|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
No dobra! odpisałam na wszystkie posty i idę na nowy wątek
Część 8 oficjalnie uważam za zakończoną !!!! Dziękuję że byłyśmy tu wszystkie razem i zapraszam do kolejnej - 9 części https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post36973647
|
#5012 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
No właśnie gdzie jest dzaga ? miała dać znać i jej nie ma ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Basiu! Przejrzałam Twój album i rzeczywiście dużo schudłaś. Najlepiej zdecydowanie w tych 54,5 kg , piękne zdjęcia ślubne---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
weź po prostu rusz
|
|
#5013 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
ja uwielbiam być z siebie dumna No właśnie też miałam to pisać, że to węgle, nie białko ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
![]() Nie odpisałaś mi o folii.... o co z tym chodzi i na co to jest? ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
widać, że nie ma cellulitu i tłuszczu. Bardzo wyćwiczona jest. Ale ja i tak wolę chudsze laski
|
|
#5014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cindy Co do folii: balsamujesz się balsamem na cellulit, czekasz 2 minutki aż się wsiąknie, zawijasz uda folią i śmigasz w dresie przez godzinkę ja robiłam ściski agrafką można przysiady,...Ja swego czasu tez sie foliowalam i naprawde efekty zadziwiajace. U mnei przysiady byly Tylko systematycznosc. Kurcze peeling kawowy tez robilam a teraz zaniedbalam Od jutra poprawe obiecuje Bedzie peeling i foliowanie a co sobie bede zalowac![]()
Edytowane przez czbasia Czas edycji: 2012-10-08 o 21:47 |
|
|
|
|
#5015 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie to sielanka! Praca 20 min.-4 godz dziennie. Śpiem do 10 nie robię prawie nic, takie zwykłe rzeczy jak pisałam, 2 razy w tyg zamieść podłogi, zmyć je i poodkurzać schody a tak to zmycie blatów, wyjęcie prania z pralki i naczyń ze zmywarki, no i prasowanie. Czasem wcale go nie ma poza tym mam 1 dzień w tyg wolny i sobota oraz niedziela. Po południu przez 1-2 godz siedzę z małym. Robimy zadanie, albo oglądamy tv albo gramy w xboxa albo na kompie. On gra a ja siedzę. Jak do niego koledzy przychodzą to oni się bawią a ja patrze na tv albo na necie siedzę Ładnie mi płacą za to hehe. Uwielbiam tą pracę. Robię to co robiłam w domu, nie męczę się i jeszcze mam więcej kasy niż w PL. Za kurs ang w biznesie mi płacą. I w ogóle dużo by wymieniać. Uwielbiam tą rodzinkę ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
Bo wiesz ja tylko biegam.
|
|
#5016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.

Pierwszy raz w życiu jadłam bezmięsny obiad i był całkiem smaczny. Fakt, że zamiast makaronu powinien być ryż no ale nie miałam, poprawię się. A do makaronu był sosik pomidorowy z papryką, oregano i kilka innych zielsk. Podsmażyłam cebulkę i czosnek na dosłownie malutkiej łyżeczce margaryny, wiec za wiele tłuszczu mam nadzieję tam nie było. 
Od razu jak sei pojawilas wszystko tu ruszylo. Wrocilam z pracy i mam w koncu co robic
na piffko i duzo rozmawialismy
Duzo cwiczysz??
weź po prostu rusz
Może zacznę od spacerów co drugi dzień i np najpierw 45 min, potem godzina itd... I to przed obiadem, np o 13.30. No nie wiem, jakoś to muszę ogarnąć, bo tak nie może być, mam ślub w przyszłym roku, bez jaj 
Ale ile się z nią namęczyłam to swoje przeszłam
trzymaj się cieplutko i nie daj się tłuszczowi
Bo wiesz ja tylko biegam.