Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4 - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-26, 19:17   #481
0306
Zadomowienie

GG do 0306
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Wella niestety pewnie droga, na taki szampon wolałabym wydać trochę mniej pieniędzy.

Ja niestety nie kupowałam w żadnej internetowej aptece, ale nawet w zimie nie miałam problemu z dostaniem tego kremu. Teraz powinien być prawie wszędzie, przecież mamy środek sezonu filtrowego.

Sama muszę zrobić zapas, właśnie tych zestawów, może jakąś wielką fanką balsamu nie jestem, ale skoro dają za darmo, to czemu nie brać.

Czekają mnie mega zakupy w aptece. Kończy mi się micel, krem, serum Flavo C, filtr, maseczka Nuxe. Kompletne wariactwo, zbankrutuję. Poza tym muszę dokupić tonik Garnier i maseczkę winogronową YR. I gdzie tu miejsce na spełnianie kolorówkowych zachcianek?

Teraz się relaksuję z maseczką Nuxe na twarzy, może jak się zmobilizuję, to zrobię zieloną glinkę Bielendy na plecy. Potem pomaluje pazury, sprawdzę, jak "po mojemu" układają się włosy po ścięciu i będę gotowa na imprezowanie dziś.
Wella nie taka droga, ok. 20 zł.
Zapasy porobiłam, ale filtr już się skończł, za to zostało sporo balsamów .
Cały szpil z tym filtrem polega na tym, że tam gdzie sprawdzałam mają albo starszą wersję (z innym składem), albo nie mają wcale (tzn. nie ma konkretnie tego kremu) . A ja nie chcę niczego innego. W pon. przejadę się jeszcze sprawdzić do SP i dwóch innych aptek. Jak nie będą mieli, to nie wiem, co zrobię.
Chciałam zamówić w Aptecusie, bo mnie też szykują się większe zakupy: Active C (ale myślę jeszcze nad tym serum Flavo, które Ty masz, ew. Redermicem), tonik i termalka Avene, jakiś lekki krem pod oczy (może znów Bioderma), hydrafaza LRP i Effaclar (to pod kątem jesiennej kuracji już). Muszę też dokupić jakiś micel (chyba wrócę do Avene) i jakiś peeling, tylko ciągle nie wiem jaki , a i Celluend jeszcze.
To będą ostatnie zakupy do września (planowo )

PS Baw się dobrze

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
marzy mi sie TO (klik!) i teraz nie wiem - brac givenchy czy moze spicy desert diora?

pojemnosc tego givenchy powalajaca... 9x0,4g
Ten Givenchy to sezonówka, bardzo ładny, sama miałabym chrapkę, ale nie będę szaleć . Jesienią muszę kupić pryzmy w kompakcie i sypkie, więc sobie odpuszczam, bo brązerów mam obecnie sztuk 3 + 2 nabłyszczacze+ 2 róże. W życiu tego nie zużyję . Znając siebie każdy zakończy żywot w koszu, bo się przeterminuje .

Zrobiłam dziś zaledwie nieco ponad połowę zaplanowanej trasy (w sumie 46 km.), bo TZ odpadł. za to na jutro umówiłam się z naszym kumplem (człowiek, który zamiast kończyn ma rower ), jak TZ nie będzie chciał z nami jechać, wybierzemy się sami, może gdzieś w okolice Jesenika albo na Biskupią Kopę Oby TZ nie chciał jechać, bo nie da rady i trza będzie krótszą trasę obrać

EDIT: chciałam z piwkiem posiedzieć na balkonie kontemplując piękno osiedlowej przyrody, ale sąsiadka znów odpawia modły z Radjem Maryja . Chyba zarzucę znów Apo i wystawię sprzęt na balkon .
Zapomniałam się też "pochwalić", że podczas wcorajszej burzy piorun uderzył w nasz blok , a rano jakieś 3 metry nad nim przeleciał wojskowy helikopter, aż naczynia w szafkach zadrżały .

