Essence Pure Mineral Powder Make - Up (Mineralny puder sypki)

• 12 września 2011 o 14:25
    Niby ok
    Używałam go czasami jako podkład, ale wydaje mi się że jeszcze bardziej wysusza i podkreśla i tak wysuszoną skórę. Za tą cenę to raczej produkt "na szybko", jak nie mam czasu mazać się dokładnie płynnym podkładem. Łatwo nim przedobrzyć i zrobić pudrową maskę. Nie lubię opakowania, za dużo pudru sypie się na wierzch i ciężko nabrać jego odpowiednią ilość. Chyba nie jest już sprzedawany, bo nie widziałam go od jakiegoś czasu przy zadnym stoisku Essence. Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: W tracie pierwszego
  • 14 stycznia 2011 o 18:40
    w imie ojca i syna!
    nie kryje, buzia sie szybko swieci, uzywalam na wakacjach tak po prostu, bez zadnego pokladu i byl BARDZO, BADZO średni. zostawial taki lekki poblask, ktory mi nie przypasował. Na podklad tez nie dawał rady, no uzywalam lepszych.Aha, i jak przejerzdzalam reka po twarzy, to schodził, całkowicie. Strach bylo zalozyc bluzke.
  • 26 listopada 2010 o 22:00
    dobry
    używam go głownie na powieki przed nałożeniem cienia, aby przedłużyć jego trwałość, spisuje się dobrze, gdyby ktoś powiedział, że kosztuje jedyne 10 zł to bym nie uwierzyła, że można kupić coś tak fajnego za śmieszną cenę! Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 2 małe opakowania
    kewka
    19 sierpnia 2010 o 0:22
    rewelacyjny
    Mam nadzieję,że kupię jeszcze go kupię, bo niestety nie widzę go ostatnio na półkach Natury... Mam 2 odcienie, odpowiednio do pory roku, kiedy jestem mniej lub bardziej opalona. W lecie, zwłaszcza w upały używam go na okrągło, ponieważ jest leciutki. Na mojej twarzy ma super krycie, a mam tego sporo: czerwone policzki, małe przebarwienia i czasem jakieś wypryski - wszystko bardzo naturalnie kryje! I używam tylko jego - bez podkładu w płynie, bez korektorów. Może nie matuje na bardzo długo - ok. 3 godz, ale potem cera nie ma tego nielubianego, brzydkiego błysku, lecz jakby nieco za woalką tego pudru. Moja buźka wybitnie się z nim polubiła! Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: 2
  • 16 sierpnia 2010 o 19:59
    Hm...
    -faktycznie, bezzapachowy, co jest plusem -niska cena -opakowanie wytrzymałe na upadki -kryje? nawet jeśli tak, to na bardzo krótki czas -plusem jest to, że nie posiada konserwantów -nie podrażnia cery Używam tego produktu od:kilku tygodni Ilość zużytych opakowań:1