"Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 " - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-19, 10:20   #481
aniaczyrek
Raczkowanie

Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 "

hej kobitki drogie, zazdroszczę wam tej pogody, u nas rano była burza a teraz jest parno strasznie, lata nie ma prawie wcale tego roku
dziś na wadze troszkę lepiej 64,50 kg oj tak to jest jak człowiek pofolguje kilka dni ....
a dziś
s: 1/2 b razowej z serkiem żółtym i troszkę sałatki jarzynowej
2s : kawa

a dalej zobaczymy, nie mam koncepcji na dzisiejszy dzień... nastawiłam pranie, posprzątałam kuchnię i na nic nie mam ochoty... oj to bezrobocie dobija....

Moniu jak ja ci tej plaży zazdroszczę!! marzy mi się morze.... oj mam nadzieję, że chociaż jakaś podróż poślubna wypali bo teraz przed to nie mam co liczyć na wakacje.. tym bardziej, że tż wczoraj dostał umowę o pracę i mowy o urlopie nie ma tak pracy mają

przesyłam wam zdjęcie moich pazurków, co prawda nie wyraźne ale pierwszy raz zdecydowałam się na tipsiory żeby zobaczyć przed ślubem czy mi pasują no i ogólnie jestem zadowolona bo zażyczyłam sobie niezbyt długie jak na pierwszy raz i nie mam problemu z ich funkcjonowaniem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pazurki.jpg (13,6 KB, 42 załadowań)

Wzrost : 170 cm ;
2011: marzec: 74kg
;kwiecień:72kg,maj:66,50kg, czerwiec:65kg; lipiec:64kg,wrzesień 66kg lipiec 2012 - 72 kg :-( - walki c.d.

Edytowane przez aniaczyrek
Czas edycji: 2011-07-19 o 10:23
aniaczyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 10:38   #482
agniesikk
Zakorzenienie

Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 "

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
7: owsianka na mleku z orzechami + batonik
11: nektarynka
13: ryż z warzywami + ogórek korniszon
16:30 jeden gryż karkówki z grila od brata
18: 2 kanapki z serkiem czosnkowym i szynka + ogórek zielony

Wrzucam Wam moje dzisiejsze zdjęcie brat kupił telefon i pstryknął mi fotke troche nie wyraźne ale dla Was żebyście miały świadomość kto siedzi po drugiej stronie ekranu
Fajny jadlospis A Ty jestes przesliczna i masz ladne nogi Gdzie kupilas buty?

Cytat:
Napisane przez _Baletnica_ Pokaż wiadomość
Loczuciek, 14pierogów? Meksyk! wiesz, jakie pierogi są kaloryczne? Może lepiej Ci nie powiem... sama zobacz..http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie...skie-Jawo.html
ja byłam w szoku jka zobaczyłam ile ma taki pierożek...
Masakra, 87 kcal przypada na jeden pierożek... Nie wiedzialam, ze az tyle. Zawsze jem na obiad okolo 5-6 jak sa duze i musze sie strasznie powstrzymywac, zeby nie jesc wiecej, bo jedzenie pierogow wciaga

Baletnico, masz swietny styl ubierania

Monia, strasznie fajne te buty... W ogole slicznie wygladasz A tak sie zastanawiam, Ty masz domek czy mieszkanie? Bo jak wklejasz zdjecia, to bardzo przestrzenne masz pomieszczenia...
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 11:57   #483
alexis77
Zadomowienie

Hej Moje Chudzinki
ale mi się za Wami tęskniło Już wczoraj wieczorem wróciłam ale nie miałam nawet siły zajrzeć na forum. A dzisiaj jak zobaczyłam ile str spisałyście to się za głowę złapałam hehe Chyba tydzień będę to czytała. Ale zdjęcia obejrzałam wszystkie bardzo ładne Monia butki bardzo ładne a w tej tunice ślicznie wyglądasz. a i jeszcze jedno super wyglądasz w tych takich rozczochranych włoskach
Meedzik fajnie że masz gdzie tak pojechać nad wodę u mnie w sumie też jest jeziorko ale nawet w tym roku jeszcze nie byłam zdj super i z jeziorka i w pokoju Piekiełko no ładnie schudłaś gratuluję
Przyznam się Wam bez bicia że te 4 dni wogóle nie trzymałam się diety , jadłam co popadło ale dziś tylko o,5 kg więcej , myślałam że będzie gorzej Ale fajnie było na tych wakacjach pogoda nam nie bardzo dopisała w 1 dzień bo była burza i grad bardzo duży ale i tak były udane. I co najważniejsze jeszcze bardziej zbliżyłam sie z Tż , teraz jest cudownie, jest taki czuły i kochany Tak się zastanawiam czy nie dodać jakiś zdj do albumu
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 12:47   #484
olaoo87
Raczkowanie

Czesc dziewczynki.
Ja wlasnie czekam za PKS. Zjadlam na dworcu drozdzowke z serem . Ale zanim dojade do domu to bylabym potwornie glodna a ja uwielbiam tutejsze drozdzowki z serem mnam. Dzisiaj to jest tak na snaidanie zjadlam kwalek chelba z tym siemienim lnianym z plastrem sera plastrem wedliny ogorkiem swiezym i pomoidorem. Pycha bylo . Potem zjadlam niby takie drugie sniadanie dwie gumy te wtaminowe fruit wisniowe a niby drugie sniadanie bo szef raczyl mnie poinformowac, ze mam na 10:30 byc w Gdansku na kontroli a, ze wszystkie sluzbowe auta byly wziete to bieglam na PKS. W dodatku zadzwonili do mnie z uczelni, ze mam raz jeszcze wydrukowac prace i oprawic bo cos im sie tam nie zgadza. To szczyt, ja sie jutro bronie przeciez!
olaoo87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 13:35   #485
Dorisek16
Raczkowanie

Witajcie kochane
Tu w Irlandii lata wogle nie ma, lato trwa od maja do sierpnia i temperatura tu nie przekracza 17 stopni max, a zazwyczaj jest 13
w dodatku codziennie przelotne deszcze i chlodny wiatr, ale plaże tu maja piekna, taka wielka ze szok konca nie widac, nie to co nasz Bałtyk
Ja jak narazie sie nie wazylam od 1,5 tyg
monia, meedzik naprawde macie idealna figurkę naprawde zazdroszcze Wam, ale sie nie poddaje i wierze ze tez taka figurke osiagnę
piekiełko gratuluje spadku, oby tak dalej
Loczuciek no rzeczywiscie te pierogi to mala wpadka ale nie przejmuj sie, bylo minelo teraz wazne zebys trzymala dalej dietke
olaoo87 współczuje ci tego szefa, jakis niewyrozumialy, co chwila gdzies cie goni i to jeszcze PKS em, masakra
co do obrony to bd 3mac kciuki, wizażanki są z Tobą
NeverGoodEnough oj szczerze ci wspolczuje bolu ucha, az na sama mysl juz mnie boli, kurcze trzymaj sie dzielnie
Dolly ciesze sie ze odpoczelas w tym Kolobrzegu
no nic ide sie wziasc za sprzatanie, pranie i takie tam
pozniej wpadne
do uslyszonka
Dorisek16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 13:48   #486
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Hej dziewczyny)

Dzisisja srednio mi idzie dietka...pojechalam rano na rozmowe o prace i nie zdazylam przed wyjsciem nic zjesc dopiero o 12 obiad zimniaki z fasolka i mizeria i maly kotlecik

Ogolnie to jutro zaczynam szkolenie) w koncu bo juz mam dosc siedzenia w domu i kasa oczywiscie tez mi jest potrzebna

aniaczyrek bardzo łądne te pazurki bardzo delikatne
Dzisiaj kupilam lakier pekajacy i zaraz bde go testowac

monika01011986 zazdroszcze ze masz tak blisko na plaze

Ogolnie to uznalam ze przydaloby mi sie zwazyc, musze zainwestowac w wage bo do tej pory sprawdzam po ciuchach czy sa luzniejsze wprawdzie wiedze ze juz lepiej leza i wogole, ale mimo wszystko to nie to samo co waga Chociaz podobno waga moze zmiejszyc sie niewiele ale po obwodach bardziej ebdzie widac efekt...Jak to z Wami jest ?

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 14:11   #487
Eiiuzalezniasz
Raczkowanie

No to wróciłam dziewczynki
Normalnie załamać się można, miałam się na wakacjach odchudzać, ale widok tych wszystkich słodkości w hotelowej restauracji nie pozwalał mi na dietę ;/

Do września -5 kg

Powinnam dać radę ? I jakie ćwiczenia ? 2 godz biegania + 1 godz stepu ??

16 lat ->173,5 cm -> 58-59 kg.

Wrzesień -> 53 kg

Edytowane przez Eiiuzalezniasz
Czas edycji: 2011-07-19 o 14:12
Eiiuzalezniasz jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-19, 15:19   #488
meeedzik
Zakorzenienie

Monia no ale kiedyś jak spróbujesz zrobić przedziałek na boku to pokaż nam zdjęcie i my tu ocenimy, czy ładnie czy nie Bo Tobie może wydawać się, że źle a pewnie ładnie wyglądasz
Alexis dziękuję pewnie wstawiaj zdjęcia, bo bardzo bym Cię chciała zobaczyć
No i cieszę się, że wakacje udane
Aniaczyrek ładne pazurki, takie delikatne
Stary 2011-07-19, 15:22   #489
_Baletnica_
Zadomowienie

DZIEWCZYNY!!!!!!!!!ZDAŁAM PRAWKO!!!!!!!
co prawda za szóstym razem, ale tak się cieszę jak głupia....nareszcie!!!
Jestem taka szczęśliwa!!! Ale bardzo zmęczona..
Dzisiaj:
kawa plus bułka słodka
jogobella light
a teraz smażone udko na teflonie.
na kolację pomidor z jogurtem z 1kanapką wieloziarnistą

Nie biegam dzisiaj, bo jestem padnięta. Dziś na wadze 51,4. MUSI BYĆ DO KOŃCA TYG. 50,5 !! Musi.

Kupiłam sobie tą patelnię z Tefala, z tym czerwonym kółeczkiem, w promocji za 56zł zobaczymy jak się sprawuje..

Jezu....jestem taka szczęśliwa, że wycałowałabym Was wszystkie!

Edytowane przez _Baletnica_
Czas edycji: 2011-07-19 o 18:43
_Baletnica_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 15:34   #490
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

_Baletnica_ Gratulujeklask i: i Zycze szerokich dróg i bezpiecznej jazdy

Eiiuzalezniasz a gdzie bylas na wakacjach?? Do wrzesnia sporo czasu i mysle ze przy dietce i cwiczeniach napewno dasz rade

Pomalowalam paznokcie tym pekajacym lakierem , ale chyba jakis do dupy kupilam, bo strasznie szybko zasychal i nawet jak popekal nieciekawie wyglada

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 15:48   #491
_Baletnica_
Zadomowienie

aguniaaa, dziękuję.

ten teflon z Tefala jest za*ebisty! Polecam Wam dziewczyny! Udko bez skóry wyszło pysznie!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-19, 16:07   #492
Dorisek16
Raczkowanie

Baletnica wielkie gratulacja za determinacje i ze zdalas wkoncu , ja bym zdala za 2 podejsciem ale babka mi wyskoczyla przed maska jakas glupia laleczka i jeszcze sie smiala, bezczelna i przez nia nie zdalam a ze nie mialam kasy to juz nie podchodzilam wiecej
moze kiedys mi sie uda, szkoda kasy bo ponad 2 tysiaki poszly sie je*bać, no ale coz

Eiiuzalezniasz do wrzesnia napewno dasz rade jak bedziesz przestrzegac dietki, 3mam kciuki no i zazdroszcze wzrostu

ja juz wysprzatałam, jeszcze pranko powiesze pozniej i jest git
zaraz sie troszke porozciagam a pozniej obiadek i na wieczor półbrzuszki
Stary 2011-07-19, 16:44   #493
LoczuSiek5
Raczkowanie

Witajcie
U mnie burza w nocy była jak cholera i dziś po południu też coś grzmiało.
A teraz duszno, że wytrzymać się nie da.
Moje dzisiejsze menu
Ś:30 g płatków Just Fit + mleko 0,5%
ŚII: Jogurt pitny Bakoma (80 kcl), potem były dwa malutkie jabłka
O: trochę zupy kalafiorowej
P: ogórek kiszony i pół kromki chleba Graham z plasterkiem sera żółtego i liść sałaty
K: będzie kromka chleba z liściem sałaty i pomidorka.
Stary 2011-07-19, 17:03   #494
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Hej