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-26, 19:35   #482
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Ten Givenchy to sezonówka, bardzo ładny, sama miałabym chrapkę, ale nie będę szaleć . Jesienią muszę kupić pryzmy w kompakcie i sypkie, więc sobie odpuszczam, bo brązerów mam obecnie sztuk 3 + 2 nabłyszczacze+ 2 róże. W życiu tego nie zużyję . Znając siebie każdy zakończy żywot w koszu, bo się przeterminuje .
Aga a widzialas je na zywo? kurcze chodza mi po glowie, ten ciemniejszy odcien. na obrazku prezentuja sie cudnie, karte ojca mam i moge korzystac ale sama jakos nie wiem... na truskawie ich nie ma [podobnie jak spicy desert, sprawdzam co chwile...]. ech, nie ma to jak babskie dylematy

iceflower!!!!! wszystkiego najlepszego kurde, od wczoraj sobie wmawiam, zeby nie zapomniec a tu prosze spoznione ale szczere
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-26, 19:42   #483
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Aga a widzialas je na zywo? kurcze chodza mi po glowie, ten ciemniejszy odcien. na obrazku prezentuja sie cudnie, karte ojca mam i moge korzystac ale sama jakos nie wiem... na truskawie ich nie ma [podobnie jak spicy desert, sprawdzam co chwile...]. ech, nie ma to jak babskie dylematy
nie trafiłam jeszcze nigdzie na nie. Oglądałam w necie (na stronie jakiejś zagramanicznej perfumerii). Ale myślę, że na żywo będą jeszcze ładniejsze .

Ice, urodziny . Wszystkiego naj, naj!

Stary 2008-07-26, 19:57   #484
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
nie trafiłam jeszcze nigdzie na nie. Oglądałam w necie (na stronie jakiejś zagramanicznej perfumerii). Ale myślę, że na żywo będą jeszcze ładniejsze .
wez mnie nie kus daje sobie czas do poniedzialku, jak mi nie przejdzie to se kliknem

jutro urzadzam dla znajomych popoludnie w stylu bulgarskim. pojemy kaszkawala, sirene, kielbasek-podkowek ktorych nazwy zapomnialam, zrobie palaczinki z czekolada, kebapcze, moze gjuwecz albo kawarme, obowiazkowo szopska i owczarska do tego rakija samorobiona, pliska a dla winnych smakoszy kagor i pare bulgarskich cabernetow. oby pogoda dopisala to zasiadziemy na tarasie
Stary 2008-07-26, 20:21   #485
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
wez mnie nie kus daje sobie czas do poniedzialku, jak mi nie przejdzie to se kliknem
Ja tam Cię nie kuszę , ja tylko mówię, że sama bym chciała .

Stary 2008-07-26, 20:39   #486
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam Cię nie kuszę , ja tylko mówię, że sama bym chciała .
to 'Ale myślę, że na żywo będą jeszcze ładniejsze' wcale nie jest kusicielska fraza. wcale
Stary 2008-07-26, 20:47   #487
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Od kilku dni mój pies budzi mnie około 6 rano . Tak wychodzi na spacer jego osiedlowa miłość i Tofik szaleje. Mówię Wam, czegośtakiego nie widziałam jak żyję . Płacze, biega jak oszalały, cały dygocze, jak waruje akurat na balkonie to wychyla się tak bardzo, że aż się boję by nie spadł.
Ta jego miłość wabi się Zuza, jest wodołazem i jest dobre dziesięć razy większa i cięższa od niego

Postaram się pstryknąć do jutra

Hostoria milosci Twojego Tofika jest cudna.Zawsze mnie wzrusza taka psia milosc
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

A gdzie Gayenka??
Juz jestem Hosenko kochana

Wrocilam do swiata internetu najpierw TZ mi zabral komputer,a teraz jeszcze te burze i wczoraj zdazylam tylko was ciutke przeczytac ...
Caly dzien dzisiaj spedzilam w Rybniku na poszukiwaniu bikini.Znalazlam nawet dwa jedno jest czekoladowe i ma na jednej miseczce sliczne pawie piorko a drogi jest takie piaskowo-bezowe z koralikami.Oba byly -50% w Esotiq.Dokupilam jeszcze pareo zielonkawe w Reserved i sliczna bluzeczke w moim kochanym Taboo.I maske Kallos we Fryzjerskim.siedze teraz z nia na glowie ,workiem i recznikiem a do tego mam zielona glinke na pleckach.
Aaa kupilam jeszcze szamponiki Klorane maly zestaw za 10ZL
i..ostatnio turkusowy blyszczyk essence.
A czekaja mnie jeszcze zakupy w YR bu musze znizke wykozystac...
uff.
Iceflower wszystkiego najlepszego bo chyba nie skladalam? slonka w sercu i myslach kazdego dnia
(ps.mialam cie Ice zapytac i zapomnialam..na bezclowce w Pyrzowicach nie ma nic ciekaqwego,powiadasz?)

Aha!zapomnialam dodac ze zakupy sponsorowal moj Krecik.Chyba sie z nim "ożenie" ;p
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-26, 20:53   #488
zizou
Zakorzenienie

a ja musze pochwalic a co? balsam brazujacy lirene, ten kawowy. swietny zuzylam juz cala butle tego do jasnej karnacji, w czwartek dokupilam ten do ciemnej zeby podtrzymywac kolor po wakacjach. to cudo, nie balsam. nie smierdzi samoopalaczem [tak delikatnie zalatuje kawa ], nadaje piekny kolor , nie robi plam, schodzi rownomiernie, nie walkuje sie. super jest. znalazlam idealny dla mnie balsam brazujacy ten do jasnej karnacji nadaje piekny, zloty kolor a ten do ciemnej slicznie poglebil kolor mojej delikatnie brazowej opalenizny. nie rozstane sie z nim az do konca wakacji

edit: patrzcie, jaki piekny kolor blyszczyka klik!

Edytowane przez zizou
Czas edycji: 2008-07-26 o 21:53
Stary 2008-07-27, 06:55   #489
isa666
Zakorzenienie

Dobry

ice wszystkiego najlepszego

A ja sobie właśnie siedzę z Waxem na głowie. Piękna pogoda wreszcie dziś Zaraz ubieram moją sukienkę w kwiatki i idę na balkonik
Stary 2008-07-27, 10:29   #490
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Wella nie taka droga, ok. 20 zł.
Zapasy porobiłam, ale filtr już się skończł, za to zostało sporo balsamów .
Cały szpil z tym filtrem polega na tym, że tam gdzie sprawdzałam mają albo starszą wersję (z innym składem), albo nie mają wcale (tzn. nie ma konkretnie tego kremu) . A ja nie chcę niczego innego. W pon. przejadę się jeszcze sprawdzić do SP i dwóch innych aptek. Jak nie będą mieli, to nie wiem, co zrobię.
Chciałam zamówić w Aptecusie, bo mnie też szykują się większe zakupy: Active C (ale myślę jeszcze nad tym serum Flavo, które Ty masz, ew. Redermicem), tonik i termalka Avene, jakiś lekki krem pod oczy (może znów Bioderma), hydrafaza LRP i Effaclar (to pod kątem jesiennej kuracji już). Muszę też dokupić jakiś micel (chyba wrócę do Avene) i jakiś peeling, tylko ciągle nie wiem jaki , a i Celluend jeszcze.
To będą ostatnie zakupy do września (planowo )

PS Baw się dobrze
A może lepiej kup sobie tonik Garnier z serii dla wrażliwców? Ja się zakochałam w nim. A Flavo C jak będziesz kupować, to pamiętaj, że ono się nie komponuje z filtrem Avene. Przynajmniej u mnie.

Cytat:
iceflower!!!!! wszystkiego najlepszego kurde, od wczoraj sobie wmawiam, zeby nie zapomniec a tu prosze spoznione ale szczere
Cytat:
Ice, urodziny . Wszystkiego naj, naj!
Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Iceflower wszystkiego najlepszego bo chyba nie skladalam? slonka w sercu i myslach kazdego dnia
(ps.mialam cie Ice zapytac i zapomnialam..na bezclowce w Pyrzowicach nie ma nic ciekaqwego,powiadasz?)
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
ice wszystkiego najlepszego
Dziękuję.

Gayenko, nie leciałam stamtąd, ale znam opinie o krakowskich Balicach, a skoro Pyrzowice są mniejsze....

Aż głupio się przyznać. Przesadziliśmy wczoraj trochę i ukradli mi komórkę.

Edit: Ale mi głupio. Co ja mam teraz zrobić? Zgłosić to, jechać do Orange zablokować kartę i telefon i poprosić o wydanie duplikatu? Jeszcze coś? Ostatnio, jak mi ukradli telefon, to był na kartę i nie było potrzeby nic robić, a teraz....
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 10:39   #491
Hosenka*
Zakorzenienie

Ice: Najserdeczniejsze życzonka

Jak to ukradli

Nie wiecie czy można w PL kupić cień Clinique Foxy?? Dawno nie byłam w Marionaud i nie wiem, a na All same miniaturki

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-27, 10:45   #492
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
EDIT: chciałam z piwkiem posiedzieć na balkonie kontemplując piękno osiedlowej przyrody, ale sąsiadka znów odpawia modły z Radjem Maryja . Chyba zarzucę znów Apo i wystawię sprzęt na balkon .
O kurcze, nie sądziłam, że znajdzie się w tym wątku inna fanka Apo (oprócz mnie)
Właśnie słucham
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 10:46   #493
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ice: Najserdeczniejsze życzonka

Jak to ukradli

Nie wiecie czy można w PL kupić cień Clinique Foxy?? Dawno nie byłam w Marionaud i nie wiem, a na All same miniaturki
Dzięki.

Ano ukradli. Sama nie bardzo wiem, jak bo byłam troszkę nietrzeźwa.

Ja nie widziałam Foxy, ale zobacz sobie niemiecką stronę Clinique, u nas jest bardzo podobny asortyment.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-07-27, 10:54   #494
zizou
Zakorzenienie

ice udaj sie do salonu, najlepiej od razu bo zlodziej moze sobie nabic rachunek. zablokuj karte sim i popros o wydanie duplikatu jesli to mozliwe. telefonu raczej nie zablokujesz, no bo jak?
Stary 2008-07-27, 11:02   #495
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
ice udaj sie do salonu, najlepiej od razu bo zlodziej moze sobie nabic rachunek. zablokuj karte sim i popros o wydanie duplikatu jesli to mozliwe. telefonu raczej nie zablokujesz, no bo jak?
Telefon jest wyłączony od wczoraj w nocy więc nikt rachunku nie nabije. Jadę zaraz na policję, a potem do salonu. Telefon można zablokować, jak się ma zaświadczenie o zgłoszeniu przestępstwa i numer seryjny aparatu.

Tam były życzenia od eks, zależało mi, żeby je mieć.

Wiecie, że Gatorade robi fenomenalnie na kaca? Wypiłam butelkę i czuje się, jakbym nic wczoraj nie piła, a zawsze mam problemy.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-27, 11:08   #496
zizou
Zakorzenienie

a to nie wiedzialam, ze tak mozna. tyle dobrze, ze go wylaczylas szkoda tylko aparatu
Stary 2008-07-27, 11:12   #497
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Telefon jest wyłączony od wczoraj w nocy więc nikt rachunku nie nabije. Jadę zaraz na policję, a potem do salonu. Telefon można zablokować, jak się ma zaświadczenie o zgłoszeniu przestępstwa i numer seryjny aparatu.

Tam były życzenia od eks, zależało mi, żeby je mieć.
Ojejku, biedactwo, w urodziny takie nieszczeście
Może jeszcze się znajdzie, może gdzieś upadł i leży sobie albo coś
Stary 2008-07-27, 11:15   #498
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
na bezclowce w Pyrzowicach nie ma nic ciekaqwego,powiadasz?)
z tego co pamiętam, na bezcłówce w Pyrzowicach co nieco można kupić (terminal w Balicach jest dużo mniejszy)

Cytat:
mnie też kiedyś ukradli telefon na abonament. trzeba jak najszybciej zablokować kartę i poprosić o wydanie duplikatu. a sam telefon też da się zablokować, ale to sprawę trzeba załatwić na policji - mając nakaz mozna tak zablokować telefon, że nie będzie działał w żadnej sieci albo będzie sprawiał wrażenie zepsutego. mój brat ma swój serwis komórek i tak właśnie zrobiliśmy, gdy mi ukradziono telefon. wyobraźcie sobie, że po 2 miesiącach mój telefon przyszedł do niego do naprawy, bo właśnie miał objawy tego, że jest zepsuty (gubił zasięg) - a po prostu w ten sposób był zablokowany... i dzięki temu odzyskałam swój telefonik!!
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 11:17   #499
iceflower
Przyjaciółka KWC

Może sobie i leży, ale raczej mało prawdopodobne, żeby ktoś go znalazł, a nawet jak znajdzie i będzie na tyle uczciwy, żeby chcieć oddać, to raczej nie będzie wiedział, komu.

Jestem wściekła dodatkowo, bo moja rodzina jest u ciotki, ja będę sama się błąkać po komisariatach, a potem pewnie nic nie zdziałam w Orange, bo telefon jest na firmę mamy.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-27, 11:50   #500
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Może sobie i leży, ale raczej mało prawdopodobne, żeby ktoś go znalazł, a nawet jak znajdzie i będzie na tyle uczciwy, żeby chcieć oddać, to raczej nie będzie wiedział, komu.

Jestem wściekła dodatkowo, bo moja rodzina jest u ciotki, ja będę sama się błąkać po komisariatach, a potem pewnie nic nie zdziałam w Orange, bo telefon jest na firmę mamy.
Może jeszcze nie wszystko stracone

-------------------
Zauważyłam dziś, że jak przeglądam się w lusterku w dziennym świetle moja cera wygląda pięknie a ilekroć przejrzę się w lustrze w przedpokoju albo w łazience(lampki halogenowe) to wyglądam okropnie Pory rozszerzone, cera świecąca i widoczne naczynka i zawsze wtedy znajduję coś co jest nie tak na mojej twarzy. A w dziennym świetle tego nie widać, cera gładka, nie widać świecenia i wogóle jest śliczna
Stary 2008-07-27, 11:53   #501
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Zauważyłam dziś, że jak przeglądam się w lusterku w dziennym świetle moja cera wygląda pięknie a ilekroć przejrzę się w lustrze w przedpokoju albo w łazience(lampki halogenowe) to wyglądam okropnie Pory rozszerzone, cera świecąca i widoczne naczynka i zawsze wtedy znajduję coś co jest nie tak na mojej twarzy. A w dziennym świetle tego nie widać, cera gładka, nie widać świecenia i wogóle jest śliczna
dlatego wlasnie nie cierpie oswietlenia halogenowego w przymierzalniach - to dla mnie trauma
Stary 2008-07-27, 11:57   #502
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
dlatego wlasnie nie cierpie oswietlenia halogenowego w przymierzalniach - to dla mnie trauma
Ech...w tym świetle widać każde niedoskonałości 10 razy bardziej U mnie na uczelni wszędzie są halogeny i czuję się przez to okropnie.
A w domu przy lustrze prawie zawsze znajdę coś do wyciskania i potem cała twarz czerwona
Stary 2008-07-27, 12:05   #503
Olaola
Zadomowienie

Z Pyrzowicami to zależy, z którego terminalu się leci. Terminal A (ten starszy) jest maleńki, ale troszkę kolorówki jest, np. zestawy podróżne Clinique z tego co pamiętam, terminal B (nowy) jest całkiem spory, ale nie miałam dużo czasu na łażenie po sklepach, więc nawet nie wiem, co tam sprzedają... oprócz Żubrówki...

EDIT: halogenowe oświetlenie w miejscach publicznych powinno być prawnie zakazane!
Jak idę na zakupy to wystarczy mi, że nic na mnie nie pasuje, nie muszą mi jeszcze psuć humoru faktem, że w tym świetle wyglądam, jakbym co najmniej dwa miesiące wcześniej postanowiła zbojkotować całą pielęgnację...
Olaola jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-27, 12:05   #504
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Ice MOC serdecznosci

Tak dla odmiany wczoraj w rekach rozlecial mi sie telefon,w sumie moja win abo dzien wczesniej lekko zabalowalam i upuscilam go,w efekcie pojawily sie pekniecia i zonk,nie wiem czy zmiana panelu cos da
Lece z tym do kolegi po poludniu,moze cos zdziala.

Oswietleniem halogenowym juz sie nie sugeruje,bo zawsze wygladam makabrycznie
Stary 2008-07-27, 12:07   #505
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Też nienawidzę, wyglądam w nim strasznie. Nienawidzę też wyszczuplających luster w niektórych sklepach - wyglądam w nich jak kościotrup.

Idę na policję, trzymajcie kciuki, żebym trafiła na jakiegoś miłego pana policjanta i nie zrobiła z siebie idiotki stulecia (niewiele pamiętam).

Hexx, dzięki
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-07-27, 12:10   #506
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Aż głupio się przyznać. Przesadziliśmy wczoraj trochę i ukradli mi komórkę.

Edit: Ale mi głupio. Co ja mam teraz zrobić? Zgłosić to, jechać do Orange zablokować kartę i telefon i poprosić o wydanie duplikatu? Jeszcze coś? Ostatnio, jak mi ukradli telefon, to był na kartę i nie było potrzeby nic robić, a teraz....
Ice, spóźnione ale najserdeczniejsze życzenia urodzinowe - wszystkiego najpiekniejszego, żebyś miała tysiące powodów do uśmiechu, nigdy nie chodziła smutna, żeby w sercu nieustannie gościł maj

Przykro mi z powodu telefonu
Ja często na imprezie zostawiam torebkę z telefonem i idę tańczyć ..........

Cytat:
Wiecie, że Gatorade robi fenomenalnie na kaca? Wypiłam butelkę i czuje się, jakbym nic wczoraj nie piła, a zawsze mam problemy.
Dobrze wiedzieć
Stary 2008-07-27, 13:52   #507
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
O kurcze, nie sądziłam, że znajdzie się w tym wątku inna fanka Apo (oprócz mnie)
Właśnie słucham
to się późno zorientowałaś bo już dawno i ja się ujawniałam jak Aga kiedyś już wspominała o wystawianiu głośników podczas modłów sąsiadki
Stary 2008-07-27, 16:49   #508
Jelonek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
to się późno zorientowałaś bo już dawno i ja się ujawniałam jak Aga kiedyś już wspominała o wystawianiu głośników podczas modłów sąsiadki
Nie mów To jest nas więcej? Musiałam przegapić, bo takiego info nie ma możliwości żebym nie skomentowała
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 17:26   #509
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

no popatrz ale wiecie co..? w teledyskach ich za bardzo odpicowują.. na żywo już tacy piękni nie są ale za to brzmią o niebo lepiej
Stary 2008-07-27, 17:50   #510
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
A może lepiej kup sobie tonik Garnier z serii dla wrażliwców? Ja się zakochałam w nim. A Flavo C jak będziesz kupować, to pamiętaj, że ono się nie komponuje z filtrem Avene. Przynajmniej u mnie.
O Garnierze nie myślałam . Nic nie wiem o tej serii, muszę coś poczytać.
Z serum nie powinnam mieć problemu, bo wit C stosuję tylko na noc .
Na dzień tylko filtr, ew. jeśli nie wychodzę z domu to krem silnie nawilżający. Teaz zaczynam Hydamaxa.

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Właśnie słucham
Niom. Jest nas tu więcej

Cytat:
Ech...w tym świetle widać każde niedoskonałości 10 razy bardziej U mnie na uczelni wszędzie są halogeny i czuję się przez to okropnie.
A w domu przy lustrze prawie zawsze znajdę coś do wyciskania i potem cała twarz czerwona
Ja nie lubię halogenów, bo wyglądam w nich zawsze na bardzo zmęczoną. Luster wyszczuplających też nie lubię, bo przekłamują.

Bojciu, jaki tam dziś upał . Nigdzie nie pojechałam, ponieważ od rana bardzo źle się czuję. Puchną mi nogi i kołacze serce, w takim stanie muszę unikać wysiłku .

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości