Wymarzony Pierścionek cz. XIII :) - Strona 168 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-05, 19:16   #5011
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość
Teraz już przeczytałam dokładnie i wiem, że już Dorinka nie tylko wie, gdzie, ale nawet zdążyła kupić paletkę do brwi. Od razu powiem,że kosmetyki Essence odkryłam już dość dawno i powiem Wam, że zdecydowana ich większość jest naprawdę rewelacyjna. Moja przygoda zaczęła się z odżywkami do paznokci. Są super! Szczególnie te, które wchłaniają się autoamtycznie nie pozostawiając emalii na płytce paznokcia.
Dorinka z pewnością kupiła AOH - jest świetny, a jakość jak tych wysokopókowych. Poza tym błyszczyki też mają niezłe.
I szczególnie polecany jest puder mineralny, który kosztuje 9,90zł - mam i chwalę.
Ja też lubię to essence...Ceny super
Która odżywka to AOH? Potrzebuję jakąś odżywkę i pomyślałam właśnie o essence.
Diana, masz jakieś ich lakiery do paznokci? Jak z ich trwałością?

Mówisz o pudrze mineralnym w kamieniu czy sypkim?

Cytat:
A niech to I tak mnie wkurza!!!
Co się stało z rodzicami TŻ?
Powiem Ci, że niestety wiem, jak to jest nie lubić się z którymś z teściów...
Teraz mam zdecydowanie na pieńku z teściem.. a cała rodzina mojego ex TŻ mnie nie cierpiała...jego brat nastawiał go przeciwko mnie, prosił jego kumpli, żeby go namawiali, żeby mnie zostawił, ciągle się ze mnie naśmiewał, nawet na imprezach, przy stole pełnym ludzi... A najdziwniejsze, że nawet nie wiem dlaczego... A jego rodzice mnie nie akceptowali, bo nie chodziłam do kościoła...

Przykre jest to, że bierze się swojego kochanego TŻ z 'całym dobrodziejstwem inwentarza'
Nie martw się, na pewno będzie ok
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 19:25   #5012
L_V
Zakorzenienie

Pewnie pzeczytacie to dopiero jutro rano, ale o 8.15 mam rozmowę o prace. Trzymajcie za mnie kciuki.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 19:32   #5013
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Pewnie pzeczytacie to dopiero jutro rano, ale o 8.15 mam rozmowę o prace. Trzymajcie za mnie kciuki.
Będę trzymać

Właśnie wysłałam TŻ-owi mms-em foto na którym jestem w staniku i sztucznej skórze. Takie żałosne, a tyle zabawy.
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 19:37   #5014
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Ja czytam to teraz, więc będę trzymać kciuki i to bardzo mocno

Diano, jeszcze raz przyczytałam...i pewnie pisząc AOH miałaś na myśli All Over Highlighter...czyli moje pytanie o odżywkę było głupie...ale dalej je podtrzymuję - jakiej używasz?
Stary 2009-03-05, 19:38   #5015
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:
będę trzymac mocno
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 20:30   #5016
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Sanetko, najlepszego

LV, będę trzymac kciuki mocno. właśnie wtedy jakoś wysiadam z metra, więc będzie szansa

Poemi, a czy Ty nie miałas nam zdradzić jakiejś tajemnicy przypadkiem?

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 20:36   #5017
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
Poemi, a czy Ty nie miałas nam zdradzić jakiejś tajemnicy przypadkiem?
To nie tajemnica, ale obecnie chyba nie chcę o tym mówić.

Ale w sumie mogę zdradzić jakąś tajemnicę. Ucho mi ropieje. Dokładnie to dolna dziurka. Nie mówcie mojej mamie bo się będzie denerwować .

Komentarze na temat mojego kolczyka są baskie
"to wygląda jak ból... hmm... to zdanie brzmi lepiej po angielsku"

ja: P. i jak? ładnie wygląda mój kolczyk, prawda? lepiej niż poprzedni? ładnie się goi w sumie
P.: noooo, nie wiem, nie znam się
X: pokaż pokaż! co za kolczyk? [odwracam głowę] o cholera! [długa pauza] ja bym sobie tego nie zrobił

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-05, 20:41   #5018
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Ja też lubię to essence...Ceny super
Która odżywka to AOH? Potrzebuję jakąś odżywkę i pomyślałam właśnie o essence.
Diana, masz jakieś ich lakiery do paznokci? Jak z ich trwałością?

