|
|
#5041 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.2
Łódź mi pasuje zdecydowanie. Nie postrzegam wprawdzie tego rejonu w kategoriach piękna, ale tak jak mówię - nalegam na SPA a nie na walory krajobrazu. Marzę o rozmasowaniu dupska i tych wiecznie zbitych mięśni na ciągłym zakwasie.
Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-10-21 o 21:13 |
|
|
|
#5042 |
|
Zakorzenienie
|
Kama nie usmiechne sie
bo nie mam jakiegos programu co by otworzyl te załaczniki wyniki mąż wysłał |
|
|
|
#5043 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szewczyk Matołek ? Na mnie też w domu właśnie dziwnie patrzą , bo czytam Was i wybucham śmiechem ... Najpierw Bbrat z sufletem , teraz Miszka z Dratewką ..... ![]() Miszka !!!! Przywołuję Cię do porządku !!! Daj temu Kamowemu chłopu spokój , bo mu uszy odpadną ... hmmmm uszy .... Nie .No dobrze : USZY bo od czerwoności .... |
|
|
|
|
#5044 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie, skonczmy temat
Co prawda wypomniałam mojemu, ze gdybym wspomniala o 3,5 cm - to byłby powod do obrazy, a nie tak...Ale koniec!
|
|
|
|
#5045 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przy okazji - moj tz powiedział, ze poleca Wam i Waszym tz masaze relaksujace Aktualnie uzywam maselek z organique albo swieczek do masazu z LF - bardzo fajne i niedrogie...
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-10-21 o 22:56 |
|
|
|
|
#5047 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() To ja się piszę .... Miszka , daj linka do tego podkładu z Bell... bo czy ja jestem ślepa , czy nie ma akurat tego na KWC ....ale to chyba niemożliwe ... ![]() Aaaaaaaa i gdzie kupujesz kapsułki AMB , bo na allegro ni ma ...
Edytowane przez Tigerr Czas edycji: 2012-10-22 o 00:09 |
|
|
|
|
#5048 |
|
Zakorzenienie
|
Tigi, podawałam chyba linka do kapsułek...? douglas...
coz, u mnie to nie jest zamiast, tylko przed, ale moj sobie bardzo chwali takie rozluznienie miesni... ![]() http://www.douglas.pl/douglas/Piel%C...000009241.html |
|
|
|
#5049 |
|
Zakorzenienie
|
hmm " czyżby głodnemu chleb na myśli "
hihi........... wymiary , rozmiary ...dobra kawa i dzień doberek .....ojej żądam przesunięcia czasu w końcu ![]() wiecie ,jadę na koncert w listopadzie do Łodzi , na Muse , znacie ten zespół??? moje chłopaki bardzo lubią i syn jedzie z nami a propo syna to nadal chory , chyba muszę z Nim iść do lekarza dzisiaj jednak ..... ja też do d... się czuję , znów @ nie dostaję ...kurcze też muszę się na wizytę umówić bo tak się nie da żyć , źle się czuję a @ nie dostaję ...chyba mi jednak nie do końca te nowe tabsy służą ....tak chyba nie może być ,że nie ma okresu wcale nie ?????? Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2012-10-22 o 08:49 |
|
|
|
#5050 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#5051 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nigdy jednak nie zamawiałam nic w Douglasie, a stacjonarnego nie mam w Lublinie... i wydaje mi się , że Miszka gdzie indziej zamawiała ....Lapi , z tabletkami tak jest niestety ... Ale lekarze mówią, że trzeba 3 miesiące "próbować", bo czasem organizm się dostosowuje .... Jeżeli nie masz wyraźnie pogorszonego samopoczucia, bólu głowy migreny, spadku libido Ale jeżeli wyraźnie czujesz, że to nie to , to zmień ... Nie wiem jakie tabl. brałaś wcześniej i na jakie zmieniłaś oraz jaka była przyczyna ...Czy zmieniałaś substancje czynne ? Zamieniałaś zawartość estrogenów? Ja np. biorę tabl. z małą zawartością estrogenów... Napisz jakie brałaś i jakie teraz ...? A i jeszcze żeby nie było ...... - Nagabuję mojego żeby se zmierzył ... no i mimochodem napomknęłam o "naszym" rekordziście ... Zatkało go aż i powiedział , że nic nie będzie mierzył bo: ( cytuję TŻ) " wg teorii Darwina narząd nieużywany ulega zanikowi "
Edytowane przez Tigerr Czas edycji: 2012-10-22 o 10:13 |
|
|
|
|
#5052 |
|
Zakorzenienie
|
Tig zamawialam z Douglasa,z tego linka co podała Kama ..AMB..a bell https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...neralnych.html ...Przed
..jezu nie wierzę ze to piszę![]() ..Kiedys byłam taaaaaaaaaaka grzeczna a teraz bozesz interesuje mnie rozmiar ..hm..męza kolezanki..Ide pokutę odmówic i paciorki poprzecierac Lapi a Twoj ile tam ma hi hi....Jak spotkanie ustalą laski w Poznaniu to mam nadzieję ze ruszysz tyłek do nas---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Kama czy Ty tez(o napewno)zapragnełąs popróbowac dr.Sebagh? !!! mrau..
|
|
|
|
#5053 |
|
Zakorzenienie
|
Michell72
Lapi a Twoj ile tam ma hi hi....Jak spotkanie ustalą laski w Poznaniu to mam nadzieję ze ruszysz tyłek do nas ......................... ......................... ......................... ......................... ................. ![]() ![]() co się z Tobą dzieje Miszka ![]() a jeśli ustalicie Poznań lub okolice to oczywiście ,że się zamelduję jak najbardziej jestem na TAK ......................... ......................... ......................... ......................... .............. Tig brałam kika lat Milvane -przestarzałe trójfazowe ...a teraz mam Zoely , niby lżejsze o wiele i nie tak inwazyjne na wątrobę ....chyba pójdę do lekarki pogadać co Ona o tym sądzi a brać i tak będę jeszcze miesiąc , dziś muszę wziąć pierwszą tabletkę z nowego opakowania a lekarka przyjmuje dopiero w środę ....kłopot w tym ,że brzuch mnie pobolewa , migrenę mam oczywiście i w ogóle czuję się jakoś tak flakowato i mnie mdli jak nigdy ...objawy jakbym lada chwila miala dostać @ ale nie mam ....buuuu , irytujące ... a tak pozatym to czuję się po tych tabsach o wiele lepiej , tylko w tym czasie co bym miała @ mieć to tak dupowato .... Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2012-10-22 o 12:56 |
|
|
|
#5054 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
do którego SAMA musisz doprowadzić, no! |
|
|
|
|
#5055 |
|
Zakorzenienie
|
No co się z Wami dzieje dziewczyny hihi..... takie monotematyczne
coście robiły na tym spotkaniu co ???? ![]() raczej nie tylko o kosmetykach była rozmowa Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2012-10-22 o 12:54 |
|
|
|
#5056 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie Lapi malując facjaty,obgadywałysmy męzczyzn i chyba to połączenie jest jak najbardziej babskie
Krop czytam tu ranking kosmetyczny ..do Twojej suchej buzki chwalą Eveline BioHyarulon4D..Testuje krem do rąk Glicerynowy superskoncentorwany krem-maska do rąk i paznokci 5 w 1 Bio Kozie mleko + witamina A, masło kariteEveline i Dove Intensive Nourishment, Hand Cream ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Krop nie wachnelam Twojego perfumiku szlak... demencja starcza ..
|
|
|
|
#5057 |
|
Zakorzenienie
|
Tig, annemarie jest tez w organeo, ale drozej
http://www.organeo.pl/product-pol-96...legnujace.html Miszka, o sebagh masce pilingujacej myslałam, ale cena za wysoka. sorry, tyle nie dam! ![]() Droga ta firma... A co do masazu - to jest to masaz RELAKSACYJNY , od pleców, barków, kregosłupa sie zaczyna. ta swieczka jest bardzo dobra, miałam podobne, ale drozsze - a wcale nie lepsze...Krop, maska poszła. ja osobiscie nakładam ja w rekawiczkach Tylko pamietaj - nie zmywasz, scierasz po ok 20 minutach... Kamykiem sie zbiera, nie sciera, ale chusteczka tez jakos powinno pojsc...Krop, ranking jest w in style, ktory podobno tez kupiłas Nad tym kremem eveline tez sie zastanawiam, jako nad dekoltowym
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-10-22 o 15:13 |
|
|
|
#5058 | |
|
Zadomowienie
|
A gdzie ten ranking czytasz? Bo ja nawet mam ten krem, ale leży odłogiem, bo znowu gdzieś przeczytałam, że do chrzanu.
Lapi, o kosmetykach to akurat najmniej mówiłyśmy No nie wąchnęłaś, tak Ci ten temat głowę wypełnił, że zapomniałaś sklerozo jedna ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
Stoi na dole w łazience, a to znak, że szału nie ma ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Dzięki Kama Zaintrygowały mnie te świeczki ![]() Są dostępne gdzieś normalnie w sklepach ?? No mam Instyle!! Ale nawet nie zdążyłam przejrzeć.. |
|
|
|
|
#5059 |
|
Zakorzenienie
|
Tig, znalazlam dla Ciebie 2 kupony do douglasa pl, ale przeterminowaly sie
Coz, kupon nie uzywany tez zanika ![]() Krop, sa na allegro takie swieczki - zapalasz, woski i olejki sie topia i za chwile gasisz - czyli 2 w jednym i swieca i ciepłe olejki do masazu...nie tylko dla faceta ![]() http://www.lawendowafarma.pl/index.php?cat_id=134 tu masz inne http://allegro.pl/fm-maslo-do-ciala-...715462669.html Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-10-22 o 15:19 |
|
|
|
#5060 |
|
Zakorzenienie
|
In style i Uroda..Czytając o kremie Kam dr Sebagh ktory podnosi ponoc poprzeczkę ponad wszystkie,usmiechnełam sie ,ze Ty i ja polecimy sprawdzac co to za cudo
idiotyzm..ale zaintrygował mnie Sisley pore minimalizer..tez drogie serum.. |
|
|
|
#5061 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5062 |
|
Zakorzenienie
|
Kam dostałas wyniki?
|
|
|
|
#5063 |
|
Zakorzenienie
|
Co do spotkań jeszcze.... ja bym proponowała żeby za każdym razem takie spotkano odbywało się w innym rejonie Polski , teraz było na dole Polski ...raz powinno być od zachodu- Poznań- Zielona , raz od wschodu-Łódź - Warszawka a raz u góry - gdzieś w okolicach morza i wtedy każda z nas będzie miała możliwość się spotkać ...co o tym sądzicie ?
Zdaje się ,że raczej nie znajdziemy takiego stałego miejsca gdzie miałybyśmy wszystkie w miarę tyle samo km ...
Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2012-10-22 o 15:51 |
|
|
|
#5064 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5065 |
|
Zakorzenienie
|
no fakt, to ja czesciej mam cierpliwosc, by przez 10 minut ugniatac mu barki, masowac kregosłup, zmniejszac zastoje w łydkach, leciec uciskami przez zakonczenia nerwowe stop i dłoni...Az mruczy z rozkoszy, jak przerosniety kocur
Ja tez uwielbiam masaze, ale od tego mam profesjonaliste - 2 razy w tygodniu od lat...Super działaja, utrzymujac jakos moj kregosłup w pionie...Mazaze u tz zaczełam dlatego, ze on sie nie lubi smarowac niczym po kapieli i wkurzała mnie ta jego przesuszona skora Na poczatku marudził, teraz jak ja go maze olejkami albo masełkami - to mu odpowiada. a na ciepło olejki to juz w ogole...Jak mi sie nie chce - to jest zawiedziony ![]() Miszka, dostałam, zaraz na spokojnie siade i porownam z norma Wez po uwage, ze to nie moja bajka, wiec poszukam pomocy naukowych ![]() A co do drogich kremow to moje zdanie znacie - nie wierze, by ktorys realnie był wart wiecej, niz 180-200. to, ze producent ceni sie na 400, 500 czy 900 ( krem do ciała z la mer |
|
|
|
#5066 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane -Ciechocinek bedzie w sam raz
![]() ![]() T ężnie i my prężnie gadające Kama Tys moja krew..zagłębienie i eureka.. |
|
|
|
#5067 |
|
Zadomowienie
|
Kochane, powiedzcie coś niedouczonej blondi
![]() Co sądzicie o tych wszystkich kroplach czystego kwasu hialuronowego sprzedawanego np. na Allegro? Powiem Wam, że po weekendzie spędzonym w aucie i po nocce z Kamą w pokoju hotelowym: czyli klima non stop mam znowu przesuszone czołoI tak właśnie dumam, czy to ma sens? Czy to mi coś da? Np, takie coś: http://allegro.pl/delia-serum-do-twa...710690527.html Jest podejrzanie tanie, ale czy wszystko co fajne musi być kurna drogie??
|
|
|
|
#5068 |
|
Konto usunięte
|
Ponad 5 tysięcy postów się napisało.
Założyłam trzecią część... https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post37194751 |
|
|
|
#5069 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka, masz PW na maila raphs
![]() Krop, kupiłam ten kwas na allegro, ale nie uzywalam. lepki zel - w ogole to do mnie nie przemawia Juz wole bogatsze kremy, maski...
|
|
|
|
#5070 |
|
Zakorzenienie
|
kropeczka74
Ja jestem mobilna, jedynie nad morze to by mi się chyba jednak nie chciało jechać. Ale pragnę Ci przypomnieć, że Kama z piętnastoma przesiadkami jednak dotarła na miejsce ![]() ......................... ......................... ......................... ......................... .......... Też mam własne autko pozatym o czas też chodzi .... Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2012-10-22 o 18:02 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.

bo nie mam jakiegos programu
co by otworzyl te załaczniki
wyniki mąż wysłał

Co prawda wypomniałam mojemu, ze gdybym wspomniala o 3,5 cm - to byłby powod do obrazy, a nie tak...Ale koniec!
Aktualnie uzywam maselek z organique albo swieczek do masazu z LF - bardzo fajne i niedrogie...

w pokoju hotelowym: czyli klima non stop mam znowu przesuszone czoło