|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5011 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
Cytat:
![]() ![]() My się boimy ryzykować 3go bąbla bo akurat w bliskiej rodzinie męża są bliźnięta a jakby jeszcze nam przybyło dwóch łobuziaków to znowu musielibyśmy samochód zmieniać ale chyba tym razem na autobus ![]() ![]() ![]() Obiadek się gotuje ![]() Jak zjemy wyruszamy na "miasto" ![]() Zapomniałam się pochwalić że od teściów dostałam an urodziny kolczyki i bieliznę do spania ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5012 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
A w dalszej rodzinie tez nie mieli bliźniat? np pradziadkowie czy jeszcze wczesniej
![]() ![]() Nie wiem czy slyszalyscie o takim przypadku gdzie laska i facet biali sa a dziecko sie im urodzilo czarne, facet oskarzyl zone o zdrade ale po DNA okazalo sie ze to jego dziecko wiec zaczeli dochodzic dlaczego czarne dziecko....i wyszlo ze jakis tam pra pra dziadek (czy jeszcze dalej) tej dziewczyny byl murzynem Ostatnio na miescie widzialam biale malzenstwo z synkiem czarnym, ale nie wiem czy to adoptowane czy moze laska miala go z kims innym albo moze znowu geny iles pokolen wstecz daly o sobie znac Faktem jest ze zawsze sie najblizej szuka czyli 1-2 pokolenia do tylu ale zdarza sie i odziedziczyc geny kilka pokolen wstecz... no i jednak wieksze "ryzyko" urodzenia bliźniat jest wtedy kiedy w najbliźszej rodzinie sa bliźnieta...wiec moja tesciowa miala bliźniaczke wiec najblizsza rodzina...a bliźniat nie chcialabym miec ewentualnie po in vitro czesto sa ciaze mnogie ![]() Oj jak ja bym chciala od kogos dostac kolczyki i bielizne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja czekam az tz wroci z pracy, zje obiad (bo ja nie moge patrzec na jedzenie) i tez wyruszamy gdzies bo laskawie brat tz nam pozyczyl auta...jedziemy do Pszczyny po zamku i parku pochodzic, na pyszne lody ktore tam sa, po drodze wysadzimy mame do babci ![]() Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-06-27 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#5013 |
Zadomowienie
|
buziak nie mieli bliźniąt ani w najbliższej ani dalekiej rodzinie
![]() Ja znowu czytałam że kobieta urodziła bliźnięta a dzieci po badaniach DNA mają dwóch różnych ojców http://elondyn.co.uk/newsy,wpis,3426 Moja koleżanka jest wręcz mulatką a rodzice maja tak jasną karnację że szok ![]() My wróciliśmy ze spaceru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5014 |
Zakorzenienie
|
Mąż mi zrobi dziś wieczorem fotkę
to zobaczycie jak mi wywala brzuś na wieczór tamten był "z rana" ![]() my dziś dzień u rodziny na wsi domek kawka na dworku takie tam sprawy ![]() miło było |
![]() ![]() |
![]() |
#5015 |
Zadomowienie
|
Jak się fachowo nazywa urządzenie do pompowania basenu????????? Szukam na allegro i znaleźć nie mogę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5016 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytalam o takim przypadku niedawno w jakiejs babskiej gazecie...babka przespala sie ze swoim mezem a potem kochankiem, jeden chlopczyk jest podobny do meza tej babki a drugi chlopczyk do kochanka i tylko ona o tym wie, to byla polka A tz mama nie miala siostry bliźniaczki tzn ona nie jest jedna z bliźniaczek tylko miala 2 siostry bliźniaczki, pomylilo mi sie ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
Poprostu pompka do basenow Zobacz TUTAJ i TUTAJ Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-06-27 o 19:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5017 |
Zakorzenienie
|
no to mam
świerzynki sprzed dwóch minut ![]() ps. te bliźnięta z dwoma ojcami to "meksyk" teraz każdy ojciec bliźniąt będzie się domagał badań ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jest wiekszy wieczorem ![]() ![]() ![]() ![]() Mati pokaz brzuchol ![]() Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-06-27 o 19:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5019 |
Zakorzenienie
|
nie no co Ty
jak nam tylko brzuśki urosną to .... pikuś byleby nic więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5020 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Anya ale miałaś cyrk! Dobrze, że nic sie nie stało! Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5021 |
Zakorzenienie
|
kłamczuchy
![]() za duży ten mój brzuch żebyście miały podobne po jedzonku ![]() no ale z drugiej jeszcze jesteście (bo juz nie mogę napisać jesteśmy) świeżo PO ciąży więc jeszcze brzuś "dochodzi" do siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5022 |
Zadomowienie
|
Znalazłam i kupiłam
![]() Nie chce mi się dziennie targać 70kg kompresora na ogród łącznie z całą elektryką żeby powietrza dopuścić... Sąsiad (konkubent sąsiadki) nam kradnie ryby ze stawu i ze złości że zwróciliśmy mu uwagę że sobie tego nie życzymy przebił mi basen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5023 |
Raczkowanie
|
Dobry Wieczor.