Mówisz o pudrze mineralnym w kamieniu czy sypkim?

Co się stało z rodzicami TŻ?
Powiem Ci, że niestety wiem, jak to jest nie lubić się z którymś z teściów...
Teraz mam zdecydowanie na pieńku z teściem.. a cała rodzina mojego ex TŻ mnie nie cierpiała...jego brat nastawiał go przeciwko mnie, prosił jego kumpli, żeby go namawiali, żeby mnie zostawił, ciągle się ze mnie naśmiewał, nawet na imprezach, przy stole pełnym ludzi... A najdziwniejsze, że nawet nie wiem dlaczego... A jego rodzice mnie nie akceptowali, bo nie chodziłam do kościoła...

Przykre jest to, że bierze się swojego kochanego TŻ z 'całym dobrodziejstwem inwentarza'
Nie martw się, na pewno będzie ok
Tak, pisząc AOH miałam na myśli All Over Highlighter. To rozświetlacz w kamieniu, ale naprawdę fajoski.
Jeśli chodzi o odżywki do paznokci to używałam wiele. Wg mnie absolutnie najlepsze to:
(nie znalazłam tego na wizażu niestety)
http://torebka.kafeteria.pl/katalog....e=view&id=6718 - występuje w różnych kolorach. Różowy pięknie wygładza paznokcie, przyspiesza ich wzrost (możecie się śmiać, ale już na drugi dzień mają 1mm więcej a to b. dużo).
oraz marker pomarańczowy - bomba witamin dla paznokci
zielonego markera (http://torebka.kafeteria.pl/katalog....e=view&id=6431 ) unikaj bo piecze jak jasna.... (nie wiem czemu )
To: http://torebka.kafeteria.pl/katalog....=view&id=14984 (tak to wygląda, w podstawie markera są zapasowe końcówki, ale opis to w ogóle chyba o czyms innym jest )zadowoli każdą która maluje paznokcie, bo pięknie zmywa lakier na skórkach, który się "przeciągnął". Ma 4 wymienne końcówki i starcza mega długo.

Lakierów do paznokci niestety z tej firmy nie używałam, co prawda mam 2, ale nie używałam ich (aż wstyd).

Puder mineralny tylko sypki: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...der-sypki.html kosztuje mało, a jest "prawdziwy minerał", w kamieniu jest coś kompinowany.

I mój prawdziwy hit essence to mydło w płatkach (http://www.essence.eu/pl/products/po...ash=46e6a0bd88 ) . Mini opakowanie, które zawiera 15 przeźroczystych pmarańczowych płatków malutkich (kiedyś reklamowali takie płatki odświeżające do buzi zamiast gumy - to tak samo wyglądają). Pudełko mam zawsze w torebce. Jak chce umyć gdzieś na mieście ręce, wyjmuje płateczek, pod kran z wodą, pieni się i znika w jednej chwili, a ręce czyste i pachnące

A co do teściów to nawet właściwie teraz nie ich wina. Tż sam się i mnie nakręca, i tak mnie przez to do nich zniechęca, że ....

Cytat:
Trzymam kciuki!!!!

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Będę trzymać

Właśnie wysłałam TŻ-owi mms-em foto na którym jestem w staniku i sztucznej skórze. Takie żałosne, a tyle zabawy.
O proszę

Edytowane przez DianaM
Czas edycji: 2009-03-05 o 20:52
DianaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 20:46   #5019
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
O proszę
TŻ jest pełen uznania dla mojej sztucznej skóry . Chociaż żałuje, że to nie prawdziwa... Ale nie można mieć wszystkiego.
Stary 2009-03-05, 20:59   #5020
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
TŻ jest pełen uznania dla mojej sztucznej skóry . Chociaż żałuje, że to nie prawdziwa... Ale nie można mieć wszystkiego.
Już ja widzę te uznanie, ale chyba jednak nie dla kurtki
Stary 2009-03-05, 21:02   #5021
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Już ja widzę te uznanie, ale chyba jednak nie dla kurtki
Oczywiście, że dla kurtki! Zapytał tylko czy wyślę mu takie bez stanika, ale po ojej odpowiedzi już tylko o kurtkę pytał.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-05, 21:08   #5022
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Oczywiście, że dla kurtki! Zapytał tylko czy wyślę mu takie bez stanika, ale po ojej odpowiedzi już tylko o kurtkę pytał.
Hahahahaha. Co będziesz chłopakowi żałowała, wyślij bez
Stary 2009-03-05, 21:08   #5023
ButterBear
Zakorzenienie

Dzięki Diano, jesteś prawdziwym kompendium wiedzy o Essence
Na pewno kupię jakąś odżywkę.
Kupiłam jakiś czas temu ten mazak do francuskiego manicure, nie wiem czy miałaś...ale to akurat straszne badziewie...Trzeba ciągle 'pompować', żeby lakier leciał, robi mazy i zmywa się od razu, pomimo tego, że maluje się na górę lakierem. To był kiepski zakup
Więc ja osobiście tego wynalazku nie polecam

A jakichś kolorowych kosmetyków essence używasz? cieni? albo może tuszy do rzęs?
Na ten puder mineralny kiedyś polowałam, ale nie mogłam go znaleźć, więc olałam...ale skoro piszesz, że dobry, to kupię, jak się gdzieś natknę na niego...

Poemi, a Ty dalej 'przeżywasz' tę dziurkę w uchu?
Jaki kolczyk masz włożony?
Stary 2009-03-05, 21:13   #5024
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Hahahahaha. Co będziesz chłopakowi żałowała, wyślij bez
No kurczę, ale musiałabym zdjąć stanik, poczekać aż mi ślady zejdą, założyć kurtkę... A ona taka zimna... Nie szalejmy, niech się cieszy z tego co ma.

Cytat:
To jest taka śmieszna sprawa bo moja mama go nie lubi. Znaczy podoba jej się, ale wkurza ją to że mnie boli. Uważa, że to trochę nienormalne sprawiać sobie ból. Jak mi zaczepi czymś o kolczyk i krzyknę z bólu to jest od razu "boli cię? to po co robiłaś?" itd.

Sztanga 1.6x30
Stary 2009-03-05, 21:18   #5025
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki Diano, jesteś prawdziwym kompendium wiedzy o Essence
Na pewno kupię jakąś odżywkę.
Kupiłam jakiś czas temu ten mazak do francuskiego manicure, nie wiem czy miałaś...ale to akurat straszne badziewie...Trzeba ciągle 'pompować', żeby lakier leciał, robi mazy i zmywa się od razu, pomimo tego, że maluje się na górę lakierem. To był kiepski zakup
Więc ja osobiście tego wynalazku nie polecam

A jakichś kolorowych kosmetyków essence używasz? cieni? albo może tuszy do rzęs?
Na ten puder mineralny kiedyś polowałam, ale nie mogłam go znaleźć, więc olałam...ale skoro piszesz, że dobry, to kupię, jak się gdzieś natknę na niego...

Przyznam się szczerze, że kiedyś (teraz też mi się to zdarza) obgryzałam namiętnie paznokcie. Były słabe, łamliwe, kruche, miękkie itd
Po tej odżywce różowej (zielona też jest oki, nie próbowałam tylko żółtej) przestałam, paznokcie doszły do siebie i każdy znając stan moich paznokci myślał, że mam jakieś sztuczne. Jeśli chodzi o odżywki, które zostawiają emalie wierzchnią używam tylko tych z Sally Hansen (ostatnio uliczyłam ich 14 i połowę oddałam koleżance ). Są drogie, dlatego kupuję hurtowo na allegro, tam są duuuzo tańsze
Puder mineralny jest naprawdę super, ale pamiętaj o dokupieniu do niego też z essence pędzla kabuki (9,90zł). To idealne połączenie. Pędzel zostaje Ci dożywotnio i Ci, którzy przekonali się o jego jakości kupują go nawet do mineraów tych wysokopółkowych kosmetyków.

A z essence to tak ogólnie chyba lubię mieć kosmetyki koorowe,bo mają ładne opakowania Nie ukrywam, że nie maluję się często, mam bardzo wrażliwą skórę i uważam co kładę na "facjatę", dlatego inwestuje w dobre kosmetyki, głównie Dior. Z Diora mam także shimmer i róż (właściwie mam wszystko od podkładu, pudru, cieni (duuużo), tuszu, bazy, pomadki, błyszczyka itp), to tu często zamiast markowego np. shommera używam właśnie essencowego AOH.
Ostatnio kupiłam pędzel i róż w sumie za 18zł i jestem mega zachwycona.
Tuszy nie używałam, ale podobno straszne badziewie.

