|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Spodnie czy spódnica/sukienka ? | |||
spódnica/sukienka |
![]() ![]() ![]() ![]() |
15 | 17,05% |
spodnie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
73 | 82,95% |
Głosujący: 88. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobietki, nosicie spódnice, sukienki? Jeśli nie-dlaczego nie?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
only smart shopping
|
[1=0b4ed7929d71ce1abf8e9bf 9d423b228cc5dc67a_6068f37 255cfe;45836209]
Zamawiacie sukienki albo spódnice przez internet? Jakie macie wrażenia? Nie ma jak ich przecież zmierzyć i jestem ciekawa czy którą z was trafiła na idealną spódnicę, zamawianą online.[/QUOTE] Zdarzyło mi się kupic super sukienki wysyłkowo, ale znałam rozmiarówkę firmy i wybrałam sprawdzony fason. Natomiast przy eksperymentach preferuję Zalando - kupuję kilka sztuk, przymierzam, wybieram najlepsze opcję, a resztę bezproblemowo odsyłam. Zwrot kasy po 2 dniach; można też wybrac opcję pozostawienia jej na następne zakupy (korzystne, gdy wymienia się rzecz na inny rozmiar). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#483 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nosicie ołówkowe spódnice? Podobno są niewygodne? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Konto usunięte
|
Ja nosze i nie odczuwam żadnej niewygody.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
Nie noszę bo nie lubię ,tak samo jak nie lubię nosić butów na wysokim obcasie
![]() ![]()
![]() |
#486 |
Zakorzenienie
|
[1=0b4ed7929d71ce1abf8e9bf 9d423b228cc5dc67a_6068f37 255cfe;45836209]Znalazłam dzisiaj idealną sukienkę! Wyglądam w niej jak kobieta, a nie mała dziewczynka :P.
Muszę tylko iść do krawcowej i trochę ją rozszerzyć na biuście ![]() Musicie szukać po wszystkich sklepach, bo na pewno znajdziecie kiedyś taką, która będzie leżała na was idealnie. Mam nadzieję, że idealną, krótką spódnicę też kiedyś znajdę ![]() Zamawiacie sukienki albo spódnice przez internet? Jakie macie wrażenia? Nie ma jak ich przecież zmierzyć i jestem ciekawa czy którą z was trafiła na idealną spódnicę, zamawianą online.[/QUOTE] Ja zamawialam kilka razy z bon prix i jestem zadowolona z sukienek. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#487 |
CORELIPS
|
Dot.: Kobietki, nosicie spódnice, sukienki? Jeśli nie- dlaczego nie?
[1=0b4ed7929d71ce1abf8e9bf 9d423b228cc5dc67a_6068f37 255cfe;45657948]
Moje koleżanki noszą staniki samoprzylepne. Takie -> http://thumbs1.ebaystatic.com/d/l225...ZmKvAuOnSg.jpg A mi to ani nie trzyma biustu, ani nie pasuje. Kiedyś chodziłam w takim po domu "na próbę" (dobrze, że w domu) i... Zgubiłam go w drodze do kuchni. ![]() ![]() ![]() Może ktoś jeszcze miał z nimi do czynienia? Bo na pewno zależy też od wielkości biustu, nie wiem jaki Ty masz? ![]() Mam takie cuś na oko - http://www.aliexpress.com/item/Women...539042691.html i się zastanawiam właśnie czy te silikonowe staniki mają szanse się utrzymać na cyckach ![]() Nie przepadam za silikonowymi ramiączkami bo się wżynają w ciało i w ogóle jakoś niefajnie to wygląda... A te z efektem push up mnie zainteresowały! Tylko czy to się nadaje do noszenia pod sukienkę typu backless i czy faktycznie tak zbiera ładnie biust czy zwykły chwyt marketingowy? Nie kupię jeśli mi bezpośrednio któraś z Was nie poleci bo już dość mam tego typu 'wynalazków' które lądują i tak na dnie szafy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Raczkowanie
|
W spódnicach nie chodzę, ponieważ mam krótkie nogi i w spódnicach za kolano i długich do ziemi wyglądałabym niekorzystnie. Z kolei w krótkich spódniczkach źle się czuję
![]() Lubię tylko chodzić w sukienkach, ale rzadko, bo mało ich mam :P Latem zwykle krótkie spodenki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam samoprzylepny stanik
![]() Miałam go na sobie na studniówce, pod sukienką i nic mi się nie odkleiło, całą noc wytrzymał ładnie. Mnie pasował, bo nic nie było widać, do sukienki zwykły stanik nie pasował, a przynajmniej sutek nie było widać ![]()
![]() |
#490 |
Rozeznanie
|
sutek?
tych sutek? jedna sutka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#491 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
I to nie jest kwestia złego rozmiaru, bo miałam idealnie dobrany. One moim zdaniem nie nadają się do bardzo dużego biustu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#492 |
Konto usunięte
|
Lubię spódniczki, niestety rzadko zakładam,
po 1: mam ich niewiele, po 2: mną się i trzeba je prasować (a jak wstaje po 5 rano to nie mam ochoty biegać z żelazkiem, wolę założyć niemnące się jeansy ![]() Wiele kobiet nosi spodnie - też to zaważyłam. Lubię kobiety w spódnicach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Konto usunięte
|
[1=0b4ed7929d71ce1abf8e9bf 9d423b228cc5dc67a_6068f37 255cfe;46282823]Ja mam rozmiar 34F (nie wiem jaki to rozmiar w Polsce), ale jestem szczupła. I takie staniki mi nie podtrzymują piersi. Zakryją, co mają zakrywać, ale czuję się, jakbym była bez stanika.
I to nie jest kwestia złego rozmiaru, bo miałam idealnie dobrany. One moim zdaniem nie nadają się do bardzo dużego biustu.[/QUOTE] Pewnie 65F |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Konto usunięte
|
![]() Sutek Jeden sutek Tego sutka Sutki Tych sutków Jedne sutki ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Nie kupuję biustonoszy w Polsce, więc pojęcia nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
CORELIPS
|
Dzięki za pomocną wypowiedź, odwiodłaś mnie od kupowania w ciemno. Normalnie z biustonoszami miewam problem a co dopiero takie silikonowe nie wiadomo co... Ale kusi mnie jeszcze inny model, może taki ktoś miał/widział? Ja też do szczupłych (i wysokich)należę, cyc 70C czasem 65D, może więc trzymałoby się to cuś? http://www.aliexpress.com/item/Deep-...31414.html?s=p jak się domyślacie szukam czegoś pod 'skąpą' kieckę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#497 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jeszcze nie przyszedł. Weź pod uwagę, że tam jest napisane "push up" ;D. Push up to dla małych cycków jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
karolka
|
Oczywiście że noszę sukienki, spódnice i kocham to! Zaczynam wiosną a przestaję dopiero późną jesienią - i przez cały ten okres spodnie dla mnie totalnie nie istnieją. Ale też musiałam do tego dojrzeć, jeszcze trzy lata temu nawet w największe upały chodziłam w spodniach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Wtajemniczenie
|
A czepiacie się tych sutek
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#500 |
Rozeznanie
|
Sukienki kocham, za spódnicami raczej nie przepadam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
BAN stały
|
sukienek nie lubię nosić, natomiast lubię spódnicę ołówkowe lub te rozkloszowane. Aczkolwiek najlepiej czuje się w spodniach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Zadomowienie
|
Teraz to nie noszę z prostego powodu - braku sukienek.. ale mam już upatrzoną jedną sukienkę i jedną spódniczkę
![]()
![]() |
#503 |
Konto usunięte
|
Ja raczej nosze, ale tylko latem, bo zmarzluch jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Przyczajenie
|
Noszę spódnice i sukienki na co dzień i od święta. Na co dzień dlatego, że są wygodne. Latem tak po prostu noszę na co dzień, zimą zakładam do grubych, ciepłych rajstop i kozaków - oficerek lub za kolano. Lubię wyglądać kobieco i nudzą mi się spodnie, a w spódnicy zawsze wyglądam jakoś tak inaczej, wyróżniam się, nie czuję się taką szarą myszką
![]() ![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2017-11-23 o 15:00 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
grumpythas
|
Nie noszę, choć bym chciała. Problem tkwi w obcieraniu ud, niestety bez rajstop nie da rady. A rajstop nie lubię
![]() Nie wiem czemu mam z tym aż taki problem, nie mam bardzo grubych ud, widziałam mnóstwo lasek z naprawdę szerokimi udami, które popylają codziennie w kieckach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
zielony stworek
|
Rajstopy tak, ale pod spodnie, np. dziś pod przeciwdeszczowe.
Trudno mi znaleźć bawełniane i ciepłe rajstopy bez sztucznych domieszek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Nienawidzę i nie noszę, krew mnie zalewała, jak musiałam. Ewentualnie w grę wchodziłyby tylko ołówkowe spódnice.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Zakorzenienie
|
Nosze pol na pol spodnica lub spodnie. Mam dlugi welniany plaszcz do kolan i kozaczki, wiec nawet w zimie nie jest mi zimno w spodnicy. Jedyne ograniczenie to jazda na rowerze, czasem wybieram rower zamiast metra i jednak wygodniej w krotszej kurtce i spodniach. Paradoksalnie wiec latem czesciej mam cienkie bawelniane spodnie czy modne kombinezony zamiast sukienek, bo fajnie pedalowac na sloncu niz schodzic pod ziemie do przegrzanego metra.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.