jesli chodzi o brzuchy to rzeczywiscie urocze. ja mialam malutki brzuszek i szybko wrocil do normy... gorzej jest z piersiami. zawsze mialam male ale po ciazy sa jeszcze mniejsze. heh ![]()
#5024 |
Zakorzenienie
|
Cassi
mieszkacie w małym miasteczku albo na wiosce? Macie staw??? ![]() super a sąsiada ![]() tez mu coś przebijcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5025 |
Raczkowanie
|
nie ma to jak dobry, zyczliwy sasiad
![]()
#5026 |
Zadomowienie
|
Mieszkamy na Śląsku, mamy bardzo duży ogród i teść ma staw karpi hodowlanych (sam dla siebie je hoduje, taka pasja).
Nie mam co przebić temu sąsiadowi bo on jest "dochodzący" i często nocujący, jak mu przebiję opony w aucie (np.) to może się tym samym odwdzięczyć. Z Niego i zresztą tej kobiety też to kawał h... pijaka, z takimi wolę nie zadzierać. |
![]() ![]() |
![]() |
#5027 |
Raczkowanie
|
bylam dzis na zakupach, kupilam taka spodniczke: (obok kawalek spiacego dziecka)
buziaczekk sliczna fotka!
![]() ![]() Edytowane przez dzikazaba Czas edycji: 2010-06-27 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#5028 |
Zadomowienie
|
Piękna spódniczka i dziecko też
![]() Mi ostatnio wpadła w oko za***ista różowa miniówa z paskiem ale niestety nie mają mojego rozmiaru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5029 |
Zadomowienie
|
O taka właśnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5030 |
Raczkowanie
|
kolejna fanka mini!
kupilam tez sukienke, ale wyglada bardzo brzydko na wieszaku, dopiero "na osobie" widac jaka jest sliczna. ta spodnica ma rozmiar 32 !!! jakas rozmiarowka z kosmosu.
![]() ![]() Edytowane przez dzikazaba Czas edycji: 2010-06-27 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#5031 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz trochę uda klockowate więc częściej śmigam w leginsach/getrach niż mini. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5032 |
Raczkowanie
|
ja jestem jeszcze szczuplejsza jak przed ciaza. zawsze chodzilam na krotko, mini , szorty, male sukieneczki
![]() klade sie juz spac, bo maly dal mi popalic w nocy i juz padam Dobranoc.
#5033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5034 |
Zakorzenienie
|
kiedyś też chodziłam przeważnie w takich długościach
![]() a teraz ledwo doszłam do siebie znowu grubne może kiedyś jeszcze dojdę do stanu "chodzenia w mini długościach" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5035 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
buziak- brzuch mam tez taki "ogromny" jak Ty, wszyscy pytaja mnie co bedzie bo mysla ze jestem gdzies w 6 miesiacu. Od poczatku przytylam juz 5 kg dzien dobry, w weekend pojechalismy do znajomych na noc do domku letniskowego. Bylo koszmarnie, Mikolaj starasznie broil, nie chcial spac ani w dzien ani w nocy. Nic nie wypoczelam wrocilam styrana i zaluje ze pojechalam. Zrobilam to dla meza bo on chcial bardzo jechac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5036 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Wiecie co zła jestem, wczoraj była piękna pogoda więc napuściłam nowej wody do basenu bo przypuszczałam że dzisiaj będzie równie pięknie a tu klops 18*C ![]() Na dodatek wyszperałam stare kolczyki, piękne srebrne z kryształem w kształcie gwiazdki no i dzisiaj rano wstaję a tu uszy spuchnięte, węzły chłonne obolałe i ropa pod kolczykami ![]() Jakieś koszmary mnie dręczą że mąż mnie zdradza ![]() Za długo go już nie ma a wraca dopiero 14 lipca ![]() Jutro mamy rocznicę ślubu i znowu nie poświętujemy ![]() No i cierpię na bezsenność, młody tak często się budzi że mi się odechciewa chodzić spać. Coraz później się kładę i coraz wcześniej wstaję. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5038 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5039 |
Zakorzenienie
|
jeżeli chodzi o sny to mnie sie ostatnio jakieś paskudztwa śnią...ostatnio robale które zjadały ludzi od środka
![]() co do spania to ostatnie dwie nocki mało fajne bo młody około 24-1 w nocy się budzi i drze strasznie ale chyba kolejne zęby....choć poprzednie nocki w sumie OK... ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- ej jest ponad 5000 postów a Wy nie założyłyście nowego wątku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mati ja mam na plusie cos ok 1,5 kg alkamor nie ma komu zalozyc i nawet nikt sie o to nie upomina bo ostatnimi czasy na palcach jednej reki mozna policzyc osoby ktore sie udzielaja regularnie bo reszta albo wogole albo wpadnie raz na jakis czas i napisze cos "na odczepne" i znowu znika, dlatego mi osobiscie to wszystko jedno czy bedzie nowy watek czy nie Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-06-28 o 09:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:52.