Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 168 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-08, 20:13   #5011
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

No dobra! odpisałam na wszystkie posty i idę na nowy wątek

Część 8 oficjalnie uważam za zakończoną !!!! Dziękuję że byłyśmy tu wszystkie razem i zapraszam do kolejnej - 9 części

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post36973647

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 21:27   #5012
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Framme Pokaż wiadomość
Ja już po obiadku, trochę za duża porcja, ale nie wszystko na raz przecież Pierwszy raz w życiu jadłam bezmięsny obiad i był całkiem smaczny. Fakt, że zamiast makaronu powinien być ryż no ale nie miałam, poprawię się. A do makaronu był sosik pomidorowy z papryką, oregano i kilka innych zielsk. Podsmażyłam cebulkę i czosnek na dosłownie malutkiej łyżeczce margaryny, wiec za wiele tłuszczu mam nadzieję tam nie było.
Mama nawet zjadła i smakowało
Na podwieczorek kiwi w jogurcie waniliowym a na kolacje 2 jajeczka na miękko. Matko, gdzie ja to wszystko zmieszczę...
Mi się wydaję, że wskazane jest jedzenie mięsa, bo to białko, a jak jemy dużo białka to lepiej spalamy kalorie... tak słyszałam.

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
Piękności, a co powiecie na ten przepis? Normalnie mi tak ślina leci, że nie mogę... Ja tylko zamiast cukru dam słodzik. Nada się to ?

http://gotowanie.onet.pl/przepisy/ry...mi,116287.html
Mniam, mniam. Mi to przypomina jedzenie jak mam zatrucie pokarmowe albo jelitówke zawsze mi mam robi ryż z jabłkiem na mleku

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Noo i wlasnei tak ma byc Od razu jak sei pojawilas wszystko tu ruszylo. Wrocilam z pracy i mam w koncu co robic Siedze, czytam i pisze
A dziekuje, u mnie juz oki na tyle na ile to mozliwe jakos wszystko sobie poukladalam. Mąz cudowny byl w tym ciezkim czasie, zabieral mnie na pizze na piffko i duzo rozmawialismy Jakos to bedzie.. Co ja mowie jakos???!!!! Bedzie dobrze
Cieszę się, że jest już lepiej kochana

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
hej

Mi duzo szybciej waga spadała jak nie piłam % to puste kalorie a poza tym niezdrowe, na dobre Ci wyjdzie jak ograniczysz ja tez sobie zawsze lubilam wypic piwko, drinka, a grzane piwo to moglabym pic codziennie po kilka A teraz nie pije ze wzglęgu na leki i bardzo sie z tego ciesze, bo wczesniej nie mialam motywacji Fajne masz cycki

Można, ale nie zaleca się, a jeśli już to niedługo, bo za długie ćwiczenia na czczo prowadzą do spalania mięśni

Framme Widze ze duzo tluszczyku odkłada Ci sie na brzuchu, co cwiczysz ? A co do parówek to ja się nie chytam A makaron jadlam całą diete, teraz jem na utrzymaniu i nie traktuje go jako grzech

Cocktail śliczną masz figurkę, taka proporcjonalną Piękne wciecie w talii, piękne bioderka i zgrabne nogi, zazdroszcze na prawde!! Właśnie taka figura mi się podoba, a nie ten moj brak wciecia Zapomnialam jeszcze napisać, że tyłek też masz rewelacja

Ja dziś zrobilam pierwszy dzień drugiego tygodnia BBL, zakwasy mam takie ze ledwo chodze Jak mam tak miec przez 4 tygodnie to dzieki
Wiesz, nawet jak masz brak wcięcia to wszystko można ciuszkami uwydatnić, na pewno dzaga Ci pomoże No właśnie gdzie jest dzaga ? miała dać znać i jej nie ma

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
super Duzo cwiczysz??
Basiu! Przejrzałam Twój album i rzeczywiście dużo schudłaś. Najlepiej zdecydowanie w tych 54,5 kg, piękne zdjęcia ślubne

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Nic nie ćwiczę w tym problem Chciałabym spacerować i to najlepiej jakoś tak rano, przed śniadaniem, ale nie mogę się zebrać. Jak już pisałam, samej się nie chce. A co do ćwiczeń w domu... Nie mam na tyle samodyscypliny, żeby się zmusić. Lubie łazić po dworze, ale nie dość, że pora roku mało sprzyjająca (aczkolwiek morze w czasie sztormu piękne) to jeszcze nie ma mnie kto za drzwi wygonić.
Wiesz co kochana? Należą Ci się baty za takie gadanie weź po prostu rusz a nie zwalaj na brak towarzystwa czy pogodę. Ja też chodzę i biegam sama... Jest jesień, zimą będzie jeszcze gorzej się ruszyć. Postanowienie na jutro dla Ciebie, ruszyć chociaż na 30 min spacer! I bez wymówek mi tu.

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 21:38   #5013
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
No ale to tylko ryż, jabłka, cynamon... No i mleko, cukier zastąpię słodzikiem. To chyba nie będzie aż taka masakra? Na podwieczorek by się może nadało, bo sporo białka? To ja też zrobię, ale jutro, bo na dziś mam już wszystko zaplanowane no i muszę kupić ten cholerny ryż

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

O, to już jakiś pomysł Może zacznę od spacerów co drugi dzień i np najpierw 45 min, potem godzina itd... I to przed obiadem, np o 13.30. No nie wiem, jakoś to muszę ogarnąć, bo tak nie może być, mam ślub w przyszłym roku, bez jaj
No właśnie kochana, Ty już masz motywację- ślub! super

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
No tak, babie nie dogodzi Ja ćwicze brazil butt lift, tworze sobie wystającą pupkę

Ja rozumiem, że się nie chce, człowiek z natury leniwy Ale zeby coś osiagnac, trzeba spiac doope i się ruszyc Najgorzej zaczac, potem tak wchodzi w nawyk, ze nie bedziesz mogla sie NIE ruszac Sama musisz chcieć, nikt Cie nie zmusi, a efekty pozniej wszystko wynagradzają Co do słodzika to jak tam chcesz, ale to sama chemia Lepiej slodzic coraz mniej i w koncu przestac calkowicie. No ale dziewczyny tu słodzika uzywaja i jak mowia zyja, zyc beda, wyjdzie na starosc No ale ja mam swira na punkcie zdrowego stylu zycia A ten ryz to raczej na obiad albo na śniadanie, to prawie same węglowodany, nie białko.
No właśnie, najgorzej jest się ruszyć, a potem już wchodzi w nawyk ja uwielbiam być z siebie dumna
No właśnie też miałam to pisać, że to węgle, nie białko

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Losing Hah, zawstydzasz Ale dziękuję

Hm...może rzeczywiście ograniczę się... na razie zacznę od picia mniej o 3 piwa tygodniowo, potem będzie mniej o 4 itd

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Dziękuję Ale ile się z nią namęczyłam to swoje przeszłam
Hehe fajne te ograniczanie

Nie odpisałaś mi o folii.... o co z tym chodzi i na co to jest?

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=dLNuU2qSnyI za taką figure bym się pokroic dała pewnie powiecie ze za gruba Niestety nie jest mi to dane
Co do tej laski, no ładną ma figurę, taką kobiecą. Cycki, pupę widać, że nie ma cellulitu i tłuszczu. Bardzo wyćwiczona jest. Ale ja i tak wolę chudsze laski

Stary 2012-10-08, 21:44   #5014
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość

Nie odpisałaś mi o folii.... o co z tym chodzi i na co to jest?[COLOR="Silver"]
Odpisala.. zaraz znajde

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cindy Co do folii: balsamujesz się balsamem na cellulit, czekasz 2 minutki aż się wsiąknie, zawijasz uda folią i śmigasz w dresie przez godzinkę ja robiłam ściski agrafką można przysiady,...

Ja swego czasu tez sie foliowalam i naprawde efekty zadziwiajace. U mnei przysiady byly Tylko systematycznosc. Kurcze peeling kawowy tez robilam a teraz zaniedbalam Od jutra poprawe obiecuje Bedzie peeling i foliowanie a co sobie bede zalowac

Edytowane przez czbasia
Czas edycji: 2012-10-08 o 21:47
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 22:34   #5015
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Madzia6345 powodzenia Tobie również !! zaglądaj do nas w wolnych chwilach będziemy tęsknić trzymaj się cieplutko i nie daj się tłuszczowi

No pewnie się przełamię za jakiś czas wierzę w siebie
Ja Ci powiem szczerze, że wolałabym się anglika uczyć a nie niemca no ale to szczegół mus to mus :P
Dziękuję - ucałuję Oskarka
Noooo muszę znowu chyba na diete przejść no i Wam będzie raźniej jak też z Wami sie będę odchudzała
Wzięłam Strepsils intensive i prawie przeszło! gardło mniej boli już

A jak u Ciebie? Jak w Dublinie? pracujesz dalej?

eeee widziałam dużo gorsze brzuchy i uwierz mi że da się to zgubić mój po dwóch ciążach był dużo gorszy a teraz nie ma śladu że kiedykolwiek w ciązy byłam! także głowa do góry! Wszystko da się zrobić jak się chce
A ja angol umiem więc chciałabym też niemca się nauczyć
U mnie to sielanka! Praca 20 min.-4 godz dziennie. Śpiem do 10 nie robię prawie nic, takie zwykłe rzeczy jak pisałam, 2 razy w tyg zamieść podłogi, zmyć je i poodkurzać schody a tak to zmycie blatów, wyjęcie prania z pralki i naczyń ze zmywarki, no i prasowanie. Czasem wcale go nie ma poza tym mam 1 dzień w tyg wolny i sobota oraz niedziela. Po południu przez 1-2 godz siedzę z małym. Robimy zadanie, albo oglądamy tv albo gramy w xboxa albo na kompie. On gra a ja siedzę. Jak do niego koledzy przychodzą to oni się bawią a ja patrze na tv albo na necie siedzę Ładnie mi płacą za to hehe. Uwielbiam tą pracę. Robię to co robiłam w domu, nie męczę się i jeszcze mam więcej kasy niż w PL. Za kurs ang w biznesie mi płacą. I w ogóle dużo by wymieniać. Uwielbiam tą rodzinkę

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Cytat:
NA II sniadanie albo podweczorek wg mnie owoc wystarczy może się myle i zaraz na mnie naskoczycie , ale jadlam wlasnie tak i zdrowo mi spadalo A na kolacje już tak jak piszesz bialkowo
Ja też tak robię

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
Napisane przez CzarnaKawaBuni Pokaż wiadomość
Jasne.
wzrost 152
wiek 21lat.
waga 71.60
ważyć chcę przynajmniej 50kg
studiuję na 3 roku pedagogiki reso. mieszkam Sama. pół roku temu rozstałam sie z narzeczonym co mnie dobiło (reakcja na stres-tycie) ale dopiero teraz jestem gotowa żeby walczyć o Siebie, tylko potrzebuję kopa i wsparcia
biedna nie przejmuj się, ja też byłam zaręczona, mieszkaliśmy razem, byliśmy razem ponad 6 lat i zerwałam z nim. Wszystko będzie dobrze. Spójrz na mnie. Spełniam swoje marzenia, myślę o sobie i jest świetnie!

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Odpisala.. zaraz znajde

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cindy Co do folii: balsamujesz się balsamem na cellulit, czekasz 2 minutki aż się wsiąknie, zawijasz uda folią i śmigasz w dresie przez godzinkę ja robiłam ściski agrafką można przysiady,...

Ja swego czasu tez sie foliowalam i naprawde efekty zadziwiajace. U mnei przysiady byly Tylko systematycznosc. Kurcze peeling kawowy tez robilam a teraz zaniedbalam Od jutra poprawe obiecuje Bedzie peeling i foliowanie a co sobie bede zalowac
A można np. się zawinąć folią i iść spać. Da te same efekty czy nie? Bo wiesz ja tylko biegam.

Stary 2012-10-09, 00:57   #5016
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość

Część 8 oficjalnie uważam za zakończoną !!!!
Dziękuję że byłyśmy tu wszystkie razem i zapraszam do kolejnej - 9 części

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post36973647

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości