|
|
#5011 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Tysiące marzeń
chowamy skrycie przed codziennością dnia następnego… Ja mieszcząca się w słowie ty Ty mieszczący się w słowie ja Tworzymy naszą wspólną przystań Stapiając się w jedno… W cichości płyną obłoki jak chwila za chwilą wtłoczone w nowy bieg kończącego się dnia… Pilnuję przemalowanych nadziei… Zapisuję w przestworzach Słowa... Te niewypowiedziane… Zaklinam myśli Stworzone pod sufitem Wspólnych chwil... Zjednani spacerem wśród gwiazd... Mimo, że nas tam nie było... Przelewamy tchnienia życia w morze znaków... Tkliwość w SMS... To ja? Może ty? Może komuś się coś spodoba ![]()
|
#5012 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki nie nadążam
nie było mnie parę dni w domu wchodzę a wy już tyle stron :O Wszystkie opisiki są śliczne Przepraszam ze sie ostatnio nie udzielałam ![]() Mimo, że się ostatnio nie udzielałam proszę o jakieś ze zaczynam mieć to (związek mój i jego) powoli w d. bo ile można dawać sie oszukiwać z góry dziękuje i porcyjka ode mnie: Może też nie możesz zasnąć proszę cię uśmiechnij się <3 Może czujesz to co ja i za czymś tęsknisz <3 Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek <3 W moim innym świecie jest inna prawda Tu ciebie nie ma to tylko wyobraźnia I może dobrze że los nie postawił na nas W tym czego szukam nie ma nic prócz rozczarowania może trafią w czyjeś gusta
![]()
|
#5013 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może w coś trafiłam? ![]()
|
|
|
#5014 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no w końcu wiesz , bo ja to widzę . nie unikniesz tego ' chciałabym , żeby zależało mi tak jak dawniej . ale to juz nie to .. ' i powiedz mi jak to jest . czy jakiś sens jest ? ' chyba nie.. Ty , TY .. ja jeszcze widze co się dzieje , wiesz ? po co oszukiwać nas ? skoro NAS . nie ma ? wszystko ładnie , pięknie . tylko po co tracić czas . ' nie wierzę w to . bo chyba nie powinnam , nie ? bo , wiesz rany trudno zagoić . myślałeś , że oszukasz czas .. tak bardzo się myliłeś ' ehh .. a mi to jakoś ostatnio nie idzie ; |
|
|
#5015 |
|
Zakorzenienie
|
Zaopiekuj się mną, mocno tak.
Pozwól mi odejść tak będzie lepiej. Wielka pustka w sercu mym Brak mi Ciebie, spojrzeń twych... Bez siebie nie jest lżej lecz trzeba nam dbać o tą miłość. To świat groteski głosu rozsądku już nie słychać...
|
#5016 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję ślicznie
|
|
#5017 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie idzie? Kochana są śliczne zawsze wiesz dokładnie o co mi chodzi Mmm dziękuje ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#5018 |
|
Zadomowienie
|
Happy Birthday...so make a wish.
Szczęśliwych urodzin ... więc wypowiedz życzenie. Please accept my apologies, wonder what would have been Proszę przyjmij moje przeprosiny, myślę co by było. Would you've been a little angel or an angel of sin? Byłbyś małym aniołem czy aniołem grzechu? Tom-boy running around, hanging with all the guys. Tom- chłopiec biegający w kółko, zadający się ze wszystkimi chłopakami. Or a little tough boy with beautiful brown eyes? Albo mały twardy chłopiec z pięknymi brązowymi oczami? I payed for the murder before they determined the sex, Zapłaciłem za zabójstwo zanim oni określili płeć, Choosing our life over your life meant your death. Wybór naszego życia nad twoim oznaczał twoją śmierć. And you never got a chance to even open your eyes, I nigdy nie będziesz miał szansy żeby otworzyć oczy, Sometimes I wonder as a fetus if you faught for your life? Czasami zastanawiam się 'jako płód' czy walczyłbyś o swoje życie? Would you have been a little genius in love with math? Byłbyś małym geniuszem, kochającym matmę? Would you have played in your schoolclothes and made me mad? Czy grałbyś w swoich szkolnych ubraniach i mnie denerwował? Would you have been a little rapper like your papa da Piper? Czy byłbyś małym raperem jak twój tato The Piper? Would you have made me quit smokin' by finding one of my lighters? Czy rzucilibyś palenie znajdując moją zapalniczkę? I wonder about your skintone and shape of your nose? Myślę o twoim kolorze skóry i o kształcie twojego nosa, And the way you would have laughed and talked fast or slow? I sposobie w jaki byś się śmiał i mówił bardzo szybko lub wolno? Think about it every year, so I picked up a pen Myślę o tym każdego roku, więc dlatego podnoszę długopis. Happy birthday, love you whoever you woulda been Szczęśliwych urodzin, kocham cię kimkolwiek byś był. Happy birthday... Szczęśliwych urodzin... All I thought was a dream (make a wish) Myślałem że to sen (wypowiedz życzenie) Was as real as it seemed (happy birthday) Był tak prawdziwy jak się wydawało (szczęśliwych urodzin) All I thought was a dream (make a wish) Myślałem że to sen (wypowiedz życzenie ) Was as real as it seemed Był tak prawdziwy jak się wydawało I made a mistake! Popełniłem błąd! I've got a millon excuses to why you died Mam milion wytłumaczeń dlaczego umarłeś. Bet the people got their own reasons for homicide Inni ludzie mają własne powody do zabójstwa. Who's to say it woulda worked, and who's to say it wouldn't have? Kto mówi ten będzie pracować a kto nie mówi , ja nie będę miał. I was young and strugglin' but old enough to be your dad Byłem młody i silny, ale nie wystarczająco dorosły żeby zostać ojcem. The fear of being a father has never disappeared Strach przed byciem ojcem nigdy nie zniknął, Pondering frequently while I'm zippin' on my beer Rozważam to często gdy siedzę przy moim piwie. My vision of a family was artificial and fake Moja wizja rodziny była sztuczna i fałszywa So when it came time to create I made a mistake Więc kiedy przyszedł czas na tworzenie, popełniłem błąd. Now you've got a little brother maybe he's really you? Ale teraz masz małego brata, może to naprawdę ty. Maybe you really forgave us knowin' we was confused? Może naprawdę wybaczyłeś nam poznając, że byliśmy oszołomieni. Maybe everytime that he smiles it's you proudly knowin' that Być może, za każdym razem jak się uśmiechał, to byłeś ty prawdopodobnie your father's doin' the right thing now? Wiedząc, że wasz tata robi teraz dobrze. I never tell a woman what to do with her body Nigdy nie powiem kobiecie co ma robić ze swoim ciałem, But if she don't love children then we can't party Ale jeśli nie kocha dzieci, wtedy nie możemy się bawić. Think about it every year, so I picked up a pen Myślę o tym każdego roku, więc podnoszę długopis. Happy birthday, love you whoever you woulda been Szczęśliwych urodzin, kocham cię kimkolwiek jesteś. Happy birthday... Szczęśliwych urodzin All I thought was a dream (make a wish) Myślałem że to sen (wypowiedz życzenie) Was as real as it seemed (happy birthday) Był tak prawdziwy jak się wydawało (szczęśliwych urodzin) All I thought was a dream (yeah, make a wish) Myślałem że to sen (wypowiedz życzenie) Was as real as it seemed Był tak prawdziwy jak się wydawało I made a mistake! Popełniłem błąd! And from the heavens to the womb to the heavens again I z niebios do łona i znowu do niebios. From the endin' to the endin', never got to begin Od końca do końca, nigdy nie zaczynał. Maybe one day we could meet face to face? Może pewnego dnia będziemy się mogli spotkać twarz w twarz,? In a place without time and space W miejscu bez czasu i przestrzeni. Happy birthday... Szczęśliwych urodzin P r o s z ę . ! (( ;
przetłumaczone.
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2008-08-20 o 20:00 |
|
|
|
#5019 |
|
xoxo
|
Jak dodajecie teksty angielskie, francuskie czy w jakimkolwiek innym języku to dodawajcie również tłumaczenie ; )))
_________________________ ______ Zamiast poddać się rozpaczy, zrób coś szalonego. Zrealizuj marzenia. Teraz już wiem, jak nie czynić dobra złem. Chodź tutaj bliżej pokaż mi jak liżesz języczkiem dotykasz całego jeszcze wyżej robisz mu rewizje trzymając go w ustach słodki lollipop skarbie i uśmiechnięta buźka widze grasz w pierwszej lidze przez takie kobiety jak Ty to czasami się wstydzę miliony zbliżeń kiedy go masz w rękach moja panienka i lollipop wymięka!
|
#5020 |
|
Raczkowanie
|
Przy Tobie noc ma słońca blask... ;*
Zauważyliście, że łza ma kształt połowy złamanego serca? ...i widzę prawdę w niebieskim błękicie... ...i świat zamykam razem z Tobą... A kiedy zmądrzeję, zobaczę sens niewyjaśnionych znaczeń... Nie chcę zrozumienia!!!! Nie chcę pocieszenia!!! Chce wierzyć w człowieka...
|
|
#5021 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Gdzież tam 'niezbyt', są nieodmiennie cudowne. A dół minie... Trzymaj się Opisy; * Chociaż raz. Warto umrzeć z miłości. * Ze mną można tylko, w dali znikać cicho. * Lubię tęsknić wspinać się po poręczy dźwięku i koloru w usta otwarte chwytać zapach zmarznięty lubię moją samotność zawieszoną wyżej niż most rękoma obejmujący niebo miłość moją idącą boso po śniegu. * Lubię szeptać Ci słowa, które nic nie znaczą. * Upij się ze mną chińską wódką i złotą rybkę dla mnie złów. Życie zazwyczaj trwa za krótko, chcesz coś powiedzieć - no to mów. * Miłość się rozpoczyna, gdy ktoś cicho umie zamknąć drzwi. O tym wszyscy wiedzą, nawet ten, co umarł, albo jeszcze śpi. * Teraz jesteś mi potrzebny do przetrfania jak tlen. * Mam nadzieje, że może kiedyś zapomnisz o tym a w pamięci Twej zostaną tylko i jedynie wzloty. * Zapomnieć o problemach w euforię się wzbić. * I smak życia smakować chcę przez twoje pocałunki. * Albo go kocha albo się uparła Na dobre, na niedobre i na litość boską. * Zechce się pan podpisać na moim sercu? * W beznadziejności jest bardzo dużo nadziei.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
||
|
|
|
#5022 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
siostry krwii.. smiechu łzy.. ` Nie szukaj szczęścia w gwiazdach cudzego nieba.. Znasz to? Żyjesz snem, a potem budzisz się, tak po prostu... W czym ona była lepsza ode mnie .. ? Nie wiem czy o to chodziło ale dodałam ![]() Trzymaj się kochana |
|
|
|
|
#5023 |
|
Raczkowanie
|
I can't stand the pain and I can't make it go away. / nie mogę znieść bólu i nie mogę sprawić by odszedł.
I try to make a sound but no one hears me. / próbuję wydobyć z siebie dźwięk, ale nikt mnie nie słucha. Tired of being incomplete all I do is cry. / zmęczona byciem niekompletną, wszystko co robie jest płaczem
-Będzie mi bardzo smutno jeśli będziesz musiała odejść. -Więc nie pozwól mi odejść... obiecaj! można przetrwać ten obłędny taniec, zgwałcić uczucia, zabić pożądanie, ale miłość i tak jak zbrodni skazaniec w małej celi serca na zawsze zostanie. |
|
|
|
#5024 |
|
Przyczajenie
|
Ukrywam smutek, uśmiecham sie. Niech wszyscy myślą że jest ok..
Śnisz, Marzysz, Po Co To Wszystko? Być Gwiazdą- Nie Warto, Czy Warto Wogóle Żyć?? Mijają Dni, Mijają Chwile, Lecz Jedno Nie Chce Minąć... Wierzysz................. ....................Nie Warto Życie To Twoja Rola, Nie Masz Wyjścia Musisz Ją Za grac........ Wspomnienia Rekompensują Nam To Co Straciliśmy... ![]() Zagłuszam Cisze By Nie Słyszeć Swoich Myśli... |
|
|
|
#5025 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a mogłby mi ktoś na ang. to przetłumaczyć? prosze
|
|
#5026 |
|
Raczkowanie
|
Chvilovy niedobór endorfiny.
Niech zniknie cały świat.Już niepotrzebny mi i tak. Może zapomne kiedyś o tym, że istniałeś. O czym można marzyć gdy twoje sny nie znaczą nic. ? Mógłbyś krzyczeć, ale wiesz.Nikt nie słucha cię. Piecze mnie pod powieka kilka slów. Niewazne, ze jeszcze raz moje serce mi umarlo.. Niebo umiera gdzieś w nas. Obdarci z gwiazd.
