![]() |
#5011 | |
przyczajony tygrys
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5012 |
Zadomowienie
|
mam brak wody toal. Incandessence z netto , alternatywne -żel tropical zing 500ml a wyprzedażowej zamawiałam Lyrical x2 i pudre beige i to jeszcze jest
![]() Dla siebie Nic nie zamówiłam ![]() A co się tyczy zafoliowanych kremów , też dostawałam ZAWSZE kremy anew zafoliowane ale tylko te o pojemności 50ml - tych miniaturek nie zamawiałam ale uważam ,że to nie ma znaczenia pojemność- to krem i to krem. |
![]() ![]() |
![]() |
#5013 |
Raczkowanie
|
Hejka dziewczynki
![]() żel pod prysznic summer burst czy winter warmth? który lepszy, lżejszy? |
![]() ![]() |
![]() |
#5014 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ceres86 - lzejszy? hmm dla mnie summer burst... jak dla mnie winter jest dobry tylko na bożonarodzeniowy okres ![]()
![]() |
#5015 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() winter jest taki korzenny, rozgrzewajacy na zime i potwierdzam nie bedzie perfum incandessence z netto. a szkoda
![]() |
#5016 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Asia duzo jest nowych osob na forum, ktore nie zbyt jeszcze sprawnie poruszaja sie na forum. Uwazam ze wklejanie linkow do watkow od ktore ktos pyta jest super. 5 min a moe pomoc ![]() Cytat:
Super zapach Blue Rush dla niego - polecam moj men jest zachwycony ( i ja tez ![]()
Buziaczki, Kotek Psotek Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-06-24 o 18:55 Powód: prosze nie pisac postu pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5017 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dlaczego jedne z nas dostają zawsze zafoliowane, a inne zawsze niezafoliowane? W takim razie mam pytanie: Czy nowy krem pod oczy Ultimate dostawałyście zafoliowany czy nie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5018 | ||
Raczkowanie
|
Zglos sie do biura w Warszawie Oni bardzo chetnie udzielaja info na tego typu tematy. Moja kolezanka spotkala sie z kilkoma ludzmi w Wawie i naprawde byli bardzo pomocni do jej pracy
![]() Cytat:
Ja zawsze ANew dostaje ofoliowane ! Cytat:
Zglos sie do biura w Warszawie Oni bardzo chetnie udzielaja info na tego typu tematy. Moja kolezanka spotkala sie z kilkoma ludzmi w Wawie i naprawde byli bardzo pomocni do jej pracy ![]() __________________
Buziaczki, Kotek Psotek Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-06-24 o 18:56 Powód: prosze nie pisac postu pod postem!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
natomiast miniaturki zawsze były zafoliowane |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5020 |
Rozeznanie
|
czy balsam chłodząco-ujędrniający(ten na lato z serii care) ma w składzie alkohol? czy może efekt chłodzenia jest dzięki mięcie/mentolowi? może miała któraś z was obie wersje(tą zwykła też) i może porównać ich działanie? która lepsza?
|
![]() ![]() |
![]() |
#5021 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5022 |
Rozeznanie
|
Ja nie ma żadnych braków, a zamawiałam z nettto róz coral myste(mam nadzieje ze dobrze napisałam), i dla mamy mini kremy z serii anew
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5023 |
Konto usunięte
|
watek przekroczyl. 5000 postow
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...88#post7985188 zapraszam tu i prosze o nie pisanie tutaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#5025 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zmuszona byłam zwrócić te zestawy, bo kupiła je (2 szt) klientka, która wcześniej dostała produkty zafoliowane i chciała dokupić więcej, na prezenty. Jak ja wyglądałabym w jej oczach, gdyby teraz dostała inne...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.