|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
)... 20 będzie ok, bo będę miała 4 dni na nauczenie się teorii po zerówce z logiki i kole z łaciny, a po teorii będę miała 8 dni na nauczenie się do egzaminu z socjologii Tak to sobie wykombinowałam
|
|
|
|
#482 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
aniabaniaa mam mały transfer kiedy jestem w 100licy :| więc nie mogę zbyt często wchodzić na wizaż :/
ja z 20 minut temu wstałam, wczoraj poszłam spać o 2 i zawsze po czymś takim strasznie boli mnie głowa. :sciana: dziś powinnam się uczyć i mam taki zamiar, ale co z tego wyjdzie to nie wiem zapału brak
|
|
#483 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeszcze się chyba nie przezwyczaiłam ![]() eej ale pućki przecież są fajne i seksowne Cytat:
Jak Ty to zrobiłaś? Ja bym Tż wyrwałą pudełko i sama całe zjadła ![]() Cytat:
Cytat:
i jeden pasztet (ja) wśród Was ![]() Mi Tż kiedyś mówił że jego koleżankaktóra jest dietetykiem mówiła żeby zjeść np kanapkę z masłem a później jogurt i że to jest dobre na odchudzanie ale nie wiem co może zdziałać jogurt+masło |
||||
|
|
|
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam nokie z dotykowym i qwerciakiem, bardzo sobie chwale Ja jestem za htc, bo telefony z androidem można naprawdę super dostosować pod siwoje potrzeby. jak mój mąż zaczal wgrywać rozne rzeczy do swojej komorki, to teraz iphony wyglądają przy niej słabo pod względem funkcjonalności.
|
|
|
#485 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może M po prostu BOI SIĘ GNIEWU SWOJEJ PANI! ![]() Zrób prawko, zrób Cytat:
Cytat:
Dlaczego? Powiedz, że jesteś psują ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Prawa człowieka nauczone Po południu nauczę się dokumentów i już o temat mniej!
|
|
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle tęsknię za Winylem, BŚ, SR, Eldo
|
|
|
#487 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
2. no ;/ masara jakas najbardziej rozwalaja mnie patologiczne wielodzietne rodziny w ktorych kazde dziecko ma smartfona/lustrzanke,czy inne bajery, a matka do garnka nie ma co wlozyc, i tacy ludzie chodza po zasilki do pomocy spolecznej Cytat:
![]() moja siostra jest nizsza, a wage ma podobna. ma jakies 170 cm wzrostu , a wazy tak miedzy 57/59. ciezko mi powiedziec czy ciagle rosnie, od jakiegos czasu stoi w miejscu jesli chodzi o wzrost, za to sukcesywnie sie poszerza ;p ma ladna, bardzo bardzo kobieca sylwetke. podoba sie tzowi i jego kumplom ma duuuzy biust i bardzo waska talie, fajny tylek.Cytat:
![]() Cytat:
2. co nie? 3. o kurcze, to ciekawy pomysl dietetyczny a ja sie jablkami faszeruje ![]() ![]() Cytat:
czyli cwiczysz to wieczorami? ja wlasciwie tez wtedy mam najwiecej czasu, rano by mi sie nie chcialo polecasz nokie z qwerty ;> hmmm ... ja zawsze b ylam zadowolona z nokii. chyba przy niej pozostane wiecie co, mialam rozne telefony, ale najgorsze to lg po prostu szok! w kazdym byla jakas wada fabryczna dziewczyny, mam 3 dni wolnego . mam zamiar spac, jesc i ogladac filmy, a w niedziele uprawiac seks. co do tych filmow, macie jakies fajne propozycje? mam ochote na jakis psychologiczny film ryjacy czache
|
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
iphone sporo kosztuje, tak samo jak wszystkie rzeczy apple. mam slabosc do tej firmy (ktora podobno jest domena gejow - sprawdzilam to, potwierdzam;p), ale kompletnie nie ma sensu wywalac takiej kasy na taki gadzet dla mnie.ej, moj do mnei mowi "zono". ja kiedys mowilam do niego "mężu" i to mu sie podobało. pewnego razu poklocilismy sie tak masakrycznie, ze powiedzial mi cos w stylu "zeby byc moja zona trzeba sobie na to zasluzyc" - czy jakos tak! nie wyobrazacie sobie mojego owczesnego mega wku*rwu. wiem ze powiedzial to w strasznej zlosci, bo i ja mowilam mu okropne rzeczy, niemniej jednak, nigdy mu tego nie zapomne, i slowo "MĄŻ" dla mnie stracilo znaczenie i przestalo istniec, dopoki to ON na nie zacznie w pelni zaslugiwac;p nadal mowi do mnie "zono", ale najbardziej pieszczotliwe sformulowanie ktorego uzywam wobec niego to: moj kot albo moj chlopak ;p wiadomo, ze oprocz tego - uzywam jakis ☠☠☠☠☠☠☠ typu misiaczek, kotek itp. choc nie moge przezyc, jak ide do niego do domu i jego matka mowi do niego "misiu" normalnie rece opadaja ![]() wlasnie, Winyl, pisz wiecej! A Smietanka to nie wiem gdzie się podziewa co z Tobą Sandej pewnie wkuwa i chodzi na siłownie, wróci za miesiąc i będzie super turba panią prokurator
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-01-06 o 13:25 |
|
|
|
|
|
#489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
. Może jeszcze biały chleb i jakiś jogurt owocowy? Jeszcze zależy co miała na myśli mówiąc, że "jest dobry na odchudzanie" ... ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
Aniabania, jeszcze aplikacja przed nią jak chce być panią prokurator
Ja też nienawidzę tekstów typu 'żeby być moją laską/żoną trzeba sobie zasłużyć' wtedy tracę nad sobą panowanie ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Winyyyyyyyyyyl, podczytujesz łachudro, a się nie odzywasz!
|
|
|
#491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też tęsknię za BŚ i SR!! Ja czasem do mojego mówię mężu . A co do Twojej siostry - już sobie wyobrażam dwie takie laski. Cieszę się, że nie znam Was na żywo i nie muszę Was widywać na codzień, bo bym się spaliła ze wstydu, zazdrości itd. itp . ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
A co do podczytywania - to zawsze się staram czytać w miarę na bieżąco, ale zazwyczaj mam tyle do powiedzenia, że już nie mówię nic .
|
|
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nawet przeczytałam, ale jakoś to do mnie nie dotarło
To czemu się awanturujesz, że nie piszę? :P
|
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę niedługo ćwiczyć
|
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Bania! To mój facet jest gejem
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#496 |
|
Zadomowienie
|
yyyy.... tyle nabazgrałyście ze juz nie wiem co pisac
czuje sie lepiej, oprócz zakwasów w udach ale mimo nich 8 min legs, skłony i przysiady zaliczone przed 8 rano ![]() Ptasiego mleczka nie zjadłam bo powiedziałam sobie nie i koniec - jednak się da ![]() I: 2 kanapki:jedna z serem, druga z kiełbasą +ogórek konserwowy, kawa z mlekiem II: kawałek tortu (uchował się jeden z urodzin Małej), kawa III: zaraz zjem żurek z ziemiakami a potem cos wymyślę ![]() Psyhe nie daj się koleżance!! jak cos to ją ![]() Co do telefonów to mam dotykowy LG, ale to przypadek bo mój się rozsypał i dostałam ten. Nie steć mnie na i'phony, htc, itd. Winyl pisz więcej koniecznie!! A SR, Eldo, BS wracajcie!!! Chociaz BS chyba czasem nas podczytuje
|
|
|
|
|
#497 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wcale nie jestem taka super, ani ja, ani moja siostra![]() Cytat:
nieeeeee@ na pewno nie ;p tylko chodzilo mi o to ze geje czesto wybieraja apple na swoje gadżeciki ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
jej, masz dotykowy lg, mam nadzieje, ze Twoj egzemplarz jest w porzadku! mam straszne doswiadczenia z tymi telefonami ;.2. dokladnie, sluchac MP!
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
Aniabania, a ja myśłałam, że geje swoje gadżeciki kupują w sex shopach
Już po 35min. orbitreka i teraz drugi level ćwiczeń na brzuch, później coś na pupę i nogi, na cycki i ręce i może hh jak mi się nie odwidzi
|
|
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cwicze tylko wieczorem, wyjątkowo rano, jesli wiedziałam, ze wieczorem np gdzieś wychodzę, bo tak to rano wszystko w biegu przed wyjściem z córeczką do roboty. Po powrocie moge ćwiczyć dopiero, gdy zaśnie.
|
|
|
#500 |
|
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny ,właściwie jestem tutaj nowa, też jestem na tej diecie - 6 dzień . schudłam tylko dwa kg, trzymam sie diety , do tego spacer pod gore ok. 2 godziny... później ćwiczenia półtora godziny... i tylko 2 kg .co prawda niektorzy mówią że schudłam ale mi sie niechce wierzyc...czuje sie z dnia na dzien grubsza , i mysle ze moje starania na darmo idą , zaczela bym juz jeść normalnie jednak moje sie że będę tyła w oczach.. w dodatku tyle mam naukiii troche mnie demotywuje.. ciągle myśle o jedzeniu, najchętnie to bym się rzuciła na chleb,ziemniaki tłustą rybe...;( od wczoraj właśnie mi sie tak bardzo chce jesc innych rzeczy.... ;( chyba niedam rady i przytyje z 10 kg...
Przepraszam za to użalanie.. ;( |
|
|
|
|
#501 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jestem jakas naprądowana czy co?![]() mam w domu kuzynkę, przed chwilą był szwagier - rodzinka mnie kocha ajjjjj.... te zakwasy ledwo chodze |
|
|
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
Bania - ważne, że ja nie jestem kolejnym gadżecikiem, hahaha!
Dziołszki.. I: Croissant z Lidla z serkiem topionym + kawa z mlekiem II: Pieczone udko z kurczaka + ziemniaczki + kapusta kiszona z cebulką III: (przed chwilą) croissant z plasterkiem szynki + zielona herbata Mogę później zjeść jeszcze dwa jajka na miękko?!
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
jasne, ze tak, przed sname powinnas zjesc jeszcze jeden posilek
|
|
#504 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Psyhe, cwiczysz w swoim mrocznym pokoju jak szalona, chyba kolezanka dlugo nie wychodzi? ![]() i dobrze! przynajmniej wiesz, ze dobrze wykonywalas cwiczenia! Cytat:
![]() ja właśnie wcinam serek wiejski z jabłkiem, 3 mandarynki no i jedno merci ![]() ale też myślę nad jajkiem za jakiś czas ![]() a powiedz mi bo z tego co widzę, chodzisz spać późno, późno też ćwiczysz. o której jesz ostatni posilek i co to jest?
|
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
Aniabania, przytyła
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
aahahaa! dobrze jej tak, tylko żeby się nie znalazła na naszym watku
|
|
#507 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to co się teraz dzieje to szok. Lekarze nie wpisują oddziału nfz-u, wszystko trzeba walić na 100%,ludzie bulą dużą kasę. Ale do doktorka z wioski nic nie powiedzą bo to przecież jak ksiądz,a że wywalają 250zł. zamiast 100zł. na leki to co tam ![]() Cytat:
![]() Ja oglądałam,ale mało co pamiętam,więc chyba kiepski był ![]() 2 letnie studium technik dietetyczny albo studia na technologii żywności :P Cytat:
jak tam przyjaciółeczka siostry? ![]() Jak bosko mieć wolne Wieczór z laptopem, chrupkami, trixxami (są w biedrze w nowej puszce!), 2 książki do skończenia, bosko ![]() Ciesze się na te parę godzin jak głupia ostatnio w ogóle nie mam dla siebie czasu. Wstaję o 6:00, wracam o 17:00. Czasami jakieś zakupy, coś załatwić,z kimś się spotkać, tż i tydzień przelatuje. Kładę się po 22:00,wstaję o 6:00 i tak w kółko,a jak przychodzi weekend to zawsze jest coś do załatwienia ![]() Ale nie ma bata, za tydzień albo dwa bunkrujemy się na cały weekend w łóżku i z niego nie wychodzimy! Jeść staram się ok, przede wszystkim nie napychać się wieczorem. Ale poukładanych jadłospisów nie mam, nie mam czasu o nich myśleć, gotować coś wymyślnego. Ostatnio rano smażę jajecznicę z szynką i zabieram do pracy, do tego jakieś pomidorki, papryka,aby w miarę zdrowo. Zabieram wieśniaki, owoce, czasami kanapkę albo coś do odgrzania. Znudziło mi się to. Podrzućcie mi pomysły na jakieś konkretne sałatki, takie które napychają na 5-6 godzin
|
|||
|
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, eeeeeee tam kujon
![]() Napisałam wcześniej, że przytyła ![]() Aleeeee mam ochotę na zimne piwko ![]() Dzsiaj łandie jadłam więc należy mi się browar w nagrodę
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
Pij pij, moje trixxy juz się chłodzą
|
|
|
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, podejrzałam Cię na fb
Ale laseczka
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.

)... 20 będzie ok, bo będę miała 4 dni na nauczenie się teorii po zerówce z logiki i kole z łaciny, a po teorii będę miała 8 dni na nauczenie się do egzaminu z socjologii
Tak to sobie wykombinowałam 

zapału brak
Dziękuję 

ale nie wiem co może zdziałać jogurt+masło
)
jak ja tego dziewuszyska nie lubie! dostala od faceta pod choinke i jest podnieta od wigilii, w kazdej rozmowie o tym wspomina 
Po południu nauczę się dokumentów i już o temat mniej!
Piekarnik Laury

.

BLOGUJĘ