Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011 - Strona 168 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Temat kolejnego wątku to:
Coraz wyżej główkę podnosimy, a jutro na plecki się obrócimy. 2 3,13%
W roli mamy się spełniamy, mocno dzieci swe kochamy 12 18,75%
Gaworzą Nasze dzieci - Boże jak ten czas leci ! 8 12,50%
Każde dziecko się uśmiecha - co jeszcze Nas pięknego czeka ?! 8 12,50%
Wakacyjne dzieciaczki się dobrze rozwijaja i jesień pięknie witają 4 6,25%
.Letnie dzieci usmiechy posylaja, a ich mamy z dumy pekaja 4 6,25%
Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki. 22 34,38%
Podnoszę główkę, uśmiecham się, bo duży zuch już ze mnie jest 0 0%
Uśmiech tu, uśmiech tam, bo wesołą mamę mam. 1 1,56%
Główka pracuje, uśmiech raduję, nasze maluszki rosną jak tuje 3 4,69%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-04, 09:28   #5011
CookieMonsters
Rozeznanie

Dot.: Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011

Dzień dobry
NOSZENIE NA RĘKACH
Ja jakoś tak nieświadomie przestawiłam Małą i teraz na rękach nosi ją tylko tata, u mnie nawet nie chce po prostu przestałam ją nosić- spędzam z nią czas na siedząco, leżąco, czołgająco, ale nigdy na stojąco.. za to jak tatuś wraca z pracy, to nie może usiąść tylko musi śmigać po domu a co tam, jemu lżej a w ogóle moje dziecko przestawiło się na tryb 'tata tata tata tata..', do mnie się mniej uśmiecha i w ogóle mama jst dobra, jak trzeba zjeść, przewinąć i iść spać.. no i w dzień z braku innj opcji.. za to jak tata jst już w domu, to mama mogłaby nie istnieć ma wtedy taką radoche, że szok
Któraś mama pisała, że jej dzieciaczek nie chce pić to ja polcam hrbatke hippa uspokajającą .. co prawda nie uspokaja, ale moja Zuzka spożywa ją w ilościach niemal hurtowych, tak jej smakuje! i M. też ją lubi ale i w tym wypadku efekt marny.. i bez obaw, że się przyzwyczai do herbatki i nie będzie chciało pić wody.. moja pije i to i to, choć herbatke chętniej
ŚLINIENIE-masakra! tak się Zuzak ślini, że śliniaki jej co chwile wymieniam
A Wy wicie, że moja Zuzka tż jakoś od 17 bardziej aktywna jst.. i tak też do około 19.. póżniej śpi do 20 a później jest już kapiel i idzie spać znowu
CookieMonsters jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 09:41   #5012
wodaqua
Zadomowienie

Dot.: Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011

I jeszcze zapomniałam: słyszałyście o wściekliźnie i nietoperzach w Olsztynie? Jeśli nie to:
http://olsztyn.wm.pl/71253,Prawie-ca...cieklizna.html
Ja u siebie na podwórku znalazłam 2 trupki i wczoraj zadzwoniłam po inspektora weterynarii... Zabrał je do badania... Na szczęści mój kot zaczepiony i nie wychodzący, ale sąsiadki koty to nie wiem... Boję się o Zosię też... Najwyżej będzie kwarantanna... I nikt nam nie zarzuci, że nie odwiedzamy i nei zapraszamy

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
ja dzisiaj zamówiłam w tajemnicy 2 zabawki z Lamaze łosia i motylka. Wali mi na ten dekiel . I nawet postanowiłam, że te zabawki zostaną z nami, nie będę ich wydawać później.
...
Dziewczyny słyszalyście coś od znajomych o tych żyrafach Sophie, chodzi mi o takie prawdziwe opinie.
My w pt dostaliśmy żyrafę Sophie i żebym nie poszukała co to takiego, to wrażenia by na mnie nie zrobiła. Póki co mała nie jest zainteresowana, bardziej kot bo ona piszczt po naciśnięciu. Poza tym ma kropki, stymulujące wzrok... Podejrzewam że przy ząbkowaniu się przyda najbardziej, bo nogi żyrafy są tak długie, ze te tylne dziąsła też będa miały co gryźć. Generalnie Lamaze zdecydowanie bardziej warte polecenia moim zdaniem, bo cena żyrafy, no cóż...
Acha, mój Tż myśli, wiesz o czym... Ale jakoś ciężko mu to idzie

Edytowane przez wodaqua
Czas edycji: 2011-10-04 o 09:48
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 09:59   #5013
Zmalowana
Zakorzenienie

Dzien Dobry
Moja Pszczoła wstała dzisiaj dopiero o 5,30 Moja radość nie miała granic.

Co do Mamuś czerwcowych- niech czytają tylko bardzooo uważnie Ale podobno wolą tracić czas na malowanie paznokcie itp ?

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 10:07   #5014
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Dzien Dobry
Moja Pszczoła wstała dzisiaj dopiero o 5,30 Moja radość nie miała granic.

Co do Mamuś czerwcowych- niech czytają tylko bardzooo uważnie Ale podobno wolą tracić czas na malowanie paznokcie itp ?
Piękna nocka zatem
Zmalowana śliczny avatar

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 10:27   #5015
zanetaa88
Zakorzenienie

NOWY WĄTEK

Zapraszam !

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 10:41   #5016
83monia
Zakorzenienie

przenosiny na nowy watek (tu wykasowalam)

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2011-10-04 o 11:04
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-04, 10:44   #5017
83monia
Zakorzenienie

jw.

moje dzieciaki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0260.jpg (38,3 KB, 96 załadowań)

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2011-10-04 o 11:05
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-04, 21:10   #5018
Lilkaa82
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
A i jeszcze się pochwalę wczoraj Lilka zasnęła o 19.30 i ciekawa byłaam jaka bedzie nocka -to ona obudziła się dopiero o 4 a potem o 7 jak ja już wstałam
Lilka pieknie spi moja Karolinka dzis rekord pobila hehe spala od 22 do 8 rano bez zadnej pobudki

My juz po przeprowadzce do babci na pare miesiecy czekamy na TBS ale przeprowadzka to masakra tyle rzeczy skad sie bierze czlowiekowi, eh...

Ide nadrabiac

Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia

24 tyg - 6770g

Jestem żoną mojego męża
Mamo, Tato ! - A ja rosnę i rosnę...
Lilkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-11, 11:03   #5019
AgaZ
Przyjaciółka Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
NOWY WĄTEK

Zapraszam !

Wątek zamknięty
bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
AgaZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości