Walka z CELLULITEM w miesiąc - Strona 168 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-16, 23:38   #5011
VeroniczkaA
Zadomowienie

Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc

Nos do gory kociczka

Ja dzisiaj caly dzien spedzialam nad praca na uczelnie, ale wlasnie skonczylam...

nie ma co sie uzalac, trzeba zrobic chociaz 8 minutes buns... i wklepac kremik

---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ----------

a dla relaxu polecam... http://www.imdb.com/title/tt1130884/
VeroniczkaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 14:52   #5012
kociczka
Zakorzenienie

dzieki dziewczyny

ja sie balam ze sie w spodnie nie zmieszcze galowe ale sie mieszcze bo w sumie przytyc nie przytylam ale obwislam strasznie.
i cellulit tak przesiwujte ze nie wiem jak na ten egzamin pojde

ogarne sie ogarne moze juz w srode po egzaminach albo po sesji.....

juz nie mam sil na ta nauke a jestem w dupie dalej :/ przerwa 20minutowa na kompie ale juz takie zwiechy łapie nad książkami :P
oby dostać 3 i miec z tym spokój,nic wiecej mi nie potrzeba do szczescia!
kociczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 17:12   #5013
Cirilla
Raczkowanie

GG do Cirilla

Veroniczka, Ty się relaksujesz przy Wyspie tajemnic? Ja po tym filmie spać nie mogłam Dla mnie relaks to 20 minut śmiechu z Przyjaciółmi Co chyba właśnie uczynię, bo jeszcze mi się nie chce uczyć i zmęczona jestem po dzisiejszym dniu... Pewnie zaraz zostanę wyśmiana przez niektórych, ale wstałam o 6:00, co jest dla mnie wielkim wyczynem, więc teraz jestem troszkę nieprzytomna. O, obejrzę Przyjaciół i w tym czasie pomasażeruję nogi

Jest nieźle: 66,5 CEL -> idealne 60

wciąż czekam na list z Hogwartu

Cirilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 18:32   #5014
VeroniczkaA
Zadomowienie

No jasne, ze relax ;] straszny to jest paranormal activity ;P
Stary 2011-01-17, 18:45   #5015
Cirilla
Raczkowanie

GG do Cirilla

Paranormal activity oglądałam kilka miesięcy temu i dalej się boję. Jednak słabe nerwy mam I już sobie obiecałam, że żadnych więcej horrorów, bo w paranoję wpadam.

Stary 2011-01-17, 18:55   #5016
MagiczneJa
Przyczajenie

Dziewczyny czy któraś z Was wykonuje takie ćwiczenia jak stawania na palcach? Zastanawiam się czy jest to dobra metoda na walkę z zbędnymi kilogramami no i C...?
Bardzo mi te ćwiczenie pasuje, bo nawet na przystanku mogę poskakać, a inni myślą, że po prostu się nudzę lub jest mi zimno

Ale tak się zastanawiam czy mi po tym łydki nie urosną? Ja bym chciała jakoś je zmniejszyć, a na różnych forach różnie ludzi mówią.

Czy któraś z Was tak ćwiczyła?

http://http://www.youtube.com/watch?v=EM0nhb-QehU
Ćwiczymy z Basią!

MagiczneJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 19:15   #5017
VeroniczkaA
Zadomowienie

lydki z pewnoscia Ci nie urosna nie jest to moze rewelacyjne cwiczenie, ale lepszy rydz niz nic

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-17, 19:21   #5018
awokado22
Raczkowanie

