![]() |
#5011 |
Przyczajenie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Witam wszystkie panny młode
![]() Jeśli mogę coś doradzić odnośnie salonów sukien ślubnych to wystrzegajcie się Salonu w Jędrzejowie przy ul. kościelnej! Na początku -podczas wybierania sukni i złożenia zamówienia-wszystko było pięknie panie pracujące bardzo miłe (wiadomo). Podczas pierwszej przymiarki 2 tygodnie przed ślubem okazało się, że sukienka jest źle uszyta panie oczywiście starały mi się wmówić ze wydaje mi się, bo jest jeszcze niedokończona itp. gdybym nie szła w zaparte to miałabym krzywą sukienkę! Suknia była szyta na nowo. Po ślubie oddałam suknie do ich komisu i byłam w wielkim szoku gdy pojechałam ją odebrać.....była w gorszym stanie niż ją zostawiłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5012 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny mam pytanie odnośnie spowiedzi, która ma miejsce miesiąc przed ślubem, a mianowicie czy jeśli powiem księdzu ( ślub mamy w Katedrze) że z moim narzeczonym mieszkamy razem, to czy wtedy dostajemy dyspensę od takiej spowiedzi i rozumiem, że będziemy odbywać tylko spowiedź tą na dzień przed ślubem. Jak w ogóle reagują księża na takie sprawy w tym kościele...?
bardzo Was proszę o poradę ... |
![]() ![]() |
![]() |
#5013 |
Zakorzenienie
|
Tutaj jest nowy wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php...7#post19 369947
#5014 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.