|
|
#5027 |
|
Rozeznanie
|
I jeszcze coś odemnie:
Już czas, obudźcie mnie, zacznę żyć od nowa... Sumienie miał czyste... Nieużywane... ...Chwilą rozkoszy, słodkim snem... Gdybyś tylko chciał poszłabym za tobą na koniec świata ... nie chciałeś ... W płomieniach pragnienia by powiedzieć wreszcie KOCHAM CIE..... Co jest.. ? Nic, nic.. to tylko samotność.. |
|
|
|
#5028 |
|
BAN stały
|
[quote=aneczka911;8661793]
"jaki był ten dzien? Co darował co wziął, czy mnie wyniosł pod niebo, czy rzucił na dno?" quote] uwielbiam tą piosenke |
|
|
|
#5029 |
|
Zakorzenienie
|
A macie moze cos zabawnego? Takie do przekomarzania sie ;>
hihia teraz cos odemnie: -bo prawdziwe marzenia, to takie których nigdy nie mowimy głosno! Smutne... -i oszukuje siebie co dnia, ze to co jest bedzie wiecznie w Nas trwac... -ostatni raz widzisz mnie na kolanach u Twych stop.. -bo to historia godna przypomnienia...
|
#5030 |
|
Rozeznanie
|
wczoraj było tak dobrze
dziś to nie takie proste. chociaż pełno w Nas zwątpienia. po chu*j mi wciskasz, że jest pięknie. co może przynieść nowy dzień.? zanim zgasimy światło. kiedy znajdziemy się na zakręcie co z Nami będzie? czemu mój i Twój świat się zderzył? każde niepotrzebne słowo do dzisiaj przeklinam. ja wiem, że lepiej było by nie czuć nic. bo widze jakie mam dla Ciebie znaczenie. żadne! [bo mam doła. po prostu. przez kogo? przez Niego.]
|
#5031 |
|
Raczkowanie
|
Jednym słowem trudno rzec ile w sercu czułych miejsc.
Wysadźmy się w powietrze dziś w centrum o 16. Razem raźniej. A on patrzył, ale wciąż nie widział. Bad Girls Go Sexy.^ Nadzieja.? To ta ku*wa w zielonej sukience.? :/ Na poziomie ziomie, na poziomie.! xD Zagubionego w teatrze życia. Przy mym sercu sala wolnych ław. ![]()
|
|
#5032 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój obecny opis : "Od śmiechu blisko jest do płaczu, bo szczęście jest kruche jak szkło"
Wczorajszy : "Człowiek jest mniej nieszczęśliwy, gdy nie jest nieszczęśliwy sam." edit: i jeszcze : "Każdy może obwiesić się jak choinka... Ale czy zaświeci?"
Edytowane przez NiColQa14 Czas edycji: 2008-08-20 o 20:50 |
|
|
|
#5033 |
|
Raczkowanie
|
chcę umieć to co ty,
wiesz, ty umiesz kochać . ciężko się wraca, gdy los wywali za nawias ... ja zawsze biegłam jakby pod prąd zanotuj, że biegłam, biegnę i będę biec. W tę przeklętą noc czekam na nadziei głos. czasem myślę, że nie wygramy. czekam na koniec by zacząć od początku . kłam, proszę kłam. nie chce znać twoich wad. za wszystko, co mamy dziś. niewiele, prawie nic. dziękuję Ci. artystka ze spalonego teatru. w dalszym ciągu jesteś dla mnie kimś, dla kogo zrobiłabym wiecej niż dla pozostałych. wpuść mnie pod twoją niesformatowaną rzęsę, bo tylko pod powłoką bliskości czuję się bezpiecznie. Nie mogę pozwolić, by rozwiało się to tak. miałeś być moim planem awaryjnym planem B, a teraz nie wiem kim jesteś, ale dalej chce Cię mieć blisko siebie,więc przytul mnie mocno i niech to nie powtarza się. czas w kalendarzu. piszą o nim aforyzmy. czas leczy rany? może i leczy ja i tak mam blizny! Obiecaj mi następne dni a sprawię, że znów stanie czas. Bo ty ciągle sprawiasz, że wracam po więcej A wtedy czuję się trochę lepiej niż wcześniej. "Nikt nikogo nie traci, bo nikt nikogo nie może mieć na własność. I to jest najważniejsze przesłanie miłości - mieć najważniejszą osobę na świecie, ale jej nie posiadać." bo widze jakie mam dla Ciebie znaczenie. żadne! czy ktoś przede mną kochał Cię bez opamiętania tak? Czy ktoś by wskoczył w ogień tak jakbym wskoczyła ja? Nie mogę już być, nie mogę żyć okłamując się, że znajdę szczęście za rogiem gdzieś. Ja tego chcę. |
|
|
|
#5034 |
|
Raczkowanie
|
-..You look into my eyes.. I go out of my mind.. /gdy patrzysz w moje oczy, odchodzę od zmysłów...
-Twoja obecność, warunkiem mojego szczęścia .. -Zaczarowałeś mnie swą miłością.. i uzależniłeś od jej magii.. ![]() -ty jesteś moją najseksowniejszą porą dnia.........<3 -Me usta zmrożone przez lodowate serce owładnięta marzeniami....
|
#5035 |
|
Raczkowanie
|
Sleep , Dream , for what this everything
I don't want to hear my mind Nie doslowne tłumaczenie ale tan sam sens
|
#5036 |
|
Raczkowanie
|
And make me nicer, brighter, wiser /I spraw bym była milsza, bystrzejsza, mądrzejsza
Big Love needs time /Wielka miłość potrzebuje czasu Why don't you feel me /Dlaczego mnie nie poczujesz Why don't you kïll me. /Dlaczego mnie nie zabijesz And let me live my life /Pozwól mi żyć własnym życiem You better save Big Love /Lepiej zachowaj Wielką miłość
|
|
#5037 |
|
Zadomowienie
|
z Tobą nie moge, bez Ciebie nie chcę.<3 Łzy nie mają nic wspólnego ze słabością. umarła, bo nie umiała żyć. posłuchaj ciszy, ona krzyczy. mam debila na Twoim punkcie.<33 omijasz mnie spojrzeniem. dotykasz bez finezji. zabiegasz od niechcenia. pieścisz bezpolotnie. mieć odwagi tyle, by zrealizować sny. Boże, nie myśl o mnie źle. bywam normalna.^^ młodzi gniewni. staszy wku_wieni. ^,^ wyrosłam już z pisania opisów.^.^ jak można byc takim idiotą?! jak się chce, to można. ![]() więcej pokus, niż czasu, aby po nie sięgnąć... macie opisy o czekaniu i o tęsknocie? i miłosne. po ang. mile widziane
|
|
#5038 |
|
Raczkowanie
|
Szukała wrażeń, miała mało krzywych zdarzeń, przykrych sparzeń;/
Śnię wtulona w otchłań ciszy - pustki - nicości. Codziennie pytam czy to się skończy, nienawidzę słów: nic nas nie rozłączy Po co wogóle wstawać z łóżka? wiem dlaczego... aby popełniać błędy Jest tyle dużych spraw wokół mnie, a ja taka mała by je rozwiązać Ludzie się uczą na błędach - szkoda, że na własnych ![]() Tylko ja jestem miła, mądra i piękna. I tylko ja tak myślę spić swą pamięć,zmysłom czujność odebrać,by jakoś jesień tę przetrwać... W Twoich oczach jestem boginką, w Twoich rękach bijącym sercem... Najgłębiej patrzą te oczy, które najwięcej płakały... Jeszcze długo będę odwracać głowę na dźwięk Twojego imienia...
|
|
#5039 |
|
Raczkowanie
|
Szukamy błędów,przewidujemy najgorsze,że nie dojdziemy do happy endu.
Błądzę gdzieś. . . Po drogach szukając ścieżki z napisem MIŁOŚĆ I gdy noc nadchodzi trudniej śnić na jawie, łatwiej żyć we śnie... Dopiero gdy umarła, zobaczyli ile była warta. Setki zdjęć wokół Niej...pozostała sama.... Czas mnie zmienił, wiara w miłość mi obrzydła... A niebo znów jest błękitne, znów zaczyna słodko pachnąć. Upita marzeniami...naćpana realiami. Ty-pocztówka z innego życia. Ja-list żywą łzą pisany. Ile można nie zasypiać,nie jeść,nie oddychać,błagać,łzy połykać? Pokazuję radość,której we mnie nie ma. Udawał,a Ona błądziła we mgle. Mogę być zawsze sama...Łatwa rzecz? Żaden dramat?
|
|
#5040 |
|
Raczkowanie
|
udowodnij mi że usta są wrażliwe
ksieżyc błysnął dla nas gwiezdne lorze seksapilu chodz powiedz mi jak bardzo tęsknisz.. widze niebo, nie mysle! miasto nocą, mokre szyby i nie ma go.. ***
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.

nie było mnie parę dni w domu wchodzę a wy już tyle stron
Przepraszam ze sie ostatnio nie udzielałam 
z góry dziękuje 

prosze
hihi

05.06.2015