Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-01-06, 12:39   #481
psyhe666
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Właśnie Psyhe, co z Twoim prawkiem? :P
Co do telefonów, to jak dla mnie nic nie przebije iphone'a

Bania, aTwoja siostra też jest taka chuda jak Ty?
Teraz mam sesję, ale zamierzam się umówić 20-go na teorię (bo mi się skończyła )... 20 będzie ok, bo będę miała 4 dni na nauczenie się teorii po zerówce z logiki i kole z łaciny, a po teorii będę miała 8 dni na nauczenie się do egzaminu z socjologii Tak to sobie wykombinowałam
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-06, 12:40   #482
whiskey
Zadomowienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

aniabaniaa mam mały transfer kiedy jestem w 100licy :| więc nie mogę zbyt często wchodzić na wizaż :/

ja z 20 minut temu wstałam, wczoraj poszłam spać o 2 i zawsze po czymś takim strasznie boli mnie głowa. :sciana: dziś powinnam się uczyć i mam taki zamiar, ale co z tego wyjdzie to nie wiem zapału brak

odkąd cię poznałam, noszę w kieszeni szminkę.

blog.
whiskey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-06, 12:47   #483
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
przeszly mnie ciarki, chyba ze wzruszenia! fajnie sie to czytalo nadal Cie pewnie trzymaja emocje, co? D
wiesz co sama nie wiem. Ale jak Tż mówi do mnie 'narzeczono' to jakoś tak nieswojo się czuję jeszcze się chyba nie przezwyczaiłam
Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Jak byłam dzieckiem to mówili na mnie Pucia Dziękuję
eej ale pućki przecież są fajne i seksowne no powiedzcie że tak bo jestem już prawie 20 latką z lekkimi pućkami
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Umieram! Mam zapchane zatoki, gardło mnie boli, kości łamią - witaj grypo! inhalacja zrobiona, tabletki wzięte, teraz kawka i na łóżko- żeby tylko Malej nie zarazic

Wczoraj TZ otworzył ptasie mleczko i.... nie zjadłam ani kostki w ogóle po kolacji nic już nie podjadałam
MP jak dziś zdrówko lepiej coś? teraz jest taka okropna pogoda że łatwo się zarazić jakimś chorobskiem.
Jak Ty to zrobiłaś? Ja bym Tż wyrwałą pudełko i sama całe zjadła
Cytat:
JEZU, ALE JESTEM ZŁA!!! W hotelu, gdzie ma być studniówka są dwie managerki.. jedna podpisała umowę z naszą szkołą, a druga z jakimiś związkami zawodowymi NA TEN SAM DZIEŃ. Zrobiła sie awantura.. Usłyszeliśmy, że GÓWNIARY ZE SWOIMI FAGASAMI mogą mieć imprezę w sobotę. No i dzisiaj przyjechał właściciel i PRZESUNĄŁ studniówkę na 28, bo uznał, że tamta impreza jest bardziej opłacalna, bo oni biorą alkohol, a my nie. CO Z TEGO, że połowa z Nas ma terminy na kosmetyczki, fryzjerów + kilkoro wyjeżdża w sobotę na ferie [łącznie z nauczycielami] no i mamy partnerów na studniach zaocznych, którzy mają sesje Był łaskaw obniżyć cenę o 10zł od osoby.. KPINA!!!!
to chyba jakaś kpinaale nie martw się i nie pozwól żeby jakiś dupek zepsuł Wam imprezę
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Ania Ty też wyglądasz jak laska, która nie ma dni paszteta/smakołyczków

Tylko ma ograniczyć masło?!!!! To może ja też się przejdę do dietetyka? Tylko wydaje mi się, że mój dietetyk będzie miał taką wiedzę jak laski na wizażu co nie jedzą po 19
Wy wszystkie wyglądacie jak turbo laski i jeden pasztet (ja) wśród Was

Mi Tż kiedyś mówił że jego koleżankaktóra jest dietetykiem mówiła żeby zjeść np kanapkę z masłem a później jogurt i że to jest dobre na odchudzanieale nie wiem co może zdziałać jogurt+masło
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-06, 12:54   #484
traicionera
Zakorzenienie

Cytat:
po 2/3 cm na udo, w ciągu miesiaca?! WOW! moje uda też chcą tyle zrzucic ;p jutro muszę sie pomierzyc

1. Rzeczywiście musi uważać Ciebie za świetnego kierowcę, skoro dał Ci pojezdzic samochodem
ja nie jezdze i tz mowi ze to dobrze bo lubi byc moim szoferem
ale jestem zdecydowana, jak bede miala jakis luzniejszy miesiac, wracam na prawko - wczoraj slyszalam, ze nowe przepisy wchodza dopiero za rok-- wiec jeszcze jest szansa ze jakos zdam (Psyhe, jak tam Twoje prawko? przestalas sie chwalic )

2. hm, htc w anonamencie, to w t mobile? ja mam plus mix, w sumie to jestem zadowolona, zwerbowalam do plusa cala rodzine, wiec koszty sa znikome. co 1,5 roku mam nowy telefon, takze chyba odpowiada mi to rozwiazanie ale htc za 2 dychy........ ajc

hahaha! moj telefon tez jest czesto uwalony podkladem! marze o tym, zeby z niego zrezygnowac (z podkladu) ale mam tak beznadziejna cere, ze narazie nie ma na to szans

samsung odpada, nie lubie telefonow samsunga. nokia qwerty- calkiem mozliwe ze zdecyduje sie wlasnie na taka

ahhaah! macie świetną przychodnię

noo laptopa tez strasznie packam ;/ szczeliny w klawiaturze mnie przerażają ;/

nokia 500, o nieeeeeeeee! ma go moja znienawidzona koleżanka jak ja tego dziewuszyska nie lubie! dostala od faceta pod choinke i jest podnieta od wigilii, w kazdej rozmowie o tym wspomina dodam ze ich sytuacja materialna nie jest jakas super swietna, wtedy rozwalaja mnie takie prezenty

iphone e, i tak mam bana na takie telefony ;p

tez tak slyszalam
ten spadek to zasługa brazil butt lift, szczegolnie polecam filmik high&tights-daje wycisk nóżkom

Ja mam nokie z dotykowym i qwerciakiem, bardzo sobie chwale

Ja jestem za htc, bo telefony z androidem można naprawdę super dostosować pod siwoje potrzeby. jak mój mąż zaczal wgrywać rozne rzeczy do swojej komorki, to teraz iphony wyglądają przy niej słabo pod względem funkcjonalności.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-06, 12:58   #485
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
1. Rzeczywiście musi uważać Ciebie za świetnego kierowcę, skoro dał Ci pojezdzic samochodem
ja nie jezdze i tz mowi ze to dobrze bo lubi byc moim szoferem
ale jestem zdecydowana, jak bede miala jakis luzniejszy miesiac, wracam na prawko - wczoraj slyszalam, ze nowe przepisy wchodza dopiero za rok-- wiec jeszcze jest szansa ze jakos zdam (Psyhe, jak tam Twoje prawko? przestalas sie chwalic )
Egzaminator powiedział mi, że mam dryg, bo po 30 godzinach miałam już bezwarunkowe ruchy, które mają kierowcy po latach. A ja po prostu dużo autem śmigałam z tatą
Może M po prostu BOI SIĘ GNIEWU SWOJEJ PANI!

Zrób prawko, zrób
Cytat:
2. hm, htc w anonamencie, to w t mobile? ja mam plus mix, w sumie to jestem zadowolona, zwerbowalam do plusa cala rodzine, wiec koszty sa znikome. co 1,5 roku mam nowy telefon, takze chyba odpowiada mi to rozwiazanie ale htc za 2 dychy........ ajc
Normalnie pewnie kosztuje więcej, ale ja jestem w Erze/T-mobile od kilku ładnych lat, więc mam upusty. Zresztą sieć była mi na rękę, bo mogłam dzwonić do Niemiec za darmo
Cytat:
hahaha! moj telefon tez jest czesto uwalony podkladem! marze o tym, zeby z niego zrezygnowac (z podkladu) ale mam tak beznadziejna cere, ze narazie nie ma na to szans
U mnie to samo.. Póki plamki nie zejdą muszę się brudzić z tymi cudakami.

