![]() |
#5011 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Cytat:
![]() Która odżywka to AOH? Potrzebuję jakąś odżywkę i pomyślałam właśnie o essence. Diana, masz jakieś ich lakiery do paznokci? Jak z ich trwałością? Mówisz o pudrze mineralnym w kamieniu czy sypkim? Co się stało z rodzicami TŻ? Powiem Ci, że niestety wiem, jak to jest nie lubić się z którymś z teściów... Teraz mam zdecydowanie na pieńku z teściem.. a cała rodzina mojego ex TŻ mnie nie cierpiała...jego brat nastawiał go przeciwko mnie, prosił jego kumpli, żeby go namawiali, żeby mnie zostawił, ciągle się ze mnie naśmiewał, nawet na imprezach, przy stole pełnym ludzi... A najdziwniejsze, że nawet nie wiem dlaczego... A jego rodzice mnie nie akceptowali, bo nie chodziłam do kościoła... Przykre jest to, że bierze się swojego kochanego TŻ z 'całym dobrodziejstwem inwentarza' ![]() Nie martw się, na pewno będzie ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5012 |
Zakorzenienie
|
Pewnie pzeczytacie to dopiero jutro rano, ale o 8.15 mam rozmowę o prace. Trzymajcie za mnie kciuki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5013 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Diano, jeszcze raz przyczytałam...i pewnie pisząc AOH miałaś na myśli All Over Highlighter...czyli moje pytanie o odżywkę było głupie...ale dalej je podtrzymuję - jakiej używasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5015 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5016 |
Zakorzenienie
|
Sanetko, najlepszego
![]() LV, będę trzymac kciuki mocno. właśnie wtedy jakoś wysiadam z metra, więc będzie szansa ![]() Poemi, a czy Ty nie miałas nam zdradzić jakiejś tajemnicy przypadkiem? ![]()
#5017 |
Zakorzenienie
|
To nie tajemnica, ale obecnie chyba nie chcę o tym mówić.
Ale w sumie mogę zdradzić jakąś tajemnicę. Ucho mi ropieje. Dokładnie to dolna dziurka. Nie mówcie mojej mamie bo się będzie denerwować ![]() Komentarze na temat mojego kolczyka są baskie ![]() "to wygląda jak ból... hmm... to zdanie brzmi lepiej po angielsku" ja: P. i jak? ładnie wygląda mój kolczyk, prawda? lepiej niż poprzedni? ładnie się goi w sumie P.: noooo, nie wiem, nie znam się X: pokaż pokaż! co za kolczyk? [odwracam głowę] o cholera! [długa pauza] ja bym sobie tego nie zrobił |
![]() ![]() |
![]() |
#5018 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o odżywki do paznokci to używałam wiele. Wg mnie absolutnie najlepsze to: (nie znalazłam tego na wizażu niestety) http://torebka.kafeteria.pl/katalog....e=view&id=6718 - występuje w różnych kolorach. Różowy pięknie wygładza paznokcie, przyspiesza ich wzrost (możecie się śmiać, ale już na drugi dzień mają 1mm więcej a to b. dużo). oraz marker pomarańczowy - bomba witamin dla paznokci ![]() zielonego markera (http://torebka.kafeteria.pl/katalog....e=view&id=6431 ) unikaj bo piecze jak jasna.... ![]() ![]() To: http://torebka.kafeteria.pl/katalog....=view&id=14984 (tak to wygląda, w podstawie markera są zapasowe końcówki, ale opis to w ogóle chyba o czyms innym jest ![]() Lakierów do paznokci niestety z tej firmy nie używałam, co prawda mam 2, ale nie używałam ich (aż wstyd). Puder mineralny tylko sypki: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...der-sypki.html kosztuje mało, a jest "prawdziwy minerał", w kamieniu jest coś kompinowany. I mój prawdziwy hit essence to mydło w płatkach (http://www.essence.eu/pl/products/po...ash=46e6a0bd88 ) . Mini opakowanie, które zawiera 15 przeźroczystych pmarańczowych płatków malutkich (kiedyś reklamowali takie płatki odświeżające do buzi zamiast gumy - to tak samo wyglądają). Pudełko mam zawsze w torebce. Jak chce umyć gdzieś na mieście ręce, wyjmuje płateczek, pod kran z wodą, pieni się i znika w jednej chwili, a ręce czyste i pachnące ![]() A co do teściów to nawet właściwie teraz nie ich wina. Tż sam się i mnie nakręca, i tak mnie przez to do nich zniechęca, że .... Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez DianaM Czas edycji: 2009-03-05 o 20:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#5019 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5020 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5021 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5022 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5023 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Diano, jesteś prawdziwym kompendium wiedzy o Essence
![]() Na pewno kupię jakąś odżywkę. Kupiłam jakiś czas temu ten mazak do francuskiego manicure, nie wiem czy miałaś...ale to akurat straszne badziewie...Trzeba ciągle 'pompować', żeby lakier leciał, robi mazy i zmywa się od razu, pomimo tego, że maluje się na górę lakierem. To był kiepski zakup ![]() Więc ja osobiście tego wynalazku nie polecam ![]() A jakichś kolorowych kosmetyków essence używasz? cieni? albo może tuszy do rzęs? Na ten puder mineralny kiedyś polowałam, ale nie mogłam go znaleźć, więc olałam...ale skoro piszesz, że dobry, to kupię, jak się gdzieś natknę na niego... Poemi, a Ty dalej 'przeżywasz' tę dziurkę w uchu? ![]() Jaki kolczyk masz włożony? |
![]() ![]() |
![]() |
#5024 | |
Zakorzenienie
|
No kurczę, ale musiałabym zdjąć stanik, poczekać aż mi ślady zejdą, założyć kurtkę... A ona taka zimna... Nie szalejmy, niech się cieszy z tego co ma.
Cytat:
![]() Sztanga 1.6x30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5025 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Po tej odżywce różowej (zielona też jest oki, nie próbowałam tylko żółtej) przestałam, paznokcie doszły do siebie i każdy znając stan moich paznokci myślał, że mam jakieś sztuczne. Jeśli chodzi o odżywki, które zostawiają emalie wierzchnią używam tylko tych z Sally Hansen (ostatnio uliczyłam ich 14 i połowę oddałam koleżance ![]() ![]() Puder mineralny jest naprawdę super, ale pamiętaj o dokupieniu do niego też z essence pędzla kabuki (9,90zł). To idealne połączenie. Pędzel zostaje Ci dożywotnio i Ci, którzy przekonali się o jego jakości kupują go nawet do mineraów tych wysokopółkowych kosmetyków. A z essence to tak ogólnie chyba lubię mieć kosmetyki koorowe,bo mają ładne opakowania ![]() Ostatnio kupiłam pędzel i róż w sumie za 18zł i jestem mega zachwycona. Tuszy nie używałam, ale podobno straszne badziewie. Ale się rozpiałam ![]() Edit.: Własnie przez te cholerne obgryzanie zawsze kupowaam tony odżywek w nadzei, że one uleczą mój nałóg. Essence to uczynił, zresztą wszystkie moje koleżanki, którym polecałam tę odżywkę już się z nią nie rozstają, a nałóg kupowania pozostał. Musze się zacząć leczyć ![]()
Edytowane przez DianaM Czas edycji: 2009-03-05 o 21:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5026 |
Zakorzenienie
|
Ok, to kupię różową
![]() ![]() ![]() Poemi, ale Ciebie to aż tak boli? Z tego, co pamiętam, masz ten kolczyk w chrząstce...też mam dziurkę w chrząstce i nie przypominam sobie jakichś potwornych bóli z tym związanych...ból, jak ból...zagoiło się szybko i po sprawie ![]() Dłużej mi się goiła jedna z dziurek w tej miękkiej części ucha... Ale może to dlatego, że wyjęłam te lecznicze kolczyki chyba za wcześnie. Ok, zmykam spać, bo muszę jutro wstać baaaaardzo wcześnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Najgorzej jak przemarznie... Dzisiaj mocno wiało, od razu ucho spuchło, a ból okropny... Dobrze, że po walentynkach nie było jakiś większych mrozów bo dopiero bym miała zabawę ![]() A taka ciekawostka: dla mojego konserwatywnego TŻ-a to chyba jedyne akceptowalne przekłucie. Chyba dlatego, że jak się poznaliśmy to miałam ten kolczyk i teraz nie może mi zabronić ![]() Ciekawostka nr 2: pierwszy raz takie przekłucie zobaczyłam na żywo właśnie u siebie ![]() Edit. No, ja też powoli zmykam spać. Tzn. umyję się i jeszcze potem coś porobię ![]() Edytowane przez Poemi Czas edycji: 2009-03-05 o 21:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5028 |
Zakorzenienie
|
przyszlam sie przywitac i zmykam do spania...przyplatalo mi sie zapalenie spojowek
![]() dobranoc wszystkim |
![]() ![]() |
![]() |
#5029 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jako rozświetlacz typowy stosuję to: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24861 Przyjemnie chłodzi, ma ładny połysk, choć w ciągu dnia niestety się ściera. No i średnio pachnie, jak klej w sztyfcie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() TŻ siedzi na necie, ja siedzę na necie, przed chwilą gadaliśmy na gadu. To dopiero jest żałosne ![]() Zmykam, dobrej nocy! |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#5030 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ mi pisze, że ładnie w kurteczce wyglądam ![]() Żałosne jest to, że mi się nie chce gadać z TŻ-em, a jemu ze mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5031 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobranoc ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#5032 |
Zakorzenienie
|
cześć,
L_V trzymam mocno kciuki, bo to pewnie teraz jeszcze tam jesteś |
![]() ![]() |
![]() |
#5033 | ||
Zadomowienie
|
Cześć
![]() ![]() Cytat:
Ale tak się jakoś przypałetało czy może już jakieś alergiczne pylenie na wiosnę? Cytat:
![]() L_V, czekamy na relacje z rozmowy kwalifikacyjnej.
![]() |
#5034 |
Zadomowienie
|
L_V trzymam kciuki
![]() ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#5035 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() jak dobrze że dziś piątek, weekend tuż tuż. L_V ![]() zrobiłam wczoraj pomidorową - nareszcie wyszła super!!! z kuleczkami z mięska była, na dziś jeszcze trochę zostało, jami ![]()
![]() |
#5036 |
Zadomowienie
|
Dawno mnie nie bylo
![]() W przerwie na sniadanie postanowilam was odwiedzic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5037 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przede wszystkim dziękuję za wszystkei kciukasy. Jesteście kochane i dajecie kopa do działania ![]() Rozmowa była bardzo przyjemna, na wysokim poziomoe, kulutralna. bez żadnych niestosownych pytań. Firma jest mocno pro-socjalna, wydaje mi się, ze tez moje warunki finansowe byłyby dla nich do przyjęcia. Oni szukają ludzi nie na zasadzie - mamy wakat, to dajemy ogłoszenie, tlyko nak raz na jakiś czas wysyłają i patrzą czy zgłosi się ktoś kto odpowiada porfilowi firmy. Mnie się wydaje, ze ja odpowiadam, ale mam teraz strasznego stresa, czy mnei wezmą czy nie. ![]() ![]() Edytowane przez L_V Czas edycji: 2009-03-06 o 08:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5038 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cukier pomogl? ![]() Jestem troche zła na Tż, nie chce mi się pisać o co chodzi, w każdym razie jestem zdradzana z jego pasją, pilką nożną. Wr. I w związku z powyższym katowic mi sie odechciało. Może po fryzjerze mi przejdzie.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5039 |
Zakorzenienie
|
L-V no to teraz trzymamy kciuki,zeby Cię wzieli
![]() Do mnie wracają moje smutne mysli...Nie chce ich odsuwac ani zapomnniec...tylko zwyczajnie mi źle. |
![]() ![]() |
![]() |
#5040 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Oby się udało ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Dzień Dobry |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.