|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 |
Zadomowienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
uwaga!!!!
poprosze o medal!!!! przeczytałam wszsyko!! od 16.30 do teraz z malymi ...toaletowymi przerwami caly czas was czytalam aby nadrobic!!!!!!!!!!! oczy mi letko napuchly przez to ...a;e juz wszysko wie o kazdej;D wiem ze: BLOKERKA- miała "gówniany"problem w mieszkaniu bidulka kochana;* FIOLUSIEK-randkuje z nowym M, narzeka na niego a w gruncie rzeczy cos ja ciagnie do niego;D a po wczorajszych ekscesach hmmm...cos czuje ze z tego jeszzcze jakei dzieci kiedys bedą;d MAMROTKA-oznajmila ze gabi ma fiutka i da mu imie mojego kochanaego SEBASTIANA;D ![]() ![]() ![]() ![]() VIRGINIA-szaleje z kursem MASTERA ![]() ![]() INES-bidulo kochana, jak to wf???? neinawidze tego, po co to wporoadzili w szkolech, wypocic sie jak prosiak i na lekcje....neianwidzilam!! ! no i to maasowanko hmmmm wiem do kogo sie zwracac w razie wu:P JOYCESKY-strasznie masz trudny nick;P coprawda malo sie znamy, ale i tak luubimy jak kazda z kazda tutaj;d ak czytalam o Twoich problemach zdrowotnych, przepraszam...i jak nei chcesz nie odpowiadaj...jak sie ujawnai nerwica?? bo mi moja glupia babka tweirdzi ze ja mam nerwice i z tego powodu pytam.....zreszta nei am sie co dziecic, pomieszkal by ktos z nia 20 lat to tez by mial;/ MALINN-bidulka;* i co z indexem? keidy zloysz? MARTUSIA-cudpowne ciuszki ![]() KOSTKA-TY górska kozo;d jak tak mozna po takich gorach beigac;p NIUNIA-widze ze sa problemy z humorkiem, z TZ, ale wszysko sie teraz porpawi bo wracam do Ciebie;* pomysl z czipsami super,tez tak z robie i mzoe w kocnu przestqne sie na nei napalac jak szczerbaty na sucharki;D a co do odstaraszanai do wypiekow i ujawnieniu pewnego przystojniaka na zboz....chce Cie wyinformowac ze ejst t niejaki ser WOŁEK ZBOZOWY ![]() LIMONCIA-kochanienka, widze ze ksiaze kserokopiarki zaczyna pokazywac na co go stac;d mowisz ze w kuchni sie na ciebie rzucil.....hmmm mzoe trzeba go bedzie przechrzcic na ksiaze lodówki??? ale tak czy siak...cos wisi w powietrzu i ja bede czekac na rozwoj akcji;d a tak BTW wez jutro przeczysc kserokopiarke, wrazie gdyby szef chcial Cie na nia rzucic bo wiesz.....nigdy nie wiesz ile osob wczesniej skorzystalo z mojego pomyslu i korzystalo z ksero;D ![]() ![]() ![]() WSZYSTKIE...jak wy mozecie tak wczesnie wstawac, ta o 6, ta o 7, ta o 5 cos pisze, kobiety litosci!!!! mnei to siła o 10 zedrzec z łózka;D UUUUUUUUUUUUUUUUF, ale mi ulzylo ze wszsyko wiem;D a jeszcze raz do niuni, super pomysl z punbktacja ![]() ![]()
![]() |
#482 |
Zadomowienie
|
![]() |
#483 | ||||||
Zakorzenienie
|
My też, my też! Jak tylko wrócisz do domku, zrób nam update'a!!
![]() Oj tak!!! Moja mama dziś powiedziała do mnie i TŻeta: weźcie ją sobie do domu ![]() Cytat:
![]() Taki właśnie mam zamiar, tylko jestem ciekawa, czy coś na siebie znajdę ... ![]() ![]() Tyle z Was próbuje tej SB, że zaczynam myśleć, że chyba jest dość skuteczna. I zastanawiam się, czy nie zacząć, jako że mój organizm już się chyba przyzwyczaił do tego, jak jem teraz i nie reaguje wagowo ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja napalona jestem średnio, bo na ogół trzymam się diety a skutki raczej marne... Tracę jakoś zapał.... ![]() Cytat:
Opisałam swoje wrażenia na wątku o Housie, nie chcę się tu powtarzać, więc jeśli jesteś ciekawa zajrzyj tam ![]() Cytat:
A ja właśnie porozsyłałam swoją ofertę do firm w S-kach. Nie wysyłałam tego w czwartek/piątek, bo stwierdziłam, że wtedy był już każdy myślami na weekendzie ![]() Nastawienie mam niestety podobne do Twojego...Ale nic to, jutro jeszcze trochę ofert powysyłam. Cytat:
![]() Cytat:
Tysia - respekt! Tylko tyle napiszę ![]() A ja mam jakiś obniżony nastrój. Ale nie będę smęcić. Zmykam na kolację. Miłego wieczorku wszystkim!
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2009-09-27 o 20:03 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Zadomowienie
|
Hej Kochane!
Wpadam na chwilę, bo jestem wykończona. Wczoraj balowałam od 19 do 6.30 bez kropli alkoholu ![]() ![]() Wszystkim życzę powodzenia w szukaniu pracy! Tysiu, moje objawy nerwicowe to temat rzeka i nie chciałam nigdy za bardzo wchodzić w szczegóły na wątku żeby dziewczyn nie zanudzać, bo ileż można się na sobie koncentrować? ![]() U mnie zaczęło się jakieś 10 lat temu od bezsenności, trudności w oddychaniu i bólu serca... tak bardzo się tym wszystkim przejmowałam, myślałam, że mam jakąś poważną chorobę, wręcz mdlałam ze strachu, ale po zrobieniu wszystkich badań wyszło, że wszystko jest ok i już wtedy lekarze mówili, że to nerwicowe objawy. Przez te 10 lat właściwie zawsze te moje epizody nerwicowe zaczynały się od wmówienia sobie jakiejś choroby: rak jelita, rak żołądka i dwunastnicy (tak bardzo się tym przjęłam, że autentycznie wytworzyło mi się zapalenie dwunastnicy w wieku 17 lat (miałam gastroskopię), miewałam ataki paniki, że nie mogę oddychac, albo że nie umiem połykac jedzenia (wiem, jak to brzmi ![]() Ogólnie cała nerwica obraca się wokół nieustającego lęku i niepokoju nie o coś konkretnego a o coś totalnie niekreślonego. Kiedy pierwszy raz odwiedziłam dzienny oddział leczenia nerwic to zrobiono mi różne testy psychologiczne i psychiatryczne, miałam kilka rozmów z psychiatrą i on stwierdził, że to nerwica lękowa. Z czasem niestety lęk się nasilał do tego stopnia, że nie byłam w stanie normalnie funkcjonowac: spac, jesc, rozmawiac. Był tylko ten niepokój, miałam niekontrolowane drżenie ciała cały czas, biegałam po 10 razy do toalety i wymiotowałam i miałam biegunkę na przemian (tak silny był ten lęk). Nieleczona nerwica lękowa przerodziła mi się też w nerwicę depresyjną, które niestety teraz uderzają we mnie zawsze na raz. Tak czy siak, jak już pisałam, biorę leki od kilku lat (z kilkumiesięcznymi przerwami) i w sumie chodziłam 2 lata na terapię i zamierzam kontynuowac, bo obiecałam sobie, że pokonam nerwicę i że już do mnie nie wróci. Przepraszam, że tak się rozpisałam, nie chcę się nad sobą użalac, po prostu chciałam żeby Tysia dokładnie wiedziała jak to wygląda. Niestety ludzie często mylą nerwicę z nerwowością i jak ktoś jest nerwowy i wybuchowy to mówią: "ty to masz chyba nerwicę", kiedy to w ogóle nie ma związku z tą chorobą. Jeżeli podejrzewasz u siebie nerwicę, to idź od razu do psychiatry, bo nieleczona zamienia życie w koszmar. Radzę też poczytac o nerwicy na necie - jest pełno wartościowych portali i forów o nerwicy ![]() Edytowane przez JoyceSky Czas edycji: 2009-09-27 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#485 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Taaaaak jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co Ty mnie tak na tę kserokopiarkę namawiasz? Twarde to to, niewygodne... Większy potencjał widzę w jego fotelu prezesa ![]() ![]() To się rozumie samo przez się ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Joyce- tak mi przykro,że musiałaś przez to wszystko przechodzić ![]() ![]() Cieszę się, że wieczór się udał ![]()
![]() |
#486 | ||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No, tak właśnie ![]() Uwaga, tamtadaaaaaaaaaaaaaaaaaam -> <Tysiowy medal> i <Big Milk> na rozgrzewkę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie łam się, trzymasz dietę, a to w końcu zaprocentuje. No a Twoja silna wola to zbawienie, bo ja ostatnio grzeszę i grzeszę...i tyję ![]() A co jest z Twoim humorkiem? Mam nadzieję, ze znajdziesz skuteczny sposób na pozbycie się smutków ![]() No to pokombinuję z tą tabelką bo jutro ruszamy do boju do boooooooju, a Wy dziewczonki zastanówcie się nad karami/nagrodami/punktami itp. ![]() ![]() Dobrze, że jutro mam wolne, przynajmniej pierwszego dnia porządnie zajmę się dietą i lepiej "nastroję" się na cały tydzień ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Joyce, cieszę się kochana, że dobrze się bawiłaś! Tak trzymać! ![]() Mi również jest przykro, że tyle wycierpiałaś, ale cieszę się, że leki działają i teraz jest lepiej ![]() ![]()
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
Joyce, przeczytałam post o nerwicy i się wystraszyłam. Od jakiegoś czasu (ok roku) miewam uczucia takiego... jakby ze zdenerwowania gorąco oblewało całe ciało, jakby wewnętrzne drżenie i "ściskanie w dołku", głównie jak myślę o sesji, przed sesją, egzaminem, kolokwium. Czasem mam wrażenie, że naprawdę drżę, na szczęście to tylko wrażenie. Pojawia się często, kiedy nie mogę zasnąć i nagle pomyślę "o bosh... zostało mi jeszcze xxx egzamów, a jak obleję?". Czy to może być związane z nerwicą? np jeden z objawów? Z tego co napisałaś, to musi być ciężka choroba
![]() ![]() Co do punktów, to polecam dać np +3 za każdy kilogram utracony ![]() Tysiu jesteś niesamowita, ja nie przebrnęłam przez starsze posty ![]() ![]() Miłego wieczoru ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#488 | ||||
Zadomowienie
|
jestem dokladnie tego samego zdania;D
fenks ziom, fenks;D Cytat:
![]() ale teraz jestesmy z Toba calym sercem i bedzie juz tylko lepiej ![]() i teraz wiem, ze mojadurna babka myli pojecia, bo ja jestem okropnienerwowa, w momecie wpadam w furie, wycieram sie w nieboglosy i klne jak menel spod sklepu;/;/;/;/ i tak sie wsciekam a potem dlugo mi sie idzie uspokoic, wiec mysllam w sumei ja sama ze to jakas nerwica czy inne dziedostwo, ale teraz wiem, ze mylilam tez i ja pojecia, ale kto by nei byl newrwowy i bubychowy jak by meiszkal z taka "kochana rodzina" Cytat:
szef ja ciach na kserokopiarke, i tyryryry a w tym czasie ktos jej nei wyalczyl iona drukuje zdjecia i leca na podloge tony waszych "anatomicznych zdjec;d" no pomysl czyz to en ijest moc;d przemysl to kochana oj przemysl hahaha;D tylko wiesz, po moim wpisach nei pomysl sobie ze ja jakas nawidedzona neiwwyzyta baba.....chociaz....w sumei to cala prawda ahhaah ![]() Cytat:
oł je;D nie wiem co mnei teraz bardziej cieczy;D medal czy big;D jes;D to ja;d ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
![]() a co do Twojeje wypowiedzi....czemu siek ochana tak denerwujesz studiami??? studia to en ikoneic swiata ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#489 | |
Zakorzenienie
|
ines no prosze jaka ty wygodnicka ;hehe
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja jak wrociłam juz z m oich wakacyjnych wojazy to tak sie potem roleniwiłam że czasami potrafię wstać o 12 ![]() ![]() dobrze ze nie mam w planie zadnych zajec na 7 bo nie wiem jak bym wstala ![]()
http://czytanietozaszczyt.blogspot.com/ Nie ma brzydkich kobiet, tylko czasami wśród ich przyjaciół nie ma dobrego stylisty ![]() co raz mniej mnie w 2015 roku !! ![]() Edytowane przez martusia585 Czas edycji: 2009-09-27 o 21:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#490 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wszystkim dziękuję jeszcze raz za wsparcie. Co do punktów to bardzo mi się podoba ten pomysł, ale ja bym dała np. 1 punkt za pół kilo albo 2 punkty za kilo, bo to spore osiągnięcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#491 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczonki, zrobiłam tak na szybko prowizoryczną tabelkę. Może być? Czy coś tu pozmieniać? Może ktoś ma lepszy pomysł? Z planów wynika, że mamy dwa rozliczenia: codzienne spowiadanko z dnia/grzechów/ćwiczeń i cotygodniowe ze zrzuconych kg. Hmm... kary i nagrody przyznajemy też co tydzień?? (np. jeśli w ciągu tygodnia będzie chociaż jeden grzech to kara, a jak wszystko piknie na plus to nagroda?) ![]() ![]() Na jedną odgórną nagrodę mam pomysł - Certyfikat Mistrzyni Diety ![]() A co do kar, to nie wiem, ale liczę na Waszą kreatywność ![]() ![]() Aaa dałam 4 punkty za kilograma? Dobrze? Zmykam na chrapanko. ![]() ![]() Buziakosy, branoc ![]()
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-09-27 o 22:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#492 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a ta scene pameitam he jeszcze z czasow nei pameitnych....gimnazjum moze...i to byl jakis zwykly film na 1,2,lub polsacie bo tylko takei wtedy posaidalam, takze weice jak jest;D i ja Ciebei też kocham Koziątko drogie ![]() ![]() a tabelka jak najbardziej sexy;D ihihi obym tylko po tygodniu nie miala minus 657;/ śpij dobrze ziomku;* jeszcze jedno....na smierc zapomnialam!!!! LIMONKO!!!! Twoje foty w spodniczce!!!! sa przepiekne, wygladasz wystrzalowo, odlotowo, odjazdowo, pieknie, cudnie, i genialnie!!! sliczna kompozycja to raz, slicznas jest ogolnie to dwa....i kurczatko moje.....szczuplutka jestes....wogole brzuszka nie masz, o bu bu bu bu bu bu takaś sliczna;( ale ja Cie dogonie....i za 345lat bede o stokroć piekniejsza od Ciebie;D
bo nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w Twoim uśmiechu ..." Edytowane przez Tysia1907 Czas edycji: 2009-09-27 o 22:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#493 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#494 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dobrrrrrry
![]() Przyganiał kocioł garnkowi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Aczkolwiek będę to miała na uwadze, gdy zapragnę,żeby moje "anatomiczne zdjęcia" walały się po całym biurze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Nie zapominaj, że jesteś równie śliczna jak ja ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, na samą myśl o dzisiejszym dniu czuję się mocno nieswojo... Trzymajcie mono kciuki. I czekajcie na szczegółową relację wieczorem ![]()
![]() |
#495 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#496 |
Wtajemniczenie
|
Witam w pierwszym dniu mojej ostatniej diety
![]() Niuska tabelka super ![]() ![]() ![]() ja tez za cwiczeniamy jako kara dobra teraz dane początkowe a za tydzien sie tez tak zamelduje: waga: 66,4 ![]() %wartość tłuszczu: 31,1 moja dieta: brak śłodyczy, fast foodów, słonych przekasek, słodkich napoi (raz w tygodniu jem ciasto u teścia bo ona specjalnie dla mnie je kupuje i tak głupio mi odmowić) cwiczyć 3 godziny tygodniowo
#497 |
Zakorzenienie
|
Witam na diecie
![]() ![]() Niuniusko... a moze tabelke zrobisz w google documents ![]() ![]()
#498 |
Zadomowienie
|
joł ziomki;D haha
1 dzien dietny zaczynamy;D własnie sporzyłam obrzydliwe SB`towe sniadanie, jajoche z pomidorami i przyprawami i z zerem chlebka;( a do tego czerwona grejfrutowa helbata............ eh czego czlowiek nei robi by w konuc stanac na wybiegu ze strojami ewy minge....tak jeszcze mi sotalo 432kg do stracenia ![]() co zjadamy na przekąsunie Niuniu bo wiem ze Ty tYz na SB ![]() LImosia trzymam kciuki za ksero....yyy znacyz za dzien w pracy:P
![]() |
#499 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tysia skarbie masz medal, tylko pisz wieksze literki bo mnie wzrok wysiadzie przy czytaniu Twoich postow, a nie moge ich sobie odmowic bo sa genialne i mozna tarzac sie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() niuniuska - tabelka super, ja tez jestem za karaniem cwiczeniami bo tez nie cierpie - (oprocz roweru i koni )cwiczyc ![]() ja jeszcze nie zgrzeszylam ![]() ![]() a wpisujemy wage wyjsciowa??? Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-09-28 o 08:41 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#500 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!
JoyceSky, mi również jest bardzo przykro, że tyle musiałaś wycierpieć! Teraz musi być tylko lepiej!! Twoja decyzja o tym, że rozprawisz się z nerwicą ostatecznie brzmi bardzo zdecydowanie, a Ty jesteś bardzo zdeterminowana, więc na pewno się uda!! Limonko, nie wiem czy doczekam wieczora... ![]() ![]() Co do książek, to od jakiegoś już czasu poszukuję babskich książek Risy Green, ale nie ma ich ani w empiku ani w innych księgarniach, i chyba kupię na all. O ile wcześniej nie wydam wszystkiego w sh ![]() A co do mojego zastoju wagowego - jak już wspominałam wcześniej chudnę teraz może jakieś kilo na miesiąc, a i to nie zawsze... Ostatni taki ubytek odnotowałam ponad miesiąc temu... ![]() ![]() Niuniusko, tabelka super, swoją drogą uwierzycie - śniła mi się dziś!!! ![]() 'Fizyczne kary' to moim zdaniem świetny pomysł, zwłaszcza, że również stricte dietkowy ![]() Cytat:
![]() ![]() No to lecę do tych second handów ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Na moją zabraknie miejsca w tabelce, więc ja spasuję ![]()
![]() |
#501 |
Wtajemniczenie
|
virginia pochwal się łowami
![]() ja jestem po śniadaniu: wieśniak, 2 pomidory, papryka, przyprawy i oliwa i poćiwczyłam 25minut ![]()
#502 |
Wtajemniczenie
|
Dzień doooooobry żołnierze!
![]() ![]() Dopiero wstałam ![]() ![]() ![]() Zmykam zrobić sobie omlet z warzywami, a potem wrócę i Was doczytam do końca laseczki kochane ![]() Tysiu, u mnie następny posiłek to wypada już obiad ![]() ![]() Zmykam na amku ![]() ![]()
#503 |
Zakorzenienie
|
ooo widze że wszystkie tak ładnie dzień zaczęły
![]() ![]() ![]() ja też dopiero co wstałam a na śniadanie zjadłam 2 kanapeczki z pasztetem ![]() a jak na razie lecę sprzątać
#504 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak najbardziej dla mnie tez zabraknie rubryki;D i nie przyznam sie ile mam TON ![]() Cytat:
dziewczeta, jest godizna ta co jest;D a ja narazei grzecznam;D tzn w tym drugim sniadaniu no wiecie jek jest....byla salatka zostala z wczoraj a nei mialam co wszamac to wszamlam ja a ona byla w madzanezie;/ ale dupunia, to nie jest grzech bo nei sieglam po to z zachciany slodkwosi tylko bo tak ło:P najgrodzy sprawdzian czeka m nei ok 15, jak mamita wroci z pracy i zapewne jak to zawsze kupi cos slodkeigo, a mi jezorek wylezie na zewnatrz chyba i opadnie az do piety jak bede widziec jak wszamuja te pokarmy bogów;(
bo nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w Twoim uśmiechu ..." Edytowane przez Tysia1907 Czas edycji: 2009-09-28 o 11:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Zakorzenienie
|
Dziewuszki, ja tylko na chwilkę, bo mam dzisiaj huk roboty i każda minuta jest dla mnie cenna.
Generalnie Mr Szef udaje,że nic się nie stało, ja udaję, że nic się nie stało... Tylko przed chwilą mrugnął do mnie i taaaak słoooodko się uśmiechnął... Już sama nie wiem co mam myśleć ![]() ![]() Wiem tylko, że jutro pewnie cały dzień spędzę na poprawianiu tego co zrobiłam dzisiaj, bo nie mogę się skupić dosłownie na niczym ![]()
#506 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dzień dobry Kochane! U mnie kolejny dzień rozpoczęty w dobrym nastroju, poSPAmowałam trochę z rana, a zaraz wezmę się za ogarnięcie mieszkania. Aha, zważyłam się rano, bo w końcu dzisiaj zaczynamy naszą akcję ![]() ![]() Miłego dnia! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Wtajemniczenie
|
Laski ja tylko na moment bo okazało się, że muszę mamie pomagać robić paprykę i inne akcje rewelacje słoikowe.
U mnie z dietką piknie ![]() Malinn, za Twoją radą pobawiłam się w googlu i coś tam stworzyłam, ale muszę to dopracować i dam wtedy Ci do wglądu, oki? Zobaczysz co tam nabroiłam i czy może być ![]() Aaaa i założyłam nam plociuchom mejla przy okazji, żebyśmy mogły też sobie wrzucać jakieś fotki itp., coby tu całemu wizażowi nie pokazywać ![]() Myślę, że fajny pomysł z tymi karami fizycznymi bo też jestem potworny leniuch;P Nagrody będziemy chyba rozliczać tygodniowo, tzn. za ładny bezgrzeszny tydzień -> nagroda, którą same sobie wymyślacie. No a kary, też jestem za tym, że lepiej rozliczać codziennie, tzn. za grzech przynajmniej 30 min ćwiczeń ![]() ![]() Tak ma być? Czy macie jeszcze jakieś pomysły moje drogie? ![]() Zmykam ![]()
#508 |
Zakorzenienie
|
ja melduje ze na obiadek zjadlam rosolek i troche dokladki bo strasznie mi ostatnio zimno i musze sie jakos podkurowac
![]() ![]() dzis sie okazalo ze jutro tez mam wolne ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Zakorzenienie
|
Niuniusko pomysl z mailem rewelacja
![]() ![]() ![]() I bede meczyc TYSIE o foteczki naszej alis ![]() Dieta mi nie sluzy ![]() ![]() ![]()
#510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.