak ze w mojej sytuacji lepiej dostac i cierpiec niz nie dostac i ryczec ![]() ale nic to zrobilam dwa prania pomyłam naczynia i bede robic nic
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#5008 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kobitki
ha mogę skorzystać z kompa ![]() Guanta mi na @ pomoga zawsze poduszka grzewcza w połączeniu z nospą. Ja za to mam inny problem, mam strasznie obfity leci ze mnie jak z kranu (u mnie to oznaka spadku żelaza), chyba znowu czeka mnie kuracja żelastwem
|
#5009 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie Słoneczka
pamiętacie mnie jeszcze, stęskniłam się za wami... nie mam wogóle czasu ani możliwości na spamowanie :chlip: u mnie ostatnio dużo się dzieje... ściskam Was mocno
|
|
#5010 |
|
Wtajemniczenie
|
Kawka
![]() Ja płukałam gardło wodą utlenioną nie raz, i wodą z solą, i rumiankiem itp. Nie umiera się od tego
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

i szukam nastepnych bo zimno na maxa !!! 

ale to przez to, ze NIC ładnego nie moglam znalesc w tych sklepach 
poza tym ze zmywaniem nie zauwazylam wiekszego problemu, ale maznelam tylko jedna warstwe na stary tusz, wiec moze to dlatego...
zobaczymy jutro.

bo większość w sklepie malinowych to malin nie zawiera wcale tylko w najlepszym przypadku aronię. Przeszukałam całą półkę i mam malinki
ale wypiłam herbatkę piramidkę !!! i jest lepiej , pachnie mi tutaj i w ogole , w ogole 
i sie spoznilam do pracy