|
|
#481 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wrocław! ;-) cz. 2
A podobno miały być srogie kary za takie właśnie spacery po wałach.
Właśnie widać, jak są egzekwowane. No ale co się dziwić, jak nawet worków i piasku praktycznie wszędzie brakuje.
|
#482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i tak pojawia się tam tłum gapiów. Około godziny 1 w nocy Grobla Kozanowska była pełna ludzi, policjanci chodzili między nimi i nic nie robili
|
|
#483 |
|
Wtajemniczenie
|
siemka Dziouszki. Nie wiem czemu, ale nie dałam sobie w subskrypcje tego wątku, mimo, że już się w nim udzielałam. I cały czas zastanawiałam się, czemu pierwsza część wrocławskiego wątku jest nieaktywna. Jakiś zamot ze mnie, hehe
Ale w końcu sobie przypomniałam i znalazłam ten wątek, dodaje sobie go w sub. i znów zacznę się udzielać Jak tam laski u Was sprawy powodziowe? Ja mieszkam na Karłowicach i u mnie na szczęście nic złego się nie dzieje. I oby tak zostało. Całe szczęście, że jest ładna pogoda [w końcu mogłam dziś do szkoły na rowerku podrałować, bo przez te ostatnie deszczowe dni musiał odpoczywać]-deszcz dodatkowo nie wypełni Odry.
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie spokojnie, ja mieszkam przy dworcu, i w 97 nas oborniły wały kolejowe, o czym ludzie pamiętają, bo duuuużo samochodów się tu pojawiło na chodnikach... PS. Masz przepiękne portfolio naprawdę piękne ![]() Czy jakoś można się "oddać" w Twoje ręce?
|
|
|
|
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(no chyba, że po obronie )
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na obronie trza jakoś wyglądać
|
|
|
|
|
#487 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oczywiście, że można mi się oddać Zapraszam![]() Cytat:
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
A mogę prosić o jakieś szczegóły na PW
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#489 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Mnie magisterka czeka za rok [a nawet podwójna, chociaż nie do końca, aczkolwiek będę kończyć naraz dwie szkoły] i mam taki zamiar zacząć coś pisać już w wakacje, ale wiadomo jak to jest... później i tak wszystko na szybkości się robi Część z moich znajomych licencjat napisało w miesiąc, lub nawet tydzień. I dało radę
|
#490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aczkolwiek coś mi chodzi po głowie. W każdym razie chyba wiem, w jakim kierunku pójdę. I na szczęście nie będą potrzebne mi do tego żadne badania, czy ankiety, tylko internet i książki, więc nie będzie to jakieś straszne. a znów co do drugiej szkoły, to będzie to już robota bardziej praktyczna. Uczę się na projektowaniu ubioru, co się kończy kolekcją dyplomową. A z moimi umiejętnościami szycia [nie mówię, że szyję źle. Tego nie wiem, bo za bardzo nie mam kiedy praktykować, a w szkole niewiele z tego zajęć mamy ], będę musiała zacząć robić kolekcje już chyba w wakacje, hehe:P A co studiujesz sikoreczko?
|
|
#492 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam za miesiąc dwie obrony, a obie prace wciąż nieskończone
Mi się zawsze marzyła analiza kolorystyczna itp., ale najpierw trzeba jakieś pieniążki nazbierać
|
|
|
|
#493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I żałuję mam jedyną pracę badawczą na roku, bo tylko ja się podjęła tego trudu![]() Promotor skakał pod sufit jak się zdecydowałam, bo powiedział,że od lat wszyscy idą na "łatwiznę" i nikt się nie podejmuje pracy badawczej. Tylko ja jedna taka durna
|
|
|
|
|
#494 | |
|
Wtajemniczenie
|
o, widzę, że dużo tu tegorocznych przyszłych magistr...ek? :P Powodzenia Wam życze, żeby się szybko napisało i nie ciążyło.
Cytat:
Ja akurat mam zupełnie inne zainteresowania-łączę pisanie pracy z przyjemnością, więc badania mi do szczęścia nie potrzebne Ale jakbyś robiła jakąś ankietę, w której mogłabym pomóc [i pewnie i reszta Wro-Wizażanek], to mów Ja licencjat pisałam o Marilyn Monroe, także przy okazji poczytałam sobie trochę biografii, co bardzo mnie ciekawi. Teraz też mam zamiar pójść w te klimaty, ale to się jeszcze zobaczy.
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
ja studiuję zarządzanie i marketing , i z tego chciałabym pisać o negocjacjach handlowych i raczej zostane przy tym
i finanse i bankowość ... i z tego nie mam pojęcia o czym pisać, bo moja specjalność to inwestycje i nieruchomości i chciałam iść w nieruchomości , ale wszystkie fajne tematy już ktoś ma ...a nie chcę , żeby promotor porównywał potem moją pracę z kimś innym //a może któraś z Was ma pomysł na moja pracę, może któraś czytała jakis ciekawy artykuł o nieruchomościach ... myslałam coś o lokalizacji jako czynnik sukcesu firmy ...no nie wiem sama AGATkA_eSZ jaaa fajna ta druga praca jak byłam w Liceum , kiedyś "projektowałam " sobie ubania ze szmatek , jedna mi sie nawet za***iście podobała...tylko mama mi nie chciała dokończyć
Edytowane przez sikoreczka111 Czas edycji: 2010-05-23 o 22:04 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
Czy wiecie może gdzie we Wrocławiu jest jakaś dobra drogeria solidnie zaopatrzona w polskie kosmetyki? Jakby była w okolicach centrum byłby super. Chodzi mi o kosmetyki: Delii, Celii czy Applause; ciągle słyszę jakieś pochwały na temat np. lakierów z serii Colar, ale nigdzie ich nie widzę. Byłam już w Feniksie i w tej drogerii na rynku obok poczty, na Zielińskiego; gdzie warto jeszcze zajrzeć?
|
#497 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
.Cytat:
|
|
#498 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do projektowania, to spróbuj na początek sobie coś poprzerabiać. Być może okaże się, że Twój projekt, o którym mówisz, albo jakiś inny, wejdzie w życie, gdy po prostu przerobisz jakąś inną rzecz. Coś powycinasz, coś pozwężasz. Cytat:
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez AGATkA_eSZ Czas edycji: 2010-05-24 o 23:02 |
||
|
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
mnie raz powódź spotkała i to własnie na wakacjach , bylismy z rodzicami w gdańsku ( nie wiem czy to nie był ten slynny 97 rok - nie pamiętam dokładnie ) Byliśmy u rodziny na kawce, a tam info w TV , że gdańsk zalany ... szczerze mówiąc zareagowaliśmy śmiechem, padał deszczyk , ale tak, żeby jakoś specjalnie mocno to nie. Po jakimś czasie , w nocy musieliśmy wracać na swoją kwaterę. zadowoleni wchodzimy na kolejkę, a tam Pani grzecznie mówi, że nic nie jedzie , że tory zalane .
Nic nie jechało , ani autobusy , ani żadne tramwaje, ani taksówki nawet!! a my do domu mielismy z 6 km ...poszlismy pieszo , w niektórych miejscach wody było po kolana ( byłam dzieckiem i szczerze mówiąc miałam frajdę z tego ) nie mowiąc o tym, że okazało, się iż może zalać naszą kwaterę, więc rodzice całą noc czuwali, aby w razie czego zareagować. Poprostu masakra ...
|
|
#500 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
co tu tak cicho?
![]() Dziewczyny przychodzę z prośbą ![]() Wspomóżcie Wrocławiankę głosikiem ![]() https://wizaz.pl/akcje/braun/gladkas...php?uid=200583 |
|
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pytanie: ile razy można głosować? raz dziennie? czy jedena osoba tylko jeden raz? co to za konkurs? co można wygrać? depilator brauna, że takk pokazujesz te swoje nóżki ?i to zwykły pierścionek czy małżeński na tej prawej ręce, na czwartym paluszku ?
|
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1. nie wiem jak często można głosować,ale możesz spróbować jutro jeszcze raz ![]() 2. konkurs z okazji urodzin wizażu można wygrać depilator, a w końcowym etapie sesję w Vivie3. pierścionek jest zwykły, nie pamiętasz co mówiłam na spotkaniu o małżeństwie? ![]() No i dzięki
|
|
|
|
|
#504 |
|
Wtajemniczenie
|
również wspomogłam głosem
Właśnie dziewczyny, co tu tak cicho, co?
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a o małżeństwie pamiętam więc mnie zdziwił w sumie ten pierścionek
|
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
|
gracias
![]() Cytat:
![]() no i u mnie z poglądem na małżeoństwo na razie nic się nie zmieniło
|
|
|
|
|
#507 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No właśnie mnie nie było tyleeee czasu, a tu tylko parę postów. Oj dziewczyny, bo nam wątek umrze
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście ofertę portalu Citydeal?
http://www.citydeal.pl/in/.J2UK9KCo kilka dni pojawia się nowa oferta w bardzo niskiej cenie - np. tydzień temu trzeba było zapłacić 10 zł, a dostawało się bon na 20 zł do kawiarni Borówka (między Operą, a Renomą) albo kilka dni temu za 30 zł dostawało się bon o wartości 60 zł do włoskiej restauracji Na Ostrowie ![]() Heh, fajna sprawa Można załapać się na naprawdę fajne i korzystne cenowo okazje do jakichś restauracji/kawiarni/salonów urody/kina. Na dodatek kupony są ważne długo, bo przez 2-3 miesiące Wkręciłam się w to z chłopakiem - już pobraliśmy (oczywiście w odpowiednim czasie) kupony do Borówki, do restauracji brazylijskiej i włoskiej Teraz oferują depilację, ale za dwa dni będzie nowa oferta ![]() [heh, brzmi to jak jakaś reklama, ale bardzo podoba mi się ten portal. może i Wy skorzystacie z jakiejś zniżki ]
|
#509 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurcze rewelacja!!!! Dzięki. Jesteś wielka
|
|
#510 | |
|
Zakorzenienie
|
Atakuj
![]() Byle przyjaźnie ![]() Ja chętnie poznam sosobiście jakąś wrocławską wizażankę ![]() Cytat:
Ale fajnie się zapowiada ![]() a brazylijską restaurację darzę wielką sympatią mój TŻ mi się tam oświadczył A dziewczyny ![]() Pamiętacie jak wypełniałyście (przynajmniej niektóre z was) moją ankietę do mgr? 2 dziewczyny napisały,że nigdy nie były w miejscach związanych z innymi kulturami, i baaaaaaaardzo bym chciała z nimi jeszcze porozmawiać na ten temat bo to bardzo zaskakujące i interesujące z punktu widzenia mojej magisterki ![]() więc jeśli któraś z Was jest tą osobą, proszę o PW
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:11.

A i tak pojawia się tam tłum gapiów. Około godziny 1 w nocy Grobla Kozanowska była pełna ludzi, policjanci chodzili między nimi i nic nie robili
Ale w końcu sobie przypomniałam i znalazłam ten wątek, dodaje sobie go w sub. i znów zacznę się udzielać