![]() |
#5011 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
![]() ![]() ![]() tak mysle bo sama woda im sie nie polala i pozatym juz nie kapie a cos wczesniej chyba z gory slyszalam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5012 | ||
Zakorzenienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2783566 9]Dzień doberek pije kawkę i troszku nadrabiam co piszecie.
Widzę, że zeszłyście na temat pracy Ariena pocieszę cie, ja też szukam pracy, wysyłam CV gdzie się da i jak narazie nikt mnie nie bierze pod uwagę bo nie mam doświadczenia. A co najlepsze mąż najprawdopodobniej dzisiaj ostatni dzień w pracy bo ne przedłużają umowy ... żyć nie umierać. Zawsze jak już się zacznie układać to musi się zaś popier***ć .[/QUOTE] No to pocieszenie że nie jestem tu jedyna taka, choć w zasadzie to mało pocieszające bo powinnyśmy mieć pracę. Dziś rano jak mąż się obudził to mnie przytulił od tyłu, ale i tak widzę że nie wie czemu byłam smutna, nie rozumie tego i nie widzi co zrobił źle. Humor mam ciut lepszy, ale nie będę do niego leciała z uśmiechem, niech sam mnie pocieszy w końcu, ja się nie będę prosić Cytat:
No to ja mam tak samo. ![]() Cytat:
![]() ![]() No chyba tak...ale nawet nie zdaje sobie z tego sprawy.
![]() |
#5013 |
Zadomowienie
|
Edytowane przez olenkalejdi Czas edycji: 2011-07-14 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#5014 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczór lub Dzież Dobry...
![]() Siedzę i staram się czytać co napisałyście...i tak naprawdę nie wiele rejestruję, więc wybaczcie ![]() Nie, nie chodzi mi o pocieszenie...tak dumam sama nas sobą. Nie grozi mi depresja, jestem zbyt optymistycznie nastawiona, ale obrazy mam przed oczami i nie nawidzę szpitali i wszystko z nimi związane. Ta niepewność...beznadziejno ść...pocieszanie...itd..M asakra. Czasami wolała bym nie mieć nikogo bliskiego...było by łatwiej. Ktoś napisał o przjaźni...No cuż, zależy jak ktoś to rozumie. Dla mnie jest zrozumiałe i jak najbardziej na miejscu być przy kimś kto mnie potrzebuje i potrafi "odpłacić" się podobnym za nadobne . Zresztą, oczekuję takiego samego "oddania" żeby się waliło czy paliło z czyjejś strony. Przyjaźń traktuję prawie jak małżeństwo...na złe i dobre. Trzeba o nie dbać i pielęgnować tak, jak o małżeństwo. Pewnie niektóre z Was przewracają oczami bo zaczynam swoje "monologi" i ..oczywiście nie na temat ale..muszę to z siebie wyrzucić. W końcu nikomu nie przystawiam pistoletu do skroni żeby to czytał. Osoby nie zainteresowane mogą mnie "przelecieć" ![]() Chciałam Wam podziękować że niektóre z Was nie zapomniały o mnie ![]() ![]() A tak nawiasem mówiąc, chyba mam "emocjonalnego pecha"...Mojej dobrej koleżance zmarła córka tydzień przed ostatnim Bożym Narodzeniem...Miała 17 lat. Wzięła tabletki na ból głowy...Niby nic groźnego ale skończyło się tragicznie....Zasnęła na amen. Jejku...chyba wystarczy bo wpadnę w depresję i jeszcze komuś się udzieli. Przepraszam. Dobranoc. |
![]() ![]() |
![]() |
#5015 |
BAN stały
|
Corvi witaj
![]() I zapraszam Cię na nowy stary wątek cz. II tam porozmawiamy jak było I przede wszystkim pocieszymy ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=541201 |
![]() ![]() |
![]() |
#5016 |
Zakorzenienie
|
Kąpałam się chyba z 45 minut. Nie pamiętam kiedy wykonywałam tak długą kąpiel.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5017 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przykra sprawa z tymi przezyciami ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5018 |
Zakorzenienie
|
Zapraszamy- stęsknione
![]() ![]() Przydało by się zamknąć ten wątek ![]()
#5019 |
BAN stały
|
No Karinio musisz zawrzeć te nasz ploty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5020 |
Zakorzenienie
|
heh to Wy jeszcze tu po kryjomu piszecie
![]() ![]()
#5021 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.