Cytat:
iphone e, i tak mam bana na takie telefony ;p
Dlaczego? Powiedz, że jesteś psują
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
wiesz co sama nie wiem. Ale jak Tż mówi do mnie 'narzeczono' to jakoś tak nieswojo się czuję jeszcze się chyba nie przezwyczaiłam
Do mnie tak mówi bez pierścionka i PODOBA MI SIĘ TO - czy ja jestem jakaś dzifffna?!
Cytat:
eej ale pućki przecież są fajne i seksowne no powiedzcie że tak bo jestem już prawie 20 latką z lekkimi pućkami
Wg mnie ja nadal mam pućki, chociaż cała reszta uważa, że tak nie jest. Pewnie, że są seksowne, bo można złapać za polika i zrobić "tititit bobasku"
Cytat:
Mi Tż kiedyś mówił że jego koleżankaktóra jest dietetykiem mówiła żeby zjeść np kanapkę z masłem a później jogurt i że to jest dobre na odchudzanieale nie wiem co może zdziałać jogurt+masło
Lubię masło, jogurt też.. ALE TAKIEGO POŁĄCZENIA NIE WIDZĘ. Chociaż może spróbuję, bo rozleniwiłam jelita i bez kawy rozpuszczalnej nie ruszą. Nie wiem co robić!

Prawa człowieka nauczone Po południu nauczę się dokumentów i już o temat mniej!

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-06, 13:01   #486
psyhe666
Zakorzenienie

W ogóle tęsknię za Winylem, BŚ, SR, Eldo
so trójka maybe.

Stary 2012-01-06, 13:11   #487
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

Chciałam się rano zważyć, ale zobaczyłam swoje odbicie w lustrze i spodobało mi się - bałam się, że waga zaburzy moją harmonię
hehhe, u mnie było trochę inaczej, spojrzalam w lustro i zobaczylam wydety brzuch ;p mowie no nie, masakra, znowu mi wzrosla waga ;p ale weszlam, i okazalo sie ze jest ok
Cytat:
Aniabania, przyszła
I nagle psyhe staje się mega kujonicą zbunkrowaną w zaciszu swojego mrocznego pokoju

Też nie kumam takich prezentów jak się nie ma nadmiaru kasy
To ja nienawidzę w takim razie htc Chyba nie muszę mówić dlaczego
1.
2. no ;/ masara jakas najbardziej rozwalaja mnie patologiczne wielodzietne rodziny w ktorych kazde dziecko ma smartfona/lustrzanke,czy inne bajery, a matka do garnka nie ma co wlozyc, i tacy ludzie chodza po zasilki do pomocy spolecznej
Cytat:
Właśnie Psyhe, co z Twoim prawkiem? :P
Co do telefonów, to jak dla mnie nic nie przebije iphone'a

Bania, aTwoja siostra też jest taka chuda jak Ty?
masz iphone'a?!

moja siostra jest nizsza, a wage ma podobna. ma jakies 170 cm wzrostu , a wazy tak miedzy 57/59.
ciezko mi powiedziec czy ciagle rosnie, od jakiegos czasu stoi w miejscu jesli chodzi o wzrost, za to sukcesywnie sie poszerza ;p ma ladna, bardzo bardzo kobieca sylwetke. podoba sie tzowi i jego kumplom ma duuuzy biust i bardzo waska talie, fajny tylek.
Cytat:
Teraz mam sesję, ale zamierzam się umówić 20-go na teorię (bo mi się skończyła )... 20 będzie ok, bo będę miała 4 dni na nauczenie się teorii po zerówce z logiki i kole z łaciny, a po teorii będę miała 8 dni na nauczenie się do egzaminu z socjologii Tak to sobie wykombinowałam
achaaaaa! ja musze przedzwonic do mojego zboczonego instruktora, czy przyjmie koze ;p tak na mnie mowil
Cytat:

Jak Ty to zrobiłaś? Ja bym Tż wyrwałą pudełko i sama całe zjadła

1. pućki są super! moj tz mowi na mnie PUĆKA i targa mnie za policzki i wtedy mowi puci puci

2. co nie? tez bym wyrwala pudelko ale mam ochote na slodkosci....

3. o kurcze, to ciekawy pomysl dietetyczny a ja sie jablkami faszeruje

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
ten spadek to zasługa brazil butt lift, szczegolnie polecam filmik high&tights-daje wycisk nóżkom

Ja mam nokie z dotykowym i qwerciakiem, bardzo sobie chwale
mam strasznie slabe nogi ;/ od kilku lat nic praktycznie z nimi nie robie, a kiedys wlasnie najbardziej zalezalo mi na mocnych nogach. musze koneicznie zaczac takie treningi jak te Twoje. zaraz odnajde polecony przez Ciebie filmik
czyli cwiczysz to wieczorami? ja wlasciwie tez wtedy mam najwiecej czasu, rano by mi sie nie chcialo

polecasz nokie z qwerty ;> hmmm ... ja zawsze b ylam zadowolona z nokii. chyba przy niej pozostane
wiecie co, mialam rozne telefony, ale najgorsze to lg po prostu szok! w kazdym byla jakas wada fabryczna sa sliczne, ladnie wykonane, zrabne, urocze i designerskie, ale nie powinni produkowac telefonow;/

dziewczyny, mam 3 dni wolnego . mam zamiar spac, jesc i ogladac filmy, a w niedziele uprawiac seks.
co do tych filmow, macie jakies fajne propozycje? mam ochote na jakis psychologiczny film ryjacy czache

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-06, 13:20   #488
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

Dlaczego? Powiedz, że jesteś psują

Do mnie tak mówi bez pierścionka i PODOBA MI SIĘ TO - czy ja jestem jakaś dzifffna?!
czy psują, hm, ja nie dbam o te rzeczy, jakbym nie znała ich wartosci, przykro mi ze tak jest, ale nie umiem o nie dbac ;p nie umiem nosic telefonu w pokrowcu, zwijac sluchawek zeby nie niszczyly sie w torebce. telefon nie raz wyladowal na betonie, w wannie, przewaznie po roku pada mi glosnik albo inna strategiczna czesc urzadzenia. eksploatuje na maxa wszelkie techniczne rzeczy ktore sa w moim otoczeniu, tz mowi ze musze miec pancerny telefon.
iphone sporo kosztuje, tak samo jak wszystkie rzeczy apple. mam slabosc do tej firmy (ktora podobno jest domena gejow - sprawdzilam to, potwierdzam;p), ale kompletnie nie ma sensu wywalac takiej kasy na taki gadzet dla mnie.

ej, moj do mnei mowi "zono". ja kiedys mowilam do niego "mężu" i to mu sie podobało. pewnego razu poklocilismy sie tak masakrycznie, ze powiedzial mi cos w stylu "zeby byc moja zona trzeba sobie na to zasluzyc" - czy jakos tak! nie wyobrazacie sobie mojego owczesnego mega wku*rwu. wiem ze powiedzial to w strasznej zlosci, bo i ja mowilam mu okropne rzeczy, niemniej jednak, nigdy mu tego nie zapomne, i slowo "MĄŻ" dla mnie stracilo znaczenie i przestalo istniec, dopoki to ON na nie zacznie w pelni zaslugiwac;p
nadal mowi do mnie "zono", ale najbardziej pieszczotliwe sformulowanie ktorego uzywam wobec niego to: moj kot albo moj chlopak ;p
wiadomo, ze oprocz tego - uzywam jakis ☠☠☠☠☠☠☠ typu misiaczek, kotek itp.
choc nie moge przezyc, jak ide do niego do domu i jego matka mowi do niego "misiu"
normalnie rece opadaja
Cytat:
wlasnie, Winyl, pisz wiecej!
A Smietanka to nie wiem gdzie się podziewa co z Tobą
Sandej pewnie wkuwa i chodzi na siłownie, wróci za miesiąc i będzie super turba panią prokurator

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-01-06 o 13:25
Stary 2012-01-06, 13:28   #489
winyl
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam ogromne pućki i zapewne nigdy się ich nie pozbędę, ale mi to nie przeszkadza .
Cytat:
Wy wszystkie wyglądacie jak turbo laski i jeden pasztet (ja) wśród Was

Ja tu jestem największym turbopasztetem, więc nie masz się co martwić .
Może jeszcze biały chleb i jakiś jogurt owocowy?
Jeszcze zależy co miała na myśli mówiąc, że "jest dobry na odchudzanie" ...

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-06, 13:29   #490
psyhe666
Zakorzenienie

Aniabania, jeszcze aplikacja przed nią jak chce być panią prokurator

Ja też nienawidzę tekstów typu 'żeby być moją laską/żoną trzeba sobie zasłużyć' wtedy tracę nad sobą panowanie

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Winyyyyyyyyyyl, podczytujesz łachudro, a się nie odzywasz!
so trójka maybe.