Ale się rozpiałam

Edit.: Własnie przez te cholerne obgryzanie zawsze kupowaam tony odżywek w nadzei, że one uleczą mój nałóg. Essence to uczynił, zresztą wszystkie moje koleżanki, którym polecałam tę odżywkę już się z nią nie rozstają, a nałóg kupowania pozostał. Musze się zacząć leczyć

Edytowane przez DianaM
Czas edycji: 2009-03-05 o 21:21
DianaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 21:32   #5026
ButterBear
Zakorzenienie

Ok, to kupię różową Super Dzięki raz jeszcze

Poemi, ale Ciebie to aż tak boli? Z tego, co pamiętam, masz ten kolczyk w chrząstce...też mam dziurkę w chrząstce i nie przypominam sobie jakichś potwornych bóli z tym związanych...ból, jak ból...zagoiło się szybko i po sprawie
Dłużej mi się goiła jedna z dziurek w tej miękkiej części ucha... Ale może to dlatego, że wyjęłam te lecznicze kolczyki chyba za wcześnie.

Ok, zmykam spać, bo muszę jutro wstać baaaaardzo wcześnie Pa!
Stary 2009-03-05, 21:43   #5027
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Poemi, ale Ciebie to aż tak boli? Z tego, co pamiętam, masz ten kolczyk w chrząstce...też mam dziurkę w chrząstce i nie przypominam sobie jakichś potwornych bóli z tym związanych...ból, jak ból...zagoiło się szybko i po sprawie
Dłużej mi się goiła jedna z dziurek w tej miękkiej części ucha... Ale może to dlatego, że wyjęłam te lecznicze kolczyki chyba za wcześnie.

Ok, zmykam spać, bo muszę jutro wstać baaaaardzo wcześnie Pa!
Nie boli aż tak. Boli tak jak powinno podczas procesu gojenia. W sumie jak nie dotykam to nie boli, ale jak zaczepię o coś... Poprzednim razem bolało bardzo i to bez dotykania, ale kłuł mnie sadysta . Mnie czeka jeszcze 1.5 miecha gojenia i to jak dobrze pójdzie. Jak na jedno z najboleśniejszych przekuć to dobrze znoszę .
Najgorzej jak przemarznie... Dzisiaj mocno wiało, od razu ucho spuchło, a ból okropny... Dobrze, że po walentynkach nie było jakiś większych mrozów bo dopiero bym miała zabawę .
A taka ciekawostka: dla mojego konserwatywnego TŻ-a to chyba jedyne akceptowalne przekłucie. Chyba dlatego, że jak się poznaliśmy to miałam ten kolczyk i teraz nie może mi zabronić . A tak poważnie to powiedział, że po części właśnie dlatego, a poza tym mój kolczyk jest oryginalny, a nie jakieś "oklepane dzyndzle" i dlatego mu się podoba.
Ciekawostka nr 2: pierwszy raz takie przekłucie zobaczyłam na żywo właśnie u siebie

Edit.
No, ja też powoli zmykam spać. Tzn. umyję się i jeszcze potem coś porobię

Edytowane przez Poemi
Czas edycji: 2009-03-05 o 21:45
Stary 2009-03-05, 21:59   #5028
kotekk81
Zakorzenienie

przyszlam sie przywitac i zmykam do spania...przyplatalo mi sie zapalenie spojowek

dobranoc wszystkim

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-05, 22:01   #5029
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
kosmetyki Essence odkryłam już dość dawno i powiem Wam, że zdecydowana ich większość jest naprawdę rewelacyjna. Moja przygoda zaczęła się z odżywkami do paznokci. Są super! Szczególnie te, które wchłaniają się autoamtycznie nie pozostawiając emalii na płytce paznokcia.
Dorinka z pewnością kupiła AOH - jest świetny, a jakość jak tych wysokopókowych. Poza tym błyszczyki też mają niezłe.
I szczególnie polecany jest puder mineralny, który kosztuje 9,90zł - mam i chwalę.
Kusiły mnie parę razy produkty Essence, ale te najbardziej polecane na Wizażu chyba nigdy nie wpadły w moje łapy. Mam tylko jeden kosmetyk: kulki brązujące. Akurat nie bardzo spełniają swoje zadanie. Efektu brązowienia za bardzo nie ma, jedynie można ich użyć jako rozświetlacza, bo pozostawiają taką mieniącą się smugę. Są dość twarde. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17836