Od stawania na palcach nie powinny ci sie zwiekszyc obwody lydek.
Gdybys cwiczyla z duzym obciazeniem na silowni to wtedy prawdopodobnie cm by sie zwiekszyly.
A cwiczenie ze stawaniem na palcach- chodzi tutaj raczej o spinanie miesni posladkowych, bo jak stoimy na palcach to te miesnie sa napiete.
Wydaje mi sie, ze to taka inna wersja cwiczenia: jak lezymy i napinamy miesnie na 20 sekund i puszczamy. Tylko tutaj stoisz na palcach i automatycznie napinasz te miesnie posladkowe.
Ja tez niestety musze walczyc z cellulitem i bardzo sobie chwale pilates- super ujedrnia i wysmukla sylwetke.
Ja akurat mam szczuple lydki i jak ide na silownie to biegam na biezni i orbitreku i zauwazylam ze centymetry spadaja.
A jak cwicze w domowym zaciszu to decyduje sie na pilates-- jest bardzo duzo filmikow na youtubie prowadzi je mari winsor- mysle, ze ten pilates zdzialal by wiecej od tego stawania na palcach. Ja np na joutubie cwicze z tym filmikiem, ktory koncentruje sie na udach i posldkach.
A te cwiczonko polegajace na stawaniu na palcach mozesz sobie wykonywac dodatkowo, tak jak wspomnialas wczesniej stoisz na przystanku i sie nudzisz.
Ja oprocz tego kupilam sobie peeling antycellulitowy perfecty z drobinami orzecha i naprawde super wygladza, ujedrnia i oczyszcza skore.
Niestety juz mi sie konczy i bede musiala zaopatrzyc sie w nastepny.
Tak jak wspominaly inne dziewczyny robie naprzemienne prysznice raz letnia raz chlodna woda, zawsze koncze zimnym strumieniem.
Staram sie w ciagu dnia pic duzo wody i unikam fast foodow, slodyczy.
Ten peeling robie 3 razy w tygodniu i zawsze po kapieli wcieram serum antycellulitowe.
Grunt to dobrze dobrane cwiczenia, ktore sprawiaja nam przyjemnosc

Edytowane przez awokado22
Czas edycji: 2011-01-17 o 19:25
awokado22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 20:57   #5019
Minimaksi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kociczka Pokaż wiadomość
ja to już w ogóle totalna załamka
totalna olewka na moj wyglad

jakas depresja czy co

jem co popadnie, nauka srednio, ćwiczen totalny brak tylko tesknota i ogolnie poczucie beznadzieji a raczej obojętność ;|

Też tak ostatnio miałam. Postanowiłam zmienić to negatywne nastawienie od czegoś przyjemnego, poszłam do fryzjera, kupiłam sobie dawno planowany kosmetyk, a dziś poszłam pierwszy raz na step aerobik jestem z siebie mega zadowolona
Stary 2011-01-17, 21:13   #5020
madziasNS
Raczkowanie

Witam was ! dzisiaj w pracy nie miałam czasu na neta wiec teraz was nadrabiam

JUnitra
...ja to mam juz to najgorsze stadium, gdyż widac grudki na całych udach, nie tzreba nawet sciskac...tez sie troche zaniedbałam , ciagle mowiłam ze jeszcze nie jest tak zle :P ale wkoncu działam i to ostro

Cirilla...tez uważam ze łyzwy sa super, miałam mega zakwasy i sporo wypociłam...tylko u nas nie ma krytego lodowiska wiec działaja jak jest minus na dworze ;/

kociczka...co to za brak wiary w siebie !!! bierz sie w garsc i napewno bedzie lepiej...my Tobie nie pozwolimy tutaj na takie zwatpienia

Minimaksi...i jak po stepie???tez sie zastanawiałam czy wytrzymałabym tempo...ale niestety nie mam kondycji bo na siłowni 20 min orbiego to nie lada wyczyn :P

Dzisiaj trening zaliczony...az czuje sie lzej

Edytowane przez madziasNS
Czas edycji: 2011-01-17 o 21:16
madziasNS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-17, 22:28   #5021
VeroniczkaA
Zadomowienie

Groupon chyba wysluchal moich prosb i dal oferte...

Aktualna oferta:
48 zł zamiast 120 zł za 8 zajęć aquaaerobicu w wybranej lokalizacji Happy Step – kompleksowe ćwiczenia ciała odpowiednie dla każdego

Do boju !

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-17, 22:53   #5022
MagiczneJa
Przyczajenie

co do tego groupona to to jest dosłownie koło mnie na Mokotowie, tak właśnie się zastanawiałam czy na to by nie pójść, bo pływać nie umiem to chociaż bym sobie nogą tam pomachała, ale słyszałam, że same starsze Panie tam są i pomyślałam, że będę się dziwnie czuła.

