|
|
#5011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.2
Kas wyglądasz jak laleczka z saskiej porcelany..jakie zmarchy..łi tam ..a mowilam ze fajne AMB..sluchaj Miszki..starsza jestem..niestety
i kup Oeparol krem kondycyjno nawilzający...zobaczysz ,ze dostane za niego buziola ...Kama rewelacyjne to serum!!!! jezu odczucia- przyjemnosc nakladania--bezcenne...Super!!!!
|
|
|
|
#5012 |
|
Zakorzenienie
|
Krop, te rzeczy ciezsze, czyli olejki - albo solo albo pod krem, jak Ci sie jednak wchłona
![]() ta maska z premiera jest bogata, jak olejki, zrobilam sobie pare godzin temu, zebrałam - i juz twarzy nie myje, niech działa nadal. krem mi tez juz nie jest potrzebny, bo zostawia film...Mniej mi sie podoba wrazenie takich minidrobinek na twarzy ( nie widac, tylko czuc pod palcami, to chyba czasteczki tego błotka ) Ale kosmetyczka radziła własnie nie zmywac, dla długotrwałego efektu...Miszka, NIE MIALYSCIE dołowac swoich facetow, bo jak przypadkiem zobacza mojego, to mu dokopia Ja bym osobiscie dodała mu 10 cm wzrostu , dla niego natomiast najwiekszym problemem jest...karnacja. chciałby miec ciemniejsza, by sie opalac na ciemniejszy braz - a tak smazy sie pracowicie w egipcie, a po powrocie i tak kazdy sie go pyta, czemu unika słonca ![]() A serum kupiłam Ci, Miszus, bo mi sie moje tak spodobało, ze stwierdziłam - Miszka lubi takie gadzety, moze jej sie spodobac Skora jest po nim taka aksamitna...Tyle, ze sobie wczesniej kupowałam u tej babki, co sprzedaje wysyłkowo kosmetyki Body Shop - to tam jest po 25, na all prawie dwa razy tyle...Ale to wydajny kosmetyk, a z witamina C maja cała serie...
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-10-21 o 19:08 |
|
|
|
#5013 |
|
Zadomowienie
|
A ja dzisiaj (po raz kolejny) kopnęłam w doopę te wszystkie eko i z płaczem wróciłam do sudokremu który po raz kolejny okazał się ukochany
|
|
|
|
#5014 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5015 |
|
Zakorzenienie
|
Bbrat, nikt nie powiedział, ze eko nie wywołuje podraznien
A probowalas jakies mydła do mycia naturalne...? moga Ci pomoc bardziej, niz kremy...Bo co - całe zycie na sudokremie...? a olejki z decleora? wiem, olejek brzmi strasznie, ale potestuj - mozna kupic miniaturki, do tłustej ylan ylang http://allegro.pl/decleor-aromaesenc...674179481.html http://allegro.pl/saloos-naturalny-b...690454704.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...tment-oil.html http://allegro.pl/clarins-face-oil-l...716261713.html ten ostatni masz miniature do testow http://allegro.pl/clarins-huile-lotu...731332172.html Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-10-21 o 19:21 |
|
|
|
#5016 |
|
Zakorzenienie
|
Zamowilam Wam te rozswietlacze..juz kupiłam..pojdą paczką bezposrednio do Tig ,do kazdego jest 3 probki cos tam gratis
http://www.ebay.pl/itm/270940865003?...84.m1439.l2649---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- wiecie co..papa mi sie strasznie swieci na tych zdjeciach cholera..musze puder kupic..ale jaki????????????????????? ???? |
|
|
|
#5017 |
|
Zadomowienie
|
A żebyś KROPKA wiedziała, mam już dość tej nagonki że musi być eko
Jasne, warto unikać skrajnie szkodliwych rzeczy i totalnego syfu w kosmetykach, ale do cholery dlaczego te wszystkie dary natury robią mi masło na twarzy i powodują kolejny bałagan że potem muszę zakasać rękawy i z mopem zasuwać przez pół dnia żeby ten pysk doprowadzić do stanu używalności KAMA, mnie żadne eko nie podrażnia, tylko od każdego mam masło na twarzy. Sudokrem odżywia i ma ekran z tlenku cynku, więc mam odrazu filtr. Pasuje mi takie rozwiązanie. Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-10-21 o 19:17 |
|
|
|
#5018 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak dzieci, jak dzieci... Co do karnacji to widziałyście mnie I nie wytłumaczysz, że po prostu NIE MOŻESZ się opalić, bo pigmentu niet |
|
|
|
|
#5019 |
|
Zakorzenienie
|
i Wy wszystkie 3 jestescie bardziej w suchych klimatach..nie swiecące..Tylko ja mieszaniec ...Brat ty uzywasz jakiegos pudru?
