|
|
#481 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: a z 1980?
witaj katarzinka
![]() ![]() fajnie że do nas dołączyłas...napewno będzie miło ![]() widzą że z ciebie...i naukowiec i sportowiec...co to za sport uprawiasz i z czego ten doktorat....????? i na ślub jeszcze czas pięknie pięknie ![]() witam jeszcze raz miłego dnia dziewczynki Cytat:
|
|
|
#482 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#483 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Energetyka.... ![]() Karate... ![]() fajowo! ![]() Fakt - z facetami bardzo dobrze się współpracuje - mam porównanie Ale z kobietami też jest ok - tyle, że z takimi konkretnymi, bo mam uczulenie na miągwy... Ja sama bywam "męska" ( ) w obyciu, tzn. "krótka", jak to mawia moja koleżanka z pracy (swoją drogą - świetna babka - taka konkretna właśnie )
|
|
|
|
|
|
#484 |
|
Wtajemniczenie
|
zgłębiam te Wasze wynurzenia i zgłębiam i obiecuję że do końca tygodnia postaram się zglębic. już mi się co nie co w główce składa - przepraszam jeśli coś pomieszam na początku
|
|
|
|
|
#485 |
|
Wtajemniczenie
|
to podziwiam zarówno za karate i za doktorat
![]() 1listopad dlaczego mam uciekać? |
|
|
|
|
#486 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#487 |
|
Wtajemniczenie
|
tak źle nie będzie
![]() ![]() a z salonu dalej nie dzwonią:czekam: |
|
|
|
|
#488 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#489 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tylko może na PM2008 żebyśmy Dziewczyn nie zanudziły
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-11 o 13:36 Powód: dopisek o PM |
|
|
|
|
|
#490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to bardzo dobry rocznik ![]() mam dzis kiepski humor, kiepski dzień, nic mi sie nie układa więc nie bede Was maltretować swoim nastrojem - pozdrawiam tylko, buziaki |
||
|
|
|
|
#491 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#492 | |||
|
Rozeznanie
|
heyhey fajnie było ale.. ciesze sie ze znów wiza
madlen28 co tu pisac to rza widziec..... ![]() poznałam przystojengo araba.... uch fajowy był.... ale ja zamezna wiec tylko podpatrywałam go zza przeciwsłonecznych okularów Cytat:
![]() Cytat:
piszpisz pisz Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#493 |
|
Raczkowanie
|
pisz tigresska moZe pomżemy...jakoś czasmi wygadanie się pomaga uwież mi
kybele arabi fajni są ale tylko żeby pooglądać za okularów...uwierz mi wiem coś o tym ![]() ![]() a co do owoców morza to nie bardzo wszystkiego próbowałam ale to nie mój smak ![]() ![]() LiLstar katarzinka jak ja wam zazdroszczę,,,że wy już wkrótce na ślubnym kobiercu.....jak ja bym chciała....ten rocznik i dziewczyny pawie wszystki już z kimś albo po ślubie....a ja czekam na księcia???!!!! ![]() 1Listopad pewnie niech mąż się stara...od czego jest ![]() ![]() trzeba dać mu się wykazać ):buziaczki kochane :cmok :
|
|
#494 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry wszystkim
jeszcze raz dziękuję wszystkim za ciepłe przywitanie - już mi się podoba w Waszym gronie dzielnie czytam i juz sporo wiem, więc mam nadzieję, że będę już w miarę na bieżąco wszystkim życzę udanego wtorku (lub po puchatkowemu ftorku )
|
|
|
|
|
#495 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć Dziewczyny
![]() wpadłam się przywitać ![]() dalej czekam na telefon z salonu w sprawie przymiarki ![]() miłego dzionka do później
|
|
|
|
|
#496 |
|
Wtajemniczenie
|
LilStar pozwoliłam sobie rzucić okiem w Twą galerię i już wiem co oznaczał zachwyt nad TWoją burzą loków - przyłączam się są naprawde piękne
i pewnie wolałabyś proste - bo ja całe życie mam proste i chciałam mieć kręcone, teraz już jakoś się przyzwyczaiłam i nie chce, ale kiedyś to były marzenia o lokach
|
|
|
|
|
#497 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję bardzo za komplement
![]() wcześniej rzeczywiście nie lubiłam loków i prostowałam je. teraz pokochałam je ![]() uwielbiam je traktować dyfuzorem i mieć taką burzę loków ![]() a gdzie reszta Naszego Rocznika????????????????? |
|
|
|
|
#498 |
|
Wtajemniczenie
|
a gdzie reszta Naszego Rocznika?????????????????[/quote]
tak zauważyłam, że Nasz Rocznik buszuje częściowo rano a chyba więcej wieczorkiem, ja niestety wieczorkiem wypadam, bo przychodząc z treningu to padam, a jeszcze domowe obowiązki i ta chęć pobycia z moim mężczyzną jak wróci z pracy i najczęściej padam na nos wieczorkiem po prostu ![]() ale postaram się rano wyczytać coście wytworzyły |
|
|
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, o matko!
![]() Mój rocznik Witajcie kochane!! Od razu piszę troszkę o sobie ![]() Jestem mężatką i mam córeczkę, która właśnie 7 sierpnia skończyła 2,5 roku ![]() Buziaki
|
|
|
#500 | |
|
Wtajemniczenie
|
tak zauważyłam, że Nasz Rocznik buszuje częściowo rano a chyba więcej wieczorkiem, ja niestety wieczorkiem wypadam, bo przychodząc z treningu to padam, a jeszcze domowe obowiązki i ta chęć pobycia z moim mężczyzną jak wróci z pracy i najczęściej padam na nos wieczorkiem po prostu
![]() ale postaram się rano wyczytać coście wytworzyły skąd ja to znam ![]() trzymam za słowo ![]() Cytat:
![]() gratuluję Córeczki-mała Lwica ![]() |
|
|
|
|
|
#501 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 2,5 roku? To "cudowny" wiek, kiedy dziewczynki zaczynają pyskować ![]() katarzinka ja sie szczerze dziwię, że Ty w ogóle znajdujesz jeszcze czas na cokolwiek... ![]() LilStar - większość dziewczyn przechodzi chyba przez etap prostowania Boże czego ja już nie kombinowałam z moimi włosami - mam falowane - takie ni w gruchę ni w pietruchę, ale teraz znalazłam fryzjerkę, która strzyże mnie mniej więcej tak jak sobie wymyśliłam i udało mi sie je okiełznać - w sumie po suszeniu niewiele z nimi robię. A Twoje skręty są naprawde fajne - konkretne Ale wiesz co? To jest jeden z przywilejów posiadaniu tych dwudziestu paru lat na karku - człowiek już przetestował masę głupich rzeczy i w końcu wyszedł na prostą. Nie tylko w kwestii włosów ![]() |
|
|
|
|
|
#502 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję
zgadzam się 1listopad ![]() teraz czasem jak czytam pamiętnik to śmieję się z moich wielkich problemów wieku nasto i dwudziesto paro ![]() podobnie było z włosami-nikogo nie słuchałam i na siłę je katowałam-nawet rozważałam prostowanie na stałe-niby bo potem one odrastają kręcone i co.... ![]() a poza tym B nie lubi jak prostuję- i więcej z nimi wtedy kłopotów-bo jak się spoce, albo jak wilgotno to nie podobna jestem ani do pudla ani do zmokłej kury
|
|
|
|
|
#503 |
|
Rozeznanie
|
jezu Lilstar teraz spojrzałam - piekne masz te loczki ja tez mam ale nie takie super. kiedys miałam bardziej krecone a teraz oststnio jakos mi sie prostuja w efekcie mam falowane ...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zuzia jest z lutego, więc jest Wodniczkiem i fakt - już zaczyna pyskowaćWiem, że to jest najlepszy rocznik. W końcu najfajniejsze ludki się w tym roku urodziły <skromna> ![]() Ja też jestem lokowana i też długo z tym walczyłam - teraz załuję no ale człowiek się uczy na błędach <pocieszające>...Miłego popołudnia
|
|
|
|
#505 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a może to kwestia doboru kosmetyków? Cytat:
fakt napisałaś, że Twoja Córcia skończyła 2,5 roku a nie 2 ![]() taki wiek jest chyba najfajniejszy u Dziecka? bawią mnie niekończące się pytanka :a po co?, dlaaczego? , bo co? jestem na bierząco bo B. ma bratanicę-3 latka
|
||
|
|
|
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak do 4 roku życia. Potem zaczyna się "bunt" i nie jest wesoło albo baardzo wesoło ![]() Tak czy siak ja dopiero zaczynam odżywać i za nic nie chcę na razie 2go dziecka - ojj nieeee!!! Właśnie znalazłam cudowne miejsce parę kroków od domu, gdzie mogę poćwiczyć a w tym czasie dziecko się bawi z opiekunami - ale czad Od jutra zaczynam więc stepa ![]() B. to Twój narzeczony?
|
|
|
|
#507 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale super z tymi ćwiczeniami-wiedzą jak przyciągnąć Młode Mamy ![]() na studiach chodziłam na step ![]() bardzo fajnie wspominam-niestety tylko wspominam ![]() tak
|
|
|
|
|
|
#508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja sąsiadka ma parkę. Właśnie ostatnio jej mówiłam, że to jak 6ka w lotka ![]() Ja też miałam ciążę bliźniaczą, ale jedno dziecko było za słabe i jak to ładnie ujęła Pani Ginekolog "organizm je wchłonął" przez co miałam również zagrożoną ciążę, więc przy 2giej ciąży też mogę mieć bliźniaczą..dlatego raczej podziękuję przynajmniej na razie...O ty już niedługo masz swój WIELKI DZIEŃ - fajnie ![]()
|
|
|
|
#509 |
|
Wtajemniczenie
|
1listopad podobno ludzie najbardziej zajęci mają najwięcej czasu (gdzieś taką mądrość przeczytałam) i to sie sprawdza w moim przypadku, póki co daję radę połączyć pracę, treninigi swoje własne + prowadzenie zajęć, rodzinę i jeszcze mieć czas na jakieś przyjemności no i dla mojego P.
candace1 ja też Cię witam w tym gronie dziewczyny trzymajcie kciuki za wyniki badań mojego brata - oby wszystko było dobrze!! |
|
|
|
|
#510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

Ja sama bywam "męska" (
) w obyciu, tzn. "krótka", jak to mawia moja koleżanka z pracy (swoją drogą - świetna babka - taka konkretna właśnie 

i pewnie wolałabyś proste - bo ja całe życie mam proste i chciałam mieć kręcone, teraz już jakoś się przyzwyczaiłam i nie chce, ale kiedyś to były marzenia o lokach 

Boże czego ja już nie kombinowałam z moimi włosami - mam falowane - takie ni w gruchę ni w pietruchę, ale teraz znalazłam fryzjerkę, która strzyże mnie mniej więcej tak jak sobie wymyśliłam i udało mi sie je okiełznać - w sumie po suszeniu niewiele z nimi robię. A Twoje skręty są naprawde fajne - konkretne 
przynajmniej na razie...
i