Stary 2012-01-06, 13:33   #491
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
czy psują, hm, ja nie dbam o te rzeczy, jakbym nie znała ich wartosci, przykro mi ze tak jest, ale nie umiem o nie dbac ;p nie umiem nosic telefonu w pokrowcu, zwijac sluchawek zeby nie niszczyly sie w torebce. telefon nie raz wyladowal na betonie, w wannie, przewaznie po roku pada mi glosnik albo inna strategiczna czesc urzadzenia. eksploatuje na maxa wszelkie techniczne rzeczy ktore sa w moim otoczeniu, tz mowi ze musze miec pancerny telefon.
iphone sporo kosztuje, tak samo jak wszystkie rzeczy apple. mam slabosc do tej firmy (ktora podobno jest domena gejow - sprawdzilam to, potwierdzam;p), ale kompletnie nie ma sensu wywalac takiej kasy na taki gadzet dla mnie.

ej, moj do mnei mowi "zono". ja kiedys mowilam do niego "mężu" i to mu sie podobało. pewnego razu poklocilismy sie tak masakrycznie, ze powiedzial mi cos w stylu "zeby byc moja zona trzeba sobie na to zasluzyc" - czy jakos tak! nie wyobrazacie sobie mojego owczesnego mega wku*rwu. wiem ze powiedzial to w strasznej zlosci, bo i ja mowilam mu okropne rzeczy, niemniej jednak, nigdy mu tego nie zapomne, i slowo "MĄŻ" dla mnie stracilo znaczenie i przestalo istniec, dopoki to ON na nie zacznie w pelni zaslugiwac;p
nadal mowi do mnie "zono", ale najbardziej pieszczotliwe sformulowanie ktorego uzywam wobec niego to: moj kot albo moj chlopak ;p
wiadomo, ze oprocz tego - uzywam jakis ☠☠☠☠☠☠☠ typu misiaczek, kotek itp.
choc nie moge przezyc, jak ide do niego do domu i jego matka mowi do niego "misiu"
normalnie rece opadaja

wlasnie, Winyl, pisz wiecej!
A Smietanka to nie wiem gdzie się podziewa co z Tobą
Sandej pewnie wkuwa i chodzi na siłownie, wróci za miesiąc i będzie super turba panią prokurator
Jak tylko dam radę to będę!
Też tęsknię zai SR!!

Ja czasem do mojego mówię mężu .

A co do Twojej siostry - już sobie wyobrażam dwie takie laski. Cieszę się, że nie znam Was na żywo i nie muszę Was widywać na codzień, bo bym się spaliła ze wstydu, zazdrości itd. itp .

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
Aniabania, jeszcze aplikacja przed nią jak chce być panią prokurator

Ja też nienawidzę tekstów typu 'żeby być moją laską/żoną trzeba sobie zasłużyć' wtedy tracę nad sobą panowanie

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Winyyyyyyyyyyl, podczytujesz łachudro, a się nie odzywasz!
Przecież się odzywam, paskudo! Nawet na ostatniej stronie się pytałam co z Twoim prawkiem i mi nie odpisałaś

A co do podczytywania - to zawsze się staram czytać w miarę na bieżąco, ale zazwyczaj mam tyle do powiedzenia, że już nie mówię nic .

XOXO

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-06, 13:36   #492
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Jak tylko dam radę to będę!
Też tęsknię zai SR!!

Ja czasem do mojego mówię mężu .

A co do Twojej siostry - już sobie wyobrażam dwie takie laski. Cieszę się, że nie znam Was na żywo i nie muszę Was widywać na codzień, bo bym się spaliła ze wstydu, zazdrości itd. itp .

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Przecież się odzywam, paskudo! Nawet na ostatniej stronie się pytałam co z Twoim prawkiem i mi nie odpisałaś

A co do podczytywania - to zawsze się staram czytać w miarę na bieżąco, ale zazwyczaj mam tyle do powiedzenia, że już nie mówię nic .
Odpisałam pierwszy post na nowej stronie
so trójka maybe.

Stary 2012-01-06, 13:43   #493
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Odpisałam pierwszy post na nowej stronie
A ja nawet przeczytałam, ale jakoś to do mnie nie dotarło
To czemu się awanturujesz, że nie piszę? :P

XOXO
Stary 2012-01-06, 13:51   #494
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
A ja nawet przeczytałam, ale jakoś to do mnie nie dotarło
To czemu się awanturujesz, że nie piszę? :P
Bo mało i rzadko

Idę niedługo ćwiczyć
so trójka maybe.

Stary 2012-01-06, 13:56   #495
Loriette
Zakorzenienie

Bania! To mój facet jest gejem Bo On ma wszystko poczynając od iPoda kończąc na MAC'u. Że ja wcześniej tego nie zauważyłam!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-06, 14:26   #496
MalaPikanteria
Zadomowienie

yyyy.... tyle nabazgrałyście ze juz nie wiem co pisac czuje sie lepiej, oprócz zakwasów w udach ale mimo nich 8 min legs, skłony i przysiady zaliczone przed 8 rano
Ptasiego mleczka nie zjadłam bo powiedziałam sobie nie i koniec - jednak się da
I: 2 kanapki:jedna z serem, druga z kiełbasą +ogórek konserwowy, kawa z mlekiem
II: kawałek tortu (uchował się jeden z urodzin Małej), kawa
III: zaraz zjem żurek z ziemiakami
a potem cos wymyślę

Psyhe nie daj się koleżance!! jak cos to ją

Co do telefonów to mam dotykowy LG, ale to przypadek bo mój się rozsypał i dostałam ten. Nie steć mnie na i'phony, htc, itd.

Winyl pisz więcej koniecznie!!
A SR, Eldo, BS wracajcie!!! Chociaz BS chyba czasem nas podczytuje

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-06, 14:35   #497
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
no raczej!
Cytat:
Winyyyyyyyyyl! Proszę Cię wcale nie jestem taka super, ani ja, ani moja siostra
Cytat:
Bania! To mój facet jest gejem Bo On ma wszystko poczynając od iPoda kończąc na MAC'u. Że ja wcześniej tego nie zauważyłam!

nieeeeee@ na pewno nie ;p
tylko chodzilo mi o to ze geje czesto wybieraja apple na swoje gadżeciki

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:

Co do telefonów to mam dotykowy LG, ale to przypadek bo mój się rozsypał i dostałam ten. Nie steć mnie na i'phony, htc, itd.

Winyl pisz więcej koniecznie!!
A SR, Eldo, BS wracajcie!!! Chociaz BS chyba czasem nas podczytuje
1. mnie wlasnie tez nie jej, masz dotykowy lg, mam nadzieje, ze Twoj egzemplarz jest w porzadku! mam straszne doswiadczenia z tymi telefonami ;.
2. dokladnie, sluchac MP!

Stary 2012-01-06, 15:14   #498
psyhe666
Zakorzenienie

Aniabania, a ja myśłałam, że geje swoje gadżeciki kupują w sex shopach

Już po 35min. orbitreka i teraz drugi level ćwiczeń na brzuch, później coś na pupę i nogi, na cycki i ręce i może hh jak mi się nie odwidzi
so trójka maybe.

Stary 2012-01-06, 15:54   #499
traicionera
Zakorzenienie

Cytat:
hehhe, u mnie było trochę inaczej, spojrzalam w lustro i zobaczylam wydety brzuch ;p mowie no nie, masakra, znowu mi wzrosla waga ;p ale weszlam, i okazalo sie ze jest ok

1.
2. no ;/ masara jakas najbardziej rozwalaja mnie patologiczne wielodzietne rodziny w ktorych kazde dziecko ma smartfona/lustrzanke,czy inne bajery, a matka do garnka nie ma co wlozyc, i tacy ludzie chodza po zasilki do pomocy spolecznej

masz iphone'a?!

moja siostra jest nizsza, a wage ma podobna. ma jakies 170 cm wzrostu , a wazy tak miedzy 57/59.
ciezko mi powiedziec czy ciagle rosnie, od jakiegos czasu stoi w miejscu jesli chodzi o wzrost, za to sukcesywnie sie poszerza ;p ma ladna, bardzo bardzo kobieca sylwetke. podoba sie tzowi i jego kumplom ma duuuzy biust i bardzo waska talie, fajny tylek.

achaaaaa! ja musze przedzwonic do mojego zboczonego instruktora, czy przyjmie koze ;p tak na mnie mowil

1. pućki są super! moj tz mowi na mnie PUĆKA i targa mnie za policzki i wtedy mowi puci puci

2. co nie? tez bym wyrwala pudelko ale mam ochote na slodkosci....

3. o kurcze, to ciekawy pomysl dietetyczny a ja sie jablkami faszeruje

mam strasznie slabe nogi ;/ od kilku lat nic praktycznie z nimi nie robie, a kiedys wlasnie najbardziej zalezalo mi na mocnych nogach. musze koneicznie zaczac takie treningi jak te Twoje. zaraz odnajde polecony przez Ciebie filmik
czyli cwiczysz to wieczorami? ja wlasciwie tez wtedy mam najwiecej czasu, rano by mi sie nie chcialo

polecasz nokie z qwerty ;> hmmm ... ja zawsze b ylam zadowolona z nokii. chyba przy niej pozostane
wiecie co, mialam rozne telefony, ale najgorsze to lg po prostu szok! w kazdym byla jakas wada fabryczna sa sliczne, ladnie wykonane, zrabne, urocze i designerskie, ale nie powinni produkowac telefonow;/

dziewczyny, mam 3 dni wolnego . mam zamiar spac, jesc i ogladac filmy, a w niedziele uprawiac seks.
co do tych filmow, macie jakies fajne propozycje? mam ochote na jakis psychologiczny film ryjacy czache
Najlepsze efekty sa po ćwiczeniach z obciążnikami na nogi
cwicze tylko wieczorem, wyjątkowo rano, jesli wiedziałam, ze wieczorem np gdzieś wychodzę, bo tak to rano wszystko w biegu przed wyjściem z córeczką do roboty. Po powrocie moge ćwiczyć dopiero, gdy zaśnie.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-06, 16:49   #500
monika_f
Przyczajenie

cześć dziewczyny ,właściwie jestem tutaj nowa, też jestem na tej diecie - 6 dzień . schudłam tylko dwa kg, trzymam sie diety , do tego spacer pod gore ok. 2 godziny... później ćwiczenia półtora godziny... i tylko 2 kg .co prawda niektorzy mówią że schudłam ale mi sie niechce wierzyc...czuje sie z dnia na dzien grubsza , i mysle ze moje starania na darmo idą , zaczela bym juz jeść normalnie jednak moje sie że będę tyła w oczach.. w dodatku tyle mam naukiii troche mnie demotywuje.. ciągle myśle o jedzeniu, najchętnie to bym się rzuciła na chleb,ziemniaki tłustą rybe...;( od wczoraj właśnie mi sie tak bardzo chce jesc innych rzeczy.... ;( chyba niedam rady i przytyje z 10 kg...
Przepraszam za to użalanie.. ;(
monika_f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-06, 17:03   #501
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
1. mnie wlasnie tez nie jej, masz dotykowy lg, mam nadzieje, ze Twoj egzemplarz jest w porzadku! mam straszne doswiadczenia z tymi telefonami ;.
2. dokladnie, sluchac MP!
powiem Ci że nie narzekam na niego tylko wszystkie moje telefony gubią zasięg jestem jakas naprądowana czy co?
mam w domu kuzynkę, przed chwilą był szwagier - rodzinka mnie kocha

ajjjjj.... te zakwasy ledwo chodze

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-06, 17:20   #502
Loriette
Zakorzenienie

Bania - ważne, że ja nie jestem kolejnym gadżecikiem, hahaha!

Dziołszki..

I: Croissant z Lidla z serkiem topionym + kawa z mlekiem
II: Pieczone udko z kurczaka + ziemniaczki + kapusta kiszona z cebulką
III: (przed chwilą) croissant z plasterkiem szynki + zielona herbata

Mogę później zjeść jeszcze dwa jajka na miękko?!

Stary 2012-01-06, 17:22   #503
traicionera
Zakorzenienie

jasne, ze tak, przed sname powinnas zjesc jeszcze jeden posilek
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2012-01-06, 17:38   #504
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Aniabania, a ja myśłałam, że geje swoje gadżeciki kupują w sex shopach

Już po 35min. orbitreka i teraz drugi level ćwiczeń na brzuch, później coś na pupę i nogi, na cycki i ręce i może hh jak mi się nie odwidzi
ej, wcale nie wszyscy geje to takie zboki ;p

Psyhe, cwiczysz w swoim mrocznym pokoju jak szalona, chyba kolezanka dlugo nie wychodzi?
Cytat:
ajjjjj.... te zakwasy ledwo chodze
i dobrze! przynajmniej wiesz, ze dobrze wykonywalas cwiczenia!
Cytat:

I: Croissant z Lidla z serkiem topionym + kawa z mlekiem
II: Pieczone udko z kurczaka + ziemniaczki + kapusta kiszona z cebulką
III: (przed chwilą) croissant z plasterkiem szynki + zielona herbata

Mogę później zjeść jeszcze dwa jajka na miękko?!
uwielbiam te croissanty z lidla! szkoda ze najlepsze sa z nussmilkiem

ja właśnie wcinam serek wiejski z jabłkiem, 3 mandarynki no i jedno merci

ale też myślę nad jajkiem za jakiś czas
Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
jasne, ze tak, przed sname powinnas zjesc jeszcze jeden posilek
a powiedz mi bo z tego co widzę, chodzisz spać późno, późno też ćwiczysz. o której jesz ostatni posilek i co to jest?

Stary 2012-01-06, 17:59   #505
psyhe666
Zakorzenienie

Aniabania, przytyła
so trójka maybe.

Stary 2012-01-06, 18:01   #506
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Aniabania, przytyła
aahahaa! dobrze jej tak, tylko żeby się nie znalazła na naszym watku

Stary 2012-01-06, 18:02   #507
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Monia, a powiedz mi, już we wszystkich aptekach są te same ceny leków? Ciekawe czy moje pigułki zdrożały Śmietanka, Ty bierzesz takie same jak ja, prawda? Yaz.
Takie same są ceny urzędowe. Piguły nie zdrożały Raczej leki na astmę, cukrzycę itp.
Ale to co się teraz dzieje to szok. Lekarze nie wpisują oddziału nfz-u, wszystko trzeba walić na 100%,ludzie bulą dużą kasę. Ale do doktorka z wioski nic nie powiedzą bo to przecież jak ksiądz,a że wywalają 250zł. zamiast 100zł. na leki to co tam

Cytat:
Monia nie chce się nad sobą użalać ale moje życie wyglada podobnie do dziewczyny którą opisałaś... Jak mówiłam komuś że coś na Wizażu to patrzeli na mnie jakbym powiedziała "na Marsie" jak jadę do biedronki to jest juz coś, no chyba że weekendy w szkole to wyrywam się z tego zadupia.....
PW poszło
E tam Ty jesteś nasza, chcesz coś zmienić, jesteś super mama i super kobietą

Cytat:

ogladalyscie "rozyczke"?
Ja oglądałam,ale mało co pamiętam,więc chyba kiepski był

Cytat:
ej, jak zostac dietetykiem ;p
2 letnie studium technik dietetyczny albo studia na technologii żywności :P

Cytat:
Jaki kujon
jak tam przyjaciółeczka siostry?

Jak bosko mieć wolne Wieczór z laptopem, chrupkami, trixxami (są w biedrze w nowej puszce!), 2 książki do skończenia, bosko

Ciesze się na te parę godzin jak głupia ostatnio w ogóle nie mam dla siebie czasu. Wstaję o 6:00, wracam o 17:00. Czasami jakieś zakupy, coś załatwić,z kimś się spotkać, tż i tydzień przelatuje. Kładę się po 22:00,wstaję o 6:00 i tak w kółko,a jak przychodzi weekend to zawsze jest coś do załatwienia
Ale nie ma bata, za tydzień albo dwa bunkrujemy się na cały weekend w łóżku i z niego nie wychodzimy!

Jeść staram się ok, przede wszystkim nie napychać się wieczorem. Ale poukładanych jadłospisów nie mam, nie mam czasu o nich myśleć, gotować coś wymyślnego. Ostatnio rano smażę jajecznicę z szynką i zabieram do pracy, do tego jakieś pomidorki, papryka,aby w miarę zdrowo. Zabieram wieśniaki, owoce, czasami kanapkę albo coś do odgrzania. Znudziło mi się to. Podrzućcie mi pomysły na jakieś konkretne sałatki, takie które napychają na 5-6 godzin
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-06, 18:11   #508
psyhe666
Zakorzenienie

Monia, eeeeeee tam kujon

Napisałam wcześniej, że przytyła

Aleeeee mam ochotę na zimne piwko

Dzsiaj łandie jadłam więc należy mi się browar w nagrodę
so trójka maybe.

Stary 2012-01-06, 18:15   #509
moooniaaaa
Zakorzenienie

Pij pij, moje trixxy juz się chłodzą
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-06, 18:23   #510
psyhe666
Zakorzenienie

Monia, podejrzałam Cię na fb Ale laseczka
so trójka maybe.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości