|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 |
Raczkowanie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 "
hej kobitki drogie, zazdroszczę wam tej pogody, u nas rano była burza a teraz jest parno strasznie, lata nie ma prawie wcale tego roku
![]() dziś na wadze troszkę lepiej 64,50 kg ![]() a dziś s: 1/2 b razowej z serkiem żółtym i troszkę sałatki jarzynowej 2s : kawa a dalej zobaczymy, nie mam koncepcji na dzisiejszy dzień... nastawiłam pranie, posprzątałam kuchnię i na nic nie mam ochoty... oj to bezrobocie dobija.... Moniu jak ja ci tej plaży zazdroszczę!! marzy mi się morze.... oj mam nadzieję, że chociaż jakaś podróż poślubna wypali bo teraz przed to nie mam co liczyć na wakacje.. tym bardziej, że tż wczoraj dostał umowę o pracę i mowy o urlopie nie ma tak pracy mają ![]() przesyłam wam zdjęcie moich pazurków, co prawda nie wyraźne ale pierwszy raz zdecydowałam się na tipsiory żeby zobaczyć przed ślubem czy mi pasują no i ogólnie jestem zadowolona bo zażyczyłam sobie niezbyt długie jak na pierwszy raz i nie mam problemu z ich funkcjonowaniem ![]()
Wzrost : 170 cm ; 2011: marzec: 74kg;kwiecień:72kg,maj:66,50kg, czerwiec:65kg; lipiec:64kg,wrzesień 66kg ![]() Edytowane przez aniaczyrek Czas edycji: 2011-07-19 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#482 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 "
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Baletnico, masz swietny styl ubierania ![]() Monia, strasznie fajne te buty... W ogole slicznie wygladasz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Zadomowienie
|
Hej Moje Chudzinki
![]() ale mi się za Wami tęskniło ![]() ![]() ![]() ![]() Meedzik fajnie że masz gdzie tak pojechać nad wodę u mnie w sumie też jest jeziorko ale nawet w tym roku jeszcze nie byłam ![]() ![]() ![]() Przyznam się Wam bez bicia że te 4 dni wogóle nie trzymałam się diety , jadłam co popadło ale dziś tylko o,5 kg więcej , myślałam że będzie gorzej ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczynki.
Ja wlasnie czekam za PKS. Zjadlam na dworcu drozdzowke z serem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Raczkowanie
|
Witajcie kochane
![]() Tu w Irlandii lata wogle nie ma, lato trwa od maja do sierpnia i temperatura tu nie przekracza 17 stopni max, a zazwyczaj jest 13 ![]() w dodatku codziennie przelotne deszcze i chlodny wiatr, ale plaże tu maja piekna, taka wielka ze szok konca nie widac, nie to co nasz Bałtyk ![]() Ja jak narazie sie nie wazylam od 1,5 tyg ![]() monia, meedzik naprawde macie idealna figurkę naprawde zazdroszcze Wam, ale sie nie poddaje i wierze ze tez taka figurke osiagnę piekiełko gratuluje spadku, oby tak dalej ![]() Loczuciek no rzeczywiscie te pierogi to mala wpadka ale nie przejmuj sie, bylo minelo teraz wazne zebys trzymala dalej dietke ![]() olaoo87 współczuje ci tego szefa, jakis niewyrozumialy, co chwila gdzies cie goni i to jeszcze PKS em, masakra co do obrony to bd 3mac kciuki, wizażanki są z Tobą ![]() NeverGoodEnough oj szczerze ci wspolczuje bolu ucha, az na sama mysl juz mnie boli, kurcze ![]() Dolly ciesze sie ze odpoczelas w tym Kolobrzegu no nic ide sie wziasc za sprzatanie, pranie i takie tam ![]() pozniej wpadne ![]() do uslyszonka ![]()
#486 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Dzisisja srednio mi idzie dietka...pojechalam rano na rozmowe o prace i nie zdazylam przed wyjsciem nic zjesc ![]() ![]() Ogolnie to jutro zaczynam szkolenie ![]() ![]() aniaczyrek bardzo łądne te pazurki bardzo delikatne ![]() Dzisiaj kupilam lakier pekajacy i zaraz bde go testowac ![]() monika01011986 zazdroszcze ze masz tak blisko na plaze ![]() Ogolnie to uznalam ze przydaloby mi sie zwazyc, musze zainwestowac w wage bo do tej pory sprawdzam po ciuchach czy sa luzniejsze wprawdzie wiedze ze juz lepiej leza i wogole, ale mimo wszystko to nie to samo co waga ![]()
#487 |
Raczkowanie
|
No to wróciłam dziewczynki
![]() ![]() Normalnie załamać się można, miałam się na wakacjach odchudzać, ale widok tych wszystkich słodkości w hotelowej restauracji nie pozwalał mi na dietę ;/ Do września -5 kg Powinnam dać radę ? I jakie ćwiczenia ? ![]() 16 lat ->173,5 cm -> 58-59 kg. ![]() Wrzesień -> 53 kg ![]() ![]() Edytowane przez Eiiuzalezniasz Czas edycji: 2011-07-19 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#488 |
Zakorzenienie
|
Monia no ale kiedyś jak spróbujesz zrobić przedziałek na boku to pokaż nam zdjęcie i my tu ocenimy, czy ładnie czy nie
![]() ![]() Alexis dziękuję ![]() ![]() No i cieszę się, że wakacje udane ![]() Aniaczyrek ładne pazurki, takie delikatne ![]()
#489 |
Zadomowienie
|
DZIEWCZYNY!!!!!!!!!ZDAŁAM PRAWKO!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() co prawda za szóstym razem, ale tak się cieszę jak głupia....nareszcie!!! Jestem taka szczęśliwa!!! Ale bardzo zmęczona.. Dzisiaj: kawa plus bułka słodka jogobella light a teraz smażone udko na teflonie. na kolację pomidor z jogurtem z 1kanapką wieloziarnistą Nie biegam dzisiaj, bo jestem padnięta. Dziś na wadze 51,4. MUSI BYĆ DO KOŃCA TYG. 50,5 !! Musi. Kupiłam sobie tą patelnię z Tefala, z tym czerwonym kółeczkiem, w promocji za 56zł ![]() Jezu....jestem taka szczęśliwa, że wycałowałabym Was wszystkie! ![]()
dietka 60, 59....58....57...56...55... 54 ![]() Edytowane przez _Baletnica_ Czas edycji: 2011-07-19 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Zakorzenienie
|
_Baletnica_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eiiuzalezniasz a gdzie bylas na wakacjach?? ![]() ![]() Pomalowalam paznokcie tym pekajacym lakierem , ale chyba jakis do dupy kupilam, bo strasznie szybko zasychal i nawet jak popekal nieciekawie wyglada ![]()
#491 |
Zadomowienie
|
aguniaaa, dziękuję.
ten teflon z Tefala jest za*ebisty! Polecam Wam dziewczyny! Udko bez skóry wyszło pysznie!
#492 |
Raczkowanie
|
Baletnica wielkie gratulacja za determinacje i ze zdalas wkoncu
![]() ![]() moze kiedys mi sie uda, szkoda kasy bo ponad 2 tysiaki poszly sie je*bać, no ale coz Eiiuzalezniasz do wrzesnia napewno dasz rade jak bedziesz przestrzegac dietki, 3mam kciuki no i zazdroszcze wzrostu ![]() ja juz wysprzatałam, jeszcze pranko powiesze pozniej i jest git ![]() zaraz sie troszke porozciagam a pozniej obiadek i na wieczor półbrzuszki ![]()
#493 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() U mnie burza w nocy była jak cholera i dziś po południu też coś grzmiało. A teraz duszno, że wytrzymać się nie da. ![]() Moje dzisiejsze menu Ś:30 g płatków Just Fit + mleko 0,5% ŚII: Jogurt pitny Bakoma (80 kcl), potem były dwa malutkie jabłka O: trochę zupy kalafiorowej P: ogórek kiszony i pół kromki chleba Graham z plasterkiem sera żółtego i liść sałaty K: będzie kromka chleba z liściem sałaty i pomidorka.
#494 |
Wieczne Kutango
|
Hej
![]() A ja przed chwilą byłam na małych zakupach spożywczych kupiłam jogurciki naturalne te bez tłuszczu które uwielbiam, satino light waniliowy, parówki sojowe ( zachciało się parowek a to sojowe mają mało tłuszczu i mi smakują ) jabłka, hmm co jeszcze jogobelle light chciałam jakaś sałatkę ale chyba jutro sama coś zrobie wszędzie tylko te gotowe z majonezem a ja chciałam jakąś świeżą z kurczakiem ![]() ![]() W ogóle to dostałam mnóstwo propozycji z tą sesją, jutro idę na spotkanie, czwartek też w sobotę w nocy ma jedna być ale nie dam rady bo koleżanka wyjeżdza i robi imprezę W ogóle to dzisiaj ładnie na siłowni poćwiczyłam 3 godzinki aniaczyrek śliczne pazurki ale ja bym na Twoim miejscu znalazła stylistkę która Ci zrobi z coverem bo widzę, że masz krótką płytkę paznokcia i ten french nie wygląda za ładnie, a cover to wydłużenie naturalnej płytki kosztuje z 10 zł więcej ale efekt jest mega naprawdę polecam, sama kiedyś zajmowałam się paznokciami Eiiuzalezniasz 2 godziny biegania? ![]() Baletnica gratuluje, nie ważne za którym razem ważne, że się udało ![]() ![]() ![]()
![]() |
#495 |
Rozeznanie
|
Mi się zaczął właśnie remont kuchni, więc dostęp do jedzenia ograniczony
![]() ![]() W ogóle jak patrzyłam na Wasze zdjęcia, to aż mi smutno ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#496 |
Zakorzenienie
|
Baletnica strasznie się cieszę, że w końcu Ci się udało
![]() ![]() Karola no to fest komplementy dostałaś ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie się dziś też zapowiada wieczór na piwku, a na kolację hamburger ![]()
#497 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mogę się do was dołączyc?
Jestem Cindy, w tym roku 21 lat, waga prawie 57 kg. Jeszcze rok temu ważyłam 62 kg. Wzrost 166cm. Chciałabym schudnąc do 50 kg. Potrzebuję nowej grupy wsparcia, która karałaby mnie za moje grzeszki, bo ja już sama nad tym nie panuję ![]() Mam pytanie- czy wszystkie przestrzegacie diety 1000kcal i czy coś cwiczycie? Ja zaraz was doczytam ![]() Zaczynam walkę od jutra ![]()
#498 |
Zadomowienie
|
Agniesik dziekuję za miałe słowa
![]() ![]() ![]() Baletnica gratuluje!!! pamiętam jakie to szczęscie zdać na prawko nie ważne za którym ważne ze niedługo będziesz miec je w ręce super brawo brawo brawo ![]() ![]() Co do tefala to ja nie miałam kurde nigdy takiej patelni i też sie nad nia nieraz zastanawiałam jak to pożliwe smażyć bez tłuszczu i nic nie przywiera?;> serio? chetnie bym sama zainwestowała w takie cudo jeśli naprawde mozna smazyć wszystko bez tłuszczyku Meeedzik takiej to dobrze hamburger na kolacje i już ![]() ![]() NeverGood lubie zakupy spożywcze zawsze jak na takie ide to mi sprawiają dużo radości ( nie mówiąc już jeśli mam zamiar powiększyć swoją garderobę ![]() ![]() ![]() Aniaczyrek szkoda ze nie mieszkasz gdzieś tu na południu niedaleko mnie, moja siostra robi piękne paznokcie ona ma poprostu talent artystyczny maluje obrazy paznokcie robi makijaże wszystko lewą ręką i jest do tego stworzona poprostu ma do tego dryk i sama sobie zazdroszczę bo mam własną kosmetyczke która robi na mnie wszystko ![]() ![]() Monia pewnie smaży tyłek i niedługo będzie czarna jak jej włosy ![]() ![]() ![]() Ja wróciłam z basenu i wyglądam jak rak nieborak ![]() ![]() Moje dzisiejsze menu: 8: owisanka na mleku + ciasto 11: śliwka 14: pół zapiekanki + gruszka 18: 2 kanapki z serkiem konserwą i pomidorem Z dzisiejszego dnia jestem zadowolona i nie mam wyrzutów po zapiekance bo nie dośc ze była mała to spokojnie traktuje ją jako obiad ![]()
#499 |
Zakorzenienie
|
Cindy witamy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do 1000 kalorii to wiadomo, że nie zawsze nam tyle wychodzi ( a raczej dziewczynom, bo ja teraz jem więcej ) no ale się starają mieścić w tym przedziale ![]() Tinek oj chciałabym tak zawsze i żeby to się nie odbijało na mojej wadze ![]() ![]() ![]()
#500 |
Zadomowienie
|
Meeedzik Haha no wiecie co ona sie udziela na wątku dietetycznym wcinając hamburgery i czekolade z orzechami! w dodatku popija piwem i chudnie to nie fer my też tak chcemy!!!
![]() Cindy witaj chętnie przyjmiemy kolejną dziewczynę gotową do tego by czuć sie dobrze w swoim ciele, zapraszamy do naszego grona i codziennej spowiedzi, nie zawsze dajemy rozgrzeszenie więc pilnuj sie! ![]() ![]()
Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę Dbam o włoski Dążę do idealnej cery Edytowane przez tinekk Czas edycji: 2011-07-19 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Wieczne Kutango
|
Dziewczyny a jak tak z innej beczki możecie mi obliczyć ile ja dzisiaj kcal zjadłam? Bo kurde zastanawia mnie to zawsze, podam swój dzisiejszy jadłospis
Ś: Jogurt o ten http://www.bakoma.pl/pl/jogurty/jogurt_probiotyczny plus garstka zdrowego błonnika i nestle fitness czekoladowe plus pół jabłuszka II/obiad- kanapka kromka razowca plus wędzona pierś z kurczaka ta biedronkowa z morlin plus satino light waniliowy P: jabłko plus kromka świeżutkiego chleba razowego ( musiałam był jeszcze cieplutki ![]() ![]() K: Kromka razowca plus ok. 50 gram łososia wędzonego jedno jajko bez żółtka Bardzo proszę o obliczenie i przybliżenie ile ja mniej więcej dziś zjadłam bo kurczę nie mam pojęcia ile ja kalorii jem tinek ja nad biedronką mieszkam więc mam blisko ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() 04.12.13 Ostrzyknięcie ust ![]() ![]() Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana Edytowane przez NeverGoodEnough18 Czas edycji: 2011-07-19 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Zadomowienie
|
Aniaczyrek własnie zauważyłam ze jesteś z podkarpacia ja również, mieszkam w Rzeszowie jeśli chcesz podesle Ci kilka przykładowych wzorków paznokci jeśli siostra ma gdzies na internecie bo kiedyś miała lub jeśli mieszkasz w RZ to sama mogłabyś do niej zaglądnąć nawet na samo obejżenie
![]()
#503 |
Raczkowanie
|
meedzik normalnie smaka nam wszystkim tutaj robisz tymi smakołykami, nie kuś nas więcej
![]() Cindy witaj, czasami sie zdarzy ze przekroczymy te 1000 kalorii, u mnie jest prawie codziennie cos kolo 1050 kalorii ja cwicze polbrzuszki i sie troszke rozciagam rano i wieczorem, nic specjalnego jestem len i nie lubie cwiczyc, bo szybko rezygnuje a nie chce sie zmuszac do czegos czego nie lubie, wole robic cos co sprawia mi jakas tam radoche ![]() Moj jadlospis dzis: ś: musli z jogurtem IIś: 4 wafle ryzowe z keczupem+ jablko o: mala piers + 2 male buraczki k: serek wiejski
![]() |
#504 | |
Wieczne Kutango
|
Cytat:
Toż to 1000 nawet nie ma ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Zakorzenienie
|
ooo dziękuję za miłe przywitanie
![]() tak więc jutro napiszę jak mi poszło ![]() ![]() No i pas masujący zamówiłam właśnie za 100zł podobno są efekty, podobno cellulit znika ![]() ![]() Pozdrawiam dziewczyny i do jutra ![]()
#506 |
Zadomowienie
|
tinekk, ja miałam taki stary teflon, gdzie zawsze przywierało...a dzisiaj nic! udko cudownie się upiekło, ładnie zarumieniło, i było chrupiące!
![]() i nic nie przywarło, sama jestem w szoku! ![]() Moja kumpela Mi poradziła, bo ma od roku tego Tefala i jest bardzo zadowolona, a cena w Makro- kusiła ![]() A gdzie nasza śliczna Sandera? ![]()
#507 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny dodałam 2 zdj z Wakacji do albumu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Raczkowanie
|
NeverGoodEnough jest 1000 kalorii bo z rana jem duuze musli z 250 g jog, naturalnego i samo sniadanie ma kolo albo troche ponad 400 kalorii bo musli jest dosc kaloryczne, moje jest jeszcze z orzechami, migdalami i rodzynkami
![]()
#509 |
Raczkowanie
|
Baletnico gratuluję prawka- ja też zdałam za 6 razem
![]() Kurczę dziewczyny nie mogę się wziąć za dietę ;( Byłam dzisiaj u cioci i się napchałam chleba z masłem i miodem, a na obiad ziemniaczki z siadłym mlekiem i ... skwarkami ![]() Macie jakiś sposób na mdłości, bo zaraz umrę ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Zakorzenienie
|
noooo w końcu jestem! Juz się nie mogłam doczekać aż do Was tu zajrzę
![]() Ja dzisiaj do 15 byłam nad jeziorkiem, trochę się opaliłam nawet ![]() ![]() Pogoda u mnie cały dzień dziś piękna! Gorąco i bezchmurnie. Byłam dziś na zakupach i nakupowałam znowu mase jedzenia w tym kilogram zielonego groszku i właśnie skończyłam go jeść..... Pewnie w nocy umrę z bólu brzucha ;p A dziś: śniadanie - 50 g Just Fit + 3 łyżki otrębów + szklanka mleka 2% śniadanie 2 (nad jeziorkiem) z 20 chipsów o smaku ketchupu (cheetosy) i z dwie garście ciasteczek Junior Safari - takie cieniutkie w kształcie zwierzątek ![]() obiad - 100 g brokuły i 3 małe kawalątki grillowanej piersi z odrobinką sosu czosnkowego podwieczorek - 3 swojskie gofry (teściowa robiła) - ale takie malutkie i płaskie w kształcie serduszek ![]() kolacja - 4 te swojskie gofry ( myślę, że jeden ma ok. 50 kcal) z dżemem niskosłodzonym + Pepsi Light ;p - nie chce mi się nic robić więc poszłam na łatwiznę ;p Także dziś się zbytnio diety nie trzymałam ;( jutro na bank będzie więcej na wadze no ale trudno ;( Ale dziś napisałyście!!!! Teraz będe godzinę odpisywała ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.