![]() |
#5011 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiankowy mineralny
Poszukuję próbki podkładu Meow FF na poziomie drugim Abyssynian, lub inny żółtek
|
![]() ![]() |
![]() |
#5012 |
Wtajemniczenie
|
Wymienię:
podkłady Lucy Minerals(sample w woreczkach strunowych): Medium - formuła Original - raz maźnięty na ręku (prawie cały) Light Medium - formuła Original - kilka razy pomalowana cała twarz (zostało ponad pół sampla) Bisque - formuła Original - kilka razy pomalowana cała twarz (zostało ponad pół sampla) Golden Medium- formuła- OCC -ponad połowa podkład Lumiere sampel: Light Medium Neutral - veena velvet wystarczy na 4-5 testów Szukam: sampli podkładów mineralnych: PIXIE w różnych formułach, kolory: Aubrey 0, Ellette 1, Alive 0, Calista 0, Breena 0, - lub kolorów zbliżonych i Lucy Minerals formuła OCC i OCS: Bisque, Light Medium, Creamy Bisque Link do mojego wątku w podpisie
#5013 |
Zakorzenienie
|
Chętnie wymienię taki oto zestawik za jedną przydatną mi rzecz mianowicie:
kwas/żel hialuronowy (najchętniej ten roślinny z Naturalis) zestaw zawiera: kwas salicylowy z Mazideł - prawie pełne opakowanie olej z orzechów włoskich 10ml olej ze słodkich midałów 20ml kolagen z elastyną 5ml 2g witaminy E z Mazideł NAWILŻACZ CUKROWY Naturalis - pełny 10g bez 2-3 kropli Maska algowa z aloesem - odsypka PRIMER SILIKONOWY z przepisu KKZJ, pudełeczko 10ml, jest trochę mniej niż połowa olej brzozowy 5ml hydrolat lawendowy 15ml filtr vichy capital soleil 30 spf - próbka 1,5ml DRYFLO 1g (sampel edm) KOSTKI Sucre Sugar Cube SEPHORA x2 (fioletowe o zapachu blackberry red currant) niezmydlana frakcja oleju sojowego - na wypróbowanie
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2010-11-20 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#5014 |
Zakorzenienie
|
Do wymiany:
1. podkład Lasting Finish 16 h, kolor 103 true ivory (ok. 85%) 2. próbka EDM intensive beige neutral 3. próbka Coastal Scents Black 4.próbka Lumiere korektor Lavender 5. cień matowy czarny My Secret, raz użyty 6. dodatkowo mogę odsypać próbki: EDM intensive Fairly Light Neutral oraz Lumiere VV Fair Warm oraz trochę pudru bambusowego z jedwabiem z BU Chętnie przyjmę: próbki podkładów Lumiere - VV,FF, Cashmere, - wszystkie grupy kolorów, ale tylko do trzeciego poziomu (chodzi mi o tzw. "Light" , "Fair", "Light Medium")
#5015 |
Zadomowienie
|
dokładam:
- odsypka podkładu Creamy Olive - formuła Light- ok. 0,5ml - odsypka podkładu Creamy Bisque - formuła Light - ok. 0,5ml - mogę zrobić odsypkę z BIGa podkładu Creamy Olive w formule Original (nowej) - wielkość do uzgodnienia |
![]() ![]() |
![]() |
#5016 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie - odsypka podkładu Creamy Bisque - formuła Light - ok. 0,5ml
- odsypka podkładu Creamy Olive - formuła Light- ok. 0,5ml. Mogla bys zrobic wieksza odsypke Creamy Bisque ? Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2010-11-20 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#5017 |
Zadomowienie
|
Poszukuję głównie odsypek pudru perłowego i diamentowego z BU do przetestowania oraz sampli podkładów Lumiere light medium golden, medium golden w formule FF lub VV. Można kusić innymi rzeczami
![]() Link do wymianki w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5018 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U Ciebie wypatrzyłam: - KOSTKI Sucre Sugar Cube SEPHORA x2 (fioletowe o zapachu blackberry red currant) - Dr Hauschka puder matujący - (wielkość: 1 sampel edm) - chociaż szczerze mówiąc interesowałaby mnie większa ilość ![]() - puder diamentowy - odsypka do przetestowania ![]()
![]() |
#5019 |
Zakorzenienie
|
Oddam:
Ivory intensive base EDM, ok 90% biga Ivory original base EDM ok 60% biga Abyssinian 2 - Frisky, Pampered Puss, Munchkin , ok 90% zostalo Girl's Day blush EDM ok 90% biga Aromaleigh Nocturne , overnight mineral treatmen,t pozostało ok 65% z 14 gm Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2010-11-20 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#5020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko tyle? Wybierz sobie może coś jeszcze. ![]()
![]() |
#5021 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5022 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() .
