![]() |
#5011 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
Kasia, a nie ma u Was sklepow, ktore dowoza do domu? Ja mam np leclerca, tylko przez most niby przejsc, ale tak jak dzis zimnica, to nawet nie mam ochoty wychodzic z mlodym do auta, pozniej tachac go z auta do sklepu itd... zamawiam co chce na internecie i przywoza do domu
|
![]() ![]() |
![]() |
#5012 |
Zakorzenienie
|
ah no tak Kasiulka mi uświadomiła-płyny do płukania itd na podłodze w łazience, ale tymek też nigdy nie wykazywał zainteresowania nimi. Nawet nie widziałam go dotykajacego jakiejś takiej butelki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5013 |
Zakorzenienie
|
ja też lajtowo podeszłam do tych wszystkich środków czystości i stoją na wannie po prostu. fakt,że to jedyne miejsce wolne,bo w łazience mamy tylko 1 wąski słupek z koszem na pranie,do którego żadna butelka się nie zmieści.. jedynie na szafie w przedpokoju mogłabym chyba jeszcze trzymać,bo u mnie meble można na palcach policzyć.
fakt,że Iga od ur. do buzi brała tylko swoje zabawki.a gdy wyrosła z tego okresu to sama z siebie nie brała do buzi nic. odkąd rok skończyła to się bawi bilonem pod moim okiem.. no ale ona taka jest,do buzi oprócz żarcia nic nigdy nie brała. co oczywiście mnie nie usprawiedliwia bo nie można mówić o "zaufaniu" i że "nigdy" w przypadku 2-latki. a nawet kilka lat starszych dzieci.. |
![]() ![]() |
![]() |
#5014 |
Zakorzenienie
|
no właśnie Tymek prócz zabawek jak był malutki to buzi nie brał nic nigdy. Mam porównanie bo córka psióły do dzisiaj potrafi zjeść byle co z podłogi, nie wiadomo czemu. Tymkowi NIGDY takie coś się nei zdarzyło.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5015 |
Zakorzenienie
|
no pociesza mnie to co Judi napisała - metraż
![]() na dwóch ścianach mam drzwi x 2szt., na trzeciej dwa okna i tylko jedna ściana pozostaje wolna w pokoju. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-12-01 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#5016 |
Zakorzenienie
|
Kasiunia
![]() ![]() Co do środków czystości. U nas też na widoku, choć już kilka razy się zastanawiałam nad przeniesieniem ich gdzie indziej. Z tym, że u mnie jak u Jowiszowej. Mati nigdy się nimi nie interesowała i nie brała nic nie nadającego się do tego do buzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5017 |
Zakorzenienie
|
muszę wyjść po grube,czarne rajstopy do sklepu. jutro na rozmowę w spódnicy jadę
![]() tylko tak dumam czy będę się miała jak potem przebrać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() pewnie wc tam mają ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5019 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5020 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zapraszam was do nowej części, bo przekroczylysmy 5tys postow
oto link: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post23511265
#5021 |
Zakorzenienie
|
![]() Spadam. Zaraz siorka z wizytą przyjeżdża, a chata nie ogarnięta ![]() Mam nadzieję, że Wizaż już nie zniknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5022 |
Zakorzenienie
|
A ja sobie dzisiaj zrobiłam wagary od pracy bo nie było można spokojnie jechać do Poznania, więc dałam sobie luz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.