|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Temat kolejnego wątku to: | |||
| Coraz wyżej główkę podnosimy, a jutro na plecki się obrócimy. |
|
2 | 3,13% |
| W roli mamy się spełniamy, mocno dzieci swe kochamy |
|
12 | 18,75% |
| Gaworzą Nasze dzieci - Boże jak ten czas leci ! |
|
8 | 12,50% |
| Każde dziecko się uśmiecha - co jeszcze Nas pięknego czeka ?! |
|
8 | 12,50% |
| Wakacyjne dzieciaczki się dobrze rozwijaja i jesień pięknie witają |
|
4 | 6,25% |
| .Letnie dzieci usmiechy posylaja, a ich mamy z dumy pekaja |
|
4 | 6,25% |
| Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki. |
|
22 | 34,38% |
| Podnoszę główkę, uśmiecham się, bo duży zuch już ze mnie jest |
|
0 | 0% |
| Uśmiech tu, uśmiech tam, bo wesołą mamę mam. |
|
1 | 1,56% |
| Główka pracuje, uśmiech raduję, nasze maluszki rosną jak tuje |
|
3 | 4,69% |
| Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5011 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011
Dzień dobry
![]() NOSZENIE NA RĘKACH Ja jakoś tak nieświadomie przestawiłam Małą i teraz na rękach nosi ją tylko tata, u mnie nawet nie chce po prostu przestałam ją nosić- spędzam z nią czas na siedząco, leżąco, czołgająco, ale nigdy na stojąco.. za to jak tatuś wraca z pracy, to nie może usiąść tylko musi śmigać po domu a co tam, jemu lżej a w ogóle moje dziecko przestawiło się na tryb 'tata tata tata tata..', do mnie się mniej uśmiecha i w ogóle mama jst dobra, jak trzeba zjeść, przewinąć i iść spać.. no i w dzień z braku innj opcji.. za to jak tata jst już w domu, to mama mogłaby nie istnieć ma wtedy taką radoche, że szok![]() Któraś mama pisała, że jej dzieciaczek nie chce pić to ja polcam hrbatke hippa uspokajającą .. co prawda nie uspokaja, ale moja Zuzka spożywa ją w ilościach niemal hurtowych, tak jej smakuje! i M. też ją lubi ale i w tym wypadku efekt marny.. i bez obaw, że się przyzwyczai do herbatki i nie będzie chciało pić wody.. moja pije i to i to, choć herbatke chętniej![]() ŚLINIENIE-masakra! tak się Zuzak ślini, że śliniaki jej co chwile wymieniam ![]() A Wy wicie, że moja Zuzka tż jakoś od 17 bardziej aktywna jst.. i tak też do około 19.. póżniej śpi do 20 a później jest już kapiel i idzie spać znowu
|
|
|
|
#5012 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011
I jeszcze zapomniałam: słyszałyście o wściekliźnie i nietoperzach w Olsztynie? Jeśli nie to:
http://olsztyn.wm.pl/71253,Prawie-ca...cieklizna.html Ja u siebie na podwórku znalazłam 2 trupki i wczoraj zadzwoniłam po inspektora weterynarii... Zabrał je do badania... ![]() Cytat:
bo ona piszczt po naciśnięciu. Poza tym ma kropki, stymulujące wzrok... Podejrzewam że przy ząbkowaniu się przyda najbardziej, bo nogi żyrafy są tak długie, ze te tylne dziąsła też będa miały co gryźć. Generalnie Lamaze zdecydowanie bardziej warte polecenia moim zdaniem, bo cena żyrafy, no cóż...Acha, mój Tż myśli, wiesz o czym... Ale jakoś ciężko mu to idzie
Edytowane przez wodaqua Czas edycji: 2011-10-04 o 10:48 |
|
|
|
|
#5013 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry
Moja Pszczoła wstała dzisiaj dopiero o 5,30 Co do Mamuś czerwcowych- niech czytają tylko bardzooo uważnie ![]() Ale podobno wolą tracić czas na malowanie paznokcie itp ?
|
#5014 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zmalowana śliczny avatar
|
|
#5015 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5016 |
|
Zakorzenienie
|
przenosiny na nowy watek (tu wykasowalam)
Edytowane przez 83monia Czas edycji: 2011-10-04 o 12:04 |
|
|
|
#5017 |
|
Zakorzenienie
|
jw.
moje dzieciaki Edytowane przez 83monia Czas edycji: 2011-10-04 o 12:05 |
|
|
|
#5018 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moja Karolinka dzis rekord pobila hehe spala od 22 do 8 rano bez zadnej pobudki ![]() My juz po przeprowadzce do babci na pare miesiecy czekamy na TBS ale przeprowadzka to masakra tyle rzeczy skad sie bierze czlowiekowi, eh... ![]() Ide nadrabiac
|
|
#5019 | |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Cytat:
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.

po prostu przestałam ją nosić- spędzam z nią czas na siedząco, leżąco, czołgająco, ale nigdy na stojąco.. za to jak tatuś wraca z pracy, to nie może usiąść tylko musi śmigać po domu
a co tam, jemu lżej
a w ogóle moje dziecko przestawiło się na tryb 'tata tata tata tata..', do mnie się mniej uśmiecha i w ogóle mama jst dobra, jak trzeba zjeść, przewinąć i iść spać.. no i w dzień z braku innj opcji.. za to jak tata jst już w domu, to mama mogłaby nie istnieć
to ja polcam hrbatke hippa uspokajającą .. co prawda nie uspokaja, ale moja Zuzka spożywa ją w ilościach niemal hurtowych, tak jej smakuje! i M. też ją lubi