|
|
#481 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Biricchina widac ze pobyt udany
wszystkiego dobrego!!! |
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
5 dni to juz niedlugo! ale napewno wszystko wyjdzie pieknie U mnie w sobote szykuje sie wieczor panienski, ale poki co bardziej mnie interesuje co takiego bedzie sie dzialo na kawalerskim ![]() A ogolnie to duzo jeszcze zostalo do zrobienia... jestem na etapie szukania fryzury, bukieciku, piosenki na pierwszy taniec (ktorej jeszcze nie wybralismy! a co gorsze nie mam zadnego pomyslu za bardzo...)A macie jakies pomysly juz jakie zabawy chcialybyscie miec na oczepinach? wlasnie staram sie tu cos wymyslic zabawnego
|
#483 |
|
Wtajemniczenie
|
katey
spóźnione życzenia imieninowe dla Tz'ta ![]() gosia1007 to miałaś niezapomniany wieczór panieńskie Ciekawe co te moje dziołchy wymyślą, aż strach myśleć o tym ![]() Biricchina Egipt? Ach rozmarzyłam się Moja ciocia była niedawno w Turcji i mówiła, że też było bosko ![]() Taska ten link do tych dzieci W życiu się tak nie uśmiałam Muszę to później pokazać Tz'towi jak wróci z pracy Kobietki zmykam do pracy, więc proszę nie pisać za dużo, żebym nadążyła za Wami
|
|
|
|
#484 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć, dziewczyny!
![]() Cytat:
![]() Myślę jednak, że po weselu padniemy trupem na łóżko i tyle będzie z upojnej nocy Mam biały gorset z czarnymi wstawkami, posiada wszyte zapięcia do pończoch. Może więc wykorzystam go kilka dni po ślubie ![]() Cytat:
Zazdroszczę pomysłowości kumpelek Cytat:
![]() Na razie mam lekki zastój z przygotowaniami do ślubu. Teraz bardziej myślimy o naszej kuchni - jutro przychodzi hydraulik TŻ nie ma, wiec będę musiała sama z nim pogadać.Wczoraj dostałam zaproszenie na ślub kuzynki. Coś mi się wydaje też, że dostaniemy z T. jeszcze jedno zaproszenie, od znajomych ![]() Za niedługo chcę załatwić zaproszenia i kupić buty
|
|||
|
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki! Ja was tylko podczytuje, bo rzadko mam czas zeby cos naskrobac..
A teraz to sie boje az, bo bede bez neta przez miesiac, dopiero jak do Polski wroce i wlasnie sie boje ze jak wlacze wizaz to bede miala z 200 stron do nadrobienia!! Ale ten czas leci - zostalo jeszcze poltorej miesiaca, ale juz nie moge sie doczekac. Ja tez mam buty z odkrytymi palcami i pietami, kupilam juz wkladki takie zelowe , ale ja musze miec ponczochy i pewnie plaster na wszelki wypadek przyklejony, bo ja z kazdych butow mam odciski i otarcia, najgorzej na pietach z tylu, moje nogi wygladaja jak wielka blizna w tym miejscu, i chocby nie wiem jak wygodne buty to i tak kazde daja o sobie znac.. ![]() A rajstop nie lubie, to kupilam ponczoszki samonosne, ale nie biale, bo jakos mi sie nie podobaja biale. Zostalo nam jeszcze : -przymiarka sukni -zakup alkoholu -spowiedz przedslubna -ustalenie jaki bukiet i stroik auta -makijaz probny i fryzura -najwazniesze- odbior obraczek -potwierdzenie ilosci gosci i zrobienie winietek na stol(ale to juz przed samym weselem mysle) Życze wszystkim Pannom, które wychodzą za mąż w lipcu, aby ten dzien byl tym jedynym ,wymarzonym i szczesliwym! To Wasz dzien!! Do zobaczenia za miesiac na wizazowym kobiercu ! Pozdrawiam Wszystkie Panny Mlode!
|
#486 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mowisz ze nie ma sie czego bac hehe zacisne zeby i musze dac rade boje sie wiadomego - spadku na ziemie hehe |
|
|
|
|
#487 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
Cytat:
![]() Co do partnera, współczuje, że się na moment odrywacie od siebie. Ja za swoim tęsknie nawet kiedy jest w kuchni a ja w łazience. Ech Cytat:
.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#488 | |
|
Rozeznanie
|
Cześć kobietki
![]() gosia1007 ale szalony wieczór, naprawdę gratuluję pomysłowych kumpeli mam nadzieję, że mój panieński też będzie się wyróżniał jak będę wspominać w przyszłości i fajnie że wspomniałaś o rzęsach, też może się skuszę...Biricchina powiało wakacyjnym klimatem z Twoich zdjęć i opowieści ach... też chcę...Cytat:
dobre, a co do piratów drogowych - to nasłuchałam się - od przyszłego szwagra, jak to im urządził w busie jeden kierowca dyskotekę z tańcami - pasażerowie tańczyli autentycznie, do tego w trakcie jazdy kierowca wyskakiwał z samochodu i biegł obok podobno wzbudzali ogólne zainteresowanie hihihihico do kabrioletu - to miałam taką opcję, ale taki ciasny samochodzik a będziemy dużo jeździć ;] w najgorszym wypadku nawet 200 km przez cały dzień |
|
|
|
|
#489 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. I jak smakował Ci? też taki chce.![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przy każdym napisanym poście, w dolnym prawym rogu masz do wyboru: Edytuj / Cytuj / Wielo cytuj ten post / Odp Przy każdym poście, który chcesz zacytować wybierz tę 3 funkcję (kliknij na "plusik"), wówczas zamieni się on na "minus". /jeśli się pomylisz lub zrezygnujesz z już zaznaczonego posta-kliknij na "minus" a powróci stan pierwotny "plus"/ Ostatnim krokiem jest wciśnięcie przy ostatnim minusie dodatkowo Cytuj. Otworzy się wtedy nowe okno z zacytowanymi wszystkimi postami i pomiędzy nimi możesz dodawać swoją wypowiedź.
|
|
|
#490 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze raz dzięki wszystkim dziewczynom. Wasze wieczory też będą niezapomniane. Myślę, że wszystkie macie super kumpelki, a jak super to się przekonacie...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W pierwszej fazie tort miał być "murzyński", żeby było tak egzotycznie, ale w końcu stanęło na białym, jakoś tak bardziej europejsko. A tak na marginesie to wczoraj nieźle się naśmiałam, kiedy dziewczyny opowiadały mi swoje pierwotne plany. Otóż spod domu na imprezę miałam pojechać: - radiowozem w kajdankach, ale wtedy trzebaby wpisać interwencję i byłby wpis w papierach, więc dziewczyny oszczędziły moich rodziców ![]() - starą syrenką - okazało się, że facet właśnie rozebrał ją na złom - ogromnym, nowoczesnym ciągnikiem - pojechał na wystawę - skuterem mojej kumpeli - jak go myła to go zalała i nici z jazdy...tak więc napracowały się moje dziewczyny. Widzicie, że wcale nie jest łatwo wszystko zorganizować, ale z drugiej strony dla chcącego nic trudnego
|
||
|
|
|
#491 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, może dlatego, że oglądając różne zdjęcia Panien Młodych każda takie miała?Cytat:
. Moja znajoma była w grudniu w Egipcie, mówiła, że blondynki są najbardziej oblegane bez względu na to czy idą same czy z partnerem są zaczepiane. Mówisz, że nawet znają tam Dode? ![]() Gratuluje wyjazdu. A powiedz ile tam byliście dni, tygodni? ![]() O łał . Ja sobie nie wyobrażam, że mi niedługo też tyle zostanie .Cytat:
|
|
|
#492 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny zauważyłam że jesteście skarbnicą wiedzy na każdy temat...
Czy któraś zna się na kredytach? Mam problem z BIKIEM i potrzebuje natychmiastowej pomocy!!!
|
|
|
|
#493 |
|
Wtajemniczenie
|
nie
zawsze tak śmigam i nie mam z tym problemu tak na wszelki wypadek zamierzam kupić ten sztyft compeed i wypróbować go wcześniej.w takich samych butach jakie mam do ślubu tylko w innym kolorze chodzę na codzień-także wiem na co się decyduję .
|
|
|
|
#494 |
|
Rozeznanie
|
a mi jakoś szczególnie białe rajstopy/pończochy nie przeszkadzają. Ot część ślubnego stroju - będą pasować do całej reszty - z delikatną opalenizną i białą bielizną mogą wyglądać nawet ponętnie
przynajmniej takie mam nadziej Wracają bracia z akademika dzisiaj i jutro zacznie się domowy front już opracowałam plan na rozmieszczenie komputerów ;p wezmę sobie nasz stary złom bez łącza internetowego i może w końcu dokończę pisanie pracy |
|
|
|
#495 |
|
Raczkowanie
|
Wystarczy że człowiek trzy dni nie zaglądał i juz biedna nie wyrabiam z czytaniem. Nie ładnie tak dużo pisać.
Gosia1007 miałaś super imprezę tylko pozazdrościć takich kumpeli i ich fantazji. Moja światkowa tez mi cos przygotowuje aż sie boje bo ona jest do wszystkiego zdolna. W ten weekend zareszczie mój Marcinek zakupił reszte brakujacej garderoby czyli kamizelkę , spinki do koszuli i samą koszule. Próbowolismy w sobote dostać sie do księdza po wydanie nam licencji ale ksiądz nie otworzył nam kancelarii. No cóz dzisiaj mam nadzieje że to załatwimy.
|
#496 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie moje królewny kochane!!!
Dalej nie mam za rewelacyjnego humoru, bo mój kotek się na mnie foszy, no ale cóż... przejdzie mu... Przydałoby się zacząć leczyć chyba... ostatnio jestem straszliwie nadpobudliwa i zachowuję się okropnie!!! ![]() Cytat:
Świetnie to wygląda... ale ja mam tak obcisłą sukienkę, że wszystko sie pod nią odznacza... Muszę mieć body bez dwóch zdań... Tyle, że zawsze mozna kupic taki komplecik na poprawiny... ![]() Cytat:
same wiecie jakie to trudne!! Zazwyczaj jest tak, że zanim pomyślę... to już zrobie coś głupiego!!! W dodatku jestem upartym osłem, który za wszelką cenę chce postawić na swoim. Wrrrrrrrrrrrrrrrr... i po co on się ze mną żeni?? Cytat:
- nie cierpię się użalać nad sobą!!!Ale nie potrafię wziąć się w garść i przestać tak robić! ![]() To jest strasznie trudne!!! Jestem jednym wielkim chodzącym nerwem.- tak mnie nazywa Uki. ![]() Cytat:
A jak jestem zmęczona, to jestem jeszcze gorsza ![]() Ostatnie zdanie- wyjęte z ust mojego Ukaszka. Cytat:
Ale superowo!!! Gratuluję i ogromnie zazdroszczę takich koleżanek!!! Pomysły genialne!!! A torcik... wygląda smakowicie
|
|
#497 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaka Ty jesteś opalona! fiu fiu ![]() W ogóle piękna para z Was!!!! Przepiękne widoki... ja już nie mogę się tego doczekać ![]() Jeszcze 3 miesiące niecałe!!! Cytat:
- nic nie mów nawet - mi chyba hamulce wysiadły ![]() Cytat:
A co do kabaretek... dla mnie kabaretki do ślubu <podobnie jak kozaki w lato> to kicz. No ale to moje zdanie... Cytat:
Przemyślcie to dobrze... w Polsce jest czasem o wiele drożej niż np. w Turcji czy Chorwacji... Przekalkulujcie sobie to dobrze Cytat:
Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie bijcie mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() Nie ruszyłam nawet paluchem!!! <zaproszenia> Jestem leniem śmierdzącym <wiem>! Poprawię się - obiecuję!!
|
|
#498 |
|
Raczkowanie
|
Ja równiez zamierzam załozyć pończoszki samonośne. Miałam je ostatnio na dwóch weselach i nie miałam żadnego problemu i nawet wygodne są.
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj wybrałam się na mały spacerek. Byłam kupić papier do zaproszeń i umówić się do fryzjerki i wróciłam... z małym bonusem
Kupiłam sobie buciki ślubne, póki co wrażenia dobre, wydają się być bardzo wygodne, są zrobione z bardzo mięciutkiej skóry Kasienka, kalkulowaliśmy ceny wyjazdu i chyba na Karpacz się skusimy (a to dzięki wizażowi ) Wyjdzie jednak sporo taniejWklejam foty bucików
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama chciałabym cos podobnego. Te, które kupiłam są z odkrytymi paluszkami... A jeśli będzie zimno??? ![]() Trza mieć zabezpieczenie!!! A co do Karpacza- to ile planujecie wydać??? <jeśli można spytać?>
|
|
#501 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A do Karpacza naprawde polecam tez tam sie wybieramy w podróz poslubna, bo na zagraniczna wycieczke niestety nas nie stac. Trzeba poznać nasze piekne krajobrazy a później sie w świat wypuszczać.
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na podróż poślubną planujemy wydać około 1000zł, to tak mniej więcej bo nie liczyliśmy jeszcze aż tak dokładnie wydatków.
|
|
#503 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo, bardzo ładne!!!!
Buciki rewelacyjne, wydaje mi się że bez problemu skorzystasz z nich po ślubie. Aż mam ochotę też wyjść do obuwniczego chociaż nie powinnam bo jestem na odwyku A wakacje w Polsce są tańsze niż wyjazdy zagraniczne jeśli ma się łeb na karku. Chociaż 2 lata temu byłamw Pradze i kosztowało to 350 zł na 4 dni ( dojazd pociągiem z Ostravy, 3 noclegi, jedzonko w restauracjach) Czechy i Słowacja są super tanie ( nocleg ze śniadaniem w *** hotelu ok 150 zł za dobę/2 osoby) Tyle że trzeba szukać na własną rękę. Powiem Wam że kuzyn TZ z żoną w podróży poślubnej byli w Nepalu i wydali na to 2000zł (tydzień za 2 osoby łącznie), z tym że nie mieli luksusów |
|
|
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#505 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mowcie co chcecie ja tez jestm uparciuch i jak tylko nadarzy sie okazja i bedzie z czepka chociaz te 2 tys to wyruszamy do egiptu
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki raz jeszcze
TŻ tylko jak usłyszał ich cenę to na początku zaniemówił. Ale mu spokojnie wytłumaczyłam, że 200 zł jak na buty z bardzo dobrej jakościowo skóry, to wcale nie tak źle. Tym bardziej, że ceny butów ślubnych w Kielcach zwykle zaczynają się od 220zł, i nie wiem czy są tak dobrej jakości. A w tych bucikach całą noc trzeba nie tylko przetrzymać, ale i przetańczyć, więc MUSZĄ być wygodne. Mogłabym owszem kupić tańsze, ale do tego potrzebowałabym jakiś na zmianę pewnie przy moich wrażliwych stópkach, więc cenowo by wyszło na to samo. Chyba dał się przekonać ![]() Aha, i jeszcze z dobrych wiadomości, to byłam u mojej fryzjerki podpytać co i jak z fryzurką ślubną. Nie ma to jak iść do fryzjerki, u której tnie się od dawna. Zna moje włosy na wylot, i od razu jak zaczęłam przedstawiać koncept fryzury zrozumiała mnie w lot, dopowiadała za mnie po prostu to co chciałam I jeszcze jak mi cenę powiedziała to zrobiłam tak
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
czesc.
nie dosc ze sesja to i chora jestem na nic nie mam czasumam takie techniczne pytanie. wypisuje zaproszenia, duzo gosci jest z dziecmi do 4-5 lat. chyba nie musze takich szkrabow wypisywac na zaproszeniu? nie mam nic przeciwko ich obecnosci na weselu wiec wystarczy jak powiem w trakcie rozdawania zaproszen ze oczywiscie dzieci sa mile widziane?
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wypisywałam wszystkich imiennie i tak: Kobietę, jej męża i dzieci (od najstarszego do najmłodszego).
|
|
#509 |
|
Rozeznanie
|
agunia82 piękne te Twoje butki
wyglądają stabilniea ja jeszcze o pończochach... zamówię dopiero jak dojdzie bielizna ale po forumowaniu naszło mnie na przeglądanie oferty allegro które najbardziej wam się podobaja do takiej bielizny jak na zdjęciu?kupię 2 albo 3 pary ;] i skoro jest możliwość to różne - ale od jednego sprzedawcy, więc w grę wchodzi: http://allegro.pl/item391548925_ponc..._2_.html#photo http://allegro.pl/item392014626_ponc..._ss.html#photo http://allegro.pl/item389325352_ponc...dss.html#photo lub http://allegro.pl/item391316246_drea...ale.html#photo http://allegro.pl/item387849329_fior...ale.html#photo Te z koronkowym wykończeniem straszniemi się podobają, ale koronka chyba nie pasuje do mojego kompletu? ![]() I na niektórych zdjęciach mają inny kolor niż biały - ale wzięłam pod uwagę tylko te które mają opcję w tym kolorze, no to który zestaw?
|
|
|
|
#510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wg mnie wszystko zalezy od "normalności" rodziców tych dzieci! Jeżeli przejdzie Ci przez myśl, że kogoś mogłoby urazić nie wpisanie dzieci na zaproszenie... to radzę wpisać. A jeśli ludzi w rodzinie masz normalnych to myślę, że nie musisz tracić energii na wpisywanie ich imion. Albo jeszcze prostsze rozwiązanie na każdym zaproszeniu napisz: np. Katarzyna i Łukasz Kowalscy z dziećmi. I po kłopocie! ![]() Piszę o normalności, bo mam jedną ciocię, która na śmierć by się obraziła gdybym nie wypisała jej dzieci na zaproszeniu.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.

i zaczynam juz sie stresowac 
ale napewno wszystko wyjdzie pieknie

Muszę to później pokazać Tz'towi jak wróci z pracy 

no i ciekawa jestem tego pasa, nigdy nie używałam... pamiętam jak mama miała kiedyś ;p
Wytłumaczcie prosze początkującej koleżance która nie chce zaśmiecać forum
Może macie jakieś typy - cieliste pończochy z białą koronką lub bardzo cieńkie białe... doradźcie Koleżanka sugerowała kabaretki ale nie będą one pasowały bo na sukni jest wykończenie z koronki...
. Ja sobie nie wyobrażam, że mi niedługo też tyle zostanie 

i jeszcze zanim się opamiętałam dostało się M. no ale zaraz się zreflektowałam na szczęście
tak mi przykro bardzo.Daj Mu ochłonąć, uspokoić się, może było Mu przykro że kłócisz się z Nim w sklepie, przy obcych. Też tak kiedyś robiłam-jak mnie coś-byle pierdoła wkurzyła-całe nerwy wyładowywałam an biednym B.kłótnia gotowa, jak chciałam Go przeprosić-nie reagował, aż kiedyś powiedział mi po takim występie:jakbyś się czuła jakbym na Ciebie nawrzeszczał na parkingu przy ludziach?i oni mieliby ubaw-poskutkowało. od tej pory jak nawet wpieni mnie tak że mam ochotę Go rozszarpać-na forum zachowuję stoicki spokój, a w domu mówię otwarcie co mi się nie podobało, zabolało itp.i dochodzimy do porozumienia.
TŻ tylko jak usłyszał ich cenę to na początku zaniemówił. Ale mu spokojnie wytłumaczyłam, że 200 zł jak na buty z bardzo dobrej jakościowo skóry, to wcale nie tak źle. Tym bardziej, że ceny butów ślubnych w Kielcach zwykle zaczynają się od 220zł, i nie wiem czy są tak dobrej jakości. A w tych bucikach całą noc trzeba nie tylko przetrzymać, ale i przetańczyć, więc MUSZĄ być wygodne. Mogłabym owszem kupić tańsze, ale do tego potrzebowałabym jakiś na zmianę pewnie przy moich wrażliwych stópkach, więc cenowo by wyszło na to samo. Chyba dał się przekonać