A ja przed chwilą byłam na małych zakupach spożywczych kupiłam jogurciki naturalne te bez tłuszczu które uwielbiam, satino light waniliowy, parówki sojowe ( zachciało się parowek a to sojowe mają mało tłuszczu i mi smakują ) jabłka, hmm co jeszcze jogobelle light chciałam jakaś sałatkę ale chyba jutro sama coś zrobie wszędzie tylko te gotowe z majonezem a ja chciałam jakąś świeżą z kurczakiem A i kupiłam peeling z farmony cudnie pachnie. Z ucha non stop się ropa sączy ale dobrze, że nie boli tak mocno jak wczoraj. Dzisiaj koleżanka powiedziała, że wyglądam jakby mnie z Oświęcimia wypuścili, a wczoraj tata koleżanki, że wyglądam jakbym wzięła kredyt we frankach

W ogóle to dostałam mnóstwo propozycji z tą sesją, jutro idę na spotkanie, czwartek też w sobotę w nocy ma jedna być ale nie dam rady bo koleżanka wyjeżdza i robi imprezę

W ogóle to dzisiaj ładnie na siłowni poćwiczyłam 3 godzinki

aniaczyrek śliczne pazurki ale ja bym na Twoim miejscu znalazła stylistkę która Ci zrobi z coverem bo widzę, że masz krótką płytkę paznokcia i ten french nie wygląda za ładnie, a cover to wydłużenie naturalnej płytki kosztuje z 10 zł więcej ale efekt jest mega naprawdę polecam, sama kiedyś zajmowałam się paznokciami

Eiiuzalezniasz 2 godziny biegania? Toż ja bym padła chyba

Baletnica
gratuluje, nie ważne za którym razem ważne, że się udało Ja mam prawko jeszcze przed sobą, u mnie w rodzinnym mieście robią za darmo kursy to jakiś projekt z Unii więc płacę tylko za sam egzamin 120 zł czy jakoś tak Ale kurde wolałabym w większym mieście zrobić np. tutaj w Białymstoku bo później jak się nauczę tam jeździć i tutaj na te wszystkie ronda wyjadę to nie będę wiedziała co i jak, myślę właśnie jeszcze nad tym

04.12.13 Ostrzyknięcie ust

Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 17:22   #495
aada0
Rozeznanie

Mi się zaczął właśnie remont kuchni, więc dostęp do jedzenia ograniczony i dostałam @, co wzbudza we mnie ogromnego lenia, mimo to dzisiaj 8abs,legs,buns odklepane jak myślicie, czy orzeszki ziemne prażone, bez tłuszczu, bez soli, nadają się jako zdrowy dodatek do sałatek?
W ogóle jak patrzyłam na Wasze zdjęcia, to aż mi smutno takie chudziny i się odchudzają! Mi oczywiście rykoszetem wróciło dawno zrzucone 2 kg, i znów jest 59 Nie mogę się odbić od tej wagi, a marzy mi się 55 kg sprzed 2 lat Aaaa jeśli mowa o pierożkach-dzisiaj były u babci na obiad, a ja zamiast tego zrobilam sobie sałatkę owocową :p możecie sobie wyobrazić oburzenie babci

ZOBACZYĆ 5 NA POCZĄTKU!

aada0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 17:49   #496
meeedzik
Zakorzenienie

Baletnica strasznie się cieszę, że w końcu Ci się udało Gratulacje kochana
Karola no to fest komplementy dostałaś a ja dziś też od paru osób usłyszałam, że jestem za chuda i powinnam przytyć 5kg a była dziewczyna mojego kuzyna taka była zdziwiona jak mnie zobaczyła, powiedziała, żebym więcej nie chudła, bo mnie widać nie będzie a to ona zawsze taka kruszynka była

U mnie się dziś też zapowiada wieczór na piwku, a na kolację hamburger smaka mam jak nie wiem, ale jeszcze nie wiem czy na 100% .
Stary 2011-07-19, 18:52   #497
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

dziewczyny mogę się do was dołączyc?
Jestem Cindy, w tym roku 21 lat, waga prawie 57 kg. Jeszcze rok temu ważyłam 62 kg. Wzrost 166cm. Chciałabym schudnąc do 50 kg. Potrzebuję nowej grupy wsparcia, która karałaby mnie za moje grzeszki, bo ja już sama nad tym nie panuję Mogę na was liczyc?
Mam pytanie- czy wszystkie przestrzegacie diety 1000kcal i czy coś cwiczycie? Ja zaraz was doczytam
Zaczynam walkę od jutra

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 18:55   #498
tinekk
Zadomowienie

Agniesik dziekuję za miałe słowa a buty to prezent od mamy z zagranicy wiec pewnie można by je znaleźć ale na allegro

Baletnica gratuluje!!! pamiętam jakie to szczęscie zdać na prawko nie ważne za którym ważne ze niedługo będziesz miec je w ręce super brawo brawo brawo ! ! ! Tylko nas nie pozabijaj
Co do tefala to ja nie miałam kurde nigdy takiej patelni i też sie nad nia nieraz zastanawiałam jak to pożliwe smażyć bez tłuszczu i nic nie przywiera?;> serio? chetnie bym sama zainwestowała w takie cudo jeśli naprawde mozna smazyć wszystko bez tłuszczyku

Meeedzik takiej to dobrze hamburger na kolacje i już zazdroszczę i smacznego

NeverGood lubie zakupy spożywcze zawsze jak na takie ide to mi sprawiają dużo radości ( nie mówiąc już jeśli mam zamiar powiększyć swoją garderobę ) mam biedronkę pod nosem i lubie tam zaglądac mają fajne ceny smaczne produkty i duży wybór a co do uszka mam nadzieje ze wkrótce Ci to przejdzie musiało Cie chyba gdzieś porządnie przewiać że aż zapalenia dostałaś, wracaj do zdrowia ucho ty!

Aniaczyrek szkoda ze nie mieszkasz gdzieś tu na południu niedaleko mnie, moja siostra robi piękne paznokcie ona ma poprostu talent artystyczny maluje obrazy paznokcie robi makijaże wszystko lewą ręką i jest do tego stworzona poprostu ma do tego dryk i sama sobie zazdroszczę bo mam własną kosmetyczke która robi na mnie wszystko poleciłabym Ci ją z całego serca i napewno byłabyś zadowolona ale zrób sobie jakiś ładny french bo na ślub takie paznokietki ślicznie sie prezentują

Monia pewnie smaży tyłek i niedługo będzie czarna jak jej włosy Chcemy przedziałku na bok! jestem pewna tak jak meeedzik ze napewno ślicznie bedziesz wyglądać tylko nie mozesz sie przekonac daj nam spojzec obiektywnym okiem! ( jesli oczywiscie chcesz )

Ja wróciłam z basenu i wyglądam jak rak nieborak fakt ze poraz pierwszy sie opalałam w tym roku i wyszłam na totalne słońce na kilka godzin nie było inteligentnym pomysłem ale raz sie żyje nabalsamowałam sie i mysle ze do jutra powinno zbrązowieć zebym w pracy ludzi nie przestraszyła

Moje dzisiejsze menu:

8: owisanka na mleku + ciasto
11: śliwka
14: pół zapiekanki + gruszka
18: 2 kanapki z serkiem konserwą i pomidorem

Z dzisiejszego dnia jestem zadowolona i nie mam wyrzutów po zapiekance bo nie dośc ze była mała to spokojnie traktuje ją jako obiad

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 19:08   #499
meeedzik
Zakorzenienie

Cindy witamy no i mam nadzieję, że z nami będzie Ci łatwiej oczywiście za każde grzeszki będzie ochrzan jak sobie życzysz ;p no ale mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby bo będziesz przestrzegać diety
Co do 1000 kalorii to wiadomo, że nie zawsze nam tyle wychodzi ( a raczej dziewczynom, bo ja teraz jem więcej ) no ale się starają mieścić w tym przedziale
Tinek oj chciałabym tak zawsze i żeby to się nie odbijało na mojej wadze a do tego przed chwilą zjadłam pół czekolady z tymi dużymi orzechami pysznaaaa była

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-19, 19:12   #500
tinekk
Zadomowienie

Meeedzik Haha no wiecie co ona sie udziela na wątku dietetycznym wcinając hamburgery i czekolade z orzechami! w dodatku popija piwem i chudnie to nie fer my też tak chcemy!!!

Cindy witaj chętnie przyjmiemy kolejną dziewczynę gotową do tego by czuć sie dobrze w swoim ciele, zapraszamy do naszego grona i codziennej spowiedzi, nie zawsze dajemy rozgrzeszenie więc pilnuj sie! żartuję fajnie ze są nowe osoby

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Edytowane przez tinekk
Czas edycji: 2011-07-19 o 19:14
Stary 2011-07-19, 19:17   #501
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Dziewczyny a jak tak z innej beczki możecie mi obliczyć ile ja dzisiaj kcal zjadłam? Bo kurde zastanawia mnie to zawsze, podam swój dzisiejszy jadłospis
Ś: Jogurt o ten http://www.bakoma.pl/pl/jogurty/jogurt_probiotyczny
plus garstka zdrowego błonnika i nestle fitness czekoladowe plus pół jabłuszka
II/obiad- kanapka kromka razowca plus wędzona pierś z kurczaka ta biedronkowa z morlin plus satino light waniliowy
P: jabłko plus kromka świeżutkiego chleba razowego ( musiałam był jeszcze cieplutki ) zjadłam tą tzw. dupkę
K: Kromka razowca plus ok. 50 gram łososia wędzonego jedno jajko bez żółtka

Bardzo proszę o obliczenie i przybliżenie ile ja mniej więcej dziś zjadłam bo kurczę nie mam pojęcia ile ja kalorii jem

tinek ja nad biedronką mieszkam więc mam blisko A jakoś tak sobie lubię biedronkę bo nie ma tam coli light tej oryginalnej i moich jogurcików light A z uchem jade zaraz znowu na pogotowie jak będzie ta lekarka co w niedziele to zlinczuje szmatę

Edytowane przez NeverGoodEnough18
Czas edycji: 2011-07-19 o 19:19
Stary 2011-07-19, 19:18   #502
tinekk
Zadomowienie

Aniaczyrek własnie zauważyłam ze jesteś z podkarpacia ja również, mieszkam w Rzeszowie jeśli chcesz podesle Ci kilka przykładowych wzorków paznokci jeśli siostra ma gdzies na internecie bo kiedyś miała lub jeśli mieszkasz w RZ to sama mogłabyś do niej zaglądnąć nawet na samo obejżenie

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2011-07-19, 19:26   #503
Dorisek16
Raczkowanie

meedzik normalnie smaka nam wszystkim tutaj robisz tymi smakołykami, nie kuś nas więcej
Cindy witaj, czasami sie zdarzy ze przekroczymy te 1000 kalorii, u mnie jest prawie codziennie cos kolo 1050 kalorii
ja cwicze polbrzuszki i sie troszke rozciagam rano i wieczorem, nic specjalnego
jestem len i nie lubie cwiczyc, bo szybko rezygnuje a nie chce sie zmuszac do czegos czego nie lubie, wole robic cos co sprawia mi jakas tam radoche

Moj jadlospis dzis:
ś: musli z jogurtem
IIś: 4 wafle ryzowe z keczupem+ jablko
o: mala piers + 2 male buraczki
k: serek wiejski

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-19, 19:34   #504
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
Napisane przez Dorisek16 Pokaż wiadomość
meedzik normalnie smaka nam wszystkim tutaj robisz tymi smakołykami, nie kuś nas więcej
Cindy witaj, czasami sie zdarzy ze przekroczymy te 1000 kalorii, u mnie jest prawie codziennie cos kolo 1050 kalorii
ja cwicze polbrzuszki i sie troszke rozciagam rano i wieczorem, nic specjalnego
jestem len i nie lubie cwiczyc, bo szybko rezygnuje a nie chce sie zmuszac do czegos czego nie lubie, wole robic cos co sprawia mi jakas tam radoche

Moj jadlospis dzis:
ś: musli z jogurtem
IIś: 4 wafle ryzowe z keczupem+ jablko
o: mala piers + 2 male buraczki
k: serek wiejski

Toż to 1000 nawet nie ma

Stary 2011-07-19, 19:41   #505
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

ooo dziękuję za miłe przywitanie
tak więc jutro napiszę jak mi poszło 3 mam za was kciuki * chcę zacząc jeśc 5 małych posiłków max 1000kcal dziennie i codziennie się ruszac, może się uda.
No i pas masujący zamówiłam właśnie za 100zł podobno są efekty, podobno cellulit znika zobaczymy. Muszę się wziąc za siebie, bo widzę, że to ostatni dzwonek
Pozdrawiam dziewczyny i do jutra

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 19:50   #506
_Baletnica_
Zadomowienie

tinekk, ja miałam taki stary teflon, gdzie zawsze przywierało...a dzisiaj nic! udko cudownie się upiekło, ładnie zarumieniło, i było chrupiące!
i nic nie przywarło, sama jestem w szoku!
Moja kumpela Mi poradziła, bo ma od roku tego Tefala i jest bardzo zadowolona, a cena w Makro- kusiła

A gdzie nasza śliczna Sandera?
Stary 2011-07-19, 19:56   #507
alexis77
Zadomowienie

Dziewczyny dodałam 2 zdj z Wakacji do albumu takie pierwsze lepsze bo mamy ich tysiąc i mi się nie chciało wybierać ale próbowałam jeszcze dograć i nie mogę , nie wiem czemu
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 20:02   #508
Dorisek16
Raczkowanie

NeverGoodEnough jest 1000 kalorii bo z rana jem duuze musli z 250 g jog, naturalnego i samo sniadanie ma kolo albo troche ponad 400 kalorii bo musli jest dosc kaloryczne, moje jest jeszcze z orzechami, migdalami i rodzynkami
Stary 2011-07-19, 20:02   #509
dolly87
Raczkowanie

Baletnico gratuluję prawka- ja też zdałam za 6 razem
Kurczę dziewczyny nie mogę się wziąć za dietę ;( Byłam dzisiaj u cioci i się napchałam chleba z masłem i miodem, a na obiad ziemniaczki z siadłym mlekiem i ... skwarkami Teraz jest mi tak niedobrze, że zaraz zwymiotuję, chyba za dużo tego wszystkiego i teraz mnie mdli :/ Jeżeli jutro zgrzeszę, to chyba sobie krzywdę zrobię! W nagrodę za dzielne trzymanie diety kupiłam sobie telefon blackberry zeby mieć z wami stały kontakt, a zanim mi go kurier przyniesie, to ja przytyje z 5 kg!!!
Macie jakiś sposób na mdłości, bo zaraz umrę ;(
dolly87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 20:47   #510
monika01011986
Zakorzenienie

noooo w końcu jestem! Juz się nie mogłam doczekać aż do Was tu zajrzę
Ja dzisiaj do 15 byłam nad jeziorkiem, trochę się opaliłam nawet ale woda lodowata! Weszłam tylko do kostek i uciekłam na kocyk
Pogoda u mnie cały dzień dziś piękna! Gorąco i bezchmurnie. Byłam dziś na zakupach i nakupowałam znowu mase jedzenia w tym kilogram zielonego groszku i właśnie skończyłam go jeść..... Pewnie w nocy umrę z bólu brzucha ;p
A dziś:
śniadanie - 50 g Just Fit + 3 łyżki otrębów + szklanka mleka 2%
śniadanie 2 (nad jeziorkiem) z 20 chipsów o smaku ketchupu (cheetosy) i z dwie garście ciasteczek Junior Safari - takie cieniutkie w kształcie zwierzątek, w smaku jak paluszki.
obiad - 100 g brokuły i 3 małe kawalątki grillowanej piersi z odrobinką sosu czosnkowego
podwieczorek - 3 swojskie gofry (teściowa robiła) - ale takie malutkie i płaskie w kształcie serduszek i mało słodkie, później 2 kawałki arbuza i niecały kilogram groszku - dużo wyrzuciłam bo był niedobry i stary ;/
kolacja - 4 te swojskie gofry ( myślę, że jeden ma ok. 50 kcal) z dżemem niskosłodzonym + Pepsi Light ;p - nie chce mi się nic robić więc poszłam na łatwiznę ;p

Także dziś się zbytnio diety nie trzymałam ;( jutro na bank będzie więcej na wadze no ale trudno ;(
Ale dziś napisałyście!!!! Teraz będe godzinę odpisywała

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości