![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałki i nie tylko.. :)
Nawet nie zajrzałam do Twojego wątku
![]() Jak sprawuje się Seche Vite? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
o kurcze, ja myślałam, że Ty się miałaś zastanowić i poszperać w necie za odcieniami
![]() Nie zrozumiałam Cię... Posłuchaj, jest taka trudność, że ja jestem trochę daltonistką ![]() ![]() Dlatego proponuję, byś popatrzyła na stronie producenta na obrazki i porównała +/- z tymi podkładami, które masz w domu... Powiem Ci tak: mi EDM pasuje, ja mam średnio jasną skórę (mniej więcej na poziomie Light, nie Fair ![]() Natomiast Blusche jest w tonacji żółtawej; ja często biorę takie ze względu na zaczerwienienia właśnie; wtedy się to jakoś wyrównuje, koryguje i ładnie wygląda; ale tego oddaję, bo jest mi za jasny - kilka razy użyłam jako korektora, na zaczerwienione obszary, dopiero na to podkład i było ok. ale szczerze, to nie chce mi się bawić w podwójne nakładanie.... Także proszę, zdecyduj sama. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Raczkowanie
|
niestety, nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Mam taki pomysł: oddam Ci Blusche i część (nie piszę jaką część, bo muszę dokładnie skalkulować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zauważyłaś Kleancolory? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Zakorzenienie
|
Pewnie, że zauważyłam.. Podobnie jak różne inne rzeczy
![]() Ale na tym pękaczu zależy mi najbardziej.. Po Tarnished Gold jestem w nich zakochana, a taki delikatny różyk to idealny dla mnie ![]() Glittery te które mam leżą i się kurzą, bo rzadko po nie sięgam.. Dobija mnie to zmywanie.. Z resztą aktualnie mam fazę na stemple i akrylowe malunki, a do tego glittery średnio mi pasują.. A Ty moja droga przejrzałaś już moje zbiory?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#489 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Popiszę chwilę i zaraz zajrzę, ok? ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Ogarnęłam się ![]() Lista (pewnie za długa, wiec można ją okroić) Color Club - Blue Topia - atramentowy Color Club Hot Like Lava - ten wściekły róż (w sam raz na różowy tydzień) Barbra Colour Alike Grafit-ti próbka cienia Serenade Aromaleigh kredka Kohl Annabelle w kolorze VIOLET, raz użyta, otwarta 12.2.2012 KLIK Annabelle Glitterama - eyelinery w kolorach: Celestial Sky I jakbyś miała jakiś cień (forma cienia i firma nie ma znaczenia) w kolorze świeżej wiosennej trawy - coś w stylu zielonego lakieru MIYO mini drops (jutro na blogu) ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:53 ---------- Cytat:
![]() A jak Seche Vite? Dobrze się sprawuje? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Zakorzenienie
|
Wymianka z Flagelle:
Ja: 2 pomadki Golden Rose i tusz Hean Flagelle: płytki Bundle Monster BM01 ,BM02 , BM07, BM08, BM 09, BM13, BM17, BM18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Hej
![]() ![]() A że jest dyslektykiem, to jak ja mu czytam, lepiej mu wchodzi ![]() Proponuję Blusche i ok.pół op. EDM za lakier i gluconolacton??? A masz może jakiegoś hydrolatu na zbyciu??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Zadomowienie
|
A jaki zapach Chloe masz na wymianę?
Płytki mam dwie, załączam foto. Z lakierów, to co mam w tej chwili i mogę oddać: - CATRICE 770 Put Lavender on Agenda - CATRICE Ultimate Nudes 080 Sing: Oh, Champs-Elysees - CATRICE 780 Welcome to Roosywood - OPI Dress To Empress - OPI Ali's Big Break mini 3,75ml - BELL Air Fow 701 - SENSIQUE Nature Code Cherry Blossom - DELIA Coral Prosilk 137 Reszty moich na razie używam, te wymienione są nieużywane wcale, albo tylko przetestowane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Zadomowienie
|
Za próbkę podziękuję.
To tak - mogę Ci oddać to, co wymieniłaś : - lakiery do stempli oba + stempel i ta płytka z lewej - CATRICE Ultimate Nudes 080 Sing: Oh, Champs-Elysees - CATRICE 780 Welcome to Roosywood wpadł mi w oko u Ciebie jeszcze cień Midnight Cowboy z UD. ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Niestety, na razie wszystko co mam do oddania, jest w wątkach. To co wymieniłaś, miałam, ale już poszło jakiś czas temu. To w takim razie piszę na PW. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Raczkowanie
|
wymiana?
![]() |
#501 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
![]() woda toaletowa ADIDAS Natural Vitality 30 ml (mam kartoniki) próbki: - Amor Amor Cacharel (ciut mniej niż pół) - Burberry Weekend (ponad 3/4) - CK One (ponad 3/4) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Zakorzenienie
|
- Armani - Code (ponad pół)
---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- aha no tak xD bo ja zle popatrzylam. nie myslalam ze to probka. przepraszam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#504 |
Zakorzenienie
|
niestety nie posiadam lakierów
![]() ![]() no nic trudno , pozdrawiam ![]()
![]() |
#505 |
Zadomowienie
|
Mogę oddać OPI za wodę
![]()
![]() |
#506 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie za SEPHORA Supreme Body Lotion 125 ml ?
![]() |
#508 |
Zakorzenienie
|
- Maybelline Mineral Power Bronzer do twarzy i ciała - LIGHT - NOWY, wygrany niedawno. Też za drobiazg, bo mi zupełnie nie potrzebny.
cos za to?
![]() |
#509 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
![]() - czerwony lakier Inglot 802 - użyty kilka razy, świeżutki - Lancome - Treson (ponad pół) - Chloe (3/4) - Armani - Code (ponad pół) - Amor Amor Cacharel (ciut mniej niż pół) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.