![]() |
#5023 |
Zakorzenienie
|
szukam bazy po cienie lumene ew. artdeco (nie musi byc całe opakowanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle ile na zdjęciu. Jeden wyszedł ciemniejszy, ale to wina złego oświetlenia.
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2010-11-20 o 19:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5025 |
Raczkowanie
|
Cześć
przypominam się sample SILK NATURALS 5 ml emu i hemp moisturizer, użyte 1-2 razy balsam johnsons&johnsons delikatnie brązujący nowy LUCY próbki malutkie zużycie lub próba paskowa: OCC bisque OCC 2x light medium OCC shell beige OCS bisque - zużycie 20% odsypka Teal liner na wypróbowanie odsypka cienia Royal purple na wypróbowanie http://annelangguth.vpweb.com/vp/JS-...37985467107500 odsypka glow blush na wypróbowanie http://annelangguth.vpweb.com/vp/JS-Lib/CustomerSites/Common/view_larger.htm?src=http% 3A%2F%2Fannelangguth.vpwe b.com%2F500_500_csupload_ 13353054.jpg%3Fu%3D634137 985467107500 odsypka cienia morning mist + duża odsypka Lucy Light Original lub całe podełeczko 2/3 sampla mocha shimmer od Lucy lucy finishing powder minimalny ubytek original i OCS 1/2 sampla MEOW próbki raz użyte: FF: 0-korat, feliner neurotic http://www.meowcosmetics.com/feliners2.htm#Neurotic Lumiere : próbki Lumiere fair warm FF i ligt medium warm FF, light neutral FF i medium neutral FF Adorned with Grace: merciful color corrector: 3 próbki korektorów pod oczy w 3 kolorach: brzoskwiniowy, różowy i żółty EDM: 1ml próbka różu lady bird lake edm medium beige neutral intensive sampel 85% krem z kwasami Glyco -A nowy Zapraszam do całego wątku, w którym są też drobne kosmetyki niemineralne. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5026 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Mam na wymianę sample Lumiere (użyte albo raz, albo tylko sprawdzone na ręku,róznią się wielkością,w jednych jest więcej podkładu w innych mniej,ale takie już kupiłam,nie używałam ich(ewentualnie własnie raz testowo) ,ponieważ to zdecydowanie nie moje kolory. podkłady: Light Medium Beige Veena Velvet Medium Warm VV Medium Beige VV Medium Beige FF Medium Neutral FF Light Medium Warm FF (w słoiczku) -ok. 30% opakowania podkładu(pierwotnie było 4g) Light Golden VV oryginalnym opakowaniu( trudno mi ocenić ubytek,oddałam około pół opakowania proszku,trochę zużyłam, na zdjęciu słabo widać; nalepka na wieczku opakowania odklejona, na dole jest oryginalna) róż sampel: Mauvelous Lumiere mika Oriental Beige z kolorówki( było 5ml i dalej jest jej sporo(zdj.największy woreczek po prawej) http://www.kolorowka.com/44,oriental-beige.html
Edytowane przez alunialunia Czas edycji: 2010-12-01 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#5027 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5028 |
Konto usunięte
|
WYMIENIĘ:
everyday minerals- sampel (przesypany do woreczka strunowego)) podkładu „fawn”, formuła o.glo. Jedynie spróbowany na dłoni. pixie - ok 1/4 łyżeczki primera „prime me powder”, w woreczku strunowym. - pytać artdeco- korektor mineralny, odcień "light vanilla (najjaśniejszy, ciepły odcień). Nie jest wcale bardzo jasny! Ubytek ok 4-5%. Z kartonikiem i ulotką. Kupiony za 43 zł. jane iredale - mineralny podkład do twarzy, odcień "warm silk". Ubytek ok 30%. Pierwotna pojemność to 10,5 g. Odcień ciepły (kategoria warm), taki light-medium. Oddaję, bo dla mnie jednak za ciemny (po kilku miesiącach używania), no i ma algi, a w maskach moja cera go nie polubiła. http://shop.janeiredale.com/products...ase-spf-20.htm http://sklepjaneiredale.pl/produkty/...f%2020,14.html lumiere- veena silk veil sand – mała próbka pudru wykończeniowego (w woreczku strunowym) - jedynie sprawdzony na dłoni. everyday minerals- cień do powiek „bundled up” (biały mat). 1g, praktycznie cały. earthen glow minerals- róż „hangzou”. Połowa biga. Odcień to taki miedziany ze złotym połyskiem. jeszcze się zastanawiam, czy oddać. silk naturals- próbka creamy concealer - extra light peach. Wypróbowałam raz pod oczy. Korektor jest b.twardy i gęsty. Ubytek to ok 10%. silk naturals- bronzer tahiti sweetie, sampel użyty 4x (dla mnie za ciemny) the body shop- nature's minerals - podkład mineralny, odcień 01. Pojemność wyjściowa 5g, ubytek ok 20-25%. Pudru od nowości było dość mało. silk naturals- kisser slicker "bloom". Z wymiany. Powiedziano mi, że jest 90%, ja użyłam jej 2x. Nie mogę oszacować dokładnie, gdyż pomadka nie wkręca się z powrotem. Maska algowa, mleczna. Do cer suchych, łuszczących się. Maska plastyczna, gabinetowa. W woreczku strunowym, 30g. Data ważności 02.2011. Nowa, nie używana. maska plastyczna algowa, rozjaśniająca (z wit c). Waga 30g, ubytek 1 łyżeczka. Data ważności – 02.2014 maska plastyczna algowa, pod oczy „eye contour”. Waga 10g, ubytek pół łyżeczki. silk naturals- Oatmeal Hydrating serum, sampel. Zostało więcej niż połowa everyday minerals- mała próbka różu Short Cake. Jedynie sprawdzona na dłoni everyday minerals- próbka Finishing Dust. bare escentuals- mini pędzelek Flawless Face. 2 razy użyty. Długość- ok 8,5 cm. To bardziej pędzelek pod oczy lub do rozświetlacza, niż do całej twarzy. silk naturals- 3 albo 4 sample "Pure Silk Powder" (mam je wsypane do jednego pojemniczka) meow- próbka korektora 2-Frisky "Siamese". Przetestowana na dłoni. meow- próbka korektora 2-Frisky "Angora". Przetestowana na dłoni. meow- próbka korektora abyssinian 2-frisky. Użyta 2x. afterglow- posiadam ilość ok 1 sampla EDM (może trochę mniej?) podkładu "Porcelain" lumiere- podkład Fair Golden "luminesse". 4g, ubytek ok 10%. everyday minerals- rozświetlacz "champagne" bez LL.5,5g, ubytek ok 5%. silk naturals- serum różane, pełen wymiar, ubytek niewielki. później dopiszę czego szukam ![]() Na pewno jest to: -podkład Lumiere Light Golden Cashmere -podkład Lumiere (mix) Fair Golden+Light Golden Cashmere Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2010-11-22 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#5029 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;23375279]WYMIENIĘ:
everyday minerals- sampel (przesypany do woreczka strunowego)) podkładu „fawn”, formuła o.glo. Jedynie spróbowany na dłoni. pixie - ok 1/4 łyżeczki primera „prime me powder”, w woreczku strunowym. - pytać artdeco- korektor mineralny, odcień "light vanilla (najjaśniejszy, ciepły odcień). Nie jest wcale bardzo jasny! Ubytek ok 4-5%. Z kartonikiem i ulotką. Kupiony za 43 zł. jane iredale - mineralny podkład do twarzy, odcień "warm silk". Ubytek ok 30%. Pierwotna pojemność to 10,5 g. Odcień ciepły (kategoria warm), taki light-medium. Oddaję, bo dla mnie jednak za ciemny (po kilku miesiącach używania), no i ma algi, a w maskach moja cera go nie polubiła. http://shop.janeiredale.com/products...ase-spf-20.htm http://sklepjaneiredale.pl/produkty/...f%2020,14.html lumiere- veena silk veil sand – mała próbka pudru wykończeniowego (w woreczku strunowym) - jedynie sprawdzony na dłoni. everyday minerals- cień do powiek „bundled up” (biały mat). 1g, praktycznie cały. earthen glow minerals- róż „hangzou”. Połowa biga. Odcień to taki miedziany ze złotym połyskiem. jeszcze się zastanawiam, czy oddać. silk naturals- próbka creamy concealer - extra light peach. Wypróbowałam raz pod oczy. Korektor jest b.twardy i gęsty. Ubytek to ok 10%. silk naturals- bronzer tahiti sweetie, sampel użyty 4x (dla mnie za ciemny) the body shop- nature's minerals - podkład mineralny, odcień 01. Pojemność wyjściowa 5g, ubytek ok 20-25%. Pudru od nowości było dość mało. silk naturals- kisser slicker "bloom". Z wymiany. Powiedziano mi, że jest 90%, ja użyłam jej 2x. Nie mogę oszacować dokładnie, gdyż pomadka nie wkręca się z powrotem. Maska algowa, mleczna. Do cer suchych, łuszczących się. Maska plastyczna, gabinetowa. W woreczku strunowym, 30g. Data ważności 02.2011. Nowa, nie używana. maska plastyczna algowa, rozjaśniająca (z wit c). Waga 30g, ubytek 1 łyżeczka. Data ważności – 02.2014 maska plastyczna algowa, pod oczy „eye contour”. Waga 10g, ubytek pół łyżeczki. silk naturals- Oatmeal Hydrating serum, sampel. Zostało więcej niż połowa everyday minerals- mała próbka różu Short Cake. Jedynie sprawdzona na dłoni everyday minerals- próbka Finishing Dust. bare escentuals- mini pędzelek Flawless Face. 2 razy użyty. Długość- ok 8,5 cm. To bardziej pędzelek pod oczy lub do rozświetlacza, niż do całej twarzy. silk naturals- 3 albo 4 sample "Pure Silk Powder" (mam je wsypane do jednego pojemniczka) meow- próbka korektora 2-Frisky "Siamese". Przetestowana na dłoni. meow- próbka korektora 2-Frisky "Angora". Przetestowana na dłoni. meow- próbka korektora abyssinian 2-frisky. Użyta 2x. afterglow- posiadam ilość ok 1 sampla EDM (może trochę mniej?) podkładu "Porcelain" lumiere- podkład Fair Golden "luminesse". 4g, ubytek ok 10%. everyday minerals- rozświetlacz "champagne" bez LL.5,5g, ubytek ok 5%. silk naturals- serum różane, pełen wymiar, ubytek niewielki. później dopiszę czego szukam ![]() Na pewno jest to: -podkład Lumiere Light Golden Cashmere -podkład Lumiere (mix) Fair Golden+Light Golden Cashmere [/QUOTE] Coś u mnie za: silk naturals- bronzer tahiti sweetie, sampel użyty 4x (dla mnie za ciemny) silk naturals- 3 albo 4 sample "Pure Silk Powder" (mam je wsypane do jednego pojemniczka)
![]() |
#5030 |
Zakorzenienie
|
sporo bróbek cienie mineralnych,
plus baza pod cienie lumene i artdeco. plus pędzelki oczne różowe lumiere zapraszam ![]()
#5031 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;23375279]WYMIENIĘ:
everyday minerals- rozświetlacz "champagne" bez LL.5,5g, ubytek ok 5%. [/QUOTE] Coś u mnie za Champagne?? |
![]() ![]() |
![]() |
#5032 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5033 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za pędzelek Lumiere eye shadow ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#5034 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5035 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5036 |
Rozeznanie
|
Wymienię:
-Sephora Mineral- http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=23099&next=1 - ma świetne podwójne opakowanie z lustereczkiem, pozostało na brzegach ( na oko jakies 2g) - próbki Pixie CDL: Tinkerbell 2 i Breena 2, raz użyte Potrzebuję próbki Pixie NFF podobne do Shaylee 2 Edytowane przez aania88 Czas edycji: 2010-11-22 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#5037 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie? ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- [1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;23375279]WYMIENIĘ: silk naturals- serum różane, pełen wymiar, ubytek niewielki. [/QUOTE] moze cos u mnie za serum? ![]()
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post25485480 E.L.F, smashbox, minerały,soir de lune itp. Edytowane przez tranqil babe Czas edycji: 2010-11-22 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#5038 |
Zakorzenienie
|
buu wczoraj wieczorem zdecydowałam się i kliknęłam juz na all
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5039 |
Zakorzenienie
|
Wymienie probki Lumiere:
- Light Medium Neutral - Luminesse - Medium Neutral - Luminesse - Light Medium Beige VV - Medium Beige 2.3 VV - Light Medium Beige - Cashmere |
![]() ![]() |
![]() |
#5040 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:52.