Jako rozświetlacz typowy stosuję to: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24861 Przyjemnie chłodzi, ma ładny połysk, choć w ciągu dnia niestety się ściera. No i średnio pachnie, jak klej w sztyfcie

Cytat:
No ja nie pójdę bez moich wspaniałych kryjących czarnych pończoszek... Uwielbiam czarne buty + czarne nogi . Ale z drugiej strony buty z odkrytymi palcami... Eh... Podobno to już nie jest ogromna zbrodnia na modzie, ale nie sama nie wiem... Buty mi się podobają, ale z gołymi girami nie polecę. Po pierwsze kwiecień, po drugie nie ma efektu. Muszę pomyśleć.
Moja kumpela założyła kiedyś na imprezę fioletowe (wpadające w niebieski), kryjące rajstopy do sandałków na wysokim obcasie. Przyznam szczerze, że wyglądało to rewelacyjnie, choć w życiu tak bym się nie ubrała

Cytat:
Przeszedł mnie dreszczyk, jakbym to ja sama szła na rozmowę Będę trzymać mocno kciuki!

Cytat:
Cytat:
No kurczę, ale musiałabym zdjąć stanik, poczekać aż mi ślady zejdą, założyć kurtkę... A ona taka zimna... Nie szalejmy, niech się cieszy z tego co ma.
Lubię te Twoje opisy.

TŻ siedzi na necie, ja siedzę na necie, przed chwilą gadaliśmy na gadu. To dopiero jest żałosne

Zmykam, dobrej nocy!
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-05, 22:21   #5030
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Moja kumpela założyła kiedyś na imprezę fioletowe (wpadające w niebieski), kryjące rajstopy do sandałków na wysokim obcasie. Przyznam szczerze, że wyglądało to rewelacyjnie, choć w życiu tak bym się nie ubrała

Lubię te Twoje opisy.

TŻ siedzi na necie, ja siedzę na necie, przed chwilą gadaliśmy na gadu. To dopiero jest żałosne

Zmykam, dobrej nocy!
Kurczę, te buty mi spać po nocach nie dadzą! U mnie w grę wchodzą tylko czarne pończoszki.

TŻ mi pisze, że ładnie w kurteczce wyglądam .

Żałosne jest to, że mi się nie chce gadać z TŻ-em, a jemu ze mną
Stary 2009-03-05, 23:25   #5031
biia
Wtajemniczenie

Cytat:
ok. akurat wstaje o tej porze

Cytat:

To jest taka śmieszna sprawa bo moja mama go nie lubi. Znaczy podoba jej się, ale wkurza ją to że mnie boli. Uważa, że to trochę nienormalne sprawiać sobie ból. Jak mi zaczepi czymś o kolczyk i krzyknę z bólu to jest od razu "boli cię? to po co robiłaś?" itd.

Sztanga 1.6x30
to takie ascetyczne

Cytat:

Zmykam, dobrej nocy!
jak zamieszkam z tż-tem tez tak bedzie. ale czego chciec od dwojga informatyków bedziemy sobie robic imprezy typu LAN

dobranoc

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 07:28   #5032
miskowa
Zakorzenienie

cześć,

L_V trzymam mocno kciuki, bo to pewnie teraz jeszcze tam jesteś
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 07:47   #5033
DianaM
Zadomowienie

Cześć Ale mi się rótko spało

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
przyszlam sie przywitac i zmykam do spania...przyplatalo mi sie zapalenie spojowek

dobranoc wszystkim
O masz, współczuję. Zapalenie spojówek to często bolesne łzawienie z oczu - przynajmniej u mnie tak to sie objawia i nic wtedy nie widzę.
Ale tak się jakoś przypałetało czy może już jakieś alergiczne pylenie na wiosnę?

Cytat:
Kusiły mnie parę razy produkty Essence, ale te najbardziej polecane na Wizażu chyba nigdy nie wpadły w moje łapy. Mam tylko jeden kosmetyk: kulki brązujące. Akurat nie bardzo spełniają swoje zadanie. Efektu brązowienia za bardzo nie ma, jedynie można ich użyć jako rozświetlacza, bo pozostawiają taką mieniącą się smugę. Są dość twarde. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17836

Jako rozświetlacz typowy stosuję to: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24861 Przyjemnie chłodzi, ma ładny połysk, choć w ciągu dnia niestety się ściera. No i średnio pachnie, jak klej w sztyfcie
Wiesz, widziałam kiedyś te kulki, ale nawet o nich nie pomyślałam ze względu na tą moją problematyczną, wrażliwą cerę. Z tym pudrem mineralnym bałam się, że zostaną mi po nim jakies niespodzianki, a tu nic.

L_V, czekamy na relacje z rozmowy kwalifikacyjnej.
Stary 2009-03-06, 07:52   #5034
niuniuniau
Zadomowienie

L_V trzymam kciuki Mam nadzieję że już nie jest za późno
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 07:59   #5035
zuzaneczka
Zakorzenienie

dzień dobry
jak dobrze że dziś piątek, weekend tuż tuż.

L_V

zrobiłam wczoraj pomidorową - nareszcie wyszła super!!! z kuleczkami z mięska była, na dziś jeszcze trochę zostało, jami

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 08:03   #5036
ANITKA79
Zadomowienie

Dawno mnie nie bylo Ale mam tyle pracy ze nie ma czasu na wizaz..

W przerwie na sniadanie postanowilam was odwiedzic
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 08:04   #5037
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Będę trzymać

.
Cytat:
Ja czytam to teraz, więc będę trzymać kciuki i to bardzo mocno
Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
będę trzymac mocno
Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
LV, będę trzymac kciuki mocno. właśnie wtedy jakoś wysiadam z metra, więc będzie szansa
Cytat:
.Trzymam kciuki!!!!
Cytat:
Przeszedł mnie dreszczyk, jakbym to ja sama szła na rozmowę Będę trzymać mocno kciuki!
!
Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość

L_V trzymam mocno kciuki, bo to pewnie teraz jeszcze tam jesteś
Cytat:
L_V, czekamy na relacje z rozmowy kwalifikacyjnej.
Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
L_V trzymam kciuki Mam nadzieję że już nie jest za późno

Przede wszystkim dziękuję za wszystkei kciukasy. Jesteście kochane i dajecie kopa do działania

Rozmowa była bardzo przyjemna, na wysokim poziomoe, kulutralna. bez żadnych niestosownych pytań. Firma jest mocno pro-socjalna, wydaje mi się, ze tez moje warunki finansowe byłyby dla nich do przyjęcia.
Oni szukają ludzi nie na zasadzie - mamy wakat, to dajemy ogłoszenie, tlyko nak raz na jakiś czas wysyłają i patrzą czy zgłosi się ktoś kto odpowiada porfilowi firmy.
Mnie się wydaje, ze ja odpowiadam, ale mam teraz strasznego stresa, czy mnei wezmą czy nie.

Edytowane przez L_V
Czas edycji: 2009-03-06 o 08:11
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 08:07   #5038
Madlen__18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
dzień dobry
jak dobrze że dziś piątek, weekend tuż tuż.

L_V

zrobiłam wczoraj pomidorową - nareszcie wyszła super!!! z kuleczkami z mięska była, na dziś jeszcze trochę zostało, jami
Cieszę sie
Cukier pomogl?

Jestem troche zła na Tż, nie chce mi się pisać o co chodzi, w każdym razie jestem zdradzana z jego pasją, pilką nożną.
Wr.

I w związku z powyższym katowic mi sie odechciało.

Może po fryzjerze mi przejdzie.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 08:11   #5039
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

L-V no to teraz trzymamy kciuki,zeby Cię wzieli

Do mnie wracają moje smutne mysli...Nie chce ich odsuwac ani zapomnniec...tylko zwyczajnie mi źle.
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-06, 08:14   #5040
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Przede wszystkim dziękuję za wszystkei kciukasy. Jesteście kochane i dajecie kopa do działania
L_V nie zdążyłam potrzymać kciuki za ciebie , bo już wróciłaś. Następnym razem
Oby się udało

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Dzień Dobry
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości