|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5041 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() kochana ja dochodziłam prawie 2 tyg. ciężko się wstaje oddycha po pięciu dniach nie brałam już leków przeciwbólowych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5042 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- dziewczynki poleccie dobre kremy ujedrniajace do biustu moze troche postosuje do operacji i jakos podratuje sytulacje hehe albo swoja psyche milego dzionka kochaniutkie |
![]() ![]() |
![]() |
#5043 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5044 |
Zadomowienie
|
czesc dziewuszki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5045 |
Raczkowanie
|
to i ja wracam po 2 latach, bo zdecydowana na drugie powiekszanie w tym roku
![]()
#5046 |
Raczkowanie
|
Jak mogę zobaczyć Wasze zdjęcia?
To dla mnie czarna magia ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Ja w sumie przeciwbólowych nie muszę brać już od drugiego dnia po operacji, tylko na noc żeby mieć spokój. Jakieś sposoby na spanie? Strasznie bolą mnie plecy jak śpię i tylko przez to się budzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5047 |
Wtajemniczenie
|
Katarsis gratuluje piersiaków
![]() ![]()
![]() |
#5048 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5049 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5050 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- KATARSIS ja miałam dwie duże poduchy i jaśk jeszcze pod głowę i mniej plecki mnie bolały spróbuj tak może i tobie pomoże ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
![]() Doktorek powiem tak jedna przeszła lepiej druga gorzej. Ogólnie cycki robi śliczne jest miły. Pierwsza wpłata 400 euro a w dzień operacji resztę. Cała taka impreza u Polaka 2200euro tyle płaciłam ile jest teraz byś musiała do niego napisać e-maila ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5051 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Katarsis87 gratuluje operacji
![]() Wiola33 to już lada dzień do nas dołączysz ![]() A powiem wam, że dawno tak nie odpoczęłam jak przez te kilka dni. Taki wyjazd był mi bardzo ale to bardzo potrzebny ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5052 |
Raczkowanie
|
70D to jakie masz wkładki i jaki miałaś swój rozmiar piersi przed?
#5053 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny prosze o dopisanie mnie do listy oczekujacych, 7 marca 2012
![]() ![]() ![]() Wszystkie tutaj macie dosc spore rozmiary wkladek, ja wiem ze z powodu mojej drobnej budowy i niskiego wzrostu raczej nic wielkiego nie dostane. No ale sprobuje negocjowac. Jakie wkladki byscie mi doradzily? 160cm wzrostu, waga 48kg. Pod biustem 75cm, w biuscie marne 81-82cm. Czy moge prosic doktorka chociaz o 300ml?? ![]() Katarsis87 gratulejszon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5054 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
wyjściówkę miałam 70A a "wkładki" 300 ml. I wyszło mi 70D
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5055 |
Raczkowanie
|
![]()
Isa Dorra ja podobnie jak ty waże zaledwie 50kg
![]() ![]() ![]()
#5056 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie cycolinki i pozdrawiam,
Klaudeczka widzę ze juzniedługo doczekasz sie spełnienia Twoich marzeń. Trzymam kciuki. Moje mają już 10 mscy, ale to zleciało. A co tam zabulku u Ciebie? Pozdrawiam was wszystkie. AAgatka mam nadzieje ze jestes teraz zadowolona z efektu?
#5057 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zapytam sie jeszcze mojego TZ co o tym sadzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5058 |
Rozeznanie
|
Tą maść o której piszę zalecił moj Doktor z kliniki z pewnośćią nic nie uszkodzi ... ale nie pamiętam nazwy ... o ile mi coś świta to lioton 1000 czy coś takiego :/
#5059 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Taki prezent Noworoczny ![]() ![]()
![]() |
#5060 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak mi się od razu lepiej robi na sercu jak widzę, że tyle takich fajnych dziewczyn się na operacje decyduje. Wkurza mnie, że nadal panuje taki pogląd, że tylko puste i próżne osoby robią operacje plastyczne... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5061 |
Przyczajenie
|
Gipsy a moge wiedziec u jakiego lekarza robisz? Ja rowniez podejrzewam, ze dostane podobne wkladki jak nie mniejsze
![]() Wiec moze nam kruszynom duzo nie potrzeba zeby uzyskac ladne, pelne piersi. Tez wydrukuje fotki i zobaczymy co z tego bedzie. Natomiast co do pogladow...Coz, znam jedna dziewczyne ktora zrobila sobie 'balony' i faktycznie w glowie za duzo to ona nie ma ![]() A tak w ogole to nie moge sie doczekac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5062 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki trochę mnie nie było przez wyjazd do szpitala ale...
jak tu zajrzałam to mnie główka rozbolała przez 3 dni nadrabiałam straty i dopiero teraz gdy jestem na bieżąco się odzywam ![]() Witam przyszłe i nowe posiadaczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#5063 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkich
![]() ![]() Olivkoo tak się martwiłaś, że lista coraz krótsza a tu znowu się powiększyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5064 |
Raczkowanie
|
Hej ja też będę miała anatomiczne 335 cc i 370 cc. Dzisiaj się ważyłam - 49,5 kg, 168 cm. Mam 70A. Dla chuderlaczków
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5065 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5066 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5067 | |
Wtajemniczenie
|
aginga nie ma czego się bać
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- IsaDora spokojnie, niewielka i szczupła jesteś ale obwody masz jak dużo wyższe dziewczyny, ja miałam przy wzroście 169, pod 72cm i 86w cycku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
![]() raaaany co to za wielkości, oczy nam tu powyłażą z orbit ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5068 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do rozmiaru, to wiele czynników, Twoja wyjściówka, odległość między sutkami, ilość i elastyczność skóry, itp. Dziewczyny mnie tu już pomierzyły i wyszło, że za wiele nie wejdzie w moim przypadku i dla bezpieczeństwa nie będzie duża wkładka, żeby był zapas na później (jakbym tak miała dziecko). Ale w sumie to decydować mamy dopiero w dniu zabiegu. Ja np. zmieniłam model na inny,tak dla świętego spokoju (po lekturze forum, rozmowie z naszą ekspertką Myą i zapoznaniu się z różnymi artykułami). Prosić naszego doktorka zawsze możesz. Moja ciotka tak mówiła do mojej małej kuzynki kiedyś: proś proś, im więcej będziesz prosić, tym więcej będziesz miała.....wychowawcze to nie jest ( bo chodziło o kasę od wujka ![]() ![]() Dziewczyny, całuję Was mooocno, ostatnio mało czasu u mnie, praca i praca i jeszcze remont....ufff. Tylko wpadam czytam i uciekam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5069 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jooasi kochana powiem że narkozy się nie bałam ale po tym co napisałaś to chyba zacznę scena jak z horroru ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5070 |
Zadomowienie
|
Agingo ja się bardzo cieszę, że jest wykonywana operacja w narkozie. Wyobraź sobie, że musiałabyś leżeć przez nawet 2h będąć świadoma tego co robią, jak wpychają Ci łapki pod skórę itd. A tak zasypiasz, budzisz się i masz cycuszki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.