![]() |
#481 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wrocław! ;-) cz. 2
A podobno miały być srogie kary za takie właśnie spacery po wałach.
Właśnie widać, jak są egzekwowane. No ale co się dziwić, jak nawet worków i piasku praktycznie wszędzie brakuje.
#482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#483 |
Wtajemniczenie
|
siemka Dziouszki. Nie wiem czemu, ale nie dałam sobie w subskrypcje tego wątku, mimo, że już się w nim udzielałam. I cały czas zastanawiałam się, czemu pierwsza część wrocławskiego wątku jest nieaktywna. Jakiś zamot ze mnie, hehe
![]() ![]() Jak tam laski u Was sprawy powodziowe? Ja mieszkam na Karłowicach i u mnie na szczęście nic złego się nie dzieje. I oby tak zostało. Całe szczęście, że jest ładna pogoda [w końcu mogłam dziś do szkoły na rowerku podrałować, bo przez te ostatnie deszczowe dni musiał odpoczywać]-deszcz dodatkowo nie wypełni Odry.
#484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie spokojnie, ja mieszkam przy dworcu, i w 97 nas oborniły wały kolejowe, o czym ludzie pamiętają, bo duuuużo samochodów się tu pojawiło na chodnikach... PS. Masz przepiękne portfolio ![]() naprawdę piękne ![]() Czy jakoś można się "oddać" w Twoje ręce? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (no chyba, że po obronie ![]()
![]() |
#486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale na obronie trza jakoś wyglądać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#487 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#488 | |
Zakorzenienie
|
A mogę prosić o jakieś szczegóły na PW
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Wtajemniczenie
|
![]() Mnie magisterka czeka za rok [a nawet podwójna, chociaż nie do końca, aczkolwiek będę kończyć naraz dwie szkoły] i mam taki zamiar zacząć coś pisać już w wakacje, ale wiadomo jak to jest... później i tak wszystko na szybkości się robi ![]() ![]()
#490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#491 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a znów co do drugiej szkoły, to będzie to już robota bardziej praktyczna. Uczę się na projektowaniu ubioru, co się kończy kolekcją dyplomową. A z moimi umiejętnościami szycia [nie mówię, że szyję źle. Tego nie wiem, bo za bardzo nie mam kiedy praktykować, a w szkole niewiele z tego zajęć mamy ![]() A co studiujesz sikoreczko?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#492 |
Konto usunięte
|
Ja mam za miesiąc dwie obrony, a obie prace wciąż nieskończone
![]() ![]() Mi się zawsze marzyła analiza kolorystyczna itp., ale najpierw trzeba jakieś pieniążki nazbierać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I żałuję ![]() ![]() Promotor skakał pod sufit jak się zdecydowałam, bo powiedział,że od lat wszyscy idą na "łatwiznę" i nikt się nie podejmuje pracy badawczej. Tylko ja jedna taka durna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#494 | |
Wtajemniczenie
|
o, widzę, że dużo tu tegorocznych przyszłych magistr...ek? :P Powodzenia Wam życze, żeby się szybko napisało i nie ciążyło.
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#495 |
Zakorzenienie
|
ja studiuję zarządzanie i marketing , i z tego chciałabym pisać o negocjacjach handlowych i raczej zostane przy tym
i finanse i bankowość ... i z tego nie mam pojęcia o czym pisać, bo moja specjalność to inwestycje i nieruchomości i chciałam iść w nieruchomości , ale wszystkie fajne tematy już ktoś ma ...a nie chcę , żeby promotor porównywał potem moją pracę z kimś innym //a może któraś z Was ma pomysł na moja pracę, może któraś czytała jakis ciekawy artykuł o nieruchomościach ... myslałam coś o lokalizacji jako czynnik sukcesu firmy ...no nie wiem sama AGATkA_eSZ jaaa fajna ta druga praca ![]() ![]()
Jeśli chce się być szczęśliwym, nie wolno gmerać w pamięci... ![]() ![]() Edytowane przez sikoreczka111 Czas edycji: 2010-05-23 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#496 |
Zakorzenienie
|
Czy wiecie może gdzie we Wrocławiu jest jakaś dobra drogeria solidnie zaopatrzona w polskie kosmetyki? Jakby była w okolicach centrum byłby super. Chodzi mi o kosmetyki: Delii, Celii czy Applause; ciągle słyszę jakieś pochwały na temat np. lakierów z serii Colar, ale nigdzie ich nie widzę. Byłam już w Feniksie i w tej drogerii na rynku obok poczty, na Zielińskiego; gdzie warto jeszcze zajrzeć?
#497 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#498 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do projektowania, to spróbuj na początek sobie coś poprzerabiać. Być może okaże się, że Twój projekt, o którym mówisz, albo jakiś inny, wejdzie w życie, gdy po prostu przerobisz jakąś inną rzecz. Coś powycinasz, coś pozwężasz. Cytat:
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez AGATkA_eSZ Czas edycji: 2010-05-24 o 22:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Zakorzenienie
|
mnie raz powódź spotkała i to własnie na wakacjach , bylismy z rodzicami w gdańsku ( nie wiem czy to nie był ten slynny 97 rok - nie pamiętam dokładnie ) Byliśmy u rodziny na kawce, a tam info w TV , że gdańsk zalany ... szczerze mówiąc zareagowaliśmy śmiechem, padał deszczyk , ale tak, żeby jakoś specjalnie mocno to nie. Po jakimś czasie , w nocy musieliśmy wracać na swoją kwaterę. zadowoleni wchodzimy na kolejkę, a tam Pani grzecznie mówi, że nic nie jedzie , że tory zalane .
Nic nie jechało , ani autobusy , ani żadne tramwaje, ani taksówki nawet!! a my do domu mielismy z 6 km ...poszlismy pieszo , w niektórych miejscach wody było po kolana ( byłam dzieckiem i szczerze mówiąc miałam frajdę z tego ) nie mowiąc o tym, że okazało, się iż może zalać naszą kwaterę, więc rodzice całą noc czuwali, aby w razie czego zareagować. Poprostu masakra ...
#500 | |
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#501 |
Zakorzenienie
|
co tu tak cicho?
![]() Dziewczyny przychodzę z prośbą ![]() Wspomóżcie Wrocławiankę głosikiem ![]() https://wizaz.pl/akcje/braun/gladkas...php?uid=200583 |
![]() ![]() |
![]() |
#502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i pytanie: ile razy można głosować? raz dziennie? czy jedena osoba tylko jeden raz? co to za konkurs? co można wygrać? depilator brauna, że takk pokazujesz te swoje nóżki ![]() i to zwykły pierścionek czy małżeński na tej prawej ręce, na czwartym paluszku ![]()
![]() |
#503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 1. nie wiem jak często można głosować,ale możesz spróbować jutro jeszcze raz ![]() ![]() 2. konkurs z okazji urodzin wizażu ![]() ![]() 3. pierścionek jest zwykły, nie pamiętasz co mówiłam na spotkaniu o małżeństwie? ![]() No i dzięki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Wtajemniczenie
|
również wspomogłam głosem
![]() Właśnie dziewczyny, co tu tak cicho, co?
#505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a o małżeństwie pamiętam więc mnie zdziwił w sumie ten pierścionek ![]()
![]() |
#506 | |
Zakorzenienie
|
gracias
![]() Cytat:
![]() no i u mnie z poglądem na małżeoństwo na razie nic się nie zmieniło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#507 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No właśnie mnie nie było tyleeee czasu, a tu tylko parę postów. Oj dziewczyny, bo nam wątek umrze ![]()
![]() |
#508 |
Zakorzenienie
|
Widziałyście ofertę portalu Citydeal?
![]() Co kilka dni pojawia się nowa oferta w bardzo niskiej cenie - np. tydzień temu trzeba było zapłacić 10 zł, a dostawało się bon na 20 zł do kawiarni Borówka (między Operą, a Renomą) albo kilka dni temu za 30 zł dostawało się bon o wartości 60 zł do włoskiej restauracji Na Ostrowie ![]() Heh, fajna sprawa ![]() ![]() Wkręciłam się w to z chłopakiem - już pobraliśmy (oczywiście w odpowiednim czasie) kupony do Borówki, do restauracji brazylijskiej i włoskiej ![]() ![]() [heh, brzmi to jak jakaś reklama, ale bardzo podoba mi się ten portal. może i Wy skorzystacie z jakiejś zniżki ![]()
#509 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurcze rewelacja!!!! Dzięki. Jesteś wielka ![]()
![]() |
#510 | |
Zakorzenienie
|
Atakuj
![]() Byle przyjaźnie ![]() ![]() Ja chętnie poznam sosobiście jakąś wrocławską wizażankę ![]() Cytat:
Ale fajnie się zapowiada ![]() a brazylijską restaurację darzę wielką sympatią ![]() mój TŻ mi się tam oświadczył ![]() A dziewczyny ![]() Pamiętacie jak wypełniałyście (przynajmniej niektóre z was) moją ankietę do mgr? 2 dziewczyny napisały,że nigdy nie były w miejscach związanych z innymi kulturami, i baaaaaaaardzo bym chciała z nimi jeszcze porozmawiać na ten temat ![]() ![]() więc jeśli któraś z Was jest tą osobą, proszę o PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.