Ale skoro jest taka okazja to może spróbuję

Co do waszych odpowiedzi na moje zapytanie o stawanie na paluszkach to dziękuję bardzo. Ja już właśnie nie wiem jak mam ćwiczyć dziś co tam pogrzebałam w necie odnośnie ćwiczeń na pupę gdyż jest to moja zmora od zawsze górę mam w rozmiarze 36, a dół niestety 40 dość karykaturalnie to wygląda, tym bardziej, że mam bardzo wąską talię a potem takiiiie dupsko no niestety tak to jest jak się albo siedzi albo leży i palcem ciężko kiwnąć.

Ale teraz mam perspektywę wyjazdu na wczasy w najbliższym czasie, więc ogarnęło mnie lekkie przerażenie na myśl o kostiumie

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Sorki mówiłam o czymś innym chyba

http://www.mydeal.pl/warszawa/extra/1/

Ćwiczymy z Basią!

Stary 2011-01-17, 23:30   #5023
VeroniczkaA
Zadomowienie

to samo tylko inne miasto Wiem wlasnie , ze same babcie, ale co mi tam, mysle, ze cwiczenia dobrze wplyna na pupcie ;]
Stary 2011-01-18, 12:12   #5024
kociczka
Zakorzenienie

musze się ogarnąc.
pierwsze: nie żreć !!!!!!!!! ten stres mnie zabija jem jak powalona ;| wczoraj o 1 w nocy!! jakis spadek cukru i ciuuul cukierki zelki kanapki ! czuje sie jak za czasów bulimii ! a tak nie moze byc

drugie: poćwiczyć chociaż te 3 razy w tygodniu, BBL musze odpuscić póki co bo nie wyrobie
no ale 3 godiznki w tygodniu przeciez znajde.....

trzecie: masaże + balsamy chociaz to robie codziennie akurat odruchowo juz :P

mam jakas plyte z shape cwiczenia do bikini i turbo spalanie kcal
no i tamilee na posladki ;P na brzuch zgubilam

naprawde wygladam okropnie teraz :|
a za 2,5tyg do faceta jade wiec ZACZYNAM OD TERAZ.
Stary 2011-01-18, 12:39   #5025
awokado22
Raczkowanie

magiczne ja--> to masz podobna sylwetke do tej jaka ja mialam w wakacje. Ze gora jest bez zmian 34/36 a dol byl taki, ze ledwo wchodzilam w rozmiar 38;/
Od tamtego czasu wzielam sie troche za siebie i tyleczek zmalal ale jeszcze troche przedemna.
Tez swego czasu przegladalam bardzo duzo watkow odnosnie wysczuplenia dolnych partii ciala i dziewczyny zwykle polecaly: tammilee web, 8 min buns- jednak w tym przypadku niektore dziewczyny osiagaly efekt odwrotny bo przybywalo centymetrow w udach.
Wiem, ze bardzo duza popularnoscia cieszyly sie uklady aerobikowe z serii pump it up i pilates. Na forum viatlii byly bardzo polecane.
A te aerobiki sa fajnie zrobione bo oprocz rozgrzewki, ukladow tanecznych dzieki ktorym spalamy kalorie sa jeszcze cwiczonka skupiajace sie na roznych partiach ciala: brzuch, posladki i uda a na koncu streching dzieki ktoremu mozemy sie wyciszyc.
Ja tez bardzo czesto podczas ogladania telewizji robie rowerek w powietrzu.

Czas edycji: 2011-01-18 o 12:40
Stary 2011-01-18, 16:53   #5026
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
musze się ogarnąc.
pierwsze: nie żreć !!!!!!!!! ten stres mnie zabija jem jak powalona ;| wczoraj o 1 w nocy!! jakis spadek cukru i ciuuul cukierki zelki kanapki ! czuje sie jak za czasów bulimii ! a tak nie moze byc

nie popadajmy w paranoje
od wyskoku raz w tygodniu nic nam się nie stanie

dla mnie w żelkach diabeł siedzi, któremu dusze sprzedałam i za żadne skarby nie potrafię się im się oprzeć- tylko zamiast calego opakowania pozwalam sobie na max 1/3

takie odstępstwa są tolerowane przecież

Cytat:

naprawde wygladam okropnie teraz :|
nieprawda, jesteś piękna- i nie daj sobie wmówić,że jest inaczej!!!!!!
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 18:41   #5027
kociczka
Zakorzenienie

echhh nie popadam w paranoje ale przypomnialy m isie okresy mojej choroby...

dzieki marsi

ogolnie odkad przestalam cwiczyc....czyli yyyy 2 miesiace temu?! to obwislam, dzis cm zauwazylam jednak mi doszly

i to nie moj jeden raz gdy jem byle co :/

dzis tez smieciowe jedzenie ale chociaz kalorczynie nienajgorzej echh

jutro egzamin,trzymajcie kciuki
Stary 2011-01-18, 18:46   #5028
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06
Konto usunięte

a ja dzisiaj zjadlam na kolacje pyszna fasolke a przed nia byl taki placek z oliwa i rozmarynem ale jak mam na cos ochote, to i tak to zjem. nie bede sie az tak poswiecac
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 19:29   #5029
Minimaksi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziasNS Pokaż wiadomość
Minimaksi...i jak po stepie???tez sie zastanawiałam czy wytrzymałabym tempo...ale niestety nie mam kondycji bo na siłowni 20 min orbiego to nie lada wyczyn :P

Dzisiaj trening zaliczony...az czuje sie lzej
Przyznam szczerze, że po 15 min. było mi ciężko, tempo + nieznajomość kroków sprawiły, że nie było łatwo, a dzisiaj mam zakwasy. Ale jestem zadowolona, będę chodzić 3 razy w tygodniu
Stary 2011-01-18, 21:09   #5030
madziasNS
Raczkowanie

no własnie nieznajomosc kroków ja w dodatku jak jestem zmeczona trace poczucie rytmu i wyglada to smiesznie :P

oooo to 3 razy w tygodniu to już dobry trening...szybko bedzie widac rezultaty oczywiscie przy odpowiedniej diecie.

Ja już zaczełam 3 tydzien intensywnego treningu na siłowni i dzisiaj mam kryzys po wczorajszym treningu, czuje sie bardzo wyczerpana, ciagle głodna bo metabolizm mi sie juz podkrecił...no i niestety kolejna przypadłośc bol brzucha :/...kobiece sprawy... musze troche lzejszy trening robic na poczatku...
Stary 2011-01-18, 21:19   #5031
MagiczneJa
Przyczajenie

Awokado22- cieszę się, że nie jestem odmieńcem ze swoją figurą u mnie w rodzinie to chyba jakieś dziedziczne, pupa odstająca w dodatku duża normalnie jak kuperek kaczuchy.

Powiedz jeszcze jak Ty ćwiczyłaś na dół? Na vitali byłam kiedyś, jednak mój słomiany załap... chyba rozumiecie

Dziś w ramach poprawienia sobie nastroju zafundowałam sobie opalanie prosto z chusteczki żeby nie było samoopalającej. Fajna sprawa, niedroga koszt ok 1,5zł i trochę poprawiony koloryt. Korzystała któraś?
Jako, że ciemny wyszczupla to chyba sobie zaaplikuje pare dni pod rząd co by nogi przyciemnić i cellulit wizualnie ukryć

Ćwiczymy z Basią!

Stary 2011-01-18, 21:23   #5032
madziasNS
Raczkowanie

Tez stosowałam kiedys samoopalacz aby to ukryc ale i tak jego widziałam bo był/jest tragiczny
Stary 2011-01-18, 21:24   #5033
Haegtesse
Rozeznanie

ja uzywalam chusteczki samoopalajace z DAX i bylam super zadowolona. przede wszystkim nie zapychaly mi porow. kiedys mialam jakas drozsza apteczna firme i po jednym uzyciu byla masakra... a DAX polecam na nogi nie probowalam ale na twarzy sie sprawdza
Haegtesse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-18, 21:34   #5034
madziasNS
Raczkowanie

a ja na wszystkie kosmetyki DAX mam uczulenie ;/ ale moze sie skusze na jakas inna...dawno nie próbowałam wiec moze ukryje ten paskudny cell
Stary 2011-01-18, 21:40   #5035
Cirilla
Raczkowanie

GG do Cirilla

Kiedyś się opaliłam chusteczką Rossmann... Dziewczyny... takiej łaciatej krowy jeszcze nigdy nie widziałyście A co ciekawsze, szłam wtedy na basen z facetem i głupio mi było rezygnować z wyjścia, więc cały dzień się ścierałam syreną, ale nic to nie dało. Wyglądałam jak Murzynka z bielactwem. Tak więc tych chusteczek nie polecam, bo są zwyczajnie za mokre i trudno równomiernie rozprowadzić ten samoopalacz. Uwielbiam za to balsam Dove z samoopalaczem, stosuję ok. raz w tygodniu i jestem wciąż lekko opalona. Generalnie mam dość jasną karnację i rude włosy (choć na słońcu mocno brązowieję), więc taki efekt jest dla mnie naturalny.

Stary 2011-01-18, 21:48   #5036
madziasNS
Raczkowanie

Cirilla wspołczuje...ja kiedys tak włosy farbowałam. Kolor wyszedł tragiczny...miał byc ładny braz a ze miałam pasemka to wygladało to tak jakbym zrobiła sie na czarno i na pasemkach kolor sie troche zmył do szarego !!!! wtedy myłam głowe kilkanascie razy aby wypłukac kolor a reszta zajeła sie fryzjerka

Hmmm na basen sie nie wybieram wiec zaryzykuje i cos sobie kupie...tylko teraz mam dylemat balsam czy chusteczkę...ale raczej tylko chusteczke bo musze wyprobowac czy nie uczula.
Stary 2011-01-18, 22:29   #5037
Haegtesse
Rozeznanie

ze swojej strony dodam, ze jesli chodzi o balsamy brazujace to one wszystkie specyficznie smierdza, ale Johnson przebija wszystko-nie idzie wytrzymac... a to ciekawe co Dax ma w sobie ze wszystko Cie uczyla...
Stary 2011-01-19, 00:28   #5038
Cirilla
Raczkowanie

GG do Cirilla

Cytat:
Napisane przez Haegtesse Pokaż wiadomość
ze swojej strony dodam, ze jesli chodzi o balsamy brazujace to one wszystkie specyficznie smierdza, ale Johnson przebija wszystko-nie idzie wytrzymac... a to ciekawe co Dax ma w sobie ze wszystko Cie uczyla...
Zgadzam się, Johnson śmierdzi tak, że myślałam, że jest przeterminowany/zepsuty i bałam się używać. A Dove dość ładnie pachnie, dopiero na skórze czuć ten specyficzny zapach, nawet następnego dnia. Tylko perfumy to maskują.

Stary 2011-01-19, 09:15   #5039
Haegtesse
Rozeznanie

Marsi11, ogladalam pytanie na sniadanie i porazka...ten ich nowatorski pomysl na cell to spacer w podcisnieniu :/ Mialam nadzieje, ze chociaz zaprosza jakiegos dermatologa co sie o tym wypowie czy rzeczywiscie dobre czy nie, a oni poszli do studia jakiegos co oferuje vacuwell i wlasciciele/trenerzy go zachwalali.... no super wiarygodne, a laska co pokazywala jak dziala nie umiala nawet dobrze nazwy wymowic juz wiecej sie tutaj o vacu dowiedzialam...nic nie stracilas.
Stary 2011-01-19, 10:43   #5040
awokado22
Raczkowanie

Magiczne ja--> to masz identyczna figure jak ja, ja tez mialam wlasnie taki wystajacy i wypiety tyleczek jak kaczuszka, teraz mi ie splaszczyl ale latem byl taki okraglutki i bardzo wystajacy. Duzo osob mi zwracalo na niego uwage.
Powiem ci szczerze, ze jak zaczelam cwiczyc to nie mialam zbyt dobrej kondycji wiec troche wstydzilam sie isc na silownie i w zwiazku z tym cwiczylam w domowym zaciszu.
Napoczatku chcialam troche zgubic tluszczyk wiec dlatego zaczelam od aerobikow z serii pump it up, poczatkowo bylo ciezko bo mialam bardzo slaba kondycje i po 10 minutach musialam stopowac nagranie, pic duzo wody mineralnej i dopiero po odpoczeciu chwilke wracalam do cwiczen.
Te aerobiki naprawde dzialaja ja w ciagu tygodnia schudlam chyba z 3 kg i zeszlo mi z nozek i pupy. Oprocz tego bralam term-line no i jezeli chodzi o nawyki zywieniowe to jadlam wiecej posilkow alew mniejszych ilosciach. Jadlam normalny obiad tylko, ze w mniejszej ilosci i powoli. Na sniadanie platki z mlekiem. Ograniczylam pieczywo do minimum: 2-3 kromki chleba dziennie, za to jadlam wiecej warzyw: pomidorkow. W ciagu dnia zjadlam rowniez jakis jogurcik.
No i pilam bardzo duzo wody niegazowanej- minimum 1,5 litra dziennie.
Wiec naprawde polecam te aerobiki, naprawde daja wycisk i je sie powinno robic 3 razy w tygodniu. Ja jak nauczylam sie ukladow to robilam nawet 4 razy w tygodniu. Oprocz tego zaczelam cwiczyc pilates- on jest swietny na wysmuklenie ud i posladkow- jezeli chcesz wymodelowac sobie dolna czesc ciala to naprawde bedzie on wskazany- bo dzieki niemu ujedrnisz sobie cialko i wysmuklisz je.
Ja cwicze z mari winsor z filmikiem ktory jest na youtubie: buns&thigh sculpting jakos tak to sie nazywa, jest to w 4 czesciach- bardzo fajne cwiczonka.
Na ujedrnienie moge ci jeszce polecic tammylee web: ja chce miec takie posladki i 8 min buns, 8 min legs.
Pozatym warto wybrac sie rowniez na silownie: pobiegac sobie na biezni, orbitreku- to super dziala na nozki, ja chodzilam w listopadzie i grudniu 2 razy w tygodniu i tez schudlam dzieki temu.
Rowniez swietne sa zajecia spinningu-tylko ja bylam w grupie dla poczatkujacych z malym obciazeniem aby mi sie miesnie nie rozrosly.
Musisz sobie zadac pytanie czy teraz w okresie zimowym chcesz cwiczyc w zaciszu domowym czy wyjsc na silownie??
Jezeli domowe zacisze to ja ci polecam na spalenie tluszczyku tak jak wczesniej pisalam pump it up. Wiem, ze na zagranicznej jakiejs stronie (chyba azjatyckiej) sa te cwiczenia, cale uklady dostepne online.
A na wyszczuplenie i ujedrnienie dolnych partii ciala pilates
A jezeli zdecydujesz sie na jakis klub fitnes: to zapisz sie na silownie i sproboj z tymi rowerkami, mysle, ze napewno bedziesz zadowolona

a jezeli chodzi o chusteczke z daxa, to uzywalam ja raz ale nie bylam zadowolona z zakupu poniewaz mialam straszne smugi po niej, mimo, ze nakladalam na cialo ktore wczesniej bylo posmarowane balsamem.
Ja bylam bardzo zadowolona z mleczka opalajacego nivei z pestek winogron, jedyna wada to zapach bo byl bardzo drazniac ale jak rano wzielam prysznic to bylo ok i pozatym nie robil mi smug. Tylko trzeba pamietac, ze takimi preparatami mozna posmarowac sie ra na jakis czas, nie mozna codziennie bo potem bedzie schodzil ze skory i plamy straszne gwarantowane, szcegolnie przy piersiach. Potem jest bardzo ciezko to wyszorowac.

Czas edycji: 2011-01-19 o 10:48
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości