![]() |
#481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
Anka, wspolczuje takiej podrozy. A czym dojezdzacie do pracy?
Moj TZ nadal jezdzi, jeszcze podwozi kilkoro wspolpracownikow. Pewnie woleliby zeby im nie proponowal, mogliby zostac w domu ![]() Kuseczko, zdazylas zlozyc papiery ponownie? Sadze, ze nawet jesli zrobisz to po czasie, to w tej sytuacji przyjma je bez problemu. Powodzenia! Cytat:
![]() A co do kawy orzechowej, to mam ochote na taka wlasnie smaczna i aromatyczna i kombinuje jak kon pod gorke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#482 |
Zadomowienie
|
Szperku dojechal, tylko 2 godziny mu to zajelo
![]() ![]() Aniu dobrze, ze juz jestescie ![]() Kuseczko lipa ![]() ![]() Pieknie nas zasypalo, chyba nawet ja sie wybiore troszke na snieg bo tak na niego czekalam ![]() Kota za to uwielbia patrzec jak snieg pada, siedzi na parapecie wygladajac za okno i mruczy do siebie ![]()
Edytowane przez bellebelle Czas edycji: 2010-12-02 o 09:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Zakorzenienie
|
witam!
z herbatką tym razem ![]() w nocy znów posypało i świat tak pięknie rano wyglądał ![]() do momenty jak musiałam córkę do szkoły odprowadzić z małym w wózku ![]() ale by mi się teraz sanki przydały ![]() po powrocie do domu od razu sprawdziłam ebay - takie dla malucha 68 funcików ![]() ![]() co mnie zdziwiło, to kawałki odśnieżonych chodników przed hinduskimi sklepami ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- ***** a mój Tż na rowerze do pracy pojechał ![]()
#484 |
Wtajemniczenie
|
lola - u mnie na ulicy odsniezone tam gdzie polacy i hindusi mieszkaja - reszta zasypana albo szklanka
![]() ja przestaje placic merton - obydwie london i mitcham road zasypane!! (glowne wylotowki na brighton/gatwick) samochody slizgaja sie po blocie. Droga na stacje zajela nam 50 min zamiast 15!! juz mam dosyc sniegu w londynie!!! ![]() Jutro wzielam sobie wolne ![]() ![]() a propos sanek to widze ludzi z plastikowymi koszami na bielizne - sznurek przyczepiony - sanki w sam raz ![]() bb - gdzie ty na snieg z wybitym dyskiem ![]() ![]() kofi - ![]() ![]() anka - dobrze ze jestescie zdrowi i bezpiecznie dojechaliscie, w takich warunkach, jeszcze z dzieckiem to strach (czyj to maluszek byl?) ![]() my mamy jechac w sobote do blackpool ze znajomymi i ich dzieckiem (urodziny tej kolezanki) ale nie wiem czy pojedziemy? zimowych opon nie mamy, tam sie zbiera chmura ze sniegiem na jutro, nie wiem jak to wyjdzie i nie wiem czy jest wogole sens ryzykowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Konto usunięte
|
A u mnie czarne ulice i troche sniegu na chodnikach, nic specjalnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#486 | ||
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O u nas odwolali juz wszystkie pociagi ![]() "There are no planes, trains and few automobiles out in Sussex this morning after an estimated six inches of snow fell overnight." ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2352667 7]A u mnie czarne ulice i troche sniegu na chodnikach, nic specjalnego ![]() Przyjezdzaj ![]() A to dla odwaznych: http://www.youtube.com/watch?v=qCM6X...has_verified=1 ![]()
Edytowane przez bellebelle Czas edycji: 2010-12-02 o 11:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
Lola, a ja sie wczoraj stukalam w czolo widzac goscia na rowerku
![]() ![]() ![]() Bakti, my w zeszlym roku mialysmy fajne sanki ![]() ![]() A impreze mozna przelozyc, no nie? Moona, nawet trawniki nie sa biale?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez szperrr Czas edycji: 2010-12-02 o 11:37 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#488 |
Zakorzenienie
|
Sama chciałam sobie sanki kupić, to TZ popukał się w czoło i stwierdził że będę głupio wyglądała wśród tych dzieciaków na górce
![]() szperr jakie sanki!!! dla siebie musiałabym chyba materac dmuchany do spania mieć!! Za karę dzisiaj do sklepu pomaszerował w tym śniegu a co... ja na paczkę czekam więc uziemiona jestem... Łudzę się że dzisiaj przyjedzie ![]()
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2010-12-02 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pomysł na sanki super, tylko mi bardziej chodziło o takie do ciągnięcia młodego, bo wózkiem to trochę ciężko prowadzi się w śniegu ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- i pytanie mam: dlaczego niektóre avki widzę, a niektóre nie?
![]() |
#490 |
Zakorzenienie
|
http://www.notonthehighstreet.com/co...biscuit-holder dla miłośniczek kawy i ciastka
![]() to jest też boskie http://www.notonthehighstreet.com/at...ttic-tea-maker ![]() ![]() lola może z powodu awarii?
#491 |
Raczkowanie
|
belle ale szaleńca macie w mieście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
Zakorzenienie
|
hehehh witam
dziewczyny i detox i rum smakowaly wczoraj wysmienicie ![]() szperrr swietny pomysl na sanki ![]() u mnie nadal nic specjalnego jesli chodzi o snieg ale pociagi z londynu nie dojezdzaja .... wiec dzis rano byl chaos ..... i tlumy na peronach ![]() do tego jak w koncu pociag przyjechal to siadlam se obok jakiegos weirdo ktory gadal do swojego banana zanim go zjadl! Przy czym po kazdym kesie wydawal dzwiek typu " kjdsfjdjfsf mniam mniam" chcialam uciekac ..... ale pelno ludu w przejscu stalo ..... modlilam sie tylko abysmy nie utkneli gdzies na trasie i abym nie musiala siedziec obok tego cudaka zbyt dlugo !!!! ufffff mam nadzieje, ze ten dzien sie szybko skonczy tz mnie chyba zarazil i meczy mnie jakies cholerne przeziebienie ![]() nienawidze tego wrrrrrrrrrrr milego dnia !!!
#493 |
Wtajemniczenie
|
Hej
Dzis jak wychodziłam wczesnie rano do pracy, na sniegu przed naszymi drzwiami zauważyłam swieże slady kocich lapek. ![]() ![]() ![]() Dodam, ze teraz kot jest u mnie i zrobila sie bardziej miaukliwa, zeby wejsc, czai sie przed drzwiami przy kazdej okazji, bo wiadomo, ktory kot lubi snieg. ![]() Szkoda mi kotki, ![]() Dziwni ci jej wlasciciele jacys, po co im kot, skoro wiekszosc czasu spedza na dworze. ![]()
#494 |
Wtajemniczenie
|
eeee, ja tam nie wiem, ale wiekszosc wlascicieli kotow zostawiaja okna otwarte lub maja takie w drzwiach wejscia coby kotki ogly w jedna i druga strone lazic
i znam jednego kota ktory mimo ze zadbany sasiadowi kotu z miski codziennie wyzera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#495 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#496 | ||
Rozeznanie
|
Ja nie dojezdzam bo nie ma czym a TZ samochodem dal rade, ale on ma jakies 5 min piechotka
![]() Cytat:
![]() Bakteryjko jak sie jednak zdecydujecie to przygotujcie sie porzadnie do podrozy, zaplanujcie jakies alternatywne trasy, koniecznie zapasy jedzonka i pelny bak ![]() A dzieciaczek to cora siostry Tzta Cytat:
u mnie sypie bez przerwy caly dzien nawet nie ruszylam tylka na stacje (chociaz wstalam rano z dobrymi checiami) bo przeczytalam ze pociagi sa zawieszone do odwolania poszlam tylko po zakupy, ale bardzo slisko jest i o maly wlos nie wyrznelam na schodkach. A plusy sa takie ze mam czas na nauke ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#497 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzisiejsza wycieczka na stacje zakonczyla sie kleska. Odradzaja podrozowania, stalismy na stacji razem z setkami innych ludzi ktorzy nie wiedzieli co sie dzieje i patrzylismy jak kazdy kolejny pociag zostal odwolywany albo opozniony... Szef na szczescie stwierdzil, ze nie ufa im w bezpiecznym dowiezieniu mnie i mojego biednego dysku do pracy, tak wiec mam kolejny dzien w domu ![]()
![]() |
#498 |
Zakorzenienie
|
wpiszcie w tlumacza google "Miluji Česko! Miluji česko, jsi veselý?"
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Zadomowienie
|
ale o co cho z tymi Czechami? mi nic fajnego nie wyskoczylo
![]()
![]() |
#500 |
Zadomowienie
|
O kurcze, dlatego ja nie uzywam takich tlumaczy
![]() Poerth- bo to przeba isc na strone ,,tlumacz google'' i tam wstawic tekst i prztlumaczyc
#501 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Zadomowienie
|
chodzi o to ze niegramatycznie
![]() nie kumam.
![]() |
#503 |
Zadomowienie
|
A teraz inaczej tlumaczy, przedtem bylo, ,,Kocham Afryke, Kocham USA, jestes wesoly''
#504 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Anka! – wspolczuje Ale jazda, jedyne za czym nie tesknie w Polsce to zima, a tu... W poniedzialek, srode i dzis “pracowalam” w domu, wiec mi sie podobalo ![]() Wczoraj sie wybralam do pracy to najpierw rano stalam 30 minut na stacji, a potem wieczorem godzine. W Waterloo to byl koszmar jakis, nawet doszlo do jakis bojek i interweniowala policja. W przyszlym tygodniu bede musiala sie pokazac w pracy, bo w srode mam isc na boat party na Tamizie, choc w sumie teraz to juz srednio atrakcyjne jest plywanie lodka po rzece w ten mroz a w czwartek na posh obiad z szefem Najgorsze jest to, ze nie mam jeszcze prezentow, choc w sumie i tak nie wiem czy mi sie uda doleciec na Swieta. Dola mam, ze nie udalo sie dostac World Cup ![]()
Mozesz byc kim zechcesz, po prostu stan sie kims kim chcialabys byc... Edytowane przez 7sweety7 Czas edycji: 2010-12-03 o 19:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#505 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czyzby pobyt w cieplutkim domku juz ci sie znudzil???? ![]() Ja dzisiaj latalam caly dzien po miescie: zrobilam zakupy spozywcze, ubraniowe (dla TZa i Adasia) i pieluchowe (trzeba sie bylo zaopatrzyc na zapas, bo wyobrazam sobie zycie bez wielu luksusow, ale brak pampersow by mnie z pewnoscia zalamal). Mlody, mimo porannego szczepienia, zachowywal sie wzorowo, bardzo go interesowaly swiatelka i swiateczne dekoracje. Kupilam mu czapke św Mikolaja, taka welurkowa, z futerkiem, do normalnego noszenia, w rozmiarze 0-6mcy i co? Za mala! Jutro pogonie TZa zeby pojechal i wymienil ![]()
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. Edytowane przez Vedma Czas edycji: 2010-12-03 o 21:19 Powód: Skleroza |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tż się śmieje że wanienkę dziecięcą zdejmie ze strychu i zaadaptujemy, ale to przecież gumę antypoślizgową ma od spodu ![]()
![]() |
#507 |
Zakorzenienie
|
witam!
![]() u nas sniegu juz nie ma. po wczrajszym wietrze i deszczu zostaly tylko kaluze i tyle. chyba dobrze, choc wolalam bialo za oknem niz szaroburo zaczynam szukac mieszkania w eastbourne... juz mi doopa cierpnie na mysl o tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Wtajemniczenie
|
Tz na imprezie swiatecznej,a ja sie nudze.
Wyslalam kolezance sms ok 17 ,ze siedze sama w domu,a odczytalam go dopiero teraz ![]() ![]() Popijam herbatke Verdin, wymeczylam juz ciastka, bagietke z maslem orzechowym i dzemikiem i chyba na lody nie mam juz ochoty ![]() Jestem skazana na seriale online ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez maatra Czas edycji: 2010-12-04 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Zakorzenienie
|
ejjjjj
bo doszly mnie sluchy, ze watek chca zamknac ![]() ![]()
#510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.