---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Kama juz mojemu mówilam ze z Twoim sie napewno dogada..hi hi ..mieli oboje podobne pytania..a spytaj kolezanek moze wspolne teraz,z męzami spotkanko?oni swoje,my swoje ..a wieczorem ..malujemy.
|
|
|
|
#5020 |
|
Zadomowienie
|
Miszka, porzuciłam dawno temu wszelkie pudry, bo były widoczne na twarzy. Jestem fanką bibułek matujących Shiseido i polecam Ci je. Kupuję je w ilościach hurtowych, ale w sumie one wystarczają na bardzo długo, bo jedną bibułką można skutecznie posprzątać całą twarz. Przeczytaj moją recenzję. Paczka kosztuje chyba 85, ale wiadomo, Sephora robi czasem akcję 20%
![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Jasne, to teraz umówmy się z mężami i z dziećmi, i wtedy to już w ogóle będę pasowała do towarzystwa jak burak cukrowy do sufletu z truflami Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-10-21 o 19:32 |
|
|
|
#5021 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#5022 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie. Takie one powinny być
|
|
|
|
#5023 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak się rozliczamy?? A co do pudru, to miałam próbkę Diora, Tigg mówiła, że BOMBA! Ale to było kompakt, Diorskin Forever |
|
|
|
|
#5024 |
|
Zadomowienie
|
Kropka, ty się nie wymądrzaj na temat pudrów, bo Tobie akurat nie są one potrzebne, żadne, a brązujące to już w ogóle nie
Szczęściaro
Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-10-21 o 19:48 |
|
|
|
#5025 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale wiesz jak jest? Nie każdy chciałby tak wyglądać jak ja, w sensie bladości. Edytowane przez kropeczka74 Czas edycji: 2012-10-21 o 19:51 |
|
|
|
|
#5026 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka, czyli po 30 na Twoje konto? I potem Tig za wysyłke, jak juz dojdzie?
Ja tez sie na fotkach swiece, stad nie lubie zdjec z bliska. pudru normalnie nie uzywam i swiecenia, poza zdjeciami z lampa - nie widac. czyli, ze przy sesji w planie - jakis puder nalezy w torebce miec. no, Krop nie musi - ona sie nie swieci. Natomiast nie widziałas jej, Brati w chanel - Tig tak ja slicznie zrobila chanel - ze to nie było przyciemnianie, a konturowanie i wyszlachetnienie twarzy I do tego taki brazer jets jej potrzebny. A jaki puder dla nas- to pewnie mniej istotne, ma troche zmatowic i juz. NOrmalnie pudrów nie uzywam, bo zgadzam sie z Bbrat - widac je...Bibułki tez jakies mam, leza, bo normalnie nie sa mi potrzebne. najwyrazniej jednak powinnam je miec przy sobie ![]() Przelew poszedł ![]() A, tz mowi, ze chyba nie miałysmy innych tematow, ze o takich głupotach gadałysmy I zgadzam sie - babskie spotkania to babskie spotkania, toz połowy bysmy...3/4 bysmy nie powiedziały przy facetach...Bbrati nie łam sie, panow przy czyms takim nie bedzie dzieci tez bym nie mogła przedstawic...nawet spotkanie kotolubnych byłoby ograniczone ![]() i sie jeszcze raz niesmiało pochwale moim pomysłem - zalozyłam sobie w dokumentach odrebny plik:adresy z forum - i tam wrzucam wszytsko, co mi podeslecie w mailach. dzieki temu moge zrobic Miszce przelew, nie pytajac jej kolejny raz o konto. i Kropce moge jutro wysłac probke
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-10-21 o 20:10 |
|
|
|
#5027 |
|
Zadomowienie
|
Kropka. No wiem, wiem. Tendencja w tzw. społeczeństwie jest taka, że ulice pełne są kobiet umalowanych na murzyna
|
|
|
|
#5028 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I spytał, czy aby mu dobra cenzurkę wystawiłam, ach ta męska próżność---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
![]() A tak, pełen spontan. Noooo, na kotolubnym spotkaniu mnie by nie było bankowo ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
Możesz mi podać dane do przelewu dla Miszki na priw? |
|||
|
|
|
#5029 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Mam problemy z netem od rana, mam nadzieję, że tym razem uda mi się dodać post ... Bardzo, bardzo się cieszę, że udało nam się spotkać, dzięki Miszce A z niektórymi , to ja jeszcze sobie pogadam ... ![]() Miszuś, ogromne dzięki za świetną imprezkę !!!! Kamie i Krop, że przyjechały i że są świetnymi babami !!! Bez zbędnej wazeliny - było naprawdę bardzo fajnie , plotkowałysmy i gadałysmy ze sobą , jak stare znajome ...I to było fantastyczne .... Że tak powiem , wiele moich bliskich koleżanek nie wie o mnie TAKICH rzeczy ... ![]() MUSIMY to powtórzyć , koniecznie !!! W większym gronie i w dłuższym wymiarze czasu !!! No i żadnych chłopów , rzecz jasna ... ( Wybaczcie Miszce, ona młoda mężatka i niepoprawna romantyczka i dlatego tak napiera na to koedukacyjne spotkanie ) Jakoś ją oderwiemy od R. i spróbujemy choć z nieznacznym stopniu zastąpić męża ( bez skojarzeń tylko proszę - zboczuchy jedne ![]() ). Jestem za tym , by spróbować, może na wiosnę , zorganizować sobie kilkudniowe spotkanie ( co najmniej 3-dniowe), bo już jak przemierzamy te setki kilometrów, to potem te kilka godzin wspólnie spędzonych, to jest zdecydowanie za mało i za krótko Wiem , wiem , że ciężko będzie zgrać termin , ale niech jedne będą mogły na 3 dni , jedne na dwa itp ... Bbrat , czy Ty np. możesz określić jakiś termin, kiedy będziesz mogła na chwilkę rzucić tę swoją "wstrętną" pracę i spotkać się z nami ? Abi , sezon letni ma totalnie zawalony pracą , wiosną ciut mniej może ? Reszta dziewczyn ? Określajcie się ... Która chciałaby i mogłaby uczestniczyć w takim spotkaniu ? Krop i Kama , bardzo Wam dziękuję za fotki P.S. Nic nie mierzyłam ...
|
|
|
|
#5030 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#5031 |
|
Zakorzenienie
|
Kama to przytyk do mnie
,o moja kochana juz mam notes i zapisane w nim adresy trzy jakby tylko ale mam,mam.... jezu laska mnie rozwalasz Pudrów,nie lubię,jedynym lubianym- byl Guerlain , ale nie matował az tak,a widoczne to juz nie wchodza w rachube..nie maluje sie mocno na codzien i efekt maski jest mi absolutnie nie znany i nie potrzebnyCURAPROX CS 5460 w In style jest wymieniona jako ta najlepsza ![]() |
|
|
|
#5032 |
|
Zadomowienie
|
TIG no jesteś wreszcie, gdzieś Ty była dziewczyno niedobra
![]() Nic nie umiem z robotą określić, mam jeszcze zaległy urlop z zeszłego roku, a tegoroczny nietknięty, czy muszę więcej tłumaczyć? Ale ogólnie jestem w stanie gdzieś wyjechać, no nie jestem przecież niewolnikiem w starożytnym Rzymie jeśli chodzi o mnie, to ja zawsze chętnie na wszelką północ, Bałtyk generalniePrzez te cholerne ekokremy prosto z krzaka piecze mnie cały pysk, jakbym łeb do mikrofali wsadziła zaraz wsadzę do lodówki chyba żeby sobie ulżyć. Ja nikomu nic nie mierzyłam, ale obecny rozmiar i średnica bardzo mi pasują. Tyle, że ślubu z tego nie będzie
Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-10-21 o 20:37 |
|
|
|
#5033 |
|
Zadomowienie
|
Tak, Bbrat, wymyśl jeszcze dalej, na pewno dam radę dojechać
Miszkaaaa, dane do przelewu po proszę
|
|
|
|
#5034 |
|
Zadomowienie
|
Kropka, ale to i tak Kama ma wszędzie najdalej, i Tig w sumie też. Ja chyba mam wszędzie najbliżej bo Wawa w środku.
|
|
|
|
#5035 |
|
Zakorzenienie
|
no jak nie zmierzyłas
![]() ![]() ...ze niby która ma mi zastepowac męza w nocy biore jedynkę pierscionek i do łóżka-wiedziałam![]()
|
|
|
|
#5036 |
|
Zakorzenienie
|
Krop, przesłałam Ci dane Miszki do przelewu!
![]() No i morze, wiecie, takie piekne Moze hotel tez sie znajdzie przyzwoity, przed sezonem, czyli wiosna, ze SPA...? bo mnie tam u Miszki kusiło, nie ukrywam, tyle, ze czasu nie było na zabiegi...Ja generalnie jestem czasowa, jeszcze gdyby to byla połnoc, nie południe krajuEdytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-10-21 o 20:52 |
|
|
|
#5037 |
|
Zadomowienie
|
Ja proponowałabym parę wspólnych dni w jakimś SPA, wczesną wiosną lub nawet jeszcze styczeń-luty, kiedy człowiek znękany już tą zimą i wszystkim. Aczkolwiek wiosna łatwiejsza na podróżowanie.
Co Wy na to? Z góry uprzedzam, że dostosuję się do lokalizacji. ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Przy czym najlepsze byłoby oczywiście wybrzeże
|
|
|
|
#5038 |
|
Zakorzenienie
|
przeciez wysłałam ,co sie pieklicie..powoli mi idzie..Wysłałam i napisalam cus a to juz nie tak łatwo po 40..w klawisze szybko klikac Brat teraz to napewno sie nie wywiniesz..Bo jak wpadne do tej wawy to wióry polecą..Joanne Karolinę musze namowic bo Ona tez słodziak i swietna babka...oj swietna i napewno byscie Ją ukochały tysz..jak ja!---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- o tak zima i jakies spotkanko gdzie brakuje D wit bedziecie Wy,słoneczka takie...Jakie wybrzeze?,bede szła jak Szewczyk Dratewka psia mac???Matołek raczej ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Brat po Kamy zwierzeniach tez bys zmierzyła ..gwarantuję
|
|
|
|
#5039 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#5040 |
|
Zakorzenienie
|
Łódż moze?- kiedys myslałysmy tam gdzies w okolicach Łodzi spa jakies w planach...
Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2012-10-21 o 21:03 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.

i kup Oeparol krem kondycyjno nawilzający...zobaczysz ,ze dostane za niego buziola ...Kama rewelacyjne to serum!!!! jezu odczucia- przyjemnosc nakladania--bezcenne...Super!!!!

) Ale kosmetyczka radziła własnie nie zmywac, dla długotrwałego efektu...
Ja bym osobiscie dodała mu 10 cm wzrostu