|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Papierowe próby i co z tego wyszło...
wow, pudełeczko świetne, tylko gratulować , gratulowac i to dużo
|
|
|
|
|
#482 |
|
Zadomowienie
|
WOW........... no nie znowu szycie maszynowe widzę superaśnie to wygląda. Oj jak dobrze że mam maszynę jak się tak napatrzę na te Twoje różności to chyba odpalę moją maszynę
![]() Bardzo podoba mi się to cieniowanie niebieściutki na białym papierze falistym i ta karteluszka z pieczątką. Waśnie tak się zastanawiam nad inwestycją pieczątkową.... czy możesz mi powiedzieć czy ta pieczątka zawijaskowa to z zestawu czy osobno kupiona?? Bo jestem na etapie poszukiwania ciekawych pieczątek notes+ pudełeczko = super
|
|
#483 |
|
Raczkowanie
|
śliczne!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
Nirshya no niestety dziś na pewno nic jeszcze ode mnie nie dostaniesz. Pisalam juz, że malowana jest tylko kuchnia, ale w calym domu jest tak jak po tajfunie. Wybacz, ale na razie nie dam rady. Poza tym czekam jeszcze na zdjęcia od bratowej. Część juz opisalam, tych co ja mam. Chyba, że wyslę Ci to co mam dla Ciebie, a potem resztę. Tylko nie wiem czy sie oplaca. W niedziele odprawiamy urodziny J. mysle więc, że dom bedzie na tyle uporządkowany, że będe miala glowe do paczek i reszta zdjęć dotrze.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#485 |
|
CraftMod
|
To poczekam na opinie krytyka
![]() Jak Ci pasuje z paczką, mogę poczekać, mam jeszcze troche zajęć. Dobrze, ze napisałaś, bo ja od wczoraj wypatruję listonosza ![]() oksana dziękuję ADALIRA dziękuję bewix dziękuję Joasiunia dzięki Już wkrótce cos nowego skończę. |
|
|
|
|
#486 |
|
Wtajemniczenie
|
Ładne rzeczy robisz, więc przejrzałam cały Twój wątek od początku. Masz smykałkę do albumów, notesów itp. W miarę czasu i robienia kolejnych albumów, zauważyłam jak każdy następny był lepszy i jaki postęp robiłaś. Ale śmiało mogę powiedzieć, że wszystko jest bardzo czyste, schludne, dopracowane i miło było takie rzeczy oglądać. Dostarczyłaś mi też dużo inspiracji
|
|
#487 |
|
Raczkowanie
|
Pudełko jest prześliczne.
![]() Edit: Zapomniałabym... Z czego robisz bazę na album/notes.. No niby wiem że jakaś tekturka ale jakiej mniej więcej grubości? No i jeszcze z czego są te karteczki w ostatnim notesiku?? To wykropkowanie było już gotowe??
|
|
#488 |
|
CraftMod
|
agniesia dziękuję, ile komplementów
murraya na bazę używam tektury modelarskiej ok 1mm grubości. A w ostatnim notesie to wykropkowane to kartki przepuszczone przez drukarkę. A dziś nowość, czyli ułatwiam sobie życie. Adresownik na adresy koleżanek scraperek i handmejdek. Moze nei jest całkiem super, ale uporządkuje mi troche je i będzie wreszcie wyglądąło po ludzku. n a3 zdjeciu przykładowa kartka z adresem 1a.jpg1b.jpg1c.jpg 1d.jpg1e.jpg |
|
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
kiedy ja tak bede umieć....
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
Bardza ładna i przydatna rzecz
Szkoda , ze w takich stonowanych kolorach.
|
|
|
|
|
#491 |
|
Wtajemniczenie
|
No i sie pochwaliłam, znowu mi się załączniki nie powiększają
, adresownik z daleka wygląda bardzo fajnie ![]() Widzę już widzę , maluszek taki no i drukowanymi adresami, ja w moim to każdy adres mam innym długopisem wpisany, jaki złapię tym piszę a jak bym miała drukować... to by nie przeszło , ale to ja, ty pewnie jesteś inna, uporządkowana Bardzo fajny, na pierwszy rzut oka niebieska wstążeczka na kółku mi nie pasowała kolorystycznie, ale potem dojrzałam inne niebieskie akcenty i już jest oki ![]() |
|
|
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
Qrczę Nir... Zaskakujesz mnie... Ale świetny ten adresownik... Normalnie nie mogę się napatrzeć!
|
|
|
|
|
#493 |
|
Zadomowienie
|
Przepiękny ten adresownik Nir i kurka na końcu taka cudna
![]() Bardzo mnie ta kurka za serce zlapala hehe Sama sobie musze taki zrobic bo gubie non stop adresy. |
|
|
|
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
z dlaeka sliczny chyab znowu zmiejaja oprogramowanie obejrze powiekszenie po weekendzie
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
świetny pomysł z tym adresownikiem i oczywiści super wykonane
|
|
|
|
|
#496 |
|
Raczkowanie
|
Nie no WYCZESANY ten adresownik .
. Śliczny papier.. A mi właśnie podobają się takie stonowane kolorki.. (bynajmniej nie chodzi mi o adresy dziewczyn tylko o podpisy stron ). Ty to masz świetne pomysły a jeszcze lepsze ich realizacje
|
|
#497 |
|
CraftMod
|
murraya
na innych stornach w miejscu :fajna scraperka: jest nick z forumbelaliza ![]() Ludka to ja w takim razie czekam na komentarz po weekendzie Aniu dziekuje za komentarz ![]() Joasiunia ![]() Kasia ja uporządkowana? średnio, na swoim miejscu pracy musze pilnowac porządku bo coś mogłoby sie zniszczyć w innym wypadku. A troche sie nazbierało tych adresów, a pojedyńczo też by nie chciało drukować, ![]() klaudens ![]() Elianko
|
|
|
|
|
#498 |
|
Wtajemniczenie
|
No no adresownika tylko pozazdrościć. Fajny.
Mam znów małe pytanko, jak to zwykle ja Widziałam gdzieś to jeszcze ale spytam najpierw Ciebie. Jak łączysz kartki tym kółeczkiem, to na dziurkach od kartek są takie "zawleczki" to sie chyba nitami nazywa o ile sie nie mylę. No więc jak działa to wczepianie ich tam, chodzi mi o to też czy do tego potrzebne jest coś jeszcze niż tylko te nity - coś co je tam zamontuję, że to tak nazwę? Czy ręcznie da się to zrobić? Zielona jeszcze jestem w tej sprawie.
|
|
#499 |
|
CraftMod
|
agniesia dziękuję za odwiedziny
Te kółeczka to oczka zaciskowa zwane też nitami oczkowymi, aby je zamontowac potrzebna jest np zaciskarka do oczek, lub bardziej profesjonalne nitowniki, jeśli interesowało by Cie jak wyglądaja to w wątku o ABC scrapów powinny być podlinkowane zdjecia. ZAciskarka to koszt coś ponad 10zl, dostępna jest w marketach budowlanych, prof. w sklepach scrapowych |
|
|
|
|
#500 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki. Mi właśnie coś obiło sie o uszy o tych zaciskarkach, ale nie wiedziałam jak to sie nazywa i jak wygląda. I słyszałam że to trochę kosztuję. Ale ta zwykła w zupełności mi wystarczy, muszę poszukać po sklepach. I nawet czytałam ten artykuł tak po trochu ale niektóre rzeczy ominęłam i widzę że to właśnie pominęłam i dlatego nie wiedziałam
Oj zacznę czytać wszystko od początku do końca
|
|
#501 |
|
CraftMod
|
Aga na początek to fajna sprawa taka zaciskarka, ma jedną wadę, a nawet dwie, zaciska oczka o śr. ok 5mm i tylko blisko brzegu kartki max 13mm od kartki
|
|
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
fajny
(mi się tu tez załączniki nie otwierają:-( buuu a przydałoby sie zobaczyć z bliska....wrrr |
|
|
|
|
#503 |
|
Zadomowienie
|
Widział ktoś moją szczękę? Gdzieś mi wypadła jak oglądałam prace Nir
|
|
|
#504 |
|
Zadomowienie
|
szkoda że nie mogę powiększyć zdjęć
a na malutkich słabo widaćale fajnie pomyślany ten adresownik
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
wystarczy kliknac prawym przyciskiem myszki - > otworz nowa karte ;]
cfaniak ^^ |
|
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
Nir ale boski adresownik, tez by mi sie taki przydal, sliczny!!!
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też sie nie chcą otworzyc. Sprobuje zastosowac metodę podaną przez Kaludensika (dzięki Klaud), ale to nie jest ulatwianie życia użtkown ikowi forum.
![]() Z daleka wyglada bardzo fajnie i elegancko. Cala Julita. Porządek od linijki do linijki... EDIT: No i sie otworzyły, ale nie w nowej karcie tylko w nowym oknie. W zbliżeniu zyskał notesik w moich oczach jeszcze więcej.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
dziwne nie moge Twoich zdjec powiekszac... ale adresownik i tak mi sie podoba
|
|
#509 |
|
Zadomowienie
|
klaudens dzięki za podpowiedź bo wreszcie ujrzałam z bliska i dokładnie co nir wymyśliła
![]() jak zwykle dyndadełka the best i czcionka super taka jak w aktach jak ze starej maszyny do pisania super to wygląda i pasuje
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
nir szalejesz kochana, pudełko to prześliczny warstwicowiec, a taki adresownik to każdej z nas chyba by sie przydał...piękna robota
bardzo ucieszył mnie nit w okładce
![]() |
Nowe wątki na forum Papierowy zawrót głowy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.

kiedy ja tak bede umieć....
, adresownik z daleka wygląda bardzo fajnie 

. Śliczny papier.. A mi właśnie podobają się takie stonowane kolorki..
na innych stornach w miejscu :fajna scraperka: jest nick z forum
a na